43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
az nem UE4 volt, ráadásul nagyobb számban alap xbox és ps konzolok vannak nem az X/PRO
és az alapgépeken a pcarsok is moslékul futnak.... (ahogyan az assetto is) -
konzol azért nehéz ügy most nekik, mert UE4-el 60fps-t ezzel a látvánnyal nem tudnak (nem lehet) kihozni, 30-at meg ezek szerint nem is fontolgatják. egyébként jól optimalizált motor meg minden, pécén nincs mitől tartanod szerintem :) -
unrealnoise #41499 Ha egy PS4 Pro-ból az SMS ki tudta hozni a 60 FPS-t, akkor illene nekik is. Arról nem beszélve, hogy PS4 Pron, magasabb felbontás mellett is tudta tartani a 60 FPS-t, mert ugye a PS4 Pro-hoz nem készítettek akkor még 1080p-s "támogatást".
Szóval simán össze lehetne hozni szvsz. Amúgy is csak ködösítés, simán jönni fog ez konzolokra is, kötve hiszem, hogy egy ilyen engine gépigényesebb lenne, mint egy barkács valami... -
Év elején voltak itt scannelni, de az időjárás miatt nem tudták megoldani, azóta nem tudom voltak-e. -
GPx8 #41497 Remélem lesz laserscann Hungaroring! -
Engem egy dolog aggaszt, bár lehet, hogy csak ködösítés, de konzolos megjelenést kizárták azért, mert a jelenlegi generáció nem tudna értékelhető teljesítményt nyújtani hozzá...félek ettől az Unreal motortól, mert őszintén szólva nem ég és föld a különbség a mostanihoz képest, viszont ha jócskán megugrik a gépigény, akkor morcos leszek. Szerintem ennyi belefektetett idővel, amit ebbe belepumpáltak a jelenlegi engine-ből is ki lehetett volna hozni éjszakai megvilágítást, de ilyen pofon egyszerű, scriptelt időjárás effektet is, mint amiket a videón látunk. Hosszútávon biztos kifizetődő lecserélni a régi engine-t egy korszerű, támogatott dologra, szóval nem panaszkodom, csak remélem ezek miatt az egyszerű megoldások miatt lesz jól optimalizált az új motorral is. -
Hasonlónak látom ezt a Competizione-t, mint anno a Ferrari Virtual Academy-t. Spin-off jelleggel marketing célra kap egy tesztet az új engine szigorú megkötésekkel (pl. modding), amivel mellékesen kaszálnak majd vastagon, és szépen megágyaznak az AC2-nek, talán a csapatok/beszállítók nyitottabbak és közlékenyebbek lesznek, így tudnak talán új adatokat is szerezni (gumi/aero/futómű/stb...), pálya csomag is bővül, amik készítésének költségeit szintén nem önerőből kell előállítani, tehát win-win helyzet.
-
Nem lenne szabad engedni a moddolást, autó és pálya nem...mert akkor szevasz.
Maga a moddolás jó dolog, pl. most valaki csinálja AC-hoz kakucsring-t,..hivatalosan valszeg a bdös életbe nem mehetnék rajta játékban :D
De ezt majd inkább az AC következő része vigye tovább új motorral. -
Ac2 lesz a josag....Ez onmagaban jo lesz, de mar megint gt.....:)) -
Es napszakkal;) Es szabalyrendszerrel, spotterrel, "jatekos" animaciokkal stb.
Lenyegeben az AC-bol (erosen kibovitett techdemo:DDD), most lesz valoban jatek;) Igazabol az a csoda, hogy eddig milyes sikeresek voltak, egy totalisan fapados programmal. Persze kompenzaltak a tartalommal, latvannyal, vezetesi elmennyel, egyszeru modolhatosaggal. -
Na jo, de igy lesz egy uj AC GT esovel, aztjovan...! :) -
Hosszan ertekeztek rola, de nem igazan akarjak, tudjak vagy lesz ra lehetoseg. Totalisan mas rendszer lesz mint az AC, igy a copy/paste nem fog mukodni. Raadasul az UE miatt a felepitese is sokkal komolyabb/kotottebb lesz. Es a sorozat licenc is korlatozhat. Vagy csak nem szeretnek:)
Mindenki elismeri a modolas elonyeit, az AC is annak koszonheti a sikerenek nagyreszet, de egy bizonyos szint felett, talan mar erdemes elengedni.
