Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Most kaptak dk 2_ot, gondolod ket nap alatt megcsinalt mindent? :)
Gyanitom jelenleg nagy energiat nem fog belefektetni, van fontosabb dolog is...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De melyik? a DK2?
Nekem és goldboynak van Oculusunk (vagyis mindkettő goldboyé). <#buck>
Nem vesztettetek eddig semmit. Játszhatatlan vele még sajnos. Remélem most rágyúrnak.
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.05. 19:21:05
Háát én is gondolkodtam rajta, de azt gondolom, ha kijön a végleges, a kutyának nem fog kelleni a dk2, de nekem meg kéne a végleges, így vagy hónapokkal előre kiszimatolja az ember, és eladja, vagy kidobott pénz.
Aztán meg mások sem csüggednek: http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2014/09/04/ez_mar_itt_majdnem_a_matrix/
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2014.09.05. 19:19:37
Én holnap akarom megrendelni, októberben elvileg itt lesz. 490Eur pontosan, mindennel együtt.
https://www.youtube.com/watch?v=R-IwvWvEoyo
Elvileg működik csak kérdés hogyan...
Alexease
"Csak"?!:) 100$-t adnek erte, ha lenne penzem, de nincs;) Igy gozom sincs mi, mennyi, hol meg ilyesmi, ez a resze mar nem erdekelt (sajnos).
lac coo
Plusz posta, es minderre meg afa es vam ;)

350USd csak, meg be kell hogy jojjon az orszagba. Na meg par honap. Itthon mennyiert adjak-veszik?
Alexease
Kunosek nehany napja kaptak meg a DK2-ot, nem tudom hol tartanak vele. De itt a topicban, nem hinnem hogy sok embenek lenne Oculus-a (valszeg nulla:P), igy kozvetlen tapasztalat tuti nincs. Max, ha valaki volt simcenter-ben tesztelni.
https://www.youtube.com/watch?v=r8edH9l0Fik

Mindent kiír egyébként. (az egeret ráviszed vmire és írja mi micsoda)
oneal1
semmit nem kell állítani és a ledeket működteti játék közben

!Forza Ferrari!

Konkrétan az érdekel, hogy az AC-val mennyire működik a dk2, illetve, hogy mik a tapasztalatok, hiányosságok.
Szabi
ja, a The VR, majd hátha csinálnak szimulátoros videót is :D

"Nulla tenaci invia est via"

Valaki leírná hogy ez a fanaled nevű program mire használható illettve mit kell állítanni rajta? G27-es kormányom van.
Köszi a választ.
Van valakinek tapasztalata az Oculus dk2-vel kapcsolatban? Használja vki?
Ez cool volt, köszi!
Sziasztok! Régen jártam erre ...
Köszi szépen a fanaledes cuccost! :)
Totti5
Ez jól jött, végre működik a kijelző AC alatt is<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

barcalaci84
Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-05 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Barcelona catalunya
AUTÓ: BMW GT2
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 14:04:57
barcalaci84
G27-eseknek illetve Fanatec kormányosoknak !
kijött az új FanaLED ami jó mostmár az update után...
új fanaled
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 13:45:49
b-type
Barcelona

jó szőrben lévő pálya.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A hivatalos info alapjan 37:63 a sulyaranya. En "jobbra" tippeltem, de legalabb a gumit jo iranyba allitottam, csak keveset;D
Probald a hatso gumit (joval)alacsonanyabb nyomasra allitani, ugy magas fodulatrol be fogja (szerintem) forgatni a segget.
Valszeg a diffi alapbol baratsagosra van veve, hogy inkabb csusszon 4 kereken oldalra, mint korbe-korbe forogjon:D Ezert sem erdemes vele nagyon eroltetni a kanyar ki- es bemenetet, mert valszeg csak eldaralja a gumitat.
bardocz
Ja ez igaz, bár túlkormányzottá inkább a stabilizátorral tudnám tenni igazán. Nameg a difi. Néha próbáltam gázelvétellel beforgatni a seggét, ami más autóknál működhet, de itt nem igazán.
Alexease
Ennel a gumi valszeg sokat szamitana. Plusz ott a camber es a damper, ami kanyarban tuti sokat valtoztatna.
bardocz
Én nem tudom mit kéne setupolni, se rugót, se stabilizátort, se difit nem lehet állítani. Így max leültetem, és annyi.
Alexease
Azzal nincs gond, az auto elvileg alkalmas lenne ra, csak setup-olni kellene, de az meg ido;P
Elvileg ezt be lehetne allitani agresszivebb kanyar bemenetre vagy kimenetre, vagy a kanyar kozepere erzesbol sodrodni/csuszni (persze nem olyan fakezunek, mint en:P).

Meg a gumira kell figyelni, mert eleg erzekeny ra. Nem nagyon kopott (98-99% volt a vegen), inkabb a melegedes volt maceras. Visszahul gyorsan, de amig meleg, nagyon eltolja az orrat vagy elmaszik/kitor a hatulja. Folyamatosan figyeltem a gumit, ha 70-80 krnyeken volt, akkor mar kicsit mas iven mentem be a kanyarba, ne gyilkoljam le, mert akkor a kovetkezonel tuti korigalgatas lesz:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:48:49
Totti5
Stílusomból adódóan támadom a kanyarokat, főleg így 0 gyakorlás után éles verseny előre :) és igen éreztem hogy hama ellőttem a gumikat.

Alexease
Ezzel az autoval konnyu elrontani, eleg konnyu, elegge merev, rovid a tengelytav. Adja magat a sodrodas es a csuszas, de ha jol ereztem, az elmelegedett gumi gyorsan el kezd "taknyolni", foleg a hatso. Mar 1-2 nagyobb csuszas, sordodas, "drit" utan erezni lehett, utana 3-4 kanyaron keresztul figyelni kellett, hog visszahuljon.
Igy inkabb ovatosabban mentem be a kanyarokba, iven maradtam, es hosszan gyorsitottam ki.

Ezert erdekelt volna bent, amit a chat-en irtam, az auto sulyelosztasa es/vagy a realtime terhelese. Ez az auto erzekeny a gumira, foleg az elso-hatso aranyara. Vakon nehez, erzesre meg 1 idomero alapjan nincs idom;P
bardocz
Jaja, az. Szép manőver volt, és a végén mindenki ugyan ott volt, ahol a kanyar előtt :D Azt nem is láttam, hogy kívülről elkezdted előzni.
Alexease
En munkat varok, de nem jon:D Ami jo, de igy persze penzem sem lesz:P De volt mar, amikor lefekves elott, 1 orakkor esett be;D
Totti5
Szétestem, próbáltam egyre gyorsabb lenni, de nem érzem az autót még, így sikerült minden körbe jól elrontani a kanyarok felét... aztán sok volt, kis drift de már nem tudtam megfogni.

lac coo
ezzel mentem volna megegyet, de senki nincs már közületek :DD

Alexease
Nem voltal lassu, semmi gond nem volt, teljesen elvezetes volt menni, en sem voltam sokkal gyorsabb. En "biztonsagosan" es tervezetten szeretek elozni, a 7. kor vegere vagy a 8. kor kozepere-vegere terveztem, de bessett kozenk valaki (beelozott engem:P), igy at kellett terveznem:) Tudtam, hogy aki elottem van, vagy ossze fog akadni veled vagy kicsuszik a palyarol, azt akartam megvarni. Talan fel kort birt, aztan mar a palya szelen is volt;DDDD Lett volna meg 1,5 korom ujra tervezni, de te is kiszalltal:) Kicsit vartam rad a palya szelen, de nem jottel:P

A helyezessel nem foglalkozom, semmi ertelme, nekem tobbet er, ha valakit 8 koron keresztul kergethetek, mint elol egyedul autozni 20 masodperc elonnyel.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:17:02
Totti5
Amikor 3an mentünk egy kanyarban?:) te előztél belül én kívülről akartam / fordulni már megvolt, örültem is a manővernek, de megcsíptem a füvet:I lehet kaptam egy kicsit, bár nem éreztem semmit, de így is úgy is lesordódtam volna.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 21:15:20

Jó az mindig!Velünk a pályán.<#awink>
Teltháznál meg főleg!
bardocz
Nagyon kitoltam veled amikor valaki mellé beestem? Láttam, hogy te voltál az egyetlen, aki pályán kívülre került miattam ott.
Totti5
Bocsánat Alex ha tapló módon voltam lassú és azért estél vissza mert szerencsétlenkedtem... nem szoktam KTMezni. Viszont kösz a csatát, jó volt először veletek a pályán:)

Alexease
Nemsokara vegzek, aztan megyek en is:)
Magyar AC fub(n)

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.04. 20:08:34
barcalaci84
most kerssetek rá a megszokott módon...
Ezt szeretném én is tudni,mert jönnék,de nem találok semmit!Mi történt srácok?
lac coo
AC server
Mugello, KTM, alacsony ping ...:)

mi a szerver neve?

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

lac coo
most jó lett, csak más a szerver neve, alig találtam meg :))

Tomsteel
Én a Maszim szervert nem látom.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.09.04. 19:58:09

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
nálam nem lát egy szervert sem valamiért.
írja, hogy van 300 valamennyi, de listában semmi nem jelenik, bárhogy szűröm is ....

Alexease
En meg nem probaltam ezt a Opelt, de ranezesre nem is terveztem vele menni:) Meg ha jo lenne, akkor is necces hozza a palya. Es bar proba nelkul csak tippeltem, de ahogy lentebb irtak, tuti voltam benne, hogy visszavaltasoknal elcsavarodos, megcsuszos, eldobos stb. Ami egy bizonyos szintig logikus lenne, de valszeg eltulzott, rossz vagy bugos (az AC-ben amugy is gazos a kuplung es a diffi). Es mint ilyennel, halmozottan hatranyos lenne a "normalis" kezeles (pedal+valto).

Ha Merci lesz, mar tobben hianyoltak maskor is, arra jovok:)
barcalaci84
Mugello lesz/van KTM-mel...
bocs az offert, megegy video, rohogni, mikor eloszor voltam, esoben.
https://www.youtube.com/watch?v=HCfHm-kTRbE&list=UU6E8J01djh544SPnqg96dGg
Az új merci!Vagy ktm,kis lotus.Bàrmi csak ne ez,mert botrányosan gyenge.