43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A gumim tropa volt már, kénytelen voltam végig rossz íveket venni, nehogy bebújjatok, le is gyilkolta a hátsókat :)
De rettenet nehéz volt feltartanom titeket :)) -
GeriDoc #21726 Köszönöm, akkor ha időm engedi, megnézek egy ilyen versenyt.
-
Tyuki80 #21725 Az ai-s rész annyira vacak,hogy nekem pl több az fps em sokkal mint singliben.(habár sokat nem próbálgattam és az is régen volt)Nekem 24 ai val meg sem mozdul a játék,kb 7-8 fps em van,de 16 a i nál sincs több 40 nél,online meg full 24 es griddel megy 50-55 fps -el.Tessék jönni játszani,megmérettetni magad.
-
A Kemmel végén pedig majdnem sikerült, hogy megelőzzelek, csak elfelejtettem, hogy azzal a sebességgel, amire lelassítottam, a rendes ívről szoktam éppen, hogy beférni a kanyarba. 
Mondjuk neked is meg Alex-nek is olyan végsebességetek volt, hogy csak pislogtam. :D
De fasza kis verseny volt, remélem, hogy valamikor lesz majd ismétlés. :)
Utólag is bocsánatot kérek attól, akit a legelső futamom során feltartottam/zavartam túlságosan, kicsit szenvedtem még az autó beállításokkal (458 GT2 után valahogy nem tapadt annyira ez a GT3-as gép). -
Tyuki80 #21723 Köszi!Szuper!Holnap este már fogom is látni mi újság a gumikkal,ma csak érzésre próbáltam 
.
-
GeriDoc #21722 Azt meg tudnátok mondani, hogy ha pl. 15 AI-val 50fps-em van, akkor online versenyen 15 főnél ugyanannyi az fps, vagy ott máshogy alakul? Szeretnék egyet menni, de nem akarom, hogy a gépem miatt káoszt okozzak. -
Tyuki80 #21721 Én nem értek hozzá,de sztem ahogy látom majd minden fel van húzva nálad.Ha az 50-60 fps nem elég akkor költheted a pénzed rá,de szerintem tök felesleges.De nem vagyunk egyformák.Én speciel szinte mindent lehúzok egy még élvezhető szintre még akkor is hogy ha bír többet is a gép,mert nekem multi játékban nem számít a látvány.Nekem nem az adja meg az élvezeti szintet. -
En a v3.3-at hasznalom, az uj amit korabban probaltam nem ment vagykilepesnel fagyott.
Innen: ACFiles -
Persze nem a kanyar, hanem az utana levo egyenes:D -
Tyuki80 #21718 Srácok!A verseny alatt szerencsétlenkedtem a mini stat bar appal.Eddig fent volt a stat bar plus ami a gumikat is kopást-hőmérsékletet is mutatott.Ma leszedtem az ac fórumról az új plus verziót,de nem mutat semmit a gumikról.Valaki linkeljen már egyet nekem ami mutatja azt is.Köcce! -
Esetleg egy billentyuzetet lehetne venned, amin van PrintScreen gomb;) 

-
Igen, az eurouge a legjobb hely elozesre, csak ott szabad probalkozni :))) -
nagy891229 #21715 Nincs semmi baj a kártyával. I5-4440 3.1ghz, 8gb ddr3 1600mhz, hd 7870 oc. Ilyen konfigom van nekem online versenyeken 55-70 fps-em van. Nem tervezem hogy mostanában átállok 3 monitorra. Csak ha a kártya jó akkor mit érne meg fejleszteni a gépen hogy több fps-em legyen?
Utoljára szerkesztette: nagy891229, 2014.10.18. 21:55:45 -
Azert a 3. kepen a szelvedo matrica vicces:DDDDDD -
Ez a kombó szerintem is maradhat még pár napot, nagy volt az érdeklődés és már akkora roncsderbi sem volt. Mooney által posztolt második képen látható valaki megforgott a T1- ben. Na hát ott velem akadt össze, bocsánat is érte, próbáltam helyet hagyni, azt hittem elég is lesz neki, de csak összeértünk. Ott még megfogta volna de jött valaki hátulról és mégjobban belerongyolt. Sajnálom.
Amúgy pokol az első kör a kb 26 fokos gumival, 3. körtől fasza csak...legalábbis az én setupomnál ez volt. :) -
En a BMW-vel csak egyet mentem, idomero nelkul, vak-szetuppal. De mivel a harom kozul a "legegyszerubb" auto, igy 1-2 kor utan versenykepes volt:)
Elotte a Mekit toltam, minden versenyen mas-mas setuppal:D Mindig volt ami nem tetszett, ami utana jo lett, de valami mast meg elbaltaztam:DDD
Foleg az attetellel jatszottam.
Volt amikor egyszeruen legyorsultak, eltavolodtak, csak a kanyargos reszeken tudtam visszahozni, de ott semmit nem lehet csinalni.
Aztan allitottam, tuti lett, de szelarnyekban korab elfogyott a hatos:P
Utana feljebb huztam, de olyan jol sikerult, hogy az 5-6. varosnezes lett.
A vegen ugy osszekocoltam az atteteleket, hogy 1-2 kor kellett, amig kitalaltam hol hogyan is kellene valtani:) -
Ratrak #21711 ahhoz képest, hogy ezer éve nem mentem szimben, nagyon jót versenyeztünk ma, köszönöm mindenkinek! Persze, volt, hogy kilöktek, de legalább nem úgy, hogy rommá tört a gép, hanem vissza lehetett hozni. viszonylag épen. Remélem nem okoztam senkinek kellemetlen szitut (én úgy érzem, hogy nem volt ilyen, de ha igen, ezúton is sorry!)
Egy kérdés:
A lag-dolog lehet összefüggésben a gépem beállításával? Úgy értem, amikor sokan mentünk, többször durván "megállt" a program, néha úgy, hogy kishíján baleset lett a vége. Lejjebb vettem mindent, és érzésre ugyanúgy, vagy majdnem ugyanúgy csinálta. Aztán a (számomra) utolsó futamban, amikor már csak 9-en voltunk, ment rendesen. Honnan tudhatom, hogy a hiba nálam van, vagy nem? A pingem jó alacsony, amit kiír, mi lehet a baj? -
A mod palyakat miert nem tolti be az RC1 ota? Tolt aztan visszadob a menube,valaki tud erre valami megoldast? -
Tyuki80 #21709 Tök jó érzékkel csinálod ezeket a fotókat!Jó nézegetni őket!
-
A Mercit meg nem probaltam, de teljesen jo a Meki es a BMW is. Az iR-re parhuzamosan teszteltem (ha mar van hasonlo gyari palya..., persze nem mintha az iR lenne az etalon:P), es teljesen ugyanaz az erzes, mukodes, autoreakcio. Annyi plusz van, hogy az AC-ban kicsit batrabban lehet fekezni, gazt adni. Az AC ~2 masodperccel gyorsabb, pl. az iR-be, az Eau Rouge-ba a BMW-t nem lehet padlon eltolni;)
Ahhoz kepest, hogy az iR-be 1 evig farigcsalnak egy autot, mindenfele hightech sajat gumimaszirozoval, aramlasvizsgalo vagy virtualis szelcsatornaval, kismillio erzekelo/szenzor van beepitve a modelbe, valodi versenymernokok barkacsoljak, az AC teljesen jo! -
MooneyR #21707 Setupoltam amit csak lehetett, volt, hogy időmérőn tökjó volt, aztán versenyen úgy éreztem, mintha tele lenne pakolva a csomagtartója a Z4-nek.. nagyon fura volt
.. el is hajítottam egy kör után az eau rouge tetején. Azért mentem jókat, élveztem, a banda is rendben volt :)
Pár kép..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Eredetileg a Mercit akartam kiprobalni, de nem is ertem miert, a BMW-vel leptem be;) Mar nem volt ido ki-be lepni:P
De jo volt. Mondjuk en is az Eau Rouge-ba szivtam meg (hasonloan Tyukihoz), de megusztam egy funyirassal es belassitassal;) Csak pont az utolso kor volt, oda tartrogattam:P -
Az utolsó jó volt, letoltak a szarjukkal Alexék a pályáról, de nem adtam a bőröm :DD -
én biztosra megyek, teligazzal nem igen akar befordulni nálam :)) -
Mi a baj ezzel a kártyával ami most van? Nekem is ugyan ilyen van (annyi h nekem Asus) és semmi bajom nincs vele. Full grafon fullhd-ba kb. 15-20 fővel 80-120 között van az FPS. Akadásokat v. recegéseket még egyáltalán nem tapasztaltam. Vagy netán eyefinity-hez kell, mert akkor megérteném a cserét, bár sztm médium grafon azt is elvinné ez a kártya (csak tipp, én csak 1 monitorról vagyok). -
Tyuki80 #21702 Ez az eau rouge nagyon szopatós egy kanyar.Mindig teli talppal megyek át rajta,de ha valakit utolér az ember aki nem vállalja el teli gázzal akkor nagyon kellemetlen pillanatokat tud szerezni.
