43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mai és holnapi program (péntek-szombat):
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 20:00
|Q|R|: |15|12|
FÉRŐHELY: 24
PÁLYA: SPA
AUTÓ: Lotus Exos 125
A szerver a nap 24 órájában online!
HOTLAP (lap statistic) - LINK
A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Gyári
TC: Gyári
Stability: Nincs
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Van
Kezdeti pályatapadás: 94% (2 körönként +1% tapadás)
Büntetés pályaelhagyásért: Van
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 2x
Gumikopás: 1x
Gumimelegítő paplan: van
Napszak: 15:00
Az időmérő az eddig megszokottakhoz képest meg lett növelve (15 perc) és a futam távja is emelve lett (12 kör). Továbbá a 2x üzemanyag fogyasztásnak is köszönhetően a táv teljesítéséhez elengedhetetlen a box meglátogatása (tankolás, esetleg kerékcsere). A szerver egész nap online, viszont akik tehetik próbálják a fő eseményt 20:00 órára időzíteni. A szerver ekkor (manuálisan) újra lesz indítva, tehát 20:00-kor kezdődik az időmérő! Ezt követően a szerver már automatikusan fog váltani (az időmérő és a verseny körülbelül 40-45 percet fog lefedni).
Jó szórakozást!
-
Tyuki80 #22728 Ma este lesz az exos hosszútávú boxkiállásos fun?Milyen hosszú lesz a táv? -

egyébként ilyen a valódi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.31. 08:24:05 -
Pitti #22726 Én olyanra gondoltam, hogy csak gumiinfó, esetleg fék, és motor, (hűtőfolyadék).... más nem kell.
Aztán ki lehetne választani ki milyet szeretne. Mint ahogy mondtad, hogy automatikusan az autóhoz készült dash töltődne be, na nekem meg inkább ez
Ezt a dashboardot szoktam használni ebből is a gumiadatokat, de ez még mindig nem működik jól. Nekem egy ilyen jobban jönne, mivel a fordulatszám és sebességfokozat inkább a képernyőn legyen a szemem előtt. A telefonra oda kell nézni, tehát ott olyan adat legyen amire kell idő "odanézni" :) -
Csori23 #22725 Már megtaláltam :P A frissités kikapcsolta a dev appsokat :) -
Csori23 #22724 Srácok. A frissités óta nálam eltünt a Photo mod az appok közzül. Nálatok is? -
atiwrc #22723 Porschehoz nincs? -
Az iR-t felesleges belekeverni, ok totalisan kulonboznek mindharomtol. De igazabol mindharom (AC, R3E, CARS) "kell" kategoria, leszamitva, hogy az R3E elegg le van maradva fizika/gumi/FFB teren:/ -
Hasznalat szempontjabol az AC jott ki a legjobban az utobbi 2-3 ev fejleszteseivel. Kicsit barkacs, de 1 eve folyamatosan hasznalgathato.
A CARS folyamatosan csuszik, de a legtobbet ok fogjak kaszalni a multiplatform miatt (plusz azzal az engine-nel tobb programot is kiad[hat]ak).
A SimBin benazik. Szinte teljesen nyers RACE-szl probaltak "befutni", tartalom vasarlassal, es hosszu ideig "hasznalhatatlanul" (csak hotlap egyedul).
Persze mindharomnak vannak egyeb elonyei, bnevetelei, celjai, lehetosegei, de felhasznalas szempontjabol jelenleg az AC eleg jol tolja. -
A SimBin sose megy csodbe, csak mindig atalakul:) -
Hazaertem en is;) Holnap (meg talan a hetvege) es a jovohet eleje meg maceras lesz, de utana talan lesz idom autozni is;) Ilyenkor mindig kiesik 1-2 het, amig semmit nem tudok elinditani. Igy pont jo, nem nok ra:D -
Marco egy másik képe:
Alatta Jay Ekkel (Sector3) ezt írta: "You gotta stop hitting other developers :P"
Nos, múltkor Jay Ekkel-el játszotta el ugyanezt valamelyik expón, és után a SimBin csődbe ment...
-
Tyuki80 #22717 Nem a legdrágábbat kérdezte! 

