Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Alex, az a 120% gain, az jó? : ) Most a g27-tel 80 körül használtam, de ki fogom próbálni.. dfgt-vel100%-on jó volt nekem nagyon.
Jók a képek Mooney :)
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti
ez elég váratlanul ért, gyakorlatilag nem is reagáltam rá semmit :D
Alex mákosabb volt.. itt... még..
csipet-csapat
..már nem : D
a látszat csal, pedig szép csapatás.. : )
más szemszögből
itt sorry, roteiro-t pont elkaptam..
Assetto Corsa kormány beallítás (erre lehet majd keresni a topic-ban:P)

Nálam is hasonló a helyzet,a hétvégi leárazásban megvettem a játékot mert már régóta gondolkoztam rajta. Amit linkeltél az jó lehet g25-höz is mert próbáltam többféle beállítást de nem igazán jött össze egy jó setup amivel lehet vezetni a gépeket.Akinek esetleg van egy g25 setup és megosztja velem,akkor nagyon hálás lennék.
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.racedepartment.com/threads/assetto-corsa-logitech-dfgt-settings.77586/, legyen driverben így beállítva, játékban is 900 fokon a kormány. Gombokat pedálokat gondolom sikerül egyedül is setupolni.
Játékon belül FFB beállításokat ne piszkláld, nagyjából jó, max a fileringnél tolj rá 5-10%-ot.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.23. 19:53:39
Elég sokan a fórumban: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/formula-corsa-fc1-2014-season-0-2-1-released.11921/page-195#post-233255
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
bár fogalmam sincs azóta se, hogy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.23. 16:35:49
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egy atlag vagy nem teljesen tajekozott felhasznalo lazan gondolhatta, hogy ez teljesen normalis, egyertelmu, alap kiegeszites lesz az AC-hoz;)
Es ezt megfejeltek a logoval is:)))

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.23. 15:30:48
Valszeg sose derul ki, ki kezdte a bulit, itt barmi lehetseges. Mar egyszeruen a video megosztokra kipakol cuccoktol is lehet, foleg amikor "frankon" elnevezik a videot (csapat, auto, pilota, F1, 2014), es meg F1-es TV-hud is van rajta:) Nem beszelve a hozzajuk tartozo dedikalt, nevesitett, sajat domain-nel rendelkezo site-okrol, FB-rol, Twitterrol, blogokrol.
A root domain-ben levo formulacorsa eleve necces volt, full dedikalt site a formula sorozatoknak, raadasul meg egy most futo, ertekesites alatt allo, nyereseg alapu program (corsa) neve is benne van (volt:P), logoval egyutt;)
Akarmennyire genyo a FIA/FOM/F1, ez azert mar valoban eros:DDD
"Nulla tenaci invia est via"
A C4 WRC 2010-es modellt Garyson készítette. (A korábbiakat Kubrt) Ez egy ideig csak a franciák használhatták, tavaly kiadta másoknak is.
Erre gondolsz?
http://rbr-russia.ru/forum/download/file.php?id=114
http://rbr-russia.ru/forum/download/file.php?id=113
hát én a dfgt szekvenciális váltójára próbálnám belőni, de nem veszi a lapot, mikor kéne.
füllel váltok, így az szabad lenne, minden játékban így van belőve, de itt nem működik.
Egyébként a francia pluginbe lévő C4 WRC is konvertált, nem?
Mondjuk ha ezt ennyire folytatják azok a régi játékok mint pl a GP2 vagy a GP4 ki fognak halni, pedig pár lelekes modder még életbentartogatja őket az új fejlesztésekkel.
Ha csak az F1re harapnak akkor csak ennyit mondanék, van még más sorozat, szakág bőven:
http://i799.photobucket.com/albums/yy273/dmpettittdesigns/Random%20Photos/Racing-Series.jpg
Lehet most tényleg azért mozdultak rá, mert többen már pénzért gyártják a kiegészítéseket. Valamint azért mert korábban a hivatalos licencek konzolra lettek kiadva (F1 sorozat, WRC sorozat), nem volt "ellenfelük" a mod.
Áttérve az RBR-re, gond nem lesz, mert max lecseréljuk a festéseket, nem VB-s festésre. Az RBRbe a kocsik 90% egyedi készítés, nem konvertált autó.
A Milestone WRC játékából, csak 2 autó van átkonvertálva a PoloWRC és a Hyundai WRC. Előbbi azért, mert az egyik nagy orosz modder, végül nem fejezte be a saját modelljét. Utóbbi is készült egy moddernél, de nemtudom hogy folytaja e még.
(Képen láthattad még az Evo3at és a Celica-t de az nincs kiadva, nem is lesz, van máshonnan az a kocsi)
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2014.08.23. 14:19:57
Ezt mindenki látja!Ezért nem logikus ezekkel a jogokkal való buzulás.Lassan csak a jogok maradnak,néző,meg játékos sehol:)
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2014.08.23. 13:57:09
Amugy gozom sincs, sose neztem hogy lenne kezifek.
ha már egyszer van kézifék opció és drift map is a játékban, azt hiszem nem jogtalan a felvetés, hogy akkor wtf van a kézivel ;)
és írtátok korábban, hogy elvileg kézifék javítás már jött.
tegnap vettem akcióba a game-t, de nekem még mindig nem sikerült kézit állítanom :(
logitech dfgt-m van és... semmi esély egyenlőre ?
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.08.23. 11:55:10
<#wilting>#wilting>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.23. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Bathurst AUTÓ: BMW E92 s1
http://www.mediafire.com/download/2dhb6bowrsmuen4/ac_bathurst_v.0.7.rar
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Speciel én azt csinálnám,hogy el sem kezdtem volna ezt az F 1 es moddot,vagy most már hagynám a picsbe.Inkább más nívósabb versenysorozatokat karolnék fel.Remélem lesz wtcc mod majd idővel,meg márkakupák.
Visszatérve, az F 1 is nagyjából azért haldoklik,mint kb a magyar rally:egy igen fontos tényezővel elfelejtettek számolni:a szurkolóval.Csak a pénz-pénz-pénz.Ugyanaz a számlagyár-csak nagyban!
"Ha ingyen cuccot használsz, abból nem kapnak pénzt és konkurenciát állít annak, amiből igen."
Ezzel nem teljesen értek egyet. Hosszútávon talán kifizetődőbb lenne, ha a F1-nek bővülne a törzsközönsége, mint filléreskedni. Aki szimulátorban megkedvel egy csapatot, az talán jobban fogja követni a futamokat, és még élőben is elmegy egy-egy hétvégére. De ugyanez a helyzet a YT-bal is. Ha ott vissza lehetne nézni jeles alkalmakat, akkor új szurkolókat szerezhetne a sport. Most komolyan, melyik TV társaságnak okoz az bevételkiesést, ami miatt azonnal törölni kell pl. a spai Häkkinen/Schumacher előzést?
HA a csapatok neve és a pilóták neve nem egyezik plusz nincs eredeti szponzor semmit nem tehetnek, ennyi
Én a dologban csak azt nem értem, hogy milyen eszközeik vannak megfenyíteni egy hírportált (<#conf>#conf>), ami ugye csak beszámol a jogsértő anyagokról, és hogy tudnak bármilyen hatással lenni egy bármilyen modder csapatra, akik a neten működnek mindenféle jogi személy nélkül? Sőt, ha van eszük, akkor anonim módon tolják... szóval akkor nem értem, mivel tudják megfogni őket, amitől így befosik mindenki?
Következő lépés az lesz, hogy akkor minden egyes pálya jogdíjat fog szedetni az adott pályakészítőtől?! Nonszensz.
Amit Alexease írt azzal én is találkoztam T.László mögött szélárnyékban kétszer is mintha visszateleportált volna (valszeg lagg vagy fps drop lehetett a részéről) és már csak annyit éreztem ,hogy megüti a kocsimat én meg a falon kötök ki :D
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti
Nekem nagyon bejött a pálya, az autó is.. néha nem bírtam visszaváltani negyedikbe a hosszú egyenes végén.. Alex be is nyomta a lökösömet :D
barcalaci két autóval : )
Keresem a negyediket...
de hát nincs még kész ez a pálya sem ,ha jól tudom...