43023
  • priluki
    csá, tud valaki valami jó g25 kormány beállitást? föleg a fék szar ,hogy épp ránézek és már blokkol ..
  • Adam Jonas
    Megyek és veszek egyből hármat belőle
  • Pitti
    Ez egész ígéretes, el is raktam kedvencekbe az oldalt...köszi
  • maffioso
    :DDD Ez azért elég nagy ökörség.
  • goldboy
    Aris a twitteren ép ezt ajánlja az AC-hez:
    Sim hardware
  • alma2
    Nem tudom, hogy ezzel a verzioval lehet-e, de amugy mukodnie kell.
    Itt a leiras.
    Mivel van trackir-em, igy ez a resze nem erdekelt. De amelyik jatek tamogatja pl a trackirt, azt elvileg ra lehet venni, hogy mozogjon vele.
    sensors
  • bardocz
    Igen, pedig még gyengébb is a motor bennük, gondolok az aero, fotómű, meg minden más annyival komolyabb.
  • goldboy
    A legjobb az a pszichológia ahogy az ember önmagát győzködi hogy mér adjon ki ennyi pénz egy ilyen cuccra
    Most olvasom kb. tizedszer, hogy azért is jó a szíjas kormány, mert amikor apa éjfélkor még nyomja a szimulátorozást, nem zavarja a családot
    XBox-hoz van az mobil, levegőben tekergetős kormány imitáció, na ha az vízálló lenne, nekem is jól jönne a fürdetésnél
  • szancsopanza
    Szerintem ez a kód (és annak árulása), mint ahogyan a "Ferrari-t sem vehet akárki" sznob és szánalmas. Nem próbáltam még a v2-est ezért nem tudom, mennyivel jobb, de ezt a pénzt már nem éri meg nekem. V1-es viszont van most olcsón... :D Én találtam 300ért irányáron. Ha jól emlékszem ott van vmi magyar tulajdonostárs is nem? Nem csak a Thomas...
  • Tomo15
    Én is 7,5 év g25 használat után váltottam csr elite-re, és tény hogy lassultam, de sokkal valósabb érzés.
  • Tyuki80
    Ez tetszik!A legdrágább dolgok azok,amiket nem használok.
  • Tyuki80
    Ezt a pletykát én is hallottam,hogy lehúzzák a ffb-t de engem ez nagyon zavarna.Amúgy én nem szoktam trükközni,minden off csak az utcai autókban abs és autokuplung (ez érthető a kuplung hiánya miatt)Habár amit néha nem értek,valamiért volt már olyan,hogy a program átállt más beállításokra csak úgy magától,hozzátette a blippet meg pár dolgot(lehet csak a frissítések zavarták meg)
    Amúgy a dfgt egy nagyon jó kormány,a gyengéje a setnek a pedál.Habár keményebb szivacs pedál alá rakásával feltuningoltam keményebbre (köszönet almának vagy más néven sugarbercinek,ő mutatott egy videot és jobb mint a szkvas labda,de azért még így sem egy clubsport vagy mifene:)
  • szancsopanza
    Az más kérdés, hogy negyedannyit ért a forint 7 év után...
  • Pitti
    Én egyedül a G25-el nem buktam, szinte annyiért adtam el 7 év után mint amennyiért újan vettem. Azért ez is ritkaság. :)
  • goldboy
    Tudom hogy DFGT-d van, azért is írtam
    Mindig megnézem az RSR-en, hogy ki milyen hardverrel megy
    A WR időknél sokszor még a FFB-t is le húzzák, hogy ne zavarjon
  • goldboy
    A Logi meg a Fanatec is kínai
    Sőt, állítólag a fanateces Thomas is annyira eladósodott, hogy már rég a beszállítóké a cég
  • lac coo
    Majd ha lesz kinai kormany,akkor veszunk mi is :))
  • b-type
    Nekem a legdrágább dolgok amiket nem használok. Aztán utána jönnek azok a dolgok amiket megveszek, de nem élvezek. Ezután jön az a csoport, amit megveszek, költök rá mint egy autóra és amikor nem kell akkor nagyot bukok az eladáson.
    Ezeket a saját káromon tanultam meg :)
    Amikor egy drága cuccot veszek, mert nyilván veszek, mostanában pláne babaholmikat (a babakocsi pl. horror...már azon filóztam hogy lopok egyet ...ezt tessék viccnek venni, végül is ésszerű kereten megállt a vásárlás).