Kell a hosszutavu bevetel. Az AC-nal mukodott, mert vegyesen tolhattak bele mindenfele tartalmat, jol jott a Ferrari/Porsche is, kozben fejlesztgettek, nem volt licenc vagy sorozat megkotres.
A BES-nel mar kotottebb a helyzet. Lehet DLC-zni, de messze nem annyira valtozatos es csalogato (eladhato) egy regebbi vagy friss evad DLC. Teletolni egyeb tartalommal, furcsan adna ki magat.
Lehet maradnak ennel az egy programnal/sortozatnal, es el lesznek vele evekig (bevetel kerdeses); de az is lehet, ha kesz lesz az engine, inkabb szeretnenek egyeb sorozatokak, kulon programkent kiadni vele (DTM, WTCR stb.)?! Es akkor a modolas lehetosege mar inkabb hatrany.
De hat meg ez sem jelent meg:) -
Ez moddolhato lesz ...? -
Nem tudom hogyan jelenik meg, info nincs. A lenyeg csak annyi volt, hogy ebbol is EA-t igertek, igy ne keszuljon ra senki, hogy azonnal egy teljes erteku programot kap (tartalom, mukodes). Ne legyen csalodas;)
Aztan lehet full-ban kitoljak, legyen ugy, es az EA idoszak csak beta reszrol szol, bug javitas, finomitas es hasonlo. -
Szerintem en meg meg fogom majd latni hogy lesz....! :) -
Joex22 #41486 Félreértettél, vagy rosszul fogalmaztam: AC pályák alatt azokat értem, amiken fut a Blancpain és már az AC-ben is benne voltak.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.06.14. 09:03:58 -
unrealnoise #41485 Szerintem meg semmi olyan pálya nem lesz benne, csak a 2018-as Blancpain szériát képezők, tök mindegy, mi volt benne az AC-ben és mi nem. Ez meg nem sok pálya, nehogymár' 3 pályával induljon az EA tesztüzem... Teljesen máshogy közelíti meg néhány játék az EA-t. Lehet ez szinte egy kész produktum lesz, csak a bugok és pár dolog kiforratlansága miatt EA-nek nevezik, ezzel a bugok és hibák okozta korai kellemetlenségek felhasználói elégetetlenkedés - a korai megjelenés miatt - el is kerülhető. -
Joex22 #41484 Szerintem pedig a logika, az üzleti érdekek, és a technikai lehetőségek nem feltétlenül azonosak. :)
Szépen szivárognak a képek és a videók, de feltűnő pl. hogy AC-hoz képest új autót még nem láttunk (javítsatok, ha tévednék)..
Az EA-nek az a lényege, hogy nincs kész, az esőt utólag belerakni nem lehet (lásd AC), de 1-2 pályát és autót bármikor, így én arra számítok, hogy kb. az AC felhozatalával (vagy talán mínusz pár pálya) fog jönni, és feature szinten (éjszaka, eső, "realroad", stb.) jobban fog állni.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.06.14. 08:32:15 -
Szerintem is az lenne logikus, hogy a 2018-as Blancpain benne legyen az EA-ben, autók, pályák, pilóták, az idei bajnokság nagyja úgyis lezajlik mire a játék megjelenik, majd a ficsöröket finomítsák(bugok, AI, UI, stb...). Azután karácsonyra kijönnek az 1.0-ással. Jövőre meg DLC formájában belekerül a 2019-es kiírás, autók, pilóták és esetlegesen az új helyszínek. Csak mivel azt mondták, hogy benne lesz a 2018-19-es évad, és utóbbiról úgyis csak jövőre derül ki kik-mik szerepelnek majd benne. -
unrealnoise #41482 De mit adagoljanak Alex? Várhatóan így sem lesz tömve pályákkal a program (amikor hivatalosan megjelenik a kész!)... Most akkor azért fizess ma EA-be, hogy adjanak 2 pályát a 10-ből? :D És ezért mennyit kérnek majd? Pláne, hogy nem kérhetnek nagyon alacsony árat sem, mert az meg nem lenne túl jövedelmező, ha én megkapnám azt mondjuk 15-30 dolcsiért, amiért amúgy adnék 60-at is...
