43023
  • goldboy
    Az interjú első része szabad fordításban:
    Marco:A végleges kiadásnál már csak egy magyar béta tesztelőnk véleményére várunk. Sajnos mostanában túl kevés időt tölt a kormány előtt.
    Nagyon fontosak számunkra a magyar felhasználók.Álladóan WR.-t futnak, moddereik már a spájzban vannak, és általánosságban is mindenhová elér a kezük.A múltkor olvastam egy fórumon, hogy egy magyar usernek a 25 eurós alaplapjában a 800-as ramok csak 266-tal mennek.Azóta Stefano és az egész csapat az optimalizáláson dolgozik.Az 1.0 megjelenése után azonnal nekiállunk egy kelet-európai DLC fejlesztésének. Lézerscaneljük a magyar pályákat, én pedig azon fogok dolgozni, hogy megszerezem a "kispolszki" és a vászontetős verolex licenceit. P.csába az amerikai piaccal, már nem kell sokat várni, hajrá "Madzsarorszag",hajrá "madzsarok"
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.30. 16:44:10
  • Adam Jonas
    Már amennyiben meg tudják szerezni a Cobra licenszét.
  • BooMiller
    Gondolom ami igényes azt átveszik hivatalosan, meg kell kérdezni a készítőt.
  • Szabi #20762
    5:27-nél az tényleg a Cobra mód :D
  • lac coo

Amit látok: volumetrikus fény, lens flare, heat haze és talán ( de nem biztos..) új füst .
    épp tegnap beszélgettem erről, és teljesen arra jutottunk, hogy kizárt, hogy lesz animált pitszemélyzet :))

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.30. 16:24:46
  • barcalaci84

5:19-től a videó hangulatos:) shelby is lesz gyárilag vagy mi?
    meg a kerékcsere is faszán néz ki
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.30. 15:47:59
  • Tomsteel
    Reálisabbnak tűnik. Köszi az infót!
  • Gadfly13
    Arra gondoltam, hogy a hét második felét (csütörtöktől) a C6R-el folytatjuk! Ha jól emlékszem múlt héten TeeBeee kérte is ezt az autót....
    Viszont ha ez a Mišeluk tényleg ennyire népszerűtlen, akkor holnap már nem ez lesz (ma még kiélhetik magukat a pályán az M30-al, akik szeretnék ;) ).
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.30. 13:26:35
  • goldboy
    C3PO:
    Release Candidate version due mid October, hopefully. Final version due by end of October. Source: Marco to me.
    Release date given in official interview. More to follow tonight.
    It's going to be a very special product. Hugely impressed with what I saw and heard.
  • goldboy
    SimHQ szerint: Az RC október közepén, a végleges verzió október végén érkezik! (ez a valószínűbb forgatókönyv)
  • lac coo
    Mugellon sokan voltunk hetvegen.
    En ugy latom, a total ismeretlen palyakat, illetve a lassabb autokat nem szeretik az emberek.
  • Gadfly13
    Sajnos nincs igazán rálátásom, hogy kinek mi jön be, illetve hányan vagytok esténként FUN szerveren, mert sajna én csak ritkán tudok lenni (egyéb elfoglaltság miatt). Csak az itteni visszajelzésekre ill. kérésekből tudok építkezni és ezt a Miselukot múlt héten kérték itt SG-n, így ezért lett berakva (mint ahogy általában minden más is eddig).
    Az itt leírtakból az jön le, hogy egyre kevesebben vagyok ezeken a FUN eseményeket (kombótól független), ami részben érthető is, hiszen a nyárral ellentétben biztos több az elfoglaltság, esetleg elindult vhol egy bajnoki v. épp a Masters tesztkupára készülnek ha gép elé kerülnek esténként.
    A kombó függetlenséget azért írtam, mert pl. most 7végén teljesen gyári autó volt, gyári pályákkal (sztm állat kombó), és ha jól vettem ki ezen sem voltak sokan. Ezt a Miselukot azért támogattam én is, mert végre nem még1 épített pálya és talán többek számára felüdülés lehet.
    Nehéz dolog olyat összerakni ami mindenkinek jó. Korábban kértem már, hogy adjatok tippeket (sztm nagyjából meg is valósultak), de mindig vannak olyanok akiknek pont nem jó vmi.

Én jelenleg úgy látom, hogy a FUN szerver akkor lehet ismét érdekes, ha végre megérkeznek a frissítések. Remélem mihamarabb sor kerül erre. ;-)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.30. 12:33:55
  • szancsopanza
    Ez a "Miseluk" vagy mia .... kb olyan, mintha letámasztottál volna 1 Cora parkolóban egy "versenypálya" táblát. Ennyi helyen még a szlalomokon sem lehet eltévedni :D Szerintem ez kritikán aluli.(a pályára gondolok, ha annak lehet nevezni, nem a mod) Inkább csinálja meg a "kolléga" az M0-ás egyik szakaszát abban is több "fun" van, mint ebben. De ez csak az én véleményem...
    Utoljára szerkesztette: szancsopanza, 2014.09.30. 12:14:14
  • Gadfly13
    Hát én sem próbáltam és nem is fogom most tudni.
    Betettem az E30 DTM-et! Ezzel lesz a mai FUN és nem az 1M-el. A pálya változatlan, további részletek itt: #20725
  • Tomsteel
    Körülbelül mennyi az az idő, amit reálisnak látsz?
  • cstibikeee
    Áhhh...nem hiszem.
  • BooMiller
    Menjél CARSozni:D
  • lac coo
    Ez melyik jatek.... ? :)
  • Tomsteel
    Utolsó mondat fenntartásokkal kezelendő!
  • Tomsteel
    Összefoglalva:

- Nissan GTR-t, az utcai változat az alapjátékban ingyenes lesz, a verseny változat pedig fizetős DLC formájában lesz elérhető.
    - Kockásra fékezhetőek lesznek a gumik, lesz szemcsésedés, hólyagosodás, elhasználódás.
    - Oculus Rift támogatás gondolom a DK2-höz.
    - Működő KERS rendszer, aminek a két hiper- hibridautónál lesz jelentősége, fékezéskor tölt, kipörgésgátlóként is működik, stb...
    - Kétféle karrier mód.
    - Toyota GT86 (nem hiszem, hogy az alapjáték része lesz)
    - Átdolgozták a motorhangokat, ami főleg külső hangoknál lesz tetten érhető.
    - Boxkiállás, egyelőre csak multiplayer módban.

Következő patch neve 1.0RC lesz, amit ha jól értek tartalmazni fog mindent amit a végleges változatba szánnak, és egyes értesülések szerint akár pénteken meg is érkezhet. (Tibiiiiii!!! HEEELP!! )

Egy kis technikai érdekesség:

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.09.30. 09:44:16
  • SityiSXT
    Már a Mario Kartból is van pályakonvert! :D

• goldboy
    Az olasz rajongók szerint pénteken érkezik az 1.0?
    [URL=http://assettocorsafan.com/assetto-corsa-1-0-rc-in-prossimita-arrivo/][/URL]
  • lac coo
    Olyan pálya nincs . :)
  • Tyuki80
    ooooo! semmilyen!Azt a hibát!Most látom!de a pálya akkor sem jó sztem versenyzésre:)
  • alma2
    Pedig nagyon jo! De egyedul vagyok a szerveren.
  • Tyuki80
    Srácok!Volt ma valaki egyébként?Felnéztem,senki...na sebaj körözök egyet egyedül.MI EZ A PÁLYA??? Komolyan ezen akarunk menni versenyt?
    Olyan szívesen versenyeztem volna ma,de kicsit lehervadtam.Ez a pálya semijen szinten nem való online versenyzésre.Egyedül hotlap ok.
  • Jackal
    M30 gra vagy dtm-nek sztem jobban fekszik ez a pálya. (még nem próbáltam)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.29. 19:30:15
  • Gadfly13
    De! Melyiket szeretnéd?
  • lac coo
    Sot , ha meg kintebbrol fotozza valaki meg gagyib :))
    Ha elegge kimegy, mar csak negyzetmeteres pixeleket fog letni :)))
  • Jackal
    Az az m1 ritka gány autó, nem lehetne m30 valami helyette?
  • Adam Jonas
    RaceDepartment fórumon láthattad még, ott ment egy élő, szöveges közvetítés.

Egyébként ez miért olyan nagy szám, hogy lesz boxkiállás is?
  • BooMiller
  • cstibikeee
    Már megtörtént a hivatalos bejelentés is. Meg láttam valahol. :)
  • Tomsteel
    Ez most csak úgy véletlenül kibuggyant és számíthatunk újabb vulkánkitörésre tőled, vagy te is olvastad/láttad valahol?
  • cstibikeee
    Lesz box kiállás is....ami jó
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2014.09.29. 16:46:47
  • goldboy
  • goldboy
    Sz.r ez az újságírói munka:
  • cstibikeee
    Úgy látom egy "kisebb" bug előjött a bemutatón. :D

Persze nem kizárt, h az 1.0 már a Fireman simulator 2014-et is magába foglalja.

• goldboy
    Oculus támogatás hivatalosan megerősítve :D
    Mégis lesz karrier mód :D
    Lac coo csak neked:
  • Gadfly13
    Ma esti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-29 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 18
    PÁLYA: Mišeluk - letöltés