Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hááát..nem tudom,de ez elég borzasztóan néz ki.Pocsék.
Amúgy azt végkép nem értem,hogy mi a szarért kell belekezdeni ilyen "pályákba" mikor még a klasszikus pályákat sem tudják normálisan modolni.
Érthetetlen. Hányadékabbnál hányadékabb pályák,aztán mikor már a paraszt tud is menni rajta egyet,késznek is nyílvánítják.A pályákon meg olyan sötét lyukak vannak,ha véletlenül beleesel repkedsz egy fél órát 350 km-el.
Ez is nagyon jó lesz versenyeezni, ha még pimpelnek kicsit a textúrán:
http://www.youtube.com/embed/69BaUzmiaag
b-type
Lada,..nem egyszerű 'repedtfazék' hangot csinálni, messze a vége..

http://www.youtube.com/embed/7Ws1nfrWQws

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Igen nézegettem őket. Sajnos teljesen kezdő vagyok így nem akarom lefoglalni a tehetségesebbek elől. Ezt ilyen kis tanulgatásból kezdtem el, amíg még van időm és nem kezdődik az egyetem...
b-type
elég sok autó készül: link
mondjuk Peugeot 206-t pont nem láttam :)

más:
megjelent Bahrain, de ezt még nem próbáltam, viszont uaz a srác csinálta aki Shanghai-t:
link

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Elkezdtem egy Peugeot 206-ost modellezni. Már csak érteni kellene a modellezéshez és alapvetően a modoláshoz. Hát...
barcalaci84
már nem HDR-nek hívják hanem post processnek ...menüben vagy akár játékon belül a post process appal testreszabható ,kikapcsolható...
(ha nem piszkáltad akkor alapértelmezetten a legmagasabbon van :) )
barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.28. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Nürburgring AUTÓ: Mercedes SLS AMG

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk

TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA

A szokásostól eltérően majd csak este 8 körül vált a server (remélhetőleg addig befjezik az update updatejét:) )
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a HDR-t hogyan tudom a játékban kikapcsolni? Eddig volt az options-ben egy ,,Disable HDR" opció, de most sehol sem találom, létezik, hogy kivették ezt az opciót?
Alexease
Ja, tenyleg, hulye vagyok:) Valoban kileptem, visszavettem ezt-azt, mert itt is beszaggatott, utana mar jobb volt.
Az első futamon valóban, de a második előtt szerintem kiléptél egyszer és vissza már fehéren jöttél :D
Alexease
Csak erdekessegnek irtam:)
Aki nosztalgiazni akar, az innen lapozzgassa visszafele: http://www.bsimracing.com/assetto-corsa/page/32/
Akkor jövök egy sörrel,vagy fröccsel!<#violent>
Alexease
En piros autoval votam, de ez reszlet kerdes:) Ugy nez ki kliensenkent veletlenszeru a dolog:D
Alexease
2012. juliusi interju vege:) Es ekkor mar 4 eve csinaltak. Sot, ev elejen (majus?!) 1-2 portalnak kiadtak tesztelesre.
– Are you still aiming for a 2012 release?
– Marco: Yes, late 2012.
Volt egy-két jó "vonatozás" : )

2012 decemberében ?Nem iszol te túl sokat?<#crazya>
Alexease
Merci holnap, nagyobb csomagok (DLC) a megjelenes (1.0) utan. Megjelenes: 2012 decembere vagy 2014 tavasza, de szinte biztos, ezek a datumok mar nem jonnek ossze:)))))))))))) Vagyis ha belehuznak, akkor most december vagy akarmikor:P
w77d
Srácok a beharangozott Merci mikor kerül be a játékba? Illetve várhatóak valamikor nagyobb autó csomagok? :)

macleody
Én nem, mert van hogy fékezés közben is adagolom a gázt :)

Brutál különbség van a két kormány között :)
Nem jó ha a kormányba kapaszkodsz, lehet kapni fékezhető kerekeket, vagy lehet rá húzni cipőt (komoly!), vagy egy nagyobb szőnyeggel isbe lehet támasztani a hátsó kerekeket...

Én Momo-n is csak jobb lábat használok :D Valamikor ráeröltettem magam hogy meg kéne szokni, és azóta már gondolkodás nélkül megy.
lac coo
Jah,kozben sikerult ertelmeznem, de a torles gomb nem mukodik nalam :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Nem kell kuplung, csak most cseréltem le a momo-t g27-re és ugye bal lábbal fékezek, nem találtam el a fékpedált. A momon csak két pedál van :)
lac coo
Corvette nek minek kuplung ????:)

macleody
Corvettet első kanyarban lezúztam. Kuplungot tapostam a fék helyett :D
b-type
Valakinek nincs kedve Lada hangot csinálni? :)) Ma egész nap azzal kínlódtam hogy összehozzak valamit hangszerkesztővel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
nincs idejük rá, az álomautó dlc-t csinálják :D

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Kunosek nem mennek?!
http://www.youtube.com/embed/uYwkxeP3BBE
Alexease
En is gurulos szekkel nyomom, de mar hozzaszoktam, hogy a kormanyba kapaszkodom:DDDD
macleody
Bakker, nem mondtátok, hogy ilyen kemény a fékpedál a G27-en. Valahogy ki kell támasztanom a gurulós széket.
Van valakinek tapasztalata autó készítésben? Milyen programot használtok hozzá, esetleg valami tutorial gyűjteményt tudtok linkelni?
Alexease
Ezt mar 6-7 eve fejlesztik:) Meg az FVA kornyeken kezdtek el. Eredetileg 2012 vegen jelent volna meg:DDDD

Az iR szofisztikaltabb progi, nagyon belemesznak a reszletekben, emiatt eleg korrekt es pontos, de eppen emiatt (autotol fuggoen) kicsit csuszkalosabb es/vagy kiszamithatatlanabb.
Az AC-vel megtalaltak az egyensulyt a szim es fun kozott;)
Na egy kis gyakorlás után ugyan azon a pályán meg is van az első győzelem. Szerencsére nem volt dodzsemezés, konstans köridővel utolsó helyről feljöttem 2.-nak majd hibára kényszeríttetem az addig zavartalanul vezetőt. Viszont a végén a semmi lezárás nincs ugyan úgy elsötétül és már a pitban is vagyok. Az táblázat meg amit kapok nem mutatja senki leggyorsabb körét, milyen segítségeket használ stb stb stb. Sajnos még nagyon kezdetleges ez az egész szoftver pedig már 2 éve minimum fejlesztik. De legalább a fizika tökéletes, nem olyan jégen siklós mint az iRacing(lehet nekem nem elég jó a kormányom de ott még egyenesben sem éreztem stabilnak az autót).

\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Mint szimulatoros kozosseg, nem tudnank kupont szerezni a sim-citybe?
Nekem érdekes módon,nagyon jól futott a pálya.Én teljesen laikus vagyok,nem is értem sokszor amit írtok,de nekem ez a sepang tetszik egyenlőre a legjobban,meg az aosta.Ez a kettő sztem simán mint a gyári tartalmak.Ellenben az autók rendszerint akadást és kevés fps produkálnak.Főleg a cobra és a civic.
barcalaci84
Monaco-t majd még kipróbáljuk egy gyári autóval, mert ott szerintem a Civic is bezavart...(nálam Mugelloban is gond volt a Civiccel)
Alexease
Ez a Sepang valoban jo, hasonloan az utobbi F12013 konvertekhez, de azert egy kis optimalizacio nem artana, mert ha ez nem is annyira, mint Monaco, de beszaggat ez is rendesen:)
Remelem aki ezeket konvertalta, tovabb foglalkozik majd veluk. Mar az is elony, hogy meghanyta az eredeti groove texturakat, es bar Sepang-on meg statikus, de Monaco-nal bar elnevezte es betette dinamikusnak. Mar ez is pozitiv a korabbi copy-paste palyakhoz kepest. Meg valamelyik elozo F1-es palyan, irta az egyik update-ben, hogy lecserelte a 3D-s fakat 2D-sekre (F1-nek a LOD-os cucca), ami ismet pozitiv hozzaallas.

A lenyeg, hogy ezek a palyak boven jok lennenek, de mivel ezek mar nem a 10 eves rF-bol vannak athuzva, igy cseppet reszletesebbek, tobbet kellene foglalkozni veluk.
Keszulgetnek nullarol is palyak (talan az Ausztral es a Kanadai GP), de ha jol lattam, teljesen felesleges. Ugy sem tudjak megcsinalni azt, foleg nem olyan minosegben, mint a Codies-nal tobb tucat ember:D Nullarol olyat csinaljanak, ami mostanaban sehol sincs es nem is nagyon lesz:)
barcalaci84
jól tetted:)
barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.28. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Salzburgring 1.01 AUTÓ: BMW E30

salzburgring 1.01

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk

TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
Szóltam a versenyszervezőknek is,hogy nagyon jó lett ez a mod,érdemes lenne rajta elgondolkozni,pl fuji helyett:)
barcalaci84
már változtattam:) kis gyakorlas lesz keddre...:)
de hetvegen előveszzük ha ilyen jó volt...

holnap pedig az új Mercedes a terv Nürburgringen
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.28. 09:18:35
Ma mi lesz a kombó?Szem a pálya maradjon,mert nagyon jó mod.Valami formula?
barcalaci84
páran kérdeztétek privátban, itt válaszolnék:

ptracker 1.9

hivatalos fórumra érdemes beregisztrálni mert jó kis appokat , modokat lehet találni...
lac coo
ctrl + i vagy n ...Valami ilyesmi :)) Vagy L...:)

Ginger17
Közel fél év után ismét AC... hát, Uraim ez a progi rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban. Lehet, hogy aki non-stop tolja, annak fel sem tűnik, de ennyi kihagyás után, mintha egy teljesen más - sokkal jobb - szimmel lenne dolga az ember kormányos fiának. Nagyon tetszik. Persze messze nincs még készen, de azért szépen lassan sikerül majd megoldani minden kis finomságot. Ami viszont idegesít, az a rengeteg f* minőségű konvert (mod, pálya), de szerencsére megvan az a helyzeti előnyünk, hogy nem kötelező foglalkozni velük.

Hol lehet kikapcsolni az ellenfelek nevének kiírását az autó felett?
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2014.08.28. 08:05:46

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bertino
ez igen, nagyon jó az a .gif!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

barcalaci84
1. hangok: nem lehet h stereo-ba hallgatod véletlenül a hangokat és ezéért nem hallasz csak bizonyos effekteket...(a hangzás egyébként hamarosan teljesen megváltozik majd, de most is jónak kéne lennie)

2.miniapps -t én is kedvelem...a deltat mutatja folyamatosan , na meg gumihőmérsékletet is...

3. errre is válaszoltak már:) esti funoknál 90 mp-re van állítva a váltás az első helyezett célba éréséhez képest...

4. ptracker nevű app mutatja online is...sok állítási lehetőség van...akár mutatja live is a távolságot vagy beállíthatod h szektor mérőpontoknál írja a különbséget...nem csak a közvetlenül előtted mögtted lévőket hanem mindenki egymáshoz vistzonyított távolságát stb...
ráadásul egy database-t is csinál mindenki eredményeiről, (szektoridejeiről is mostmár)
ingame meg lehet nézni h adott kombón akikkel mentél azoknak mi a leggyorsabb körük az adott kombón (mikor futották, milyen szektoridők stb...ja és persze ez is live deltat is ír , hanyadik körnél jársz, mennyi van még a q-ból stb..

de itt egy kép a statisztikas részről:
lac coo
bb