Ez a cucc nyilván rólam szól, de élvezni fogom, és amikor majd el kell adjam elég keveset bukok rajta. Szal úgy döntöttem kell egy V2 és egy Bömös kormány. :)
    ...versenyezhetnék az iRacing-l is és akkor már ennyit tuti belepakoltam volna apránként :))
  • Pitti
    Való igaz, hogy a legjobb időket G25 G27-el mennek. A szíjjas kormánnyal bizonyított, hogy lassabb köröket mennek. Mondjuk ez csak pár század vagy esetleg 1 tized, de tény. Ellenben az érzés számomra jobb annyival, hogy imádom :) úgysem az a tized másodperc ami miatt a mezőny közepe vége fele kullogok :D De élvezem...
  • Szabi #21908
    DFGT van nekem is, és nem a kormány miatt vagyok lassú.. :D
  • Tyuki80
    Nekem Dfgt van.
    Nem szokott gond lenni a tempómmal.
  • goldboy
    Tyuki, a DFGT-vel simán mehetsz jobb tempót mint ilyen drága cuccokkal
    A szíjas kormánnyal általában egy kicsit még lassul is az ember
    olcsón is vannak jó ötletek:

Ez a kijelző 3-4000 forintból összejön az ebayen
    Működik AC-vel és IRacing-gel is, és még saját programot is könnyű írni hozzá

• Tyuki80
    Tudom,hogy ez így van.Vannak horgászorsók is 80-100 ezerért,fényképezőgép objektívek is 400-600 ezerért,meg 1:24 es autómakettek is 60-80-ért(ha csak a saját kedvteléseimet nézem),meg sorolhatnám,de ha az embernek nem munkaeszköz kell,akkor ezeket a termékeket felesleges ficsőröknek érzem.Hasonlóan mint egy 300 ezres kormány szettet.Ami persze biztos rohadt jó és félreértés ne essék őszintén nagyon örülök ha az ismeretségemben valaki meg is engedheti magának amihez boldog és problémamentes használatot kívánok.De nekem ezek a dolgok meglehetősen túlárazottnak tűnnek,annak fényében,hogy pl a fanatec nem a kiforrott megbízhatóság szinonimája.
  • Pitti
    Na ez Most tényleg OFF :)
    telefonom 200dollár volt kb annyit tud mint az 1200dolláros almás viszont az enyém kínai...
    ON
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.10.20. 10:37:55
  • Alexease
    Amig temaba vag (szimezes, autoversenyek, kiegeszitok stb.), es nem hatraltatja a jatekokkal kapcsolatos dolgokat, addig barmi, barmeddig elfer;)
  • Alexease
    Eppen ezt akartam irni en is;) Ez nekem is bo 3 havi komplett fizetes lenne, es meg a valto sincs benne;)

Az hogy ez mennyire szamit draganak, az relativ. Nekem, nekunk ez pofatlanul draga, megfizethetetlen. De ezeket nem is nekunk tervezik:) A piacon mindenfele termekbol leteznek dolkok, melyek 2-3x jobbak es 8-10x dragabbak. Sajnos egy bizonyos szint felett aranytalanul nonek az arak, de hat ezek nem tomeg termekek, szinte egyedi minosegi cuccok, ez van.

Nincs ezzel gond, ez igy mukodik:)
  • Pitti
    De nem ám, én letettem a v1 vagy v2 vágyakozásról, igazából nem is nagyon látok olyan rimet hozzá ami tetszik, talán csak a bmw m3, de az is 300 euró majdnem. Szóval ez így már tényleg sok...nekem. Megelégszem a CSR Elite-el :)

Mondjuk itt ez a téma nagyon OFF, Alex majd jól kivág minket
  • b-type
    Igen, ez tök igaz....nem véletlenül nem vettem eddig....hasonlóan vagyok vele mint az iRacing-l, a bennem lévő ár/érték mérleg azt mondja túl sok.
    Viszont elég jó cucc, jópár évig kiszolgál elég magas szinten, és az eladhatósága is nagyon jó.
    ..de azért elég drága ja.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.20. 10:28:22
  • goldboy
    Én már hónapok óta vadászok egy használt V1-re(legyen rá egy pár hó garancia, a motort meg már majdnem mindegyikben cserélték),
    de 300 euro alatt még sosem állt meg a licit.
    Az újonnan 200 eurós váltók meg 180 fölött szoktak elkelni
    BMW kormány sem nagyon van 200 alatt
    Én azt hittem a német gyerekeknek apu megveszi az újat karira, használt meg nem kell ott a kutyának sem, hát k.vra nem így van
  • Pitti
    Maximálisan egyetértek, viszont ez teljesen relatív. Nagyon sok ismerősömnek a G27 egy horribilis árú játék... érthetetlen pénzkidobás
    De pl nézd meg a frex cuccokat ahol a kormány bázis 1400 dollárnál kezdődik és a pedál is 1000 felett van. 3monitoros rendszerek, 4-5 féle kormány rim, kapcsolótáblák, kijelző műszerek, a motion cockpit-ről nem is szólok. Azért is ilyen drágák ezek mert tényleg kis réteg veszi, így szinte egyedi a gyártásuk, de legalábbis kis sorozat. Az meg nagyon drága.