-
SityiSXT #22716 -
GPx8 #22715 iRacing! -
neilszab #22714 Elindult a Shelby Cobra futam, pont betelt a szerver 20 fővel.. 
Eddig köridők itt olvashatók, vasárnap este 20:30-kor ismét futam! -
Csak mi dolgozunk mindig ?? :))
Énis most értem haza .... :( -
Hát ez az ! :) -
goldboy #22711 Kinek mit ? ;) -
Mit jelent a jobb ? ;) -
goldboy #22709 Na most őszintén, melyik a jobb?
-
FB oldalán a 2. hsz: 'Project Corsa' :DDDDD -
szancsopanza #22707 Nagy arc... ennyi. -
Pont linkelni akartam, hogy na ez miez? :D 
-
goldboy #22705
Make love, not war (because we might win...
-
A közép tengely végén lévő fogaskerék és a fogasléc közé lehet tenni, sőt oda kell is igazán, de maga a 2 villanymotor tengelyéhez tényleg nem tanácsos. Vagy ahogy mondtad is szervizelj legközelebb is, mielőtt újra porral szennyeződne.
Nem offolok többet. :) -
Mar felig-meddig megoldodott;) Majd ha hazaerek ismet atgondolom:) -
Jackal #22702 Azért kérdeztem mi legyen rajta, amit fontosnak gondoltok egy ilyenen. Sajnos a képernyő véges, szóval vagy minden rajta lesz, de nagyítóval kell nézni, vagy találok(lunk) valami értelmes elrendezést. Elrendezéseket.
Szerencsére nagyon sokmindent le lehet kérdezni, erőket, gumit is.
Ha már lesz valami mutogatnivaló, dobok fel kezdetleges screnshotokat.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.30. 19:09:02 -
A nagy fogaskerékre is, meg a tengelyen lévő kicsire is ami a fogaslécet mozgatja. Gyárilag is volt rajta zsír, főleg a fogasléc alatt. Ott műanyag csúszik műanyagon, szépen elkopna ha nem lenne kenése. Majd ha gond lesz megint szervízelek :) -
mentem most pár kar5ikát a masters serveren és rohadt jó csatákat toltunk...főleg Pfennig Kristóffal...rég szórakoztam ilyen jól.. -
azt nem merem leírni, mert lehet bannolnak érte:) -
Tudom, azert kertem a GTRM IP-t;P -
ma nem megy a maszim server!
nap közben csak a server logolást tesztelgettük...
mostmár honlapon is elérhető lesz majd a az adott kombó server leaderboardja, úgyhogy mehet majd az is a bannerba:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.30. 18:58:43 -
Úgy tűnik mindenki ma szervizelt :D Én is cafatokra szedtem a jó öreg DFP-t , pucolás, zsírozás ésatöbbi. Fiatalodott egy kicsit érzésre is.. :) -
Ha van valakinek a mai fun/teszt szerverhez IP-cime, azt megkoszonom:) Kiirnam a banner ala, de nem vagyok, nem tudok fellepni es hasonlok. (Kunosek bekaphatjak a lobby tiltasukat:D) -
Tyuki80 #22694 Azért érzékeled ezt rólam valószinüleg mert felületesen követed a fórumot
Amúgy nekem tök mindegy mi lett megszavazva,egészségére azoknak akik erre éreznek ingerenciát.Nem lettem lelkibeteg,hogy ezen mentek.Igazság szerint meg semmi közöm sincs hozzá.Részemről csak egy amolyan hangulatállapot kirohanás volt.De köszönöm,hogy megosztottad velem milyen vagyok!

-
Szerintem a legrosszabb amit tehettél vele, hogy bezsíroztad. A zsír és később a por egy olyan masszát fog alkotni amitől megszorul a motor csapágyazása. Ezek nem görgős, hanem siklócsapágyazású motorok, gyakorlatilag kenés nélkül működnek jól. Gondolom a zsírt a nagy középső fogaskerékre tetted. Onnan be jut majd a két villanymotor forgórészéhez.
Én G25 tulaj vagyok már hosszú évek óta és utána jártam, meg persze szét szedtem párszor, szóval csak segíteni akarok. Korábban linkeltem egy pdf-et, amiben benne vagyon, hogyan tudod a motorokat restaurálni megfelelően.
Ha úgy érzed szorul a villanymoci, a legjobb ha szétszeded és lakbenzinnel átmosod, majd megtörlöd és full szárazon össze szereled. -
Csori23 #22692 Én csak attól paráztam hogy elrántod valamelyik irányba, de ez igy volt tökéletes :D -
Pitti #22691 Jó ötlet...egy gumiállapot és hőmérséklet dashboard is jöhetne 
Szép színeset
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.10.30. 18:24:07 -
Épp most fejeztem be a G27 szervízt. Bezsíroztam a kicsikét, pöpec lett. Sokkal halkabb lett, meg finomabban tekereg.