43023
  • Szabi #21167
    még sehonnan, nemrég kaptam a sráctól egy tesztverziót, de kérte hogy ne osszam meg senkivel a linket :-/

szerintem ha adunk pár tanácsot a srácnak akkor kijavítgatja :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.12. 12:46:14
  • goldboy
    New post-processing effects, improved smoke, debris, lighting..ah yes, and the Shelby Cobra 427SC as officially licensed (bonus) content.
    Have a nice weekend
    Marco Massarutto
  • goldboy
    g2a.com-on és hasonló oldalakon van most is 18 euroért!
  • Alexease
    Lehet hogy erdemes vele varni (ha nem akarsz/tudsz "sokat" kolteni), mivel hamarosan (1-2 heten belul) fontosabb update, es ilyen alkalmakkor meg akciozni is szoktak. Neha felaron van. Persze, ez meg igy is, teljesen aron is nagyon megeri.
  • Scarry
    Köszi szépen, akkor megveszem. : )
  • Thread
    Honnan lehet leszedni? Kar hogy ebben meg a domborzat ket helyen biztos rossz, de szep.
  • Tomsteel

Angol nyelvű interview Stefano-val. Multiplayer-ről nem mondott túl sok biztatót, remélem azért ennél többet foglalkoztak vele, mint ahogy elhangzott.
  • lac coo
    Ez engem sose izgatott, mindenki azon a palyan megy mellettem, aztan jovan :)
    Eleve a beton mar kamu, onnantol kezdve a tobbi mar masodlagos.
  • Szabi #21159
    hogyha még egy épület se hasonlít az igazira, akkor vajon a pálya többi része mennyire lehet pontos ? :D

és most nem arra gondolok hogy nem ugyanúgy néz ki egy épület, hanem pl. száz méterrel odébb van a többi pályákon az átjáró :D
  • lac coo
    Jobban is erzem magam ettol :))
  • Szabi #21157
    jé, talán az első olyan virtuális Hungaroring ahol hasonlít a boxépület az igazira :O
  • Szabi #21156
    Kunosék megvehetnék ezt is a játékhoz :D
  • Alexease
    Megneztem. Igy delutan, nem egy nepszeru idopont, 420 szerver mukodik. Az otoden vannak emberek. 30-40 szerver fut +10 emberrel, az elso 10-15 telthazas (+20).
  • Alexease
    Attol fugg, mit szeretnel. Mennyiseg vagy minoseg?:) Mar a kezdetekkor is 4-500(!) free szerver volt, sok-sok telthazas. Talan most is van meg 2-300:) Persze azota csokkent a "nepszeruseg" (az ujdonsag hatasa), de ez mindig igy van. Elobb utobb beall egy attlagos szintre.

Persze "minosegi" (nem arkad, rovid, zuzos versenyek) szerver mindig keves van, de azert (gondolom) lehet talalni, es folyamatosan van magyar reszrol is mozgolodas (MASZIM, GTRM, fun futamok, bajnoksag).
  • Scarry
    Sokan vannak már a szervereken? Van választék bőven? Ha igen, akkor megveszem.
  • lac coo
  • goldboy
    Legalább meglett a 18GB ;D
  • Jackal
    Úgy érzem hétfő vagy keddnél előbb sajna nem jön a jószág, fél órája megint betoltak egy 70 megás updatet a bétába.
  • Tyuki80
    Köszönöm szépen!A félreértések elkerülése véget szeretném elmondani,hogy nem szapulásból,meg elégedetlenkedésből írtam amit írtam,remélem nem is vetted annak.Úgy voltam a héten a kamionnal hogy egyszer megadtam neki az esélyt,de nekem nem jött be,hiába sokan mondták milyen klaszz,ezért nem is mentem,játszottam máshol.A lada is ugyanez volt,kipróbáltam,nem tetszett annyira,le is léptem.Kicsit kiforratlannak érzek sok modot,főleg az autók közül,a pályák olyan 90%ban rendben vannak,főleg a cm es konvertek.Ezért is utaltam arra hogy végre jó lenne valami gyári géppel is menni,mert lassan azt hiszem hogy nem is olyan jó ez a játék.
  • Alexease
    Biztos elvezheto, igenytol fuggoen, de szerencsere nem az a fo cel;) Ez szukseges valasztas, mert tudjak, hogy a komolyabb eladasokhoz, ahogy emlitette a dolgot, GT/Forza szintu dolgot kell kiadni PC-re, mert arra buknak az emberek. nekik ez volt a nehezebb feladat, hogy ug csinaljanak korrekt dolgot, hogy mindenkinek jo legyen, akar segitsegek nelkul is.

A gumi-mizeria mar evek ota huzodik. Mar tobbszor nyilatkozott/irt rola. Mas cegek, mar evekkel ezelott elkezdtek csinalni egy komolyabb, reszletesebb, tudomanyosabb gumival kapcsolatos fizikat. Aminek a hatranya, hogy evekig tart, maceras, rengeteg a buktato, es minnel tobbet kell szamolgatni, annal kiszamithatatlan az egesz. Ha majd egyszer mukodnek, a vegeredmeny biztos sokkal korrektebb lesz. Ha egyszer kesz lesz...:)

Kunosnak nem fert bele, hogy evekig csak azt masszirozza, kiserletezzen vele, adatokat gyujtson. Foleg nem ugy, hogy kicsit mas koncepcio: azonnal sok es valtozatos az auto tartalom, itt fontosabb a latvany es a hangulat, nagykozonsegnek terveztek, azonnali biztos bevetelre van szukseguk.

Igy maradt a regi bevalt megoldasoknal, ami lehet hogy nem nextgen es hightech, de egyszerubb volt megtalalni az egyensulyt a korrekt es az elvezetes kozott.
  • Thread
    Na ugye hogy elvezheto gamepaddel is? :) -- ha mar a tervezoje is aszongya.
    ujdonsag volt nekem hogy a csuszas az amirol nincsenek adatok, a tapados uzemmod szimulacio mindenkinel rendben van, a csuszast talalgatjak, tiszta fekete magia.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.10.11. 10:26:24
  • Gadfly13
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-10-11 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Circuit de Catalunya - Letöltés
    AUTÓ: Formula Abarth

• Gadfly13
    Azt vettem észre, ahogy telik az idő, egyre válogatósabb mindenki, mert régen tényleg elég volt az (gondolom az újdonság miatt), ha ment vmivel a szerver akkor jött aki tudott. Mostanra meg már elindult 1-2 bajnoki ill. régóta nem jött érdemi frissítés (mindenki kipróbált már szinte mindent), így gondolom az érdeklődés is alább hagyott. A közelgő update biztos újra visszalendíti majd a dolgokat, mert ki ne menne online pl. a a LaFerrariva - Spa-ban? :) (bár biztos vagyok, hogy lennének ott is zsörtölődők :D )
  • Gadfly13
    Teltházas FUN sztm legközelebb akkor lesz, ha kijön az update! Ha megfigyelted az esetek többségében mindig olyan kombók van, amit kérnek itt az emberek. A tegnapi csak egy gyors rögtönzés volt, mivel (kérés nem jött) ill. korábban elég sokszor volt szó a Ladáról, ráadásul tegnap jött ki ez a club racing verzió. Lehetetlen egyszerre mindenki kedvében járni, mert mindig van vmi probléma pl. fúj sínautó, fúj moddolt dolog, fúj ow autó, fúj ez a pálya, fúj az a pálya, mi az h kamion??... és még sorolhatnám.
    Sztm pont az lenne a lényege és haszna ezeknek a FUN eseményeknek, hogy kipróbáljunk minden érdemre méltót, hogy a lehető legtöbb infóval rendelkezzünk, hogy a jövőben mi az amivel érdemes lehet foglalkozni és mi az amivel nem. Voltak mostanában gyári autók, gyári pályákkal is, de ha jól vettem ki azon sem voltak sokan...
    Mind1, ma a te kérésed fog teljesülni! Remélem sokan lesztek! ;-)
  • goldboy
    Így készült :D
  • KTMNORBI
    Támogatom én is amit Tyuki irt mert nekem is hiányzik egy jó kis teltházas esti fun
  • Tyuki80
    Holnapra mi lenne a vélemény egy barcelona formula abarth-ra?
    Csak nyomjunk már valami értelmes kombót,mert mostanában ezek a modok jók,nem az a gond,de úgy 1 körig kb.Hiányoznak az igazán jó versenyek,mert ezeken amiket mentünk minden volt csak verseny nem.Köszi!
  • Jackal
    Ez a mai lada egész jó volt(már amikor nem álltam keresztbe vele vagy 3x)
    Kicsit még azon a lóerőn és felfüggesztésen kalapálni kellene, mert amikor elkezd csúszni, már szinte lehetetlen megfogni. Motorhang needed.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.10. 20:19:10
  • Szabi #21139
    +1, megvárom amíg a játék része lesz hivatalosan is..
  • JoinR
    Van egy vagonnyi autó AC-ben (főleg a pályák mennyiségéhez képest), valahogy nem találom a motivációt, hogy modokat töltögessek :D
  • Gadfly13
    Nos, ha ma nem is lesz update, attól az élet ne álljon le , így a:

Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-10-10 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 18
    PÁLYA: Magione
    AUTÓ: VAZ-2106 СLUB racing version - letöltés

Természetesen ha vmi csoda folytán még is jönne vmi steames meglepi, akkor módosulhat a program.

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.10. 17:53:39
  • cstibikeee
    Biztos csak elfelejtették. A pár nappal ezelőtti listában benne volt az 1.0 tartalmak közt. Onnan meg kihagytak 2 Lotust.
  • priluki
    yeahh én erre vártam :P :) vagyis még várok remélem nem sokáig :)
  • Gadfly13
    17.-e nagy nap lesz! Akkor jön a CM F1 14 is, ezekből kiindulva talán az AC is, az meg csak hab a tortán, hogy Kimi szülinapja is ezen a napon van, mint ahogy az enyém is! Mozgalmas és eseménydús időszak lesz ez úgy érzem....
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.10. 13:40:48
  • goldboy
    Viszont az Oculus DK2 támogatás az 1.0-ban meg lett erősítve !
  • goldboy
    15. vagy 17., addig féllábon is...
  • Gadfly13
    Igen, ebből számomra is úgy jött le, hogy nem ma lesz a NAGY NAP! :D
    Viszont több dologra is visszaigazolást kaptunk mint pl. a Cobra készítőit "alkalmazták", a pitstop full animált lesz ill. a grafika mellett a hang "motor" is át lett építve.....és hogy a bétatesztelőkre várunk! :D

cstibikeee toljátok neki! ;-)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.10. 13:24:38
  • Tomsteel
    (szerintem egy kupac kaki az a pálya, Vettel Infinitys körét néztem, annyira nem estem hasra tőle)
  • csubi1985
    Igen sajnos én is így olvastam
  • goldboy
    Egyenlőre nem említik Trento-t