43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én elfogadtam, hogy ezen a kombón szokatlanul lassú vagyok, de a top a 14-es idő nagyon elkeserítő. -
A penalty nem volt bekapcsolva, azert egy imolan ez nem szerencses :) -
Asszem sima diffizár van benne, tököm tudja. ... -
És van benne elektromos difi, ami összezárja az elejét gázelvételre is? Ezért nem tud úgy befordulni szerintem. Pont ezért van, hogy a boyrészerek ne nyírják ki magukat kanyarban :D
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.11.03. 21:41:27 -
Szimplán kurvagyors Attila. Olyan kigyorsításai vannak, hogy csak nézek, és egész versenyen tud gyorsan menni, nekem elmelegedtek a gumik hamar, 100 fokosak voltak az elsők már. Amúgy nekem úgy rémlik, hogy Attila is h váltóval nyomja, meg rendesen vezetve, szimplán kurvajó, és más szinten van mint mi. -
Teljesen más érzés mint ez, közvetlen ,kemény fürge, gázelvételre befordítja a hátulját ....
no mindegy, én továbbra is fenntartom, hogy minden ilyen kissebb autó túl puha és túl lomha gumival van, kezdve a kisfiattól az ultravagány kislotusokig :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.03. 21:40:16 -
De gondolom, ilyen tempoval, ilyen intezitassal, es foleg versenypalyan meg nem toltad vele?:)
Ket-harom kor utan nekem is kezdte tolni az elejet, de elegge elmelegedtek az elso gumik, majd ketszerese volt a hatsonak. 90 fok kornyeken voltak a temposabb kanyarokban. Az ennek mar sok. Raadasul ballonosabb gumi, kasztnis auto, rendes fekhutes nincs (bar gozom sincs mit szamol ezekbol, valszeg semmit, max a gumit).
Az orrtolas amugy is alap visszajelzes nagyobb temponal, az jelzi, ha a guminak mar sok;P Az elsokerekesnel maceras orvosolni, gazadasra es gazelvetelre sem szereti abbahagyni. A hatsokerekes mas, azt tobbelekeppen is noszogatni lehet:)
Szerintem probald ki a C2-ot a Ringen, told korbe ugy igazan szimesen, aztan kiderul mit csinalnak alatta a gumik;) Gumisnal vegyel olcson levedlett nyari gumikat, az jo vagott slick-nek:DDDDD Meg hozza fake lemezfelnit, ha megadja magat a gumi, akkor legyen mit osszegyurnie;DD -
Időmérőn sikerült 2:15 elejét (H+kuplung) mennem, de nem tudom hogy :) Nem vágtam, de határozottan mentem rá pár kerékvetőre, viszont szerintem a program büntetés határát nem értem el. Láttam Sipos Atilla 2:14:xxx-es körét, és nem vágott... simán k*va gyors :D
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2014.11.03. 21:33:48 -
Tyuki80 #22921 Nem nagyon voltak vágások,de én sem értem a 14 es köröket.Nekem 16 legeleje volt a legjobb,esetleg 15 vége még jöhet,de a 14 eleje...hát ötletem sincs hogy min hol megy el az az idő.Az 2 másodperc.Valami titka biztos van,de ezt úgy sem tudjuk meg.De ha határon megy az ember egész jó köröket, a 2 mp az kurv@ sok.Egy 19 ből még simán megtalálható,de 15 végéből már nagyon nehéz.
Amúgy nagyon jó volt a mai is.Kicsit hosszúak voltak a versenyek,sztem a hosszabb pályákon bőven elég a 4-5 kör. -
Verseny eszembe se jutott, tök utolsó voltam :)))
az abs valóban szivatos, fogalmam sincs hogy fékez az autó, csak látványra mentem :) -
Amikor csak az idoket lattam, durvanak gondoltam, de megsem az. En 2:17-et mentem "normalisan", a falabammal:) Ez ABS-es cucc, aki ezt erzi, annak az 1-2 masodperc minusz. Meg persze ugyesek, gyorsak, talan/valszeg motorhazteto es/vagy ketpedal-pillango, es a buntetes sincs bekapcsolva:)
De az csak 2-3 ember, van rajtuk boven meg (23 ember van a hotlap listaban), veluk kell versenyezni.
Jackal-t kergettem (volna), de belepett megint egy uj ember (en mindig kifogom:P), 4 kor hatrannyal, be a mezony kozepebe, kicsit izmozott, aztan kitette magat a bukoterbe;) Ez 1-2 korrel a vege elott, amikor mar tervezgettem, igy buktam a tamadasi lehetoseget:/ -
A francot :)
AC-ban olyan pihepuhák ezek az autók és olyan szinten tolja az orrát és képtelen tapadást találni hogy vicc :)
az is tolja magát ha olyan a tempo, de ha elveszem agázt azonnal tapaádst fog ..Itt ilyen nincs taknyol órákig mire kitalálja mit akar :)
Vagy csak jóhoz vagyok szokva, nem ilyen dülöngélő felfüggesztéshez :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.03. 21:23:49 -
Szerintem egész jól érződik, de nagyon sokat számít az elektromos difi az autóban. -
Nem tudom, valahogy képtelen átadni az ilyen elsőkerekeseknél ha elöl elveszti a tapadást .... -
Kezdem azt inni, hogy slickel tolod a C2-t :D -
Szerintem kurvajó volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó ez a kis kávédaráló :D -
egy ilyen 2:14-es kört rakjkatok már be ! :P -
Hát a C2-t felgyújtanám ha így kanyarodna, az tuti ! :)) -
Azt hiszem erre a hétre kimarad az AC az életemből, ez az "autó", ez
-
én megfutamodtam ma, nekem ez a kombó nagyon nem megy
és nem tudom a top körök hogy jöttek össze, nem szoktam 6 másodperceket kapni, ha valóban levágásokkal akkor azért visszakapcsolhatnátok a penalty rendszert -
En mennek alfazni, de fiam kiturt, codozik :)
Remelem kesobb meg lesztek fenn... -
Kunos ismet lazit egy kicsit:P
-
Mivel kokadt vagyok, az autozas most nem megy, pedig ezt az Alfa-t meg nem is probaltam, igy inkabb belassulva piszkalom a bannerben levo "LiveTiming"-et.
- bugos volt a sorbarendezes es a listazas (duplan irkalta ki a legjobb idoket)
- felbatorodtam, talan nem rugnak seggbe, es 5-rol 2 percre allitottam a frissitest;)
- rahuztam egy alap CSS-t, hogy legyen a tablazatokba "sorkovetes" es egeres "sor-kiemeles"
Egyelore ennyi:P
Ha osszegyulik eleg adat (es nem doglik be addig az "adatbazis":P), tolok ala egy ujabb tablat es listazot, ahol ki lehet majd valasztani tetszes szerint az autot es palyat, amivel voltak mar korabban SG Fun Race versenyek (vannak hozza koridok). -
Thread #22906 KOszi akkor megvannak. BAr a hangpatch meg mindig nem az eredeti hangokbol van, nem ertem, mar asszem publikusak az eszkozok hozza. -
Majd visszajön az az idő is...talán jövő héttől! ;) Ahogy nézem az 1.0 megjelenése óta nem sok mod pálya jött ki (ac fórumot és a racedepartmentet szoktam elsősorban figyelni).
Az e heti autóra pedig azért esett a választás, mert korábban ezt is kérték ill. ez is az 1.0 "jövevénye", szal lesz most idő ezt is kivesézni. ;) A pályák "változatosak" lesznek (nem csak Spa), de gondolom ezt olvastátok. -
Van ezer meg ezer jo palya, hetek ota csak ez a spa megy... Bezzeg a regi szep idokben mindent kiprobalgattunk. -
E heti program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
További részletek (hivatalos kiírás): LINK
A szerver a nap 24 órájában online!
Jó szórakozást!
@Alex
Itt a banner ;) (ez lesz a végleges elérési útja) Köszi
-
Jackal #22902 Valaki kérdezte a Formula Corsa-t tegnap, Racedepartmentről már leszedték, de itt még fent vannak(1.0 soundpatch is):
http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?app=downloads&showfile=6895
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.03. 13:42:36 -
szinte minden van már...csak a minőség kérdéses.
De ez a Glava Zete ez üt. és ha jól emlékszem még csak 0.8.
Itt-ott szögletes kicsit, a távoli hegyek, és a visszafordító aszfaltja néhol, de összeségében aki szereti az ilyen stílusú pályákat, sztem kötelező darab, hangulatos, nagyon szép, és hegyi felfutó.
Autókban is van már rengeteg, ma kipróbáltam egy '83-s Winston kupás Buick-t Dusbite speedway-n, általában a fizika szokott nagyon lapos lenni az ilyen átdobott autókban.
Pedig belegondoltam van már jópár trioval, oval pálya, van szélárnyék..valamelyik nap tuti oválozok az AI-val :)
De most KTM és Glava Zete próba :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.03. 13:39:33 -
Van Macau ? Azt imadtam. -
pedig előtte sem sz@r pályán voltam,
Macau hiába ezer éves, még most is jó:
-
Akkor tenyleg nagy lehet ! Probalj visszafordulni, ahol felmentel talan le.is tudsz jonni ! :)) :P -
ez a pálya: Glava Zete
qva nagy! :)
nem tudok lejönni róla! :) -
neilszab #22896 Nálunk csütörtök és vasárnap Lotus Evora lesz a menü, készülve a közelgő GT teszt bajnokságra... este kiírom rendesen is. -
Tyuki80 #22895 Sziasztok!
Ma este mi lesz a menü.Mit szólnátok egy ferrari 458 s3-spa,vagy egy zonda,ferrari 599 xx spa kombóhoz?Mind letesztelve,nagyon állat. -
Hegyipapa #22894 Sufni tuning :)
-
Dehogynem. Tolatva :) -
precise #22892 ...de szar. -
Ezt szinte lehetetlen megforgatni :D -
Utolsó mondatodban egyetértek. Loeb viszont már tavaly is pályaversenyzett. Remélhetőleg a citroen nem lesz sokáig ekkora fölényben és akkor már nem csak a két csapattársával kell küzdenie. Nem degradálom, mert nagy tehetség, ment már le mans-ban is azt hiszem, de itt nem lesz bajnok szerintem.