43023
  • lac coo
    Bar Kunos tudja mitol doglik a legy , azert varjuk ki a veget, egy esoben manapsag a szep grafika a legegyszerubb dolog...
    AI gumi szaradas taktika tapadas, ez a lenyeg enelkul semmit nem er .
  • Jackal
    RELEASE DATE:
    Summer 2018
  • unrealnoise
    A Simbin kivárt. Részben okosan. Volt pCARS2, Forza, GTS. Igazából ezt a bejelentést, vagy valami hasonlót, tőlük vártam volna... Mindegy, legyen csak konkurencia, akkor is megéri, ha a gyengébb elesik. :D De persze örülnék, ha mindkettő jó és sikeres lenne.
  • Hellboy76
    Akkor csak én olvastam vhol, néhány hete. :)

Ha kijön ez a cucc, akkor meg mindenki esőben fogja nyomni.
    Tuti vétel, az fix. Ezt a csapatot támogatni kell.

A Simbin is 2018-ra igérte a hasonló vmijét. De arról azóta sem volt semmi infó, azon a néhány fotón kívül.
  • lac coo
    Ezt evekkel ezelott mondta...
    Teszem hozza abban tok igaza van , hogy senki nem hasznalja. En szeretem a vizet , mindig is bejott, de online felnek tole az emberek mint a tuztol ! :))
  • tonio2006
    Gondolom addig volt "felesleges" amíg a Simracing Expo-n nem próbálta az rfactor2-t! Ott az tetszett neki. Gyanítom hogy rápörögtek a dologra.
  • Krunky
    Végre Hungaroring lézer!!! Már csak ezért érdemes lesz megvenni! ;)
  • Alexease
    Minden csak addig "felesleges" amig valakinek nincs, nem mukodik, nem tudja megcsinalni, ha meg mar van/lesz, akkor az ove a legjobb;) Ez teljesen termeszetes:)
    Gondolom valodi realroad meg nem lesz? Igy majd azt is "felesleges" lesz az AC2-ig:)
  • Hellboy76
    Pár hete még nem azt mondta Kunos vhol, hogy az eső felesleges, mert mindenki csak száraz versenyeket fut?
    Aztán már ott game a fiókban, csak tesztelni kell még pár hónapig.
    De tök jó hír, főleg a Hungaroring. (->...) :)
  • El Gigante
    Én személy szerint, sajnálom hogy nem az rfactor a népszerűbb!
  • lac coo
    Mondjuk remelem megy w7 en is , vagy addig bedoglik a rendszerem mert ujra nem huzom egy jatek miatt az hotbiztos ! :))
  • TeeBeee
    Az eladási számokban majd megleli a választ. :D
  • Betyarkoro
    LoL @ S397...

Marcel discordon: "Mit jelentettek be ami nekünk nincs? contentet leszámítva"

Szal ők még nyeregben vannak. :D
  • Alexease
    Oket talan annyira nem erdekli. Inkabb a SimBin es az S397 vakarozhat ismet;) Nem mintha partiban lettek volna, legalabbis mint eladas, felhasznalok, tartalom, kinezet. De azert Bell-nek is piszkalhatja a csoret, hogy a Kunos, ami hozzajuk kepest mini ceg, mindig kitalalja a tutit. Pedig technikailag nagyon nincsenek elol, lenyegeben az iR, rF2, CARS2 boven elottuk van (legalabbis jelenleg, apszakban, idojarasban, realroadban es valszeg/esetleg szimes dolgokban). Csak hat az AC-t el tudtak adni mukodo, elvezetes cuccnak.
  • goldboy
    Szerintem ma este Ian Bell már túl van a 6. üveg boron :))
  • tonio2006
    Hát sok pályát nem kell legyártaniuk. Paul Ricard, Hungaroring, Misano. A többi az mind kész van max frissiteniük kell meg persze átpakolniuk.
  • unrealnoise
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jeee, már nyáron? :D Állat.

Én pont most "váltottam". 16 GB DDR4 Ram, i5 8600k proci, meg ASROCK Z370 Extreme4. Egy vagyon volt, de ezzel szvsz nagyon sokáig kihúzom. Eddig egy i3 4370-es volt a gépben, beletehettem volna egy i5 4590-et, ami szintén sokáig elég lenne, mezei 1080p-s felhasználásra, de VR-ra is kellene előbb utóbb a vas, aztán beruháztam. Még egy ütős GPU kellene, bár ez a 1060-as nvidia sem olyan gyenge vagy rossz, de remélem normalizálódnak az árak. Feljebb már nem nagyon mehetnének...

Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.02.21. 18:38:28
  • GPx8
    Op. rendszer: Windows 8 / 8.1 / 10
    fasza...
  • Betyarkoro
    http://store.steampowered.com/app/805550/Assetto_Corsa_Competizione
  • Alexease
    [spoiler]
    Ezert toporgok egyhelyben, mindent cserelni kell;) Talan a haz maradhat, de az sem biztos. Persze, penzem sincs, de az a legkevesebb:D
    [spoiler]
  • lac coo
    Hát a videókártyák ára az horror....
  • TeeBeee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor neked nulláról kell építkezned. :) (én SSD, VGA és memóriában gondolkodok csak - bár ezek is kiteszik egy komplett gép árát)
    A probléma, hogy az amúgy sem túl olcsó hardverek árát a köcsög bányászok még fentebb tolták.
  • lac coo
  • __Jacek__
    Megvan veve! Ennyi:))
  • Alexease
    A geppel nekem is gond lesz;) Multkor probaltam (volna) egy Unreal engine-es maszkalos jatekot (egyszeru point-to-click), de mivel FullHD-ban azonnal kikapcsol a gepem, ki kellett hagynom a dolgot:D Es mig mashol ujraindulas utan kezzel at tudom irni a felbontasokat, az az engine meg cfg file-t sem generalt, nem volt mit atirni. Meg amugy sem artana mar, olyan hangja van mint egy traktornak, minden ventillator tuti csapagyas benne (azert 12 ev alatt megeszi az ido vasfoga:D).
  • goldboy
    HB :))
  • lac coo
    Es ne feledjuk el a legfontosabbat : bsz Alma ! :))
  • sertrex #41194
    Na ez tényleg nagy durranás. Lesz egy jó Blancpain GT bajnokság. Talán újra kedvet kapok a GT3-hoz.
  • goldboy
    Szerintem attól hogy hivatalos Blancpain játék még bármilyen autót bele lehet pakolni, csak ez a vezér vonal, erre húznak majd
    karrier meg e-sport részt.
    A Raceroom is hivatalos WTCC játék, mégis van benne mindenféle...
    de egyébkét Massarutto előtt megint leborulok, zseni mindkét góré:)
  • TeeBeee
    Én baromira örülök, jó hírek ezek.
    Lehet, hogy ez tényleg egy mini AC2, de akkor az is lehet, hogy párhuzamosan futtatja majd a két játékot. A blacpain licenszelt, évről-évre megújúlhat dlc formában akár, az AC2 meg majd nem tartalmaz GT3-at...kitudja.
    Profi húzás volt ez....a gt3 a legnépszerűbb az AC-ban, ők meg ott vannak a pályákon mindig, rengeteg a kapcsolat.
    Viszont most realizálódik bennem, hogy a gép fejlesztés már nem húzható sokáig :(
  • GPx8
    Ha már Unreal engine, akkor végre lehet benne majd lőni is???
  • Alexease
    Az AC2-hoz, meg ha el is kezdte (volna) 1-2 eve, a teljes ujrairas miatt (grafika), meg kellene 2-3 ev, amire "vegleges" lenne. De sose lenne olyan kinezetre, sebessegre, tudasra, portolhatosagra stb., mint egy celszerszamnak fejlesztett Unreal engine. Innentol az hosszu ido lenne. Az AC-szeru megjelenes kerdeses, az egyszerre dobozos kiadas problemas.

Ez ismet profi Kunos huzas volt.
    Mig a tobbiek "benaznak" (ISI/S397, SimBin, SMS), megint beletalaltak a tutiba. Az AC kicsit "kifulladt": "elfogytak a DLC-k (mar csak "lehuzas" jelleguek lehettek volna, leszamitva a palyakat), a valodi fejleszteshez meg alkalmatlan az engine (napszak, idojaras, realroad).
    Ezzel a programmal innentol boven kihuznak meg 1,5-2 evet, es ugy, hogy nepszeruek lesznek, jon a bevetel, es folyamatosan tesztelhetnek egy "uj" engine-t, amire 2-3 ev mulva kiadhatnak egy valoban kibovitett AC2-ot.
    Es ha az ACC is kihuz 2-3 evet, ahhoz is johetnek DLC-k, az is bevetel:D
    Ennel jobb megoldas nincs:)
  • unrealnoise
    Az a munka, amit ebbe beleölnek, akkor sem vész el valszeg. Nem kell szerintem ragozni, jó lesz ez.
  • Axtros
    Szerintem is ez egy AC2 előtti "teszt". A GT3 széria a legközkedveltebb verseny a szimulátorosok között, ebben mondjuk sok újdonságot nem fog hozni, csak a kivitelezésben. Az Unreal Engine jó lehet, mondjuk nem tudom, hogy valakik valamikor is írtak-e rá konkrét szimulátort, de biztosan műkődni fog. Ha pedig bevállik, és maga a game is elfogadható eredményeket hoz - üzletileg is - akkor erre már rá lehet építeni egy teljes AC2-őt. Vagy, ha nem is rá, hanem ebből tovább fejleszteni, hisz - valjuk be - az már semmi más, mint tartalom bővítés.
    Meglátjuk a jövőt, én szukrolok nekik.
  • csucsuminator
    Nyilván eddig sem cáfoltam,hogy érti amit csinál,csak most elsőre kicsit furcsának tűnik,hogy rengetek munkát beleölnek,aztán minden elemét átépítik a jövendőbeli AC2-be több tartalommal stb, ez a sim meg él kb 1 évet aztán kuka.
  • b-type
    tudja ő hogy csinálja, eddig is jól csinált mindent
  • csucsuminator
    Viszont ha ez egy előzetes AC2 ahogy mindenki fejtegeti,kikerül ez a sim, majd utána x idő elteltével kijön az AC2 ami ezeket tartalmazza plusz autókkal, akkor végül ők fogják ezt kinyírni, nemde?
  • unrealnoise
    Ez nekem túlképp "AC2", nem csalódtam. :) Sőt, erre ahogy olvasom,, nézem abszolút vevő is leszek... Odapörköltek most elég sok embernek. Sőt, jobb is ez, mint egy fapados AC2. :D
  • Tomsteel
    Június 22-24 Misano a sorozatban, ott fogják először bemutatni, tehát előtte biztos nem kapunk semmit.
  • Tomsteel
    Pár kép: