43023
  • maffioso
    Én elfogadtam, hogy ezen a kombón szokatlanul lassú vagyok, de a top a 14-es idő nagyon elkeserítő.
  • alma2
    A penalty nem volt bekapcsolva, azert egy imolan ez nem szerencses :)
  • lac coo
    Asszem sima diffizár van benne, tököm tudja. ...
  • bardocz
    És van benne elektromos difi, ami összezárja az elejét gázelvételre is? Ezért nem tud úgy befordulni szerintem. Pont ezért van, hogy a boyrészerek ne nyírják ki magukat kanyarban :D
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.11.03. 21:41:27
  • bardocz
    Szimplán kurvagyors Attila. Olyan kigyorsításai vannak, hogy csak nézek, és egész versenyen tud gyorsan menni, nekem elmelegedtek a gumik hamar, 100 fokosak voltak az elsők már. Amúgy nekem úgy rémlik, hogy Attila is h váltóval nyomja, meg rendesen vezetve, szimplán kurvajó, és más szinten van mint mi.
  • lac coo
    Teljesen más érzés mint ez, közvetlen ,kemény fürge, gázelvételre befordítja a hátulját ....

no mindegy, én továbbra is fenntartom, hogy minden ilyen kissebb autó túl puha és túl lomha gumival van, kezdve a kisfiattól az ultravagány kislotusokig :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.03. 21:40:16
  • Alexease
    De gondolom, ilyen tempoval, ilyen intezitassal, es foleg versenypalyan meg nem toltad vele?:)
    Ket-harom kor utan nekem is kezdte tolni az elejet, de elegge elmelegedtek az elso gumik, majd ketszerese volt a hatsonak. 90 fok kornyeken voltak a temposabb kanyarokban. Az ennek mar sok. Raadasul ballonosabb gumi, kasztnis auto, rendes fekhutes nincs (bar gozom sincs mit szamol ezekbol, valszeg semmit, max a gumit).

Az orrtolas amugy is alap visszajelzes nagyobb temponal, az jelzi, ha a guminak mar sok;P Az elsokerekesnel maceras orvosolni, gazadasra es gazelvetelre sem szereti abbahagyni. A hatsokerekes mas, azt tobbelekeppen is noszogatni lehet:)

Szerintem probald ki a C2-ot a Ringen, told korbe ugy igazan szimesen, aztan kiderul mit csinalnak alatta a gumik;) Gumisnal vegyel olcson levedlett nyari gumikat, az jo vagott slick-nek:DDDDD Meg hozza fake lemezfelnit, ha megadja magat a gumi, akkor legyen mit osszegyurnie;DD
  • Tomo15
    Időmérőn sikerült 2:15 elejét (H+kuplung) mennem, de nem tudom hogy :) Nem vágtam, de határozottan mentem rá pár kerékvetőre, viszont szerintem a program büntetés határát nem értem el. Láttam Sipos Atilla 2:14:xxx-es körét, és nem vágott... simán k*va gyors :D
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2014.11.03. 21:33:48
  • Tyuki80
    Nem nagyon voltak vágások,de én sem értem a 14 es köröket.Nekem 16 legeleje volt a legjobb,esetleg 15 vége még jöhet,de a 14 eleje...hát ötletem sincs hogy min hol megy el az az idő.Az 2 másodperc.Valami titka biztos van,de ezt úgy sem tudjuk meg.De ha határon megy az ember egész jó köröket, a 2 mp az kurv@ sok.Egy 19 ből még simán megtalálható,de 15 végéből már nagyon nehéz.
    Amúgy nagyon jó volt a mai is.Kicsit hosszúak voltak a versenyek,sztem a hosszabb pályákon bőven elég a 4-5 kör.
  • lac coo
    Verseny eszembe se jutott, tök utolsó voltam :)))

az abs valóban szivatos, fogalmam sincs hogy fékez az autó, csak látványra mentem :)
  • Alexease
    Amikor csak az idoket lattam, durvanak gondoltam, de megsem az. En 2:17-et mentem "normalisan", a falabammal:) Ez ABS-es cucc, aki ezt erzi, annak az 1-2 masodperc minusz. Meg persze ugyesek, gyorsak, talan/valszeg motorhazteto es/vagy ketpedal-pillango, es a buntetes sincs bekapcsolva:)
    De az csak 2-3 ember, van rajtuk boven meg (23 ember van a hotlap listaban), veluk kell versenyezni.

Jackal-t kergettem (volna), de belepett megint egy uj ember (en mindig kifogom:P), 4 kor hatrannyal, be a mezony kozepebe, kicsit izmozott, aztan kitette magat a bukoterbe;) Ez 1-2 korrel a vege elott, amikor mar tervezgettem, igy buktam a tamadasi lehetoseget:/
  • lac coo
    A francot :)
    AC-ban olyan pihepuhák ezek az autók és olyan szinten tolja az orrát és képtelen tapadást találni hogy vicc :)
    az is tolja magát ha olyan a tempo, de ha elveszem agázt azonnal tapaádst fog ..Itt ilyen nincs taknyol órákig mire kitalálja mit akar :)