Szóval mi még csak az alsó középmezőnyben vagyunk :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.10.20. 10:22:50
  • goldboy
    Nagyon nem kell sietned, csak előrendelni lehet a bázist meg a váltót is
    A váltó most módosult V1.5-re, az előző kiadással volt gond rendesen, nem győzték cserélgetni
    Ha tudsz venni kódot, akkor 525+25, mondjuk jó estben spóroltál 50 eurót.
    De ha esetleg szeretnél prémium garanciát az még 50 euro termékenként, na ez már vérkapitalizmus
  • Pitti
    Már nem tudtam szerkeszteni, szóval a kódot a vásárlás után néhány hónap múlva kapod csak meg.
  • Tyuki80
    1200 euro egy kormányért és egy pedálért?Atyaúristen!És meg is veszik....milyen szarul élhetnek.Van aki ezért a pénzért 3 hónapot vagy még többet dolgozik.És nálunk vannak még rosszabb helyek sokkal.Nekem mindig ez jut eszembe amikor valami ennyire pofátlanul drága.De hát a pénz és a tudatosság általában nem jár együtt,ezért is van létjogosultságuk ezeknek a termékeknek.
  • Pitti
    Na igen csak azt a kódot amit a most vásárolt termékhez kapsz, csak néhány hónap múlva használhatod fel....vicces
    Lassan ez olyan lesz mint a Ferrari, csak akkor vehetsz valamit, ha tagja vagy a clubnak. És azt meg ki kell érdemelni
  • goldboy
    Sok "fura" hirdetés van
    Ezt már hónapok óta hirdetik:
    Fanatec BMW kormány 412 euroért
    Még jó hogy az új ára 250
  • b-type
    Az egyik srác írja, használd a kupont, és amit te kapsz a vásárlás után azt nyomd el az ebay-n...
    oké, talán még jól is járok, megveszem a Bmw kormányt, és akkor már egy váltót, kapok rá egy kódot, azon megveszem a V2-t....és talán kapok arra is egy kódot?! :DD
    csak azt nem vágom miért jó ez a Fanatec-nek? :)
    Nagyon szeretnék én is egy ilyen cuccot, meg is fűztem a párom, mivel ez jóval halkabb mint a mostani műanyag kormány ami már kiesik a helyéről annyira el van kopva :))
    szal engedély oké, pénz oké, de azért nagyot néztem reggel...
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.20. 09:58:58
  • Pitti
    Kb fél éve váltottam fanatec-re G25-ről egy véletlen folytán és imádom a "sima" szíjjas ffb-t. A clubsport pedálról meg nem is beszélve. Nagyon szerettem a G25-öt, de ez teljesen más érzés. Annyira, hogy most vettem egy CSR elite kormányt ami a clubsport base V1 elődje. Nagyon kíváncsi vagyok rá régóta fájt már rá a fogam :) . Annyira kapós lett most ez, hogy használtan is baromi drága, pl azért is mert a v1 bázis már nem kapható a v2 meg csak decembertől. Ezt az meghívós kuponos szigorítást meg csak most hallottam én is. Szóval nagyon viszik ezeket használtan is.

Pl a 600 eurós v2 plusz 350 eurós rim azért már nagyon húzós, plusz még 250 a pedál.
  • Gadfly13
    Frankó működik!
    Azért csak kipróbáltam most AC-vel is. Annyit sikerült elérnem, hogy a telón megjelent az AC ebben az "osztott" képernyőben. :)
    Következő kérdés:
    Láttam, hogy a Trinus szerverkezelőjében lehet a szenzorokat is állítani. Azt meg lehet oldani, hogy ahogy mozgatom a telót, akkor az AC-ben is mozogjon a nézet? Mert idáig csak az egér kurzort tudtam mozgani vele. :)
  • b-type
    én ezt értem, a V1-t már nem lehet rendelni, a V2-t meg kódra...oké.
    tehát kell egy kód, ha venni akarok.
    figyelj:
    Fanatec ClubSport Wheel Base V2 INVITATION CODE (EU ONLY) Price: £249.00
    Pont ezért nem fogsz kapni kódot senkitől..nem is lenne pofám elkérni, ha min. 50fontot kereshet rajta..
    Nekem ugyan van egy Fanatec pedálom, de nyilván nincs hozzá kód, több éves. ..de ahogy olvastam van aki vett csak ezért Fanatec cuccot vazzz.
    egy röhej szvsz..
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.20. 09:44:47
  • Pitti
    Nem vagyok szakértő, csak engem is nagyon régóta foglalkoztat az occulus rift, és társai. Szóval most én is rendelek egyet valahol. Csak elképzelni tudom, hogy egész jó 3D élményt adhat egy ilyen, még ha perifériás látás nélkül is. Ezért igazából nem baj, ha nem megy vele az AC, csak nézelődhessek már valamit, :) aztán majd könnyebben beleképzelem milyen lenne egy ilyennel versenyezni. A végleges rift-et pl tervezem, hogy megveszem :)
    Valahol olvastam ezt a Kaini nevű appot amivel állítólag megy, csak eléggé laggol. viszont még az sem lenne baj, csak lássam már a saját szememmel :D