43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
goldboy #21887 ?
V2-es bázis 600 euro (nem csak a motor fejlődött, új szenzorok, meg még ki tudja mi)
500-ért lehetett előrendelni(pár hete már 525), de csak meghívó kóddal
Azoknak küldtek, akik régebben vásárolta tőlük valami drágább cuccot
Az más kérdés hogy a "barátok" nem megosztják, hanem az ebay-en árulják
Német ebay-en 1 euróról szokott indulni, de mindig van valaki aki 20-30-at legalább ad érte
Év végétől, ha lesz elég raktáron, bárki viheti 600-ért(már akinek ennyit megér egy bázis)
-
endy papp #21886 Azért ezt ilyen egyértelműen nem merném kijelenteni.
Próba kép kipróbáltam bekapcsolt abs-el nem tudtam kockásra fékezni(padlóig nyomott pedállal se) a gumit,természetesen érthető okból,azért abs.
Viszont kikapcsolttal nem kellet sok és nem is kellet padlót nyomni hamar olyan kockás lett hogy majd szétrázta a kormit .....
Szerintem van értelme bekapcsolni.
Plusz olyan rövid féktávokat abs nélkül nem hiszem hogy tudsz venni,esetleg ha már nagyon profi vagy és sokat gyakorolsz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.20. 09:14:00 -
Mobilrol nem lehet szerkeszteni..
Trinus gyre pontosabban. -
trynus gyre pl. -
Pitti illetve akik még szakértője a témának!
Tegnap délelőtt dumáltunk itt erről a Google Cardboardról. Nos, azóta feltettem telóra (S3) a progit és úgy néz ki, jól működik vele. Mivel hajtogatni nincs sok időm, így kinéztem most egyet ebayről (link) + ehhez van NFC és ilyen fejpánt izé is.
Nyilván nem AC-hez akarnám használni (nem is tudom, hogy lehetne e egyáltalán), csak amolyan érdekességként rendelném meg, viszont olvastam, hogy írtátok, hogy a PC képernyőjét is meg lehet jeleníteni rajta wifin keresztül. Ehhez milyen progi kell v. melyiket érdemes használni? USB-s összeköttetéssel is működik v. csak wifivel? -
..hát ezen leszakadt az arcom:
A V2-s motor vásárlása:
na mondom gyors rákeresek, hátha találok,...háát találtam #&@:
anatec ClubSport Wheel Base V2 INVITATION CODE (EU ONLY) Price: £75.00
Ezt komolyan gondolta a Fanatec??! ...és van fent 110fontért is azonnal elvihető kód.. -
sutee89 #21881 Én mondjuk egyszer sem mertem az SLS-sel tövig nyomni a féket, max. 60-70%, mert az hagyján, hogy blokkoltak az elsők, de úgy elindult az autó fara, hogy öröm volt nézni. Majd ha lesz időm játszom egy kicsit a fékerőeloszláson, lehet, hogy ez lenne a kulcsa az 1:22 alatti időknek. -
vicc az, hogy én most bekapcsolt tc vel meg abs-el mentem, hát talán ha kétszer láttam felvillanni az abs-t, igazából semmi értelme bekapcsolni :)) -
De az benne is van;) -
Vicces amúgy, mert a GT3-as gépeket TC-vel és ABS-el kellene vezetnünk. :D -
A segitsegeket semmikep nem erdemes bekapcsolni, foleg nem hozzaszokni, ha szimezni akarsz. Sokfele auto van benne, a nagyon egyszeru gyengektol az egesz komoly gepekig. Ha mar reg mentel, erdemes lentrol kezdeni, hogy erezd milyen kulonbsegek vannak a kulonfele felepitesu, hajtasu, ersossegu es aeros autok kozott.
Itt sok az utca, a super/hyper-car es a GT auto, amelyekben gyarilag beepitett "segitsegek" (elektronikak, ABS, TC) vannak. Ezeket lehet es sokszor erdemes is hasznalni, sok autoban hivatalosan ki sem lehetne kapcsolni. De gyakorlas keppen, es hogy megismerd az auto hatarait es a pedalhasznalatat, erdemes ki-bekapcsolgatni, felvaltva hasznalni es gyakorolni. Az ABS/TC segitseg, de azt is jol kell hasznalni, mert amugy csak hatrany.
Az idealis iv felesleges. Ha gokartozol es lattal mar versenyeket, meg fogod talalni magadtol is:) Ha meg sem vagy nem ismered a palyat, nehany kor utan ugyis rajosz mmelyyik iv a leggyorsabb:) Erre jo pl. a hotlap, akar ghost-tal is. Itt tudod tesztelni az autotipust, megtalalni az iveket, tudod tesztelni az ABS/TC-t, aztan meg a setup hangolast es mukodest.
Bar az AI nem valami toppos, de autotol es palyatol fuggoen teljesen jol is hasznalhato. Gyakorlasra, mezonyben haladni az is jo gyakorolni.
Amugy nyugostan johetsz online-ra is, nincs vele gond, de azert elotte menj nehany kort az autoval palyaval:) -
csokiskex #21876 Sziasztok!
