43023
  • danikosz

Sziasztok! Várunk mindenkit sok szeretettel az új bajnokságunkban, az Audi TT Cupban. A 3 hónapos szezon alatt összesen 7 helyszínre látogatunk el, ahol dupla fordulós hétvégék lesznek. Két fős csapatok, egy gumikeverék, nincs ABC/TC, "saját festések".

Versenynaptár:
    1. 2017.11.16. – Monza
    2. 2017.11.30. – Nürburgring Sprint
    3. 2017.12.14. – Poznan
    4. 2018.01.04. – Jerez (MotoGP nyomvonal)
    5. 2018.01.18. – Spa-Francorchamps
    6. 2018.02.01. – Imola
    7. 2018.02.15. – Donington National

Bajnokságról bővebben és jelentkezés
  • neilszab
    GT3 - Road America!

Most vasárnap NYÍLT bemelegítő futam, jövő vasárnap pedig folytatódik a bajnokság!
    Most még nem késő csatlakozni, hiszen az eldobható 2 futam miatt, még bárki egyenlő esélyekkel szállhat harcba a bajnoki címért!

A 0-24 elérhető gyakorló szerverre bárki csatlakozhat, további infók itt:

GT3 futamkiírás
    Eddigi köridők

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.10.07. 13:37:43
  • ataaa
    Ha megírnád privátban a címet, azt megköszönném! :-)
  • zummy82
    Az egyes facebook groupokból illetve sötét orosz oldalakról beszerezhető modokkal általában nem érdemes foglalkozni, a 90%-uk szemét (hiába jó a model, a fizika/hang sok esetben egy másik autó másolata vagy "guess work").

A Racedepartmenten viszont vannak minőségi (és folyamatosan updatelt) autók, érdemes ott körbenézni.
    Fizetős cuccoknak meg érdemes vásárlás előtt utánaolvasni, mert nagyon sok a ratyi konverzió.

Ha track modok is érdekelnek, akkor ajánlatos az f1c**** fórumon körbenézni, ott van egy nagyon nagy linkgyűjtemény (a címet direkt nem írom le, úgy tudom nem szeretik ha reklámozzák őket. Ha kell megírom privátban)
  • El Gigante
    Racedepartment-en jön értesítés ha frissítik az általad letöltött modokat!
  • Alexease
    Mar regen nem modoztam, de amit korabban neztem, 20-bol 19 hasznalhatatlan, felesleges, nem jo. Es sose frissitik. Foleg a legelejen, amikor mindent mindenhonnan atkonvertaltak:D Biztos van koztuk 1-2 jo, de ilyen mennyisegu es minosegu gyari tartalom mellett, csak nagyon kockaknak erdemes kinlodni a sok szarral.
  • GeriDoc
    Általános probléma, hogy nem frissítették. Esetleg a bannerból is megnyitható AC Club-ot nézd meg, ott általában csak azok vannak, amik működnek. A kamerát tudod mozgatni, helyre tudod rakni.
    Viszont az én tapasztalatom az, hogy 1-2 modot kivéve, nyomába sem érhetnek a gyári tartalmaknak, kár velük vesződni.
  • GPx8
    Volt egy nagyobb frissítés, viszont sok mod nem frissült.
    El kell olvasni az adott kiegészítő leírásában, hogy hányas verzióhoz készült.
  • ataaa
    Sziasztok!

Köszönöm a letöltési tippeket! Számtalan tartalmat sikerült összeszednem, viszont a következőket vettem észre:

-A nem hivatalos tartalmakból származó autók 95%-ának nincs hangja külső nézetben
    -Kb. 5%-ának belülről sincs hangja
    -Néha a kameranézetek egészen el vannak csúszva. Sofőr feje mögött, felfelé néző kamera, autó alatt aszfalt magasságában.
    -Néhány autó szaggatottan gyorsít, sok esetben az automata váltó sem működik, vagy csak az egyik irányba
    -Van sok olyan pálya, illetve autó, amit ha választok, visszadob a menübe.

Ilyenekkel más is találkozott, vagy csak én rontottam el valamit?

Minden esetben a content alá raktam a tartalmakat, a megfelelő helyekre (cars, tracks, driver, fonts...)
    Némely autóhoz voltak a content könyvtár mellé template fájlok is. Ezeket hova kell másolni?

A.
  • goldboy
    1.15.2
    - New Spearhead design liveries added for the Porsche 991 GT3 R and 991II GT3 Cup cars
    - Ferrari SF70H improved turbo spool and less turbo pressure loss at coast
    - Ferrari SF70H improved turbo boost ers aid to balance power delivery on lower gears
    - Ferrari SF70H improved linearity on ERS "Balanced Low" and "Balanced high" modes
    - Ferrari SF70H new ERS "Linear" mode. Total linearity, might finish the battery and or energy per lap, sooner.
    - McLaren P1 GTR improved Electronic Brake Bias values
    - Mazda MX5 adjusted front suspension bumpdown travel.
    - Ferrari 250 GTO improved grip and handling
    - Various cars have been updated in their suspension bottom bumpstop values.
    - Rebalanced "Like no Other" and "Unusual Sounds" special events
  • GPx8
    Vasárnap elég sokan voltak és fogadok, hogy senki sem bánta meg, hogy kifizette a belépő árát.
    (Ráadásul az idő is remek volt).
  • Timbu
    7000 Ft 14 éves kor fölött.
  • Dante73
    Mennyi a jegy?
  • Tyuki80
    Én most jöttem haza.Fantasztikus volt.Annyi minden van kint,hogy kell egy hét mire fel tudom dolgozni az agyamban,amit láttam.És ami a lényeg:Nem sétakocsikázás megy a pályán.Kőkeményen nyelezik a gépeket.Ráadásul megannyi OT utcai verda is van kiállítva+ a versenyautók,amikbe szinte csak beleülni nem lehet.Az utolsó kanyaról az elsőig,az összes lelátó nyitva van,+paddoc,box,és az Ot nak egy nagy plac az első kanyar öblében.
    Nincsennek sokan kint,de azért vannak.Szerintem nem az ár miatt.Egyszerűen a vérpistikéket+apukájukat /jellemzően talpig merci ,ill red bull jelmezbe öltözve/ nem nagyon hatják meg ezek a régi vasak.Szerintem a dtm vagy a wtcc sem volt olcsóbb,mégis teltház volt.Igaz ott szigorúan csak a tribűnre mehettél.
    Ez olyan volt mint egy nagy családi autós buli.
    Hozzáteszem,azért ilyen nagy a pofám,mert egy jóbarátomnak hála ,tiszteletjeggyel sikerült bemennem...
    De aki kifizeti a jegyárat,csalódni nem fog....
  • Timbu
    Az élő közvetítés alapján a fedett lelátó elég üres. Ennyire kevesen vannak kint?
  • Szabi #40885
    a célegyenes és első kanyar lelátójára kiülhetsz, de a paddockba is átmehetsz, én belógtam tegnap a boxokon át a pitwallra is.. :D
  • barcalaci84
    miért lehet menni a lelátóra?
    én pát hete amikor először hallottam az eseményről , akkor ki akartam menni, de azt a felvilágosítást kaptam h nem lehet átmenni a lelátóra...
  • lac coo
    De autopalyara szivesen szanom az adomat, szazmillirados penztemeto ringre, meg uszovebere nem ! :)
  • Alexease
    Ennyi erovel ki sem mozdulnal otthonrol, mar 100 meter autopalya is kozpenztemeto:DDD

Amugy nem lenne draga, nemzetkozi szintel igazabol vicces egy vasarnapi jegy:) Kar hogy nem vagynuk autosportos nemzet, nincs penze (ilyenre sem) az embereknek, sokak orulnek ha lyuk van a seggukon, uresen allnak a lelatok. Nem a bevetel miatt, mert nem abbol elnek, de ez valoban classic auto/verseny felhozatal!
  • lac coo
    Jo lehet, de en egy forintot nem adok abba a kozpenztemetobe !! :))
  • Szabi #40880
    basszus srácok, aki teheti irány a Hungaroring, kissé drága a belépő, de a játék ikonikus járgányainak a nagy része megnézhető, hallgatható, tapogatható :D

van élő közvetítés és majd M4-en F1 után is lesz közvetítés

hihetetlen látvány és hang orgia ahogy a 250 GT-k, a 718 és a 300 S Maser kergetőznek, plusz jó látni ahogy a 300-ban rángatja a kormányt egyenesben is, mert úgy csúszik alatta :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.30. 09:45:27
  • Ratrak
    köszönöm szépen, így már megtaláltam! :)
  • goldboy
  • Alexease
    Nincs kulon kiemelve, de a HSW AC letolto reszeben is eleg sokminden ott van: http://www.hsw.hu
  • ataaa
    Hoppá, észre se vettem! Köszi! :-)
  • Alexease
    Banner alatt LETOLTESEK.
  • ataaa
    Sziasztok!

Van valami tippetek, hogy honnan szerezhetők be a játékhoz plusz tartalmak? Az összes hivatalos DLC fent van, de sok autót meg pályát láttam videókon, ami egyik hivatalos kiegészítőben sem szerepel. (Porsche 911 GT1 1997 https://www.youtube.com/watch?v=vJ911zKExkE vagy a Transzfogaras hágó https://www.youtube.com/watch?v=ayDzoJIPRUs)
    Ez utóbbit valahol láttam, de regisztrálni kellett volna a letöltéshez.
    Nincs egy olyan közösségi oldal ahol ezek a plusz tartalmak össze vannak gyűjtve?
    Ezek meglévő elemeket cserélnek le, vagy újként jelennek meg a játékban?

A.
  • goldboy
    Steam könyvtárban...assetto corsa/system/cfg/assetto_corsa.ini
  • neilszab
    Indul a GT3 Bajnokság!

Magyarország egyik legnagyobb és legrangosabb AC online megmérettetése új szezonnal indul a GTR-Masters szervezésében.

Eddig több mint 100 köridő található a nyílt gyakorló szerveren, így biztosan nagy mezőnyre lehet számítani, ahol mindenki talál magához méltó ellenfeleket. Profik és kezdők egyaránt jelentkezhetnek, tegyétek próbára magatok Ti is!

Infók itt: AC GT3 Bajnokság
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.09.26. 21:06:47
  • Alexease
    A jatekon belul, a kontroller beallitasoknal, baloldalt alul, valamilyen "experience" neven fut.
  • Ratrak
    nekem a 250GTO a kedvencem, alig 300 lóerő, de sokkal erősebbnek tűnik, mint a 600+ lóerős modern csodák. Hangulatos, jó vezetni.
  • Ratrak
    az lesz az, köszi a tippet... csak nem találok olyan ini-t, ahol benne lenne a gyro... (assetto-sat sem, meg másmilyet sem)
  • Grabowsky78
    2004es f1-es verda nagyon brutál! Elképesztő, hogy be lehet szállni vele egy kanyarba és elfordul. Ez pack már ezért a kocsiért megérte!
  • goldboy
    Nem a gyro-ra gondolsz? cfg/assetto...ini
  • Ratrak
    Sziasztok! Volt régen (~1 éve?) egy olyan változtatási lehetőség, hogy a kormány amolyan driftes módon ellenkormányzott, amikor kitört az autó hátulja. Én akkor ezt bekapcsoltam, most kikapcsolnám, de nem tudom, hol kell. Valaki emlékszik még rá? A nevére sem emlékszem (különben gugli a barátommal 2 perc lenne)
  • Szabi #40865
  • Mayorpapa
    nekem az új, "Ferraris" patch feltelepítése után nem enged practice-t elindítani: hiába kattintok rá az indításra, semmi nem történik... Más versenyszám elindul gond nélkül!
  • Krunky
    Van egy kis szövegértelmezési zavarod, de ez nem az én gondom.
  • neilszab
    Nyilván, de azt nehezményezni, hogy a Ferrari Pack-be nem került be egy BMW?
    Ráadásul egy olyan kategóriából, amiből azért már bőven van kínálat...

Amúgy bocsánat kérés elfogadva
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.09.20. 20:38:04
  • Krunky
    Attól még, hogy te nem szereted a GT3-as autókat másoknak tetszhet...
    Vagy nem? Akkor elnézést kérek!