Vagy csak jóhoz vagyok szokva, nem ilyen dülöngélő felfüggesztéshez :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.03. 21:23:49
  • bardocz
    Szerintem egész jól érződik, de nagyon sokat számít az elektromos difi az autóban.
  • lac coo
    Nem tudom, valahogy képtelen átadni az ilyen elsőkerekeseknél ha elöl elveszti a tapadást ....
  • Tomo15
    Kezdem azt inni, hogy slickel tolod a C2-t :D
  • bardocz
    Szerintem kurvajó volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó ez a kis kávédaráló :D
  • lac coo
    egy ilyen 2:14-es kört rakjkatok már be ! :P
  • lac coo
    Hát a C2-t felgyújtanám ha így kanyarodna, az tuti ! :))
  • Met
    Azt hiszem erre a hétre kimarad az AC az életemből, ez az "autó", ez
  • maffioso
    én megfutamodtam ma, nekem ez a kombó nagyon nem megy

és nem tudom a top körök hogy jöttek össze, nem szoktam 6 másodperceket kapni, ha valóban levágásokkal akkor azért visszakapcsolhatnátok a penalty rendszert
  • lac coo
    En mennek alfazni, de fiam kiturt, codozik :)
    Remelem kesobb meg lesztek fenn...
  • Alexease
    Kunos ismet lazit egy kicsit:P
  • Alexease
    Mivel kokadt vagyok, az autozas most nem megy, pedig ezt az Alfa-t meg nem is probaltam, igy inkabb belassulva piszkalom a bannerben levo "LiveTiming"-et.
    - bugos volt a sorbarendezes es a listazas (duplan irkalta ki a legjobb idoket)
    - felbatorodtam, talan nem rugnak seggbe, es 5-rol 2 percre allitottam a frissitest;)
    - rahuztam egy alap CSS-t, hogy legyen a tablazatokba "sorkovetes" es egeres "sor-kiemeles"

Egyelore ennyi:P

Ha osszegyulik eleg adat (es nem doglik be addig az "adatbazis":P), tolok ala egy ujabb tablat es listazot, ahol ki lehet majd valasztani tetszes szerint az autot es palyat, amivel voltak mar korabban SG Fun Race versenyek (vannak hozza koridok).
  • Thread
    KOszi akkor megvannak. BAr a hangpatch meg mindig nem az eredeti hangokbol van, nem ertem, mar asszem publikusak az eszkozok hozza.
  • Gadfly13
    Majd visszajön az az idő is...talán jövő héttől! ;) Ahogy nézem az 1.0 megjelenése óta nem sok mod pálya jött ki (ac fórumot és a racedepartmentet szoktam elsősorban figyelni).
    Az e heti autóra pedig azért esett a választás, mert korábban ezt is kérték ill. ez is az 1.0 "jövevénye", szal lesz most idő ezt is kivesézni. ;) A pályák "változatosak" lesznek (nem csak Spa), de gondolom ezt olvastátok.
  • alma2
    Van ezer meg ezer jo palya, hetek ota csak ez a spa megy... Bezzeg a regi szep idokben mindent kiprobalgattunk.
  • Gadfly13
    E heti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun

További részletek (hivatalos kiírás): LINK

A szerver a nap 24 órájában online!

Jó szórakozást!

@Alex
    Itt a banner ;) (ez lesz a végleges elérési útja) Köszi

• Jackal
    Valaki kérdezte a Formula Corsa-t tegnap, Racedepartmentről már leszedték, de itt még fent vannak(1.0 soundpatch is):
    http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?app=downloads&showfile=6895
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.03. 13:42:36
  • b-type
    szinte minden van már...csak a minőség kérdéses.
    De ez a Glava Zete ez üt. és ha jól emlékszem még csak 0.8.
    Itt-ott szögletes kicsit, a távoli hegyek, és a visszafordító aszfaltja néhol, de összeségében aki szereti az ilyen stílusú pályákat, sztem kötelező darab, hangulatos, nagyon szép, és hegyi felfutó.
    Autókban is van már rengeteg, ma kipróbáltam egy '83-s Winston kupás Buick-t Dusbite speedway-n, általában a fizika szokott nagyon lapos lenni az ilyen átdobott autókban.
    Pedig belegondoltam van már jópár trioval, oval pálya, van szélárnyék..valamelyik nap tuti oválozok az AI-val :)

De most KTM és Glava Zete próba :)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.03. 13:39:33
  • lac coo
    Van Macau ? Azt imadtam.
  • b-type
    pedig előtte sem sz@r pályán voltam,
    Macau hiába ezer éves, még most is jó:
  • lac coo
    Akkor tenyleg nagy lehet ! Probalj visszafordulni, ahol felmentel talan le.is tudsz jonni ! :)) :P
  • b-type
    ez a pálya: Glava Zete
    qva nagy! :)
    nem tudok lejönni róla! :)
  • neilszab
    Nálunk csütörtök és vasárnap Lotus Evora lesz a menü, készülve a közelgő GT teszt bajnokságra... este kiírom rendesen is.
  • Tyuki80
    Sziasztok!
    Ma este mi lesz a menü.Mit szólnátok egy ferrari 458 s3-spa,vagy egy zonda,ferrari 599 xx spa kombóhoz?Mind letesztelve,nagyon állat.
  • Hegyipapa
    Sufni tuning :)
  • macleody
    Dehogynem. Tolatva :)
  • precise
    ...de szar.
  • bardocz
    Ezt szinte lehetetlen megforgatni :D
  • maffioso
    Utolsó mondatodban egyetértek. Loeb viszont már tavaly is pályaversenyzett. Remélhetőleg a citroen nem lesz sokáig ekkora fölényben és akkor már nem csak a két csapattársával kell küzdenie. Nem degradálom, mert nagy tehetség, ment már le mans-ban is azt hiszem, de itt nem lesz bajnok szerintem.