Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Máshol szokásos ...
Az Assetto Corsa Dream Pack legjobban várt autóit hajtjuk meg ma este Spa legendás aszfaltján. A résztvevők:
- Alfa Romeo 155 Ti V6
- BMW M3 E30 DTM
- Mercedes Benz 190E 2.5-16 EVO II
A hangsúly ma este az autókkal való ismerkedésen és a kötetlen szórakozáson lesz, hiszen könnyen lehet, hogy ezek az autók lesznek az áprilisban induló új bajnokságunk főszereplői! A részvétel nyílt, gyertek! <#wink>#wink>
Szerver infók: DTM 1993 - Spa
Kis segítségre lenne szükségem !
Van egy laptopom, asszony és a gyerekek kinyírták a kijelző zsanérjait, az az alsó ház is darabokra tört a pántok környékén ...
Milyen szervizben lehetne egy új alsó dobozt rakatni rá ,
Ahol érdeklődtem eddig, mindenhol azt mondták, hogy ilyent nem vállalnak ...
THZX !
Install:
1) To install drop PitMenu folder into apps\python like installing any other app
2) Open the file Hotkey.txt and type your key to activate the pit stop. Be sure to remove my "\" and don't use the space bar. Be careful using special characters (!,#) as they might activate ctrl, alt or something similar. Keep it simple for now until I post a table.
3) Enable in the AC options tab
4) Once in-car look for app named PitMenu, enable
5) Make your selections for the pit stop
6) Once you pull into the pit stall and the AC pit menu appears hit the hotkey you specified in the Hotkey.txt file
7) I would recommend to scan AC_Pit.exe prior to using it with your antivirus program. If not AC may stop running the first time while it scans the file.
Notes:
1) Fuel is in increments of 1
2) As soon as you make one selection it will automatically launch the AC_Pit.exe file
3) The app is meant to be enabled all the time so you can make changes on the fly
4) I would suggest locking its position so it doesn't move while your making selections
5) I use 3 keys and map it to my G13 so I trigger with 1 key but doesn't effect typing in game.
Pending
1) Add joystick for trigger
2) Will post a table of special characters for hotkeys
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.17. 15:29:49
simraceseries.com
Hang rendbetétele a következő fejezetem mert ez a mostani csak egy rögtönzött típusidegen hang és elég vérszegény, főleg a hosszú egyenesekben állandó fordulatszámon.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Előre beállított h mit szeretnél és egy gombnyomásra csinálja is a kerekcseret stb
Ahogy ígértem, megosztanám az aktuális állapotát az általam készített autónak.
Vannak még hiányosságok, a modell és a hang sem végleges.
Teljesen utcai verzió, készül a Rent4Ring-hez hasonló pályázásra felkészített változat is.
Én a helyükben mindent kifacsarnék ebből a pályából, ha már megvan ennyire komolyban, azaz megnyitnám ezt a pályarészt is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olyan szempontból mindenképpen jó lenne, hogy nem kéne GT és egyéb alacsony autókkal a Karussellben szerencsétlenkedni.
Lélegzetelállító egyébként felülről végigmenni a pályán, egy csoda, hogy ez az egész egyáltalán a miénk lehet.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.17. 11:02:22
Nem is tudom már melyik szimben tudtam menni rajta..
pl. elgondolkoztam hogy itt most hoy is van :D
Mert visszafele jönnek rajta az oké, de ráadásul balra fordulnak, azaz ez valami spec. rövid verseny lehet..
a játékban akár megnyitható is lenne:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
rakás szar ez az AI most , engem meg mer támadni ,de egymást még véletlenül sem ...
Ezt nem ellenorzi online, ez a keretrendszerhez tartozik. Nem az auto van modositva, hanem a "menurendszer".
Online nem jajgat ?
Probald ezt, 80-100% randomra allitottam oket: ac-v112-ai-randomizer-80-100-01.zip
Ide: ..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\launcher\themes\default\js\
Utoljára szerkesztette: hezi, 2015.03.16. 21:52:39
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Talán lesz egyszer .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.16. 21:12:19
de az más...az valószínűleg szolgáltató gond...
az ugribugri viszont más téstta úgy tűnik...