43023
  • BooMiller
    Őőőő turbós használhatatlan:DD De a szívó nem annyira rossz, van baja de simán jót lehet vele menni:)
  • lac coo
    És miért fut szándékosan olyan beállítással most a szerver, hogy véletlen se jusson senkinek eszébe még csak felmenni sem ? :)

Illetve ha mindenki arra készül akkor mi a para, mert ha én most indítanék estére egy Zonda-Spa szervert a maradék 5-10 embernek akkor a legutolsó köcsög lennék ?! :))

• neilszab
    Nyilván, de ha adott nap a hazai AC mezőny 70-80%-a Masters-en lévő programra készül, akkor nem sok mindenkivel fogsz találkozni a másik szerveren és így még egy jó fun-ra is kisebb esélyed van és ez igaz vice versa.

Sajnos nagyon kevesen vagyunk, azt be kellett látnunk, hogy két külön szervert egy időben nem lehet érdemben megtölteni hazai versenyzőkkel. Ezért megbeszéltük Ákossal, hogy nem szervezünk egymásra és közös erővel összehangoltan dolgozunk, hogy ne morzsoljuk szét ezt a kis hazai mezőnyt. Nyilván ezt úgy nem tudjuk kivitelezni, hogy mindig mindenkinek minden tetsszen... de azért igyekszünk
  • lac coo
    Ebben az a dühítő, mindenféle trollkodás nélkül, hogy aki esetleg délután este tökmindegy játszana online, az sem játszhat, mert ilyenkor a legnagyobb bunkóság más szervert indítani, megy a sértődés :)
    a maszim szerver nem mehet mert nem mehet, a masters megy idióta 30 perc quali 3 kör verseny beállítással.
    Ha meg valaki maszek szervert indít, valaki tuti megint rinyál , hogy mekkora bunkó, ahogy eddig mindig is volt ....
    Én meg ezt nem értem kéremszépen ! :)
    Ha valaki lemagyarázza nekem, mi baj lenne belőle h esetleg menne mellette a maszim is, azt megköszönném ! :DD
  • neilszab
    Illetve annyit tennék még hozzá, hogy a Masters rendszerében akár a nap minden órájában is lehetve futamot futni, hiszen amennyiben van nevező, akkor óra egészkor a szerver automatikusan elindul. Tehát ha összebeszéltek, hogy Ti este 7-kor akartok egymással futamozni, akkor elég ha 1 vki nevez, elindul a szerver és mehettek!

Én amikor kiírom, hogy 21:00-kor lesz a futam, akkor hozzá se nyúlok a szerverhez, a rendszer teljesen automatikus, ugyan úgy lehetne 20:00-kor vagy 22:00-kor is... csak akkor meg a kutya nem nevez, hiába mondom, hogy előtte és utána is lehet menni. Az egész rendszer arra lett kitalálva, hogy önszerveződően lehessen bármikor egymással versenyezni. Nem értem, hogy ez miért csak vezényszóra működik..
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 13:58:19
  • BooMiller
    Én most ezt nézem meg:)

• neilszab
    Ma este 20:30-tól FunRace, katt a képre a részletekért!

Ami a prekvalt és a nevezési rendszert illeti mindenkinek elég egyelten egyszer megérteni és beállítani, utána már minden magától működik és minden általunk rendezett futamon pofon egyszerűen használható. Illetve ez garantálja azt, hogy az emberek készülnek a futamra, valamint az azonos szinten lévő versenyzők 1 szerverre kerülnek, így potenciálisan jóval komolyabb és szorosabb csatákban lehet részük.

Sajnos mivel az AC sok pályán lévő autó esetén rettentően proci limites, ezért kénytelenek voltunk 20 főben maximalizálni 1 szerveren a résztvevők számát, hogy senkinek se legyenek FPS problémái. Ez a BMW M3 E30-as tesztkupán remekül működött, mivel a második szerveren is rendre bőven 10 fő felett gyűltek össze a versenyzők. Most sajnos a tesztkupa utána 30-35 főről 20-25-re apadt a létszám, így valóban nem jó lemaradni az erősebb szerverről.

Két dolgot lehet tenni, aki hajlandó előre nevezni és érdemben készülni a futamra, az jelenleg biztosan bekerül az #E0-as szerverre, illetve akik ezzel nem szeretnének bajlódni, de mégis szeretnének este egy könnyed meccsben részt venni, azok is jönnek mind booking-gal az #E1-es szerverre, és akkor ott is lesz elég ember a szórakozáshoz!

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 13:46:59
  • lac coo
  • Tyuki80
    Volt már itt linkelve a nissan primera beta.0.1 nek írták,de szerintem inkább 1.0 mert nekem nagyon késznek tűnt.Rohadt jó vezetni.Legalább is nekem tetszett az a 3 kör amit mentem vele.Linket megtaláljátok előrébb valahol.Ha jól emlékszem valamelyik liga már ment is vele tesztfutamot.Valaki írhatna róla aki ment rajta milyen hosszabb távon.
  • Tyuki80
    Szia!Csinálhatnánk egy ferraris hetet vagy egy Zondás hetet.(talán nem is mentünk még vele igazán)
  • Zsoltee_a_bator
    Google cardboardot lehet hasznalni a corsahoz valahogy?
  • lac coo
    bizony .
  • b-type

Nagyon hiányzik egy kemény FWD pályaautó.
  • lac coo
    Mondok még izgalmasabbat Macau-KTM 4 kör !
  • lac coo
    Versenyezni jó, vezetni nem annyira :) Én a nagy kávédarálós meg is döbbentem, hogy a GT2-vel így lehet gyorsan menni, gyakorlatilag digitális stílust kellett felvennem :)))
    De ezt írtam korábban is .
  • BooMiller
    De mondok neked izgalmas GT versenyt, Makau/GT3 mondjuk 12 kör:DDD
  • BooMiller
    "sínautó-reflexvacak" bullshit:) ha együtt a mezőny kurva jókat lehet versenyezni.
  • lac coo
    Én első sornál feladtam, egy funra nekem semmi szükségem ehhez.. ennyi, most mit mondjak, nem kötelező ez nekem :)

A röhely az, ha most csinálnék este egy jó szervert én lennék a legutolsó köcsög :))))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 12:38:13
  • bardocz
    Kb két perc volt beállítani, és azóta hozzá se nyúltam.
  • lac coo
    Zonda az jó, nem az a sínautó-reflexvacak mint a GT-k .
  • BooMiller
    GT3 vagy Zonda:)
  • lac coo
    Detto...Ide ilyen név kell, oda olyan, ez azzal egyezzen az azzal....
    Na mondom, off ...! :D
  • lac coo
    Igen a sok napig tartó Ferrari GT -Spa elég jó lett a végére, mindenki hozott magán 3 másodpercet, és nem voltak nagy kalamajkák sem .
  • Gadfly13
    Ami késik nem múlik. Szerintem szép hamarosan beindulnak a dolgok a Seat MOD is szépen fejlődik és feltehetően ez lesz az, amivel indítani is fogunk egy "komolyabb" bajnokit.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.09. 12:15:37
  • BooMiller
    Annak semmi értelme, arra ott vannak a sima szerverek. Pont azért jó a több napig combo mert össze rázza a mezőnyt és rendes versenyeket lehet futni..
  • BooMiller
  • Gadfly13
    Ma nem lesz Maszim FUN! Szívesen indítanék mára másik kombót, de a Mastersel úgy egyeztünk meg, hogy csüt & vas Ők, a többi napokon meg mi, és ehhez a megállapodáshoz szeretnénk is tartani magunkat!

Viszont jövő héten már nem Alfa lesz , szerintem ezen a héten mindent megtudtunk erről az autóról. Ami fix, hogy jövő héten is fix autóval fog menni a Maszim szerver, természetesen naponta változó pályával (mod pályát is tervezek), a kérdés csupán annyi, hogy milyen tütüt v. tütüket szeretnétek hajtani? Estig várom a ötleteket és legkésőbb holnap délelőtt kiírásra kerül a köv. heti menü.
  • b-type
    Ez van, remélem indul majd hamarosan még pár liga, és becsatlakozunk. :)
    én leginkább endurance jellegű futamokban lennék benne, azokat mindig imádtam, legalább 2 kiállással szép mezőnnyel, ..ha lehet 3-4 féle autóval.
    Nekem azok lennének a legjobbak. De biztos lesz ilyen is majd, ha nem itthon akkor máshol...pl. eddig még nemzetközi ligákra rá sem néztem
  • lac coo
    Hát a többségnek gyorsabban megy az alkalmazkodás, én úgy látom, nekem ez a egy nap egy kombó totál esélytelen :))
  • BooMiller
    Ufókon kívül ez a többségnél így van:)
  • BooMiller
  • macleody
    Nem az, tényleg olyan mint a csiga :)

• lac coo
    hát pedig de, alapból a közepére ha jó vagyok, de az tuti, hogy nekem rohadt sokat kell mennem egy kombóval, hogy rájöjjek, hogy pl megy egy kanyar 4-esben is nem kell visszaváltanom :)))
  • Tyuki80
    Nagyon jó a Masterses verseny is amúgy,de tényleg nagyon komplikált az egész előnevezés.Nem tudom miért de mindent úgy csináltam a múltkor (pont nem voltak itthon a csajok,ezért tudtam menni)ahogy leírták és kb 1 óra masszív szop@s után már működött is a masterses app.Tudom,hogy másoknak ez pikk pakk sikerült,nekem nem.Kicsit el is vette a kedvemet az egésztől,de ami számomra a kizáró ok az hogy a futam rendesen belecsúszik az altatási időbe.A rossz az,hogy nagyon alternatíva nincs,mert előtte lévő időpontban én mennék egy két futamot fun jelleggel,amit meg is próbáltam a masters gyakorló szeróján is,de érthető módon itt mindenki inkább állítgatja az autót az esti nagy megmérettetésre.Ezért marad a semmi.Mondjuk ma estére pont meg van a programom,de ha lehet javasolni a fun szerverünkön azért lehetne futtatni valami versenyt az ilyen alkalmakkor is,mert azért vagyunk egy páran akik nem akarunk-tudunk menni máshová versenyezgetni.
    A booking rendszerrel meg tényleg az a baj,hogy az a szeró értelemszerűen tele lesz,a b szeróra meg a mezőny vége és a bookingosok mennek.Amikor én voltam kb 6 fő.Ki is léptem a2 körben,pedig jó helyen voltam,csak nem láttam értelmét hogy 6 ember gyakorlatilag a 3. körtől hotlapozik egymás ellen.De azzal is tisztában vagyok,hogy másként nem lehet nívós versenyt rendezni.
    Írom ezt azért is hogy megelőzzem leoltást,hogy ilyen meg olyan vagyok és a többi,mert amit írok nem ..szogatásból teszem.
  • BooMiller
    Hogy lassú vagy:d
  • lac coo
    Mi ? :)
  • BooMiller
    Kamu:)
  • lac coo
    A végén már én is kezdtem halványan ráérezni, de nekem alapból kell legalább 50-500 kör, hogy gyors tudjak lenni egy autóval ?:)))
    A gyors az azt jelenti, hogy nem kapok egy körön kettőt ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 11:09:16
  • BooMiller
    Nem tudom más is csapkodott ott a szerveren hogy mekkora szar, aki kurva gyors szokott lenni:) Nekem nagyon adta ...
  • lac coo
    Mindegy, kikapcsoltam azt jóvan, az hogy lassabb vagyok az nem érdekel, nem az ABS-en múlik, ebben most néhány kör alatt ennyit tudtam kihozni :)