43023
  • lac coo
    Volt???? :)

A lotusok szerintem meg most ilyenek:)
  • GeriDoc
    Nem látom, mert bent ülök az autóban, inkább érzem. De holnap reggel majd tartok egy féktesztet.
  • Alexease
    Ha LATOD hogy az tortenik, akor nem biztos a dolog:) A progi vizualis resze (kerek forgasok, felfuggesztes) nem biztos hogy mindig szinkronban van a tortentekkel:) Korabban volt auto, aminek forditva fordult az egyik kereke, de attol meg jol kanyarodott:DDD
  • GeriDoc
    Lehet nem emelem el eléggé.
  • Alexease
    Nekem majd a kovetkezo ket hesz lesz huzosabb vagy erdekesebb, most elotte ez a negy nap jol lesz:)

Amugy semmi extra nem volt a versenyen, azt hittem kaosz lesz, de nem volt, kiveve hogy egyszer letoltak az utrol;)
    20 fos szever, egyeloen vegyes, betett 7.-nek. Kifogtam a "gyozni akarok" embert, 3 koron keresztul uldoztem (Mustang volt, egyenesben lassabb), de mindenhol visszajott, akarhol probaltam mindig visszatolta mellem a kanyarban. Aztan 1 korig terveztem, a sikanban boseggel megeloztem, de nem birta, hatulrol kitolt a retekbe;D
    Elengedtem a mezony nagyreszet, de igy legalabb hatulrol izgalmas volt feljonni az elejere (sok elozessel es lekorozessel).
    Meg volt 2 kor, 2. voltam, erre elkezdett kohogni motor 7000-nel, es folyamatosan szorta az olajat a szelvedore:D Kezdtem aggodni meg nem latni:P De kibirta, 1 ember ert csak utol, igy 3.-nak jo voltam a vegere:D
  • GeriDoc
    Régóta szimezek, de most voltam először szerveren, átestem a tűzkeresztségen :) Jó volt, de ez elég para autó. Úgy kell kigyorsítani, mintha tojásokon lépkednék. A 2. futam elején nem tudom mit néztem be ennyire, de csak feljöttem megint a másodikra:) Igazatok van, valóban jó egymás ellen menni.
  • bardocz
    Ha már megcsúszott a kerék fékezésnél, akkor eléggé el kell emelni hogy újra forogjon a kerék. Nem lehet, hogy csak ezért érzed? Mondjuk fél másodperc az rengeteg idő.
  • GeriDoc
    Az nálatok is olyan, hogy ha blokkol a kerék, és felengedem, nem azonnal engedi el, hanem csak kb. 0,5 mp múlva?
  • bardocz
    Alapból az izomautókért én sem vagyok oda, de így keresztbe menni fasza velük. Néha persze kicsit sok lesz, de jó móka.
  • GPx8
    gummi=gumi :D
  • Tyuki80
    Rápróbáltam,de egy percét sem élveztem,annyira,hogy rá sem akartam jönni egy gyors kör nyitjára.Nem szeretem ezeket az izomautókat,nem csak játékban,alapból nem.Ha meg a seggét akarom dobálni,megyek egyet driftelni.Egy jó utcai bmw be vagy bármibe benne lettem volna ma ami ad élvezeti értéket,de ez nem az.Na majd jövő héten,addig nem is leszek.
  • GPx8
    Melyik a legjobb gummi állapot info app. (játékon belül) mostanában?
  • neilszab
    Assetto Corsa Tesztkupa - Spa-Francorchamps!

E héten Spa-ba látogatunk el csütörtök és vasárnap este, az eddig futamok alapján garantáltan 20 fő felett lesz a mezőny, a részvételt nyílt, bátran lehet csatlakozni!

További infók itt: AC Tesztkupa - Spa-Francorchamps
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.22. 20:18:56
  • lac coo
    Koma az nalam is van, ket nap alatt 30 ora melo.....
  • Alexease
    En meg elegge koma vagyok a "komoly" autokazashoz, most megyek iR Fun-ra, MultiClas, igazi kaosz lesz, tuti:)
    Ezek az autok indulnak egyutt, eleg szines mezony:DD
    Chevrolet Monte Carlo SS, SCCA Spec Racer Ford, VW Jetta TDI Cup, Ford Mustang FR500S, Mazda MX-5 Cup