Szerintem teljese pakk jön, hivatalos pályákkal etc. Ezt persze lehet pár extrával, klasszikus tartalmakkal bővíteni, egyéb pályákat DLC-ként eladni, az sem mindegy, hogy milyen kihívások lesznek benne, szóval lehet ezt toldozni akár a hivatalos tartalmak 100%-os lefedése után is.
Szerintem a fizika meg a tartalom már kész lehet, az AI, a programhibák kiszűrése, és a program játékos barátabbá tétele (karrier kipofozása, animációk, különböző kihívások, oktató videók, srb) viszont el szokott húzódni... Lásd Project Cars 1-2, amelyben pl. bár a második jobb lett, de még mindig mérföldekre van akár csak egy régi Forza Motorsport 4-től is! Véleményem szerint (többek közt) ezért sem lett olyan siker a PC2, hiába jó kis szim, ha a szórakoztató faktor, a fun része nem vonz be más területről is játékosokat. -
Igen, a megjeleneskor tuti. De mivel Early Access lesz, es a vegleges megjelenese (valszeg) 2019, igy raernek jovo tavaszig reszelgetni es adagolni a tartalmakat;) De persze, ne legyen igazam. -
Mittudomen, valami petting lesz csak eleinte , arra emlekeztem...:) -
MasterMason #41479 Általában ilyen hivatalos versenyjátékoknál elvárt szerződésben is rögzített kitétel az, hogy a hivatalos "versenyprogram" hiánytalanul kell rendelkezésre álljon a megjelenéskor. Persze lehet nem lesz igazam.
-
Azert ne keszulj azonnal full-osra (foleg hogy EA lesz), nehogy csalodas legyen:) Ha megis, akkor legyen kellemes meglepetes:P -
Eloszor Early Access lesz, olcsoert (:P), nyaron (vagy annak a vegen). Demo meg ilyesmi tuti nem lesz (legalabbis a megjelenesig). -
mumus70 #41476 Magyar csata
-
Igen, de mivel ez is Early Access lesz (elvileg), ugy logikus (szokasos), ha az erdeklodest a folyamatos fejlesztesekklel es tartalmakkal tartjak fent;)
Persze elofordulhat, hogy egyszerre odaadnak minden tartalmat es funkciot, aztan meg fejklesztgetik; de en ma mar ilyesmiben nem bizom;) Foleg nem egy szimnel:D -
Nem ugy volt, hogy nyaron valami demoval, vagy tp vel indul ? -
MasterMason #41473 Szinte kizárt hogy egy hivatalos versenyjáték "félkészen" megjelenhetne. Fullos lesz az. Kíváncsian várom én is, meg remélem végre tisztességes VR támogatás is lesz és a menüben is használható lesz. -
menő hogy Gran Turismo-s festésű autót választottak :DD -
GPx8 #41471 "(talan osszes auto, 1 palya,. hianyzo funkciok, aztan majd fejlesztgetik 2-3 evig?"
Nem hinném, elvileg ez egy sorozat hivatalos szimulátora lenne... -
Valszeg majd reszelnek rajta. Egyelore – gondolom – az Unreal engine osszedrotozasa es a plusz tartalmak legyartasa volt az elsodleges. Meg hogy megelozzek a GTR3-at, bar ott bazinagy a csend:)
Kivancsi leszek, hogyan jelenik meg. Azonnal full-osan (bar a pre-alpha techdemo alapjan neccess:P) vagy a szokasos (talan osszes auto, 1 palya,. hianyzo funkciok, aztan majd fejlesztgetik 2-3 evig?
A tukrokon es egyeb dolgokon azert meg latszik hogy pre-alpha, optimalizalni kell, lesz meg mit reszelni rajta.
De megvan a helyzeti elonyuk, barhogy adjak ki, megbocsatok az emberek, tuti sikeres lesz;) -
Szomorú de nekem is ez jött le elsőre, hogy az AI kaki még mindig. Nem hiszem, hogy normális lesz, tuti az online mókára koncentrálnak. -
Ez nagyon rendben van látványra, meg van véve (perszehogy). -
Bar meg csak alfa, de ez alapjan az ai meg mindig kuka ...:) Esoben meg mindig Codemasters a kiraly...:) -
guftabi96 #41466 Gameplay - Spa, eső :) -
Hat jah ! -
Esos/ejszakai video erdekesebb lett volna, ez igy "sima" AC ;) -
-
goldboy #41462 IGN Italia videó