Ilyen volt a Csobolya Tibivel való balesetem is,gyakorlatilag a kijáratnál letaroltam.Ezer bocs érte,de nem tudtam lereagálni,olyan gyorsan történt.És ilyen volt mikor Laccot értem utol pont a katlanba és belepiszkált a fékbe....na azt a gépészkedést hogy ne taroljam le,hanem kivezessem a fűre.
Amúgy nagyon jó volt a mai esti összejövetel!Szerintem maradhatna ez holnapra is.Sőt még hétfőre is. -
Az ütközésmodellt rendberakhatna, mert idegesítoen szar, semmit nem er igy az egesz :)
-
40-ért talán elmegy, ha van gari bőven akkor igen.. Ha csak az AC a szempont akkor Nvidia.. -
felmesz jofogasra, latod mennyiert aruljak, vagy inkabb a hardveraprora, be tudod loni az arat.
Persze mas kartyam van, van amikor 120 fps van amikor 20 (rajtnal), szoval attol fugg melyik idopillanatot mered :)
-
nagy891229 #21698 Segítségeteket szeretném kérni most a gépemben ez a videókártya van.
MSI Radeon HD7870 OC 2GB
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/msi/radeon-hd7870-oc-2gb-256bit-ddr5-pci-e-r7870-2gd5t-oc-p110616547/
Érdekelne hogy használtan mennyit érhet februárban rakattam össze a gépet, tehát nem egy idős kártya.
Valamint szeretnék beletenni egy jobb teljesítményűt, elsőre ezt néztem ki: GTX 970 Oc. Valakinek van ilyen kártyája? Tudna véleményt mondani, hogy teljesen full beállításon mennyi fps-t produkál a kártya? Full pros process efect, teljes tükröződés, füst, tükörbeállítás.
Előre is köszi a válaszokat.
-
cstibikeee #21697 Nem zárt be a bazár. -
goldboy #21696 Tibi ti teszteltek tovább, vagy bezárt a bazár? -
Biztos attervezik, ok is hasznalni akarjak;)
De Kunos mar a zinterjuban is emlitette, hogy az 1.0 utan, evvegen valszeg ezzel fog foglalkozni, hogy rendberakja a menuket, az APP-okat es foleg a mindenfele buttony hozzarendelest;P
Mivel nem probaltam, nem tudom hol s hogyan mukodik, de valszeg olyan programban, ahol mindent hozza tudsz rendeleni barmihez, foleg autonkent (iR), ott nem lehet nagy gond.
Gondolom foleg a menuk/palettak megjelenenitesevel lehet gond, ami alapbol 2D, azokat kell valahogy pozicionalni, hasznalhatova tenni. Hasonlo lehet alapbol a gond, mint amikor a 3D-s mozifilmre, a 3D-ben rarenderelt eredeti angol feliratra, a magyarok ratoljak a magyar feliratot 2D-ben, es kifolyik az ember szeme;DDD -
Es ha nem tervezik at ? :)) -
Az engem nem zavarna;) Amit nyomogatni kell, az kezreesik vagy megtalalom. A bill. amugy is csak erosen masodlagos hasznalat kozben.
Plusz amelyik jatekhoz rendesen megcsinaljak a tamogatast, oda atrendezik, atgondoljak, atszervezik a menurendszert, a megjelenitest es a lehetosegeket. -
Plussz az eletben nem alitasz semmit menetkozben a billen, vagy mas eszkozon :)) -
Valszeg tenyleg jo lehet es a video csaloka, mert ha csak az egyik oldalt nezem, es "szethuzom" a kepet az egyik szemem latoszogehez, akkor jonak tunik. Ha meg ezzel is van lehetoseg allitgatni a jatekban a latoszoget es ulsepoziciot, akkor meg teljesen OK.
Engem a felbontas es elesseg annyira nem erdekelne, tobbet szamitana a tererzet nagysagrendu javulasa.
De egyelore ez engem abszolut hidegen hagy, egyreszt sose lesz ennyi penzem plusz szedulos vagyok;D -
goldboy #21690 Jogos, töröld ki főnök
Most nézem PCars fórumon neked is sikerült
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.10.18. 13:37:21 -
swadawa senpai #21689 Cant join server: unavailable slots ( vagy valami ilyesmi)
Na... akkor ezt mikor sikerül már javítaniuk? -
BMW-s videót remélem berakja holnap is valaki :D