43023
  • Alexease
    Nem akarlak piszkalni, de az iRacing 7 eves torteneteben, te vagy az elso es szinte egyetlen iR-es, aki atjar mashova trollkodni:DDD
    Nem torlom, mert ez a velemenyed, csak nem sok ertelmet latom a dolognak:P
  • lac coo
    Keressek neked meg rosszabb mod (!) autot, azt meg szivesebben fogod iracing hez hasonlitani :)))
  • twinr
    Nahm ez a videó jó példa arra amiről beszélek. Ilyen fékezésekkel (rendkívül későn, teljesen rossz "íven" befordulva) soha nem fordulnál be az életben, se iRacingben. A z értelmetlen himbálódásáról a kocsinak meg ne is beszéljünk, mint egy csónak...
    Én frankón szerettem az Kunos előző melóját, de itt az AC-ben valamit nagyon elszúrt. Akinek ez reális az nem ült még autóban...
  • lac coo
    Meg, koszi !!!!
  • lacica
    Megtaláltad ??? Priviben.
  • lac coo
    Nem ertek hozza de nekem ugy tunik nem is igen kezifekeznek ezzel az Audival, szep nyugdijasan befordul aztan a brutal loerore van bizva a tempo :))))
  • mumus70
  • Hegyipapa
    Próbáld meg ezt ;) Nekem ez működik

https://drive.google.com/uc?id=0B_1TyLWzn2hOdGZKTll0ckluOHM&export=download
  • atiwrc
    Kézifék van benne?
  • atiwrc
    Szerintem hibásan van feltöltve... :/
  • lac coo
    A DORSCH GT3 Cup nincs meg valakinek kipróbálásra ? :))
  • Hegyipapa
    AUDI QUATTRO S1 Group B, DOWNLOAD :
    http://dfiles.eu/files/yhnvj91d8
  • Nesuten

• PacsutaTibi
    Vannak azért mindig újak, amik nem voltak az előzőben.
  • lac coo

De jobb lenne mar AC ban kiprobalnom :))
  • Gry01
    Lacconak!
    Vasárnap 9.35, és 14.40-kor Trofeo Abarth 500 cup sachsenring stream itt

Utoljára szerkesztette: Gry01, 2015.08.28. 20:35:58
  • lac coo
    Mint a Gomboc Artur : ezt is ,ezt is, ezt is .... !:))
  • Alexease
  • lac coo
    Egy nom legyen de az normalis ....!:)
  • Alexease
    OFF :)
    Kezdesnek nem rossz, bar minden reszben "ugyan az" van, csak mas srorrendben, aztan mashogy toljak hozza a DLC-ket:D Es ha kesz, mehet a Horizont-ba:P Igy kell eladni valamit 3-4× :D De legalabb megbizhato es "osszeszedett" a minoseg es a hasznalhatosag.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.28. 18:48:23
  • Nesuten

• Alexease
    Azert van masban is, de az valoban csak az 1%-a az FