Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 64 bites rész még fejlesztés alatt van azért ír 32 bit-et
Tomsteel
Nálam is 32bit-et ír 64-es rendszer ellenére. Épp akartam kérdezni, hogy nálatok is így van-e.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

A Nordos időmérést írtam én is tegnap előtt. Csak full kört mér, ha boxból indulsz, vagy ahogy Laci írta esc-elsz, nem veszi kivezető körnek. Valaki ajánlotta a hotlapot, kipróbáltam, és valóban működik. Ott mér rendesen.<#eljen>

A szerverről ledobós anomália. Az elmúlt 3 napban azt vettem észre, hogy ha kb.10 alatt vagyunk, akkor ledob, ha felette, akkor tolhatom órákig, semmi gond. Tegnap este SRS szeró, ami folyamatosan ledobott eddig, hibátlan volt.<#fejvakaras><#nemtudom>
barcalaci84
tegnap elég érdeksen ugráltak az autók a szerveren...
olvasgattam a hivatalos fórumot...20-as hz-t valószínűleg nem bír el a szervergép...a folyamatos élmélnyhez továbbra is azt javasolják h csökkentsük a HZ-értéket ha ugrabugra van
barcalaci84
ha ESC-pel lépsz vissza a boxba , akkor nem fog a felvezető kör végén az óra megállni...ilyenkor gyak 2 felvezető köröd van a 3. gyors körre:)
lac coo
Én se tudom, de arra tippelek ,hogy nincs itt ilyen luxus !! :DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Miért nincs?! :)))
jóvan akkor nem tudtam hogy nem tudom. <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nálam is 32 bit, miért van belőle 64 bites ?

b-type
Nálam az rendben van, mentem már 4 kört is és mind lemérte

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Voltak skinek amikre errorozott, azokat kiszedtem ,de végül az SLS hangmod frissítés oldotta meg, most jó .

Ginger17
Annak mi a titka, hogy a Nordon újrakezdje a köridő mérést ha újra körbeérek? :)
Nekem elkezd ilyen 1000 körüli másodperceket kiírni, aztán valahol a kör közepén vége.
Az OV appal néztem, de mintha a gyári mérő is ezt csinálná... vagy, nem?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Nincsenek egyedi skinjeid?Az bezavart nálam.
b-type
sajnos nem tudom, mert nekem nem betöltésnél fagyott meg, hanem játék közben. Arra viszont az volt a megoldás hogy kitöröltem az APP-k közül a régi moddolt zászlós app-t.
Azóta megint atomstabil....báááár valamiért pályatöltésnél azt írja hogy 32bit-s verzió
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.15. 09:52:37

lac coo
Arra már rájöttem, hogy az SLS gt3-mal van valami baja, mikor ahhoz az autóhoz ér, ott leáll a betöltés, de lövésem sincs mi a fene baj van vele ....

lac coo
Van tippetek miért áll le nálam a betöltés ha sok autó-sok féle autóval indítanék versenyt ???

OS-Version: 6.1.7601 (Service Pack 1) 0x100-0x1
d:\dev\devkn5\ksaudiofmod\audioengine.cpp (242): AudioEventFMOD::AudioEventFMOD
d:\dev\devkn5\acs\caraudiofmod.cpp (58): CarAudioFMOD::CarAudioFMOD
d:\dev\devkn5\acs\caravatar.cpp (245): CarAvatar::initCommonPostPhysics
d:\dev\devkn5\acs\caravatar.cpp (447): CarAvatar::CarAvatar
d:\dev\devkn5\acs\sim.cpp (1120): Sim::addCar
d:\dev\devkn5\acs\racemanager.cpp (399): RaceManager::initOffline
d:\dev\devkn5\acs\racemanager.cpp (157): RaceManager::loadSessions
d:\dev\devkn5\acs\sim.cpp (287): Sim::Sim
d:\dev\devkn5\acs\splashscreen.cpp (261): SplashScreen::postRender
d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (326): Game::postRender
d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (329): Game::postRender
d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (175): Game::onIdle
d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (224): Game::run
d:\dev\devkn5\acs\acs.cpp (326): wWinMain
f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c (618): __tmainCRTStartup
ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 74B5339A)
74B5339A (kernel32): (filename not available): BaseThreadInitThunk
ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 7742BF32)
7742BF32 (ntdll): (filename not available): RtlInitializeExceptionChain
ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 7742BF05)
7742BF05 (ntdll): (filename not available): RtlInitializeExceptionChain

b-type
Nekem még a java hátravan :) Alfa 155 és a GTA volt eddig meghajtva, most megnézem ezt az Alfa-t is, aztán márkát váltok :D

lac coo
A negyediket mintha nem akarná venni, ott valami gondolkodik :)))
De a fokozatkiosztás is kicsit darabosnak tűnt nekem ...

Mondjuk sok autót még nem próbáltam én sem úgy igazán, Nissan GTR és , Merci 190 volt eddig, valamit hagyni kell későbbre is :))))
A többivel csak néhány percet mentem, csak hogy lássam ...:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.15. 08:42:32

b-type
Nem vezettem még, csak Norbi videója után gondolva elég lustának tűnik a váltóáttétel.

lac coo
Jó vezetni ezt az autót, de nekem olyan fura a váltó ...

Ez lemaradt:

A mai GT3 - Suzuka FunRace szerver adatai: LINK
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.15. 08:21:51

Ma este folytatódik a GT3 Tesztkupa Suzuka-ban! <#vigyor>

A szerdán megjelent Assetto Corsa Dream Pack-nak köszönhetően lehetőség nyílt két új GT versenygép, a Nissan GTR GT3 és a Corvette C7.R GTE beválasztására is a futamon használható autó közé... végre itt az alkalom komoly versenytávon és éles versenykörülmények között is jól meghajtani az új gépeket, a döntés a Ti kezetekben van, infók itt: <#wink>

Futamkiírás: AC GT3 Tesztkupa - Suzuka

A futamon a részvétel NYÍLT, viszont előzetes nevezés szükséges!

Norbi1990
Köszi :)
b-type
szép vezetés <#eljen>

Norbi1990
Jót lehet ezzel a 4C-vel is menni :)
http://www.youtube.com/embed/IQq_iLMEbuw
átállítottam.. 1920*1080 75 hz és ugyan úgy nem megy :(

Pokoljárás az Alfa Romeo GTA-val ma este! <#vigyor>

A szerdán megjelent Dream Pack autó közül a mai napon az 1966-os Alfa Romeo GTA-é lesz a főszerep, ami a maga idejében rendre nyerte a különböző nemzetközi megmérettetéseket. Kezelése némileg más hozzáállást igényel, a kis méregzsák szereti elemelgetni a kerekeit és folyamatosan játszani kell a súlypontjával, nem adja könnyen magát! A szerver egész nap megy és néhány meglepetés vendég is felsorakozik a rajtrácson, gyertek! <#wink>

Infók: AC Dream Pack - FunDays

Illetve holnap este kerül megrendezésre a GT3 Tesztkupa Suzuka-i fordulja, ahol - ha a résztvevők is úgy döntenetek - bevetésre kerül az új Nissan GTR GT3 és a Corvette C7.R GTE is és igazi verseny körülmények között is meghajthatjuk végre őket...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.14. 18:32:07

barcalaci84
próbáld meg szerintem h a dokumentumok /assetto/cfg könyvtárban lévő video.ini fájlban állítod be a kívánt felbontást és a frissítést...
Alexease
Lehetni lehet, csak nem sok ertelme van;)
Alexease
Nem probaltam, de valszeg mukodik kormany nelkul (bill, eger, banan es hasonlok), de ezt a programot elsosorban kormanyra, es azok kozul is a komolyabbakra fejlesztettek.

Mivel kormany, pedalok es valtok nelkul ugy sem jon ki a jatek elonye, igy felesleges eroltetni. Egyeb kontrollerhez vannak "jobb" (szebb, gyorsabb, latvanyosabb, tartalmasabb, akciosabb, olcsobb/ingyenesebb, egyszerubb stb.) programok.
Ezt tényleg nem lehet!Ez egy szimulátor!
LeWyTy
Heló mindenki... kipróbáltam a játékot és azt kell kérdeznem hogy "ez tényleg nem lehet kormány nélkül kezelni" vagy csak én vagyok ennyire béna.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szóval reinstall meg volt ugyanaz ... komolyan mondom kezdek ideges lenni.. mi ez már?!

macleody
Azt hittem ez az új dlc.
Akik annó egy kis pénzel beszálltak a megvásárlásába.
Az álomautók.rar-hoz azok tudjak a jelszot akik mesterek?
nem keserítesz el.. :) amig van ötlet remény is van :) kösz próbálom azt :)

Szabi
<#finom>

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.14. 14:03:48

"Nulla tenaci invia est via"

Sztem ez régebben így műkdött, hogy kézivel gyorsabban lehetett váltani mint pillangóval a H-s kocsit.
Nem akarlak elkeseríteni, de a gyári fórumon azt írják reinstall oldotta meg!
igy már ablakban fut a játék de még mindig a max 60 hz és nem idnul... kész vagyok :S

igen
Ulvar
Jertek jertek!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

megpróbálom.. és még most is elsődlekesnek kell beállítani a riftet?

Dokumentumok/Assetto Corsa/cfg/launcher:FULLSCREEN=0
Képernyőre tudod tenni a főmenüt , így már lenni kéne 75Hz-es beállításnak(DK2 Extended)
pp off de semmi.. 75hz meg nincs a listában csak 60.. de nem megy ugy is ez az üzi :(

1920x1080-75Hz, PP effects-none?
Csak ezért nem pörögnek rajta. Egyébként meglehetne oldani, amit mondasz, hogy ha H-váltó, akkor engedje gyorsan váltani, ha valaki pillangózik, akkor viszont kicsit késleltesse a váltást, így nem lenne előny a pillangó váltó. Igazából 4-5 értéket kell állítani, a Seatnál csináltam a visszaváltásokat, szerintem nagyon jó lett, bár Tommy egy kicsit módosítva rakta végül a modba. A lényeg, hogy meg lehetne csinálni.
Ginger17
Nem próbálok modokat... abba a napi 10 percbe ez már nem fér bele. :D

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

üdv, játtszik valaki oculus dk2-vel? a frissités óta nekem nem megy ezt irja.. "could not find a suitable video mode" valaki 5let?!

lac coo
Az mindegy,. engem nem zavar ha más automataváltóval is megy :)