43023
  • b-type
    volt talán kétszer is hogy egy kanyarban voltunk, egymás mellett. Ott láttam hogy figyeltél, ha ott keményebb vagy elengedem a szitut. Valahol a 3-4. kör után kirántották alólam a tapadást, addig tudtam tartani a tempót. Utána már nem tudom miket mentem, de szenvedtem. :) sajna a replay-t lehúztam 10mb-ra így nem tudom megnézni milyen volt, de jó volt az a lényeg
  • Met
    Nekem valamikor a nyáron tört el a középütköző gumiborítása és jópár éve tört el a gázpedál rugója.
  • macleody
    Igen, mert a játék az AsettoCorsa.exe-vel indul. Mikor a launcherben a startra nyomsz, az indítja az acs.exe-t.
  • lac coo
    Lenullázódott a váltom vagy mi a szösz :DDD
    Néztem is, hogy hogy a fenébe gyorsulsz ennyire... Megnéztem szerintem alapon van a váltó ...pedig tudom ,hogy pl az egyes le volt húzva nullára .:)))
    Ennél erőszakosabb hová legyek már ? :))
  • Shodan
    Köszi a helpet. A megoldás egyébként nekem az volt hogy a global profilier settingsbe,az apply profiles to game automatically helyett , az apply persistent profilet választottam és ott az assetto profilt, ahogy írtad.
    Az acs.exe nekem továbbra sem csinál semmit, nem indul vele semmi.
    Utoljára szerkesztette: Shodan, 2014.10.26. 19:16:57
  • Szabi #22442
    a rajtnál nem tudom mit örtént, de brutál lagjaim voltak.. majd amint beértem a célba ledobott a rúter :DD
  • GeriDoc
    Persze én is gamepadból csináltam, csak nekem minden játékvezérlő joystick.
  • SimaSuna #22440
    Most tervezem, hogy veszek egy műszerfalat, és hasonlókképen ahogy Te, én nem joystickból, hanem gamepadból szeretnék kiegészítőket a G25 mellé. Most tervben van, egy műszerfal vásárlás középkonzollal, amire néhány gomb felkerülne + egy low tablet menne a kijelzőnek....ezek beszerzése nem vészes, már csak az asszonyt kell valahogy kiengesztelni :)
  • b-type
    sajna ki kellett lépjek, fürdetés van. :)
    De állat volt, a vége már nagyon szenvedős volt 95%-s gumikon, nem álltak már össze a kanyarok. Laccoo-t tartottam, de ha erőszakosabb kicsit akkor elmegy, mert jóval jobb volt a végén a tempója.
  • Alexease
    Nekem regen egy Thrustmaster Ferrari FF volt, a vastag, puha gumi boritasos. Szet NASCAR-oztam:P Ketoldalt fel centit bekopott a gumiboritas:) Talan meg mai is mukodik, sogoromnal van. Ahelyett vettem a DFP-t, talan 1-2 hetet hasznaltam, mert akkor jelent meg a G25, es gyorsan "akciosan" vettem egyett:) Most a DFP van tartaleknak, szerencsere nem adtam el, mert ha a G25 bedoglik, akkor most eselytelen lenne venni masikat.
  • BooMiller
    Nem tudom már mikor jelent meg a Momo force(nem a racing) de nekem az bírja:) volt G25/27 de ha éppen eladom ez van tartaléknak... most akarok majd venni valamit hogy mit jó kérdés G27/T500 a Fanát kilövőm mert felesleges:)
  • lac coo
  • Alexease
    Remel eleg feltuno lett, hogy kitoltam jobboldalra a szerverinfot, es tettem ra linket, hogy kik vannak eppen fent (csak egyszeru lista, azt mar nem piszkalom:P), ha valakinek szamit:)
  • TeeBeee
    Nekem 2008 óta van meg a G25, azóta már jó párszor szét szedtem. A legismertebb problémája a műanyag csapágyház, ami előszeretettel reped, és a két motor siklócsapágyának szorulása (nagyon lassú, szinte észrevétlen folyamat) ami végül valami MOSFET cucc elfüstölését vonja maga után. A pedálok potija cserélhető bármikor, viszont a váltóban lévők úgy tudom nem. Az én váltóm is rüki hiánnyal kezdte, de végül minden sebesség elszállt. Sebaj, megépítettem az elektronikájából a házi szekv. váltómat.
    A csapágyház repedésre már láttam olyan orvosságot, hogy jó nagy féltengely bilinccsel húzták össze. :D
    A villanymotorok "felújítására" és a MOSFET elfüstölés elkerülésre itt egy PDF dokumentum, nagyon-nagyon hasznos olvasmány.

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: fogalmam sincs. :D
    Elvileg a fogazása más a G27-nek, így szinte hangtalan elődjéhez képest, de hogy kiküszöbölték-e a műanyag ház és csapágyház hibáit, erősebb-e a motor, vagy sem azt én nem tudom. :)
  • GeriDoc
    Hupsz, én ezektől kisebb problémákra gondoltam.
  • Szabi #22432
    én most minidash-t használok mert egyszerű és ingyenes, de ha tudsz jobb alternatívát csinálni akkor váltok :D

az ár meg szerintem úgy a legjobb, ha jelképes 1euro és paypal-on lehessen támogatni, ha jó a cucc és sokat frissitgeted is, akkor lesznek olyanok akik nagyobb összeget is küldenek majd :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.26. 17:46:08
  • maffioso
    A gázt ilyen kb 95% felett nekem is remegve érzékeli, ami azért nem tesz túl jót a végsebességemnek. RF2-ben, mintha ez nem lenne jelen, bár ott nem látom a gázpedált, AC-ban viszont állítottam az intervallumon, 90%-ig lehúzva már nem játszik ez a jelenség.
  • GeriDoc
    A gázpedál nekem is olyan, van valami jeladó felbontása, vagy mi, ami ennél még alacsony, nem olyan "smooth", mint az új jeladók. A simek már tudják azt a felbontást, ebből ered a remegés. Ez ilyen.A rükverc alap probléma, van rá házi barkács megoldás, de soha nem jutottam oda, hogy megcsináljam.Inkább csináltam Vectra váltókulisszából, meg egy 2000 Ft-os joyból szek. váltót + 8 gombot.Perfect.
  • SimaSuna #22429
    Kösz! Kipróbálom.
  • macleody
    Szerintem adjál a kuplungnak nagyobb holtjátékot. Akkor szokott remegni a gáz ha picit be van nyomva a kuplung.
  • SimaSuna #22427
    G25-m van 2011 óta.
    Eddig soha semmilyen baj nem volt vele. Mostanság előfordul, hogy a rükvercet nem veszi be, illetve itt Assettoban mintha remegve nyomnám a gázt.
    Driverek cseréje megvolt..játékot újraraktam, de semmi. WD40 sem segített...
  • lac coo
    Pici lötyögés van a fogaskerekekben, de láttam, tudom, tényleg tök jó állapotban van ! :)
  • GeriDoc
    A G25 és a G27 között van valami különbség érzésre? 2007 óta nyüstölöm a 25-öst, félek hogy előbb-utóbb meg fogja adni magát és vennem kell másikat. A Fanatecet is néztem, de az brutál drága.
  • b-type
    szeretnéd hinni :)
    jó kormány volt nagyon, de ami műanyag az elkopik, azaz gyorsabban kopik.
  • lac coo
    MS Sidewinderem egy kollégámnál van, lassan a tököm tudja 20 éves de azon kívűl, hogy a gumibiborítás lefoszlott róla, még mindig pöpec ! :)
  • lac coo
    Én mostanában torrentezek ezerrel, letöltöttem már vagy 800 giga oktatóvideót, mielőtt adózni kellene utána, mert az ugye 120 000 Ft ! :)
    Csak este kapcsolom ki egy kis, online mókára :)
  • Alexease
    Boldosodik meg szinezodik ha van fent valaki, talan jobban latszik, ha nem, akkor alapszinu.
  • TeeBeee
    Vagyunk még páran itt G25 tulajok, szóval csak óvatosan! :D

(szvsz az egyik legjobb kormány még mindig, csak hát hiába toldozom foltozom, restaurálom, lassan szétporlad a kezeim közt. de gyakorlatilag driften kívül mindenre jó...kávét főzni mondjuk nem tud)
  • lac coo
  • Alexease
    Elvileg mukodik a banner alatti kijelzes (Ferohely: X/24). Az X a dinamikus, vagyis a valos, realtime letszamot mutatja.
  • lac coo
    Ma még a GT2 van ?
  • lac coo
    azzal jöhetsz, de csak utolsó sorból indulhatsz.
    Első sor az VIP. csak Fanatec ...! :)
  • Alexease
    Bakker:/
    De van egy DFP-m is, azzal johetek?
  • manacz
    Fenébe. Akkor most kezdhetek gyűjteni újra?
    Micsoda diszkrimináció megy itt...
  • Shodan
    És ios-re ami van(ac dashboard) megéri megvenni, működik egyátalán?
  • lac coo
  • macleody
    Hallod Alex? :D
  • lac coo
    G25-ösöket nem látunk szívesen, sajnos !
  • manacz
    Egy G25-tel vezetgetek, csak most jutottam el oda, hogy online is kipróbálham mások ellen :) (jó nagy meglepetésre számítok! )
    Utoljára szerkesztette: manacz, 2014.10.26. 14:31:49
  • Gibor
    Köszi, az egész lowbudget, de az én igényeimet tökéletesen kiszolgálja :)