Segítséget, illetve tanácsot szeretnék kérni tőletek. Évekkel ezelőtt játszottam GTR2-vel egy Momo kormánnyal. Most szeretnék újra szimulátorozni. Napokban vettem egy G27-et, a gép adott a játékhoz. Már vagy fél éve megvan az AC, Xbox kontrollerrel játszottam vele eddig. Még nagyon szokni kell a kormányt. Szerintetek hogy érdemes? Minden segítség nélkül próbálom, szerintem így ismerhetem meg, hol vannak a határok. Ez jó-e így? Érdemes-e az ideális ívet bekapcsolni vagy csak megtéveszt? Gyakorláshoz legjobb-e a hotlap? Online még nem mennék, attól messze vagyok. Gokartozni szoktunk járni haverokkal, kollégákkal, tehát zászlók, szabályok valamennyire ismertek. Attól félek, hogy lassú lennék. De ha nagyon vegyes a mezőny, akkor később szívesen kipróbálnám magam online is. Tanácsokat előre is köszi! -
Akkor gondolhatod, mennyivel csuszhattak belem, ugy hogy en mar lenyegeben allatam, hogy igy megforogtam es elrepultem eloted?!:) Erre irtam, hogy ezt nem elfekezes volt, hanem elneztek nehany 10 meterrel a kanyart mogottem:D -
Aha, akkor nem fér be a kategóriába. Kár, mert tetszik :)
Nem volt itthon kaja, kimentem a tecsóba vásárolni, hazafelé lemeszeltek a zsaruk. Na, mondom magamban, engem aztán hiába állítotok meg. Erre nem lejárt az orvosim márciusban? Baxák meg. Kell nekem vacsorázni. -
Jogos, közbe most nézem, hogy frissült az RSR-en is a dolog. Ferrari 458 GT2-vel már 2:14.2-t jönnek, míg McLaren GT3-mal 2:15.9-et. -
sutee89 #21872 F1-es modot használ valaki? Melyiket ajánljátok? -
Thread #21871 Jo, hat ennyire halado dolgokat meg nem probaltam :) -
Nurburgringet próbáltam, ~3sec a GT2 javára, gyorsabbak. -
-
Rankon kb ugyan az az eleje, de mintha gyorsabb lenne picivel:) -
Na hát ez egy jó kérdés...RSR-en ahogy a köridőket néztem, nem sok eltérés van. Elméletben a GT3-as gépeknek lassabbaknak kellene lenniük, a gyakorlat (mármint valós sorozatok) azt mutatják, hogy majdnem egy szinten vannak. Talán a GT2 egy pár tizeddel jobb már csak. -
Eléggé meglepődtem főleg azon hogy túléltem:D -
Mármint lassabb vagy gyorsabb? 2.20.3xx-at mentem vele, amit azért furcsállok, mert lassabb vagyok mint ti :) -
sutee89 #21864 Az első kanyart így tanítják :) Nem volt sok hely... -
Valamelyik kameraállásba vettem ezt fel, meg nem mondom neked, hogy melyik volt ez (talán F6? - végignyomogattam F1-től, így találtam meg ezt :D ) -
Hát igen, NKP-ban is jó volt hogy lengették ... -
F6-ot nyomogatod! -
-
Ez mind szép és jó, de sokszor pl. a semmiből tűnik fel egy-két autó, így jártam ma én is; erre lenne jó a zászlószabály! (ilyenkor a program nyomná a sárgát, mint a hülye) -
Thread #21858 Hogy kell az anyosulesbe ulni? -
Most ilyen hátrafelé driftes kanyarodásra gyúr ! :) -
ááá, nem hiszem . -
Megnéztem a 200-al repülő ki volt, na hát Alex:DDDDD Gondolom segítettek de ennyire profin elcsúszni előttem, ház le a kalappal mondjuk beszartam dehát ez van:D
-
A GT2-es ferka nincs pariban a GT3-as gépekkel amik most a szerón vannak? -
Tyuki80 #21853
-
Próbából hagyhatnátok a szervert még egy kicsit ezen a kombón, hátha mindenki jobban belejön még egy-két verseny után ...
Úgy látom népszerű, szóval nem hiszem, hogy gond lenne ... -
csubi1985 #21851 Na ez lesz akkor nálam is! A ram nálam is kevés ( 4Gb ) de nézem közbe és csak 27% ban terhelődik.Ezért nem hinném. -
Azt nekem is csinalta korabbi buid-ekben, en levettem a replay meretet minimumra, es megszunt. Mondjuk nekem keves RAM-om van es meg lassuak is:) Igazabol 6-8 auto utan megtelik a RAM, a tobbit mar virtualisba irja:D
Bar ma is elojott, de sokkal kesobb, es talan mastol.
Ma 4 futamot mentem egymasutan, kilepes nelkul. Az elso harom versenyen semmi gond nem volt, fix 60fps, problemas helyeken 50-55. De a negyedik verseny feletol, a legtobb helyen leesett 30fps ala, ott is maradt, es a legjobb helyeken sem ment 40fps fole. Plusz kozben folyamatosan recsegett a hang:/
-
csubi1985 #21849 Nekem se az lesz mert csak a 6-os szériától létezik a shadow, nekem pedig 5 - ös van!! -
Csak ha valakit először érek ott utol, akkor reménytelen. Amúgy igen, ki lehet figyelni, hogy hol fékeznek hosszabbat, rövidebbet a többiek.