43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Annyival jobbb mint az URD, hogy legalabb licenszelt markak vannak benne, es nm fantazianeven nyomulnak.
Amugy az URD EGT-t frissitettek azota, vagy nem foglalkoznak vele?! -
OFF 
-
Jackal #23541 Ptracker 2.4.5 -
Viszont az új corvette elég jó lett, kicsit lehetne harapósabb gázadásra, de még így is bőven jó, ha az ember bevadul érik meglepetések :)) -
Azt én sem, sőt még pénzt sem adtam bele végül, egyrészt nem bízom az ilyen modokban már, sok a szemét, másrészt kellett a pénz kellékre :)) -
Igen, az teljesen logikus, ha mar penzt nem ker erte, akkor legalabb hasznalja valaki:D
A SimDream MOD pack-ot meg mindig nem probaltam ki (a fizetos cucc), de az szimpi, hogy lehet nem olcso, de licenselt cuccok vannak benne (vagy partizan akcio, es leszarjak:DDDDDD). -
Hát ez nem a mi dolgunk :)
Gondolom olyan helyre akarták kitolni, ahol sokan fogják használni is ... -
Ha weboldalt szeretnel csinalni, akkor mindenkeppen:)
Amugy kicsit gaz a helyzet, hogy ezt a "modot" eredetileg az rF1-re keszitette a CTDP, az ISI adta ki (vagy forgalmaztak), es most nem az rF2-re toljak ki eloszor, hanem az AC-re. -
Őőőő..és az jó nekem ? :DD -
Valszeg meg beta. A letoltesek egyelore csak a bootstrap-re vannak, ami a weboldal motorja:) -
ez megjelent már vagy mi, ha igen hogy lehet ezt letölteni ? :) -
International Formula Masters by CTDP -
no, már a stabil 60 fps sem elég ? :)) -
Dzsidzsi32 #23530 Javítanám magamat! A ' GTX760 ' 1 monitorral max graffon kb 95 fps átlagot tudott mugelloban. Szerintem rakd közepesre. Addig állítgasd,amíg nem megy be 100-120 fps alá. -
Dzsidzsi32 #23529 Egy vagy három monitoron használnád? Remélem nem Gigabyte. Azzal sajnos rossz tapasztalataim vannak. Nekem a 3 monitort nem igazán bírta. És még garis is lett,mert zölden hangyásodott a kép tőle. Azóta Asus Rog Matrix GTX780 van. Na ezzel nagyon király 3 monitoron. A GTX780 1 monitorral max graffon kb 95 fps átlagot tudott mugelloban. Szerintem rakd közepesre. Addig állítgasd,amíg nem megy be 100-120 fps alá. -
Thread #23528 Tonkre fogja tenni a motort! -
GTX 760-hoz milyen graphic settingset érdemes használni? -
GeriDoc #23526 Köszönöm neked is ! Most már nagyjából kikristályosodnak az "erőviszonyok" számomra. Délelőtt próbálgattam még az rF2-t is, és valóban nem rossz, sőt.... csak kellene hozzá erősebb gép. -
:DD
-
THX! :) -
2014-10-16 20:30 -
na mire megkajáltam már minden el lett mondva :)
Az iR-hez nem érdemes hasonlót keresni, olyan nyilvánvaló előnyei és hátrányai vannak. Számomra nem etalon, de arra amire készült magasan a legfelkészültebb.
A GTR2-t azért írtam mert jobb mint az rF1, endurance szempontból. Az rF2 meg részletesebb sokkal mint az rF1.
Az AC egyikhez sem hasonló, nekem az AC olyan mint az RB rally volt annak idején, általában az jut eszembe ha valamihez hasonlítani akarom.
Ott is hasonló élmény volt (nekem), mikor végigvezettem egy aszfaltos szakaszon...semmi máshoz nem volt fogható, ami addig megjelent. Az az autókezelés aszfaltos pályán...
Az AC-ban egyelőre nem sok minden van, szinte csak a vezetés...szvsz az viszi el a hátán az egészet, meg persze akinek bírja a gépe annak a látvány is..bár ha valakinek erős gépe van a látvány az rF2-ben is szép. -
de moddolok neked egy verolexet na annak tuti más lesz a vezetési modelle:D -
Ja van négy kereke meg motorja valahol real is ez van nem?:DD -
azért az egyszerű modolhatóságnak is van hátránya, a sok autó kb tök egyforma :))
egy kicsit erősebb kicsit gyengébb, jobban tapad kevésbé, de érzésre elég sok az egy kaptafa :) -
naja, hamarosan a teljes Forza 4 autólista meglesz AC-ra.. :DD
aztán majd Zolee csinálhat is hozzájuk normális fizikát :) -
Adnának ki dlc-t pénzért, akinek meg van előfizetése azt az összeget vonják le .... -
Nem fogjak elfelejteni, mert nekik az lenne az egyetlen hosszutavu beveteluk (naluk minden tovabbi tartalom ingenes):) Plusz, a jelenlegi elofizetokkel is gond lenne. Buktak a penzt vagy ha fizetos tartalom (DLC) lenne azutan, kapnak 1-2-ot ingyen?! Es ha nem kell nekik?!:)
Ha hirek alapjan, egyelore a tartalomszolgaltatast probaljak feltornaszni (tobb, jobb, szebb, divatosabb), hatha azzal behuznak embereket. De szerintem ez is bukta:) Az AC pont jol elintezte a modolasaval, ami "egyszeru" es divatos lett, hogy a tartalomnak se legyen nagy elonye, mert barmi megjelenik valahol, copy-paste toljak az AC-ba:D
Nincs otlet, ez elb*szt*k:P -
GeriDoc #23515 Ezekre voltam kíváncsi, amiket leírtál. Köszönöm !
-
Hát amíg el nem felejtik ezt az agyatlan online előfizetéses hülyeségüket, bármilyen jó is ( mert szerintem elég jó azért....) nem fog népszerű lenni az rF2 .... -
Nem fogjak az rF2-ot tolni, attol nem kell felni:) Fizetos az onlne resze, messze nem divatos a tartalma, es a nagyatlagnak mar nagyon szimes (piszkalas, allitgatas, odafigyelosebb autokezeles es versenyzes).
Kunosek nagyon beletalaltak a kozepebe, eppen megtalaltak azt a jo kozeputat ami mindenkinek jo (latvany vs. kinezet vs. autokezeles vs. szolgaltatasok).
Az rF2-re max a komolyabb szimes csapatok fognak atallni, de az sem teljesen biztos, mert az AC is fejlodik rendesen. -
A normalis eso modellezese, foleg a tapadas valtozas es gumi, evekig tart. Kunos sose fogja ugy megcsinalni, de nem is az a cel. Ha lesz, hasonlo "egyzeru" megoldas lesz mint az AC tobbi resze, hasonloan az nPH-hez, ami jo, hangulatos es elvezetes. nem maszik bele a reszletekbe, igy minimalizalja az anomaliakat es a sokeves fejlesztest:D
Az rF2 nagyon jo, technikalilag egy szinttel feljebb van. Az hogy vezetesi elmenyre mennyire jo, tetszik vagy nem tetszik, az mar mas kerdes:P A kinezet ismet egy masik kerdes (amugy szerintem nincs vele semmi gond, lelagabbis verseny kozben:P).
Az iR-t felesleges is belevenni, az telejsen mas vilag. Leszamitva, hogy ezekhez (AC, rF2) aranyaron van, az kizarolag csak online, raadasul abbol is csak az iR altal szervezett (sajat szerver nincs, ami van, az plusz fizetos, vagyis nincs free, fun es hasonlo lehetoseg). -
GeriDoc #23511 Leginkább az, hogy mi lesz az irány. Ha holnaptól mindenki csak az rF2-t tolja, akkor átállok én is arra.
-
De lesz, ma GTRM Fun lesz, baloldali kis banner. -
Én a kérdést sem értem, most az számít melyik tetszik jobban, vagy hogy ki mit mond ? :) -
GeriDoc #23508 A nKP kérdés akart lenni, csak lemaradtak a kérdőjelek. 
Na erre kíváncsi leszek :) - ezt nem értem.
A GTR2-t sosem szerettem, már amikor megjelent, akkor sem, nem tudom miért.Az rF1-et egy kis Oreca LMPC-zés miatt vettem elő, valamiért a szívem csücske az az autó.
Egyébként nem tetszett annyira, az AC messze jobban tetszik, bár a napszakváltás és sötét nekem nagyon bejön(ne).Viszont teljesen más érzés az AC-t vezetni. Az rF2-t próbálgatom mostanában, de egyszerűen nem tudom megszeretni, a vízen is mentem vele, és nem tetszik, ráadásul az eső megvalósítása grafikailag is gagyi.Jobban belegondolva az eső modellezése annyira összetett és nagy meló, hogy nem csodálom, hogy Kunosék nem is kezdtek bele.
Mindezek után gondoltam, hogy megnézem az iR-t is, de ha jól értelmeztem a dolgokat, az anyagilag brutál. Ezért kérdeztem, hogy vezetés élményileg pillanatnyilag melyik szim. hol helyezkedik el. -
Ma nem lesz fun ? -
Ha belefer, annyiert erdemes megvenni az nKP-t. De A.I. NINCS benne! Es valszeg mar az online is halott. Talan van belole demo is (vagy hasonlo) ha csak a vizes palyat akarod tesztelni.
Az iR foleg rF2 stilus (fizika, szamolasok, vezetesi dolgok). Az rF1 es hasonlok mar felejtosek ezekhez kepest. Nem azert mert nem jok vagy nem elvezetes vezetni, hanem az ujak mar sokkal tobb mindent es reszletesebben szamolnak, aminek a vegeredmenye jo de nem biztos hogy "nepszeru":)
-
Na erre kíváncsi leszek :)
...ha az rF1 Endurance modja tetszett, akkor neked az rF2 körül kell nézned, de még akár a GTR2 is szóba jöhet.
Az iRacing sztem nem hasonlítható kőonline, de ha muszáj még oda is inkább az rF2-t mondanám, talán olyasmi a vezetési érzet, meg a számolások meg az ilyenek. -
GeriDoc #23504 Sziasztok ! A ptracker-en megint van valami újítás ? Most mentem Le Mans-ba 3 kört (59 56 55 ), az elsőt még mentette, de a többit nem.
Vagy mod pálya miatti anomálía ?
Más: A netKar Pro-t érdemes lehet megvenni (6 euro ). Van benne jó AI, mert gondolom multi nincs már, de kipróbálnám pl. a vizes pályát.
Mentem most rF1 endu. modjával, és amennyiben az iR az etalon a szimek közt, melyik hasonlít leginkább hozzá? Az AC, rF1, stb. közül. Nem kinézetre, hanem úgy "overall". Vezetési érzet, gumikopás stb.