43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
goldboy #22087 Igaz, elnézést -
Ez az Oculus valoban a jovo! Legalabbis nekem:) En orulok, ha 1 monitorral, 1280x720px-ben nem szaggat:DDDDDD 
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.21. 22:05:21 -
Jackal #22085 4K-ban rendereli le a képet és visszaskálázza fullhd-ra inkább. -
hm, fake3d-zel te is, ha megjon a lencse, probald ki lfs-sel, ott tudja nativan is a dolgot. Vicc, hogy ebben nincs ilyen opcio.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.21. 21:51:19 -
Gibor #22083 Ohh semmi gond, én is hibázok eleget. Amúgy egész jó rajtot sikerült elkapnom és túl nagy tempó különbség volt, jobb oldalt meg nem fértem el mert VikingPingvin is balra húzódott. Legközelebb majd jobban figyelünk ;) -
Egyik versenyen kb ötödik helyről rajtoltam, az első kör végén valami 10-15 sec-cel vezettem
Előttem lévő nem indult el, a füvön előztem balról :D Aztán megszakadt a net. Szerintem jó ez a gépészkedés, szépen lehet tartani keresztben az autót.
-
bahhh, most megneztem a replay-t, nem ertettem, miert vagy mindig a nyakamba, siman legyorsultal, akkro vettem eszre, hogy a valtot is lehet allitani :)
..
de vicces azert kifogott a legtobb emberen ez a kocsi. 8-nal tobben nem nagyon voltunk, de osszesegeben volt fent vagy 30 ember :)
Lehet total valotlan amennyit gepeszkedni kell, de 100% jobban elvezem, mint a sinautokat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.21. 21:47:32 -
MooneyR #22080 Ne haragudj skyleen, rajtnál küzdöttem az elemekkel és valóban eléd másztam, nem volt szándékos, kimentem veled a fűre én is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elég vicces futamok voltak.. volt, hogy első lettem. Difi power levéve, kicsit kiterpesztve, váltó eggyel visszább és mindjárt kezesebb lett.. egyébként gyilok vele fékezni is.
Tyuki, nálam 2.1 hang van és szerintem oké.. hallom rendesen a cobrát, pedig elég közel kergetőztünk sugárbercivel pár kör erejéig :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nos, akkor elkészítettem a "Fake Oculus" megvalósításának leírását!
Itt elérhető: LINK
Amiről szó van:
-
Nem, az szerver az egesznap mukodik, non-stop. De csak estenkent van verseny, mert akkor ernek ra az emberek;) Ha nem latszik a szerver, akkor esetleg bug;) -
goldboy #22077 Eddigi tapasztalatok szerint, egy középkategóriás PC-n 10-20% az FPS esés
A második képernyő szerintem sem számít sokat, nem kell újra számolni csak újra megjeleníteni(DK 2-ön jelenleg nem is működik a párhuzamos megjelenítés)
Az új Nvidia kártyákban vannak már kimondott VR funkciók is
Van egy DSR nevű funkció is ami elvileg FullHD tartalmat skálázz fel 4K-ra(Oculus-on is) és ettől jóval szebb a FullHD kép
Hogy ezt hogy lehet fizikailag megvalósítani, azt rohadtul nem értem, de aki látott már ilyet, azt mondja működik.
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.10.21. 21:29:06 -
Thread #22076 Ilyenkor mar le van allitva a fun szerver? -
goldboy #22075 Ugyanezzel küzdök, baromi zavaró
Dolgoznak rajta, jó eseteben holnapra ígértek javítást -
goldboy #22074 Vigyázz miket írtok, mert elvisz a TEK -
Tyuki80 #22073 Srácok!
Kérdésem lenne:Ti hogy lőttétek be a hangot a játékon belül?
A problémám az hogy ha kb 5 méterre megyek közel az ellenfélhez,szinte csak annak a hangját hallom (de mint az állat) a sajátomat semennyire.Így baromi nehéz vezetni,főleg kifékezésnél,féktáv vételénél mások közelében.Mi az optimális beállítás?Sztereo fülesen játszom amúgy,nem tudom ez befolyásol valamit..
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2014.10.21. 21:12:32 -
Én viszont szomorúan fogom végignézni a nép reakcióját. Ahogy otthon ülnek és nézik a celeb vagyok kurva anyját, meg a győzike showt, és a sorolhatnám még hulladék szarokat. -
Minden kipróbálás és tapasztalat nélkül írom, hogy a logikus mégiscsak az lenne, hogy jelentősen esnie kellene a játék FPS számanak Oculus használata mellett. Ennek oka az egyidejűleg a 2 szem számára renderelt 2 kép a normál 1 helyett, ami közel egyenértékű 2 játék egyidejű megjelenítésével. Ahogy olvastam a helyzet nem annyira drasztikus, hogy felére csökkenjen a játék sebessége de kb olyan 1/3- FPS esésre azért lehet számítani, ezért is ajánlott a normál egy megjelenítő mellett meglévő 60 FPS. Pont hogy az lenne a logikus, hogy egy alternatív megjelenítőt is párhuzamosan használva esne kevesebbet az FPS szám, hiszen ugyan azt a renderelt képkockát kell megjeleníteni mindkét megjelenítőn egyidejűleg. Amint írtam, ez puszta logika, mert arról nem tudok, hogy az Oculus rendelkezne bármilyen plusz hardveres gyorsítással a játékok renderelését tekintve. -
Jackal #22070 Gumicsont a népnek, addig se az amerikai botrányra figyelnek... Biztos vagyok benne, hogy nem vezetik be. (de ha mégis, akkor örömmel nézem végig a nép reakcióját) -
Jackal #22069 Szedd szét. nézd meg, hogy az elfordulkáés érzékelő nem e lazult k/mozdult el a helyéről (kis gumicsos ragasztóval a helyére lehet tenni) Szériahiba volt a g27-eknél is, hogy kicsit elmozdult a helyéről és akkor már hülyén érzékelt. (kb úgy néz ki mint egy egérgörgő a motorok végén) -
Addig se kell adózni utána. -
Már készülnek a netadóra, biztos lekapcsolgatják.
-
Tök jó ez a mai kombó, de hogy másodszor szakad meg a netem...Elmehet a upc a picsába mostmár. -
Pitti #22065 Nem csak szarul, de szerintem nagyon messze is vannak azok a monitorok... -
goldboy #22064 Én is csak egy másik fotón vettem észre :)
Inkább az a jó cím:"Jó ez a hardware"
A másik fórumra meg inkább nem teszem be, ott úgyis csak a dobozt nézik :) -
néni jóféle, de a monitorokat elég szarul rakták oda.. legalább szintbe lennének.. :D -
Észre se vettem volna ha nem írod :) -
goldboy #22061 Jó ez az összeállítás:
A dobozon alul a felíratott nem kell nézni :D
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.10.21. 19:32:31 -
goldboy #22060 Ha valakit érdekel, készülget egy Blancpain GT Series a karrierhez
Info és letöltés -
Tyuki80 #22059 Ezt mondom én is!Valami bug féle lehet mert nem folyamatos tapadásvesztésről volt szó,hanem irányíthatatlanná válásról. -
VikingPingvin #22058 Na végre sikerült kipróbálnom az 1.0 RC-t :D elég fasza, viszont nemtudom mi változott, sokkal több kipördülést látok mint előtte, magam is pörgök össze vissza pedig előtte nem votl szokásom. -
Petteri #22057 köszönöm! mentettem a dolgot.. ha erre kerül a sor, akkor így teszek majd.. ;) -
Morgolodo #22056 Sajna ez típushiba, persze nem feltétlenül ez a baj, de valószínű. Az érzékelő le is tud lazulni.
Pl itt lehet kapni azt a tárcsát:
http://cmlaserservice.com/
Olcsóbb, mint egy új kormány és jobb, mint az eredeti.
Ő pedig meg is szerkeszti, ha Te nem akarod piszkálni:
http://hardverapro.hu/apro/logitech_z-5500_javitas
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2014.10.21. 18:15:02 -
Petteri #22055 megnézem este, vagy majd a hosszú hétvégén úgy, hogy nincs olyan számomra már erős FFB rátéve, mert mintha a múltkor úgy nem jelentkezett volna ez ennyire markánsan... :) -
szancsopanza #22054 :D Van 1-2 szatyorra való ebből az időszakból a padláson :) Sztem majdnem az összes programok(D. Kaljevic féle pl), leírások, kapcs rajzok megvannak vhol. régi szép idők :) de ez volt az igazi menő:
Utoljára szerkesztette: szancsopanza, 2014.10.21. 18:03:52 -
Hat azert meg nem, szet kell szedni megnezni mi a baja. -
Petteri #22052 magyarán kis túlzással, akkor kuka? :( -
Az ötlet jó lenne, csakhát bugos :) -
Dfgt mnek.volt ez a baja, egy filleres kis muanyag gyuru repedt el benne, amit a lezer elott forgat a kormany,Meglazult, ezert hasznalat kozben hol megallt hol ment, es emiatt elmaszott.Sajnos soha nem tudtam ilyen alkatreszt szerezni, pedig amugy hibatlan a kormany.... -
Czobi #22049 Köszi! Akkor valószínűleg csak emiatt nem fogok drágább gépet venni, felesleges. Am azt meg nem is tudtam, hogy akkor csak azon keresztül is lehet nézni, azt hittem, hogy a monitornak mindenképp mennie kell közben (bár tényleg teljesen felesleges lenne). -
En is tizeneve hasznalom, amiota megjelent (nem vettem, cegtol kaptam, en nem vennek telefont:P). De kozben, 2011 kornyeken, bo 1 evet allt egy szerszamos ladaban:D Aztan elovettem, feltoltottem, es tokeletesen muukodik:P Hetente egyszer toltom (ritkan hasznalom), nincs vele gond. TELEFONALNI tokeletes (mast nem is tud):P