Perszehogy a Chevy-vel megyek:P
  • bardocz
    Tegnap nagyon jó versenyeket mentünk vele, csak keresztbe kell rakni, és fordul nagyjából.
  • lac coo
    En inditanek, akar sokszor is, de a tokomnek sincs kedve megint forwardolgatni, vagy mit, mert megint nem indul...
    Jo lenne ha ezzel nem nekem kellene szivnom, ez egy jatek konyorgom, kyttintanom kellene egyet es kesz :))
  • Tyuki80
    19:30 és ketten vagyunk a szerón.Kipróbáltam az autót.Hozta azt amit vártam,irányíthatatlan,nyomatékos amerikai vacak ami semennyire nem való pályaversenyzésre.Értem miért voltunk ketten.Ez csak a bohóckodásra való,ahoz meg nincs kedvem.
    Nem indít valaki valami szerót?Ha igen,ne titkolja!!
  • lac coo
    En a mi publik szerverunkon ilyen szandekos baromkodast nem igen lattam, de pl, hogy egy percenkent szavazas van, mert valaki vesztett 10 masodpercet mert elnezett egy fektavot, es emiatt ujrakezdene, az valami hihetetlen :)
  • SimaSuna #22148
    anno Race sorozatban volt Monzán hasonló.
    25/25 - fullos szerver. időmérő...versenyen az 1 kanyarban 20ember kiesett/kilépett. Talán a 10 kört jó ha 4-en fejeztük be.
    Össze vissza mennek, mint a balgák..
    Adminok persze sehol.
    VAC ban kellene minden adminnak....
  • lac coo
    Ez a video miatt ilyen homaly, vvagy ez ennyit tud ? En latok egy eles hatarvonalat ahonnan meg az arnyek is szetesik nemhogy a texturak....
  • Tyuki80
    Azért ez vicces,hogy még agy teherautó szimulátorban is vannak ilyen gyökerek!
    Ma délelőtt,hogy ránézzek a peccsekre amik a hangon javítottak,beléptem egy spa ferrari gt2 szeróra.Jónak tűnt:hosszabb verseny (8 kör)normális időmérő,segítséget teljes off,kockásodás stb.Nem is voltunk sokan,de nem biztam bennük a practisen mentem egy 1:17 közepe időt,amivel 2 mp el voltam gyorsabb a 2. nál.Qualt nem mentem,hogy hátulról tudjak indulni a teszt miatt is,meg jó ha látom a mezőnyt,mint hátulról belém rongyoljanak.Na el is mentünk óvatosba előzgetek,mondanom sem kell a hosszú egyenes után már 3. voltam a 9 ből,de az autóm futóműve félig már odavolt,megelőzöm a srácot tisztán,aki egész jó köröket ment (+1.5 mp)már második vagyok,eltávolodok,tiszta verseny.Ezt a gyökeret annyira megviselte,hogy a buszmegálló sikánnál kb 260 nal fék nélkül letarolt.No comment.
    Sok embernek a pszichéje nem bírja,ha valaki megelőzi.Sokszor itt a funokon is ez a baj.Mondjuk ennyire nem durván,de vannakill lennének elkerülhető esetek
  • PacsutaTibi
    Van akinek csak ez jut :D Amúgy az a 90 az 180fok nem? Annál kisebb szerintem nincsen :D
  • Alexease
    5:15-tol azert eleg vicces:DD "Konyhaszeken", egyenes hattal, talan FFB nelkul, automatan, 90 fokos kormannyal:D Talan csak a video miatt csinalta, es nem ez volt a lenyeg, de valszeg sokan "szimeznek" igy.
  • goldboy
    Ez a videó elég jól mutatja a jelenlegi megvalósítást:
  • SimaSuna #22142
    Ez sajnos nem csak itt van.
    Race sorozatban illetve ETS2 multi szekciójában.
    Miért jó nekik más játékát szétbarmolni..
    Off:
  • Szabi #22141
    döglöttegér5 bevásárolt hogy télen is tudjon McLaren-t vezetni :DD

a 458-ast meg a megérdemelt módon reklámozza.. :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.22. 17:14:11
  • bardocz
    Ha jól emlékszek igen, és holnaptól vasárnapig GT2 Spa-ban.
  • cstibikeee
    Az official AC fórumon kellene nyitni egy szégyenlistát, ahová az ilyen idióta barmoknak a nevét lehetne listázni, és hátha tiltanák őket a legtöbb szerveren.
  • B0GE5z
    ma is marad a cobra/valleluga kombó?
  • bardocz
    Nagyon jól működik a motec, kiír sok hasznos infot. Gumihőmérsékletet még nem találom benne, de régen emlékszem, hogy benne volt, külső-belső-középső mind.
  • GPx8
    Köszi! :)
  • sutee89
    Én szeretnék kormányt venni :) Vagy ez egy belsős poén? :)
  • Solt
    :D

Jó boszorkány lennél... tervben van, ha aktuális neked szólok először... ;)

Tyuki:
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 14:44:50
  • priluki
    de 4 k lesz minimum
    Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.22. 13:53:31
  • Tyuki80
    Jogos!Rosszul fogalmaztam.Tehát ezeken kivül aki talál még ,ossza meg.
  • Gadfly13
    Mindenképpen tervben van, viszont kéne még várni pár napot, had foltozzák még a fejlesztők ezt az RC-t, mert van még mit (pl. a gumimelegítő paplanokat is javították legutóbb stb).
  • GPx8
    Hello! Nem veszel mostanában új kormányt?
  • lac coo
    Igen, lehetne... !
  • Jackal
    Nem kell alá erősebb, mint a hasonló felbontású monitorokra. Az meg 4k alatt nálam nem probléma :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.22. 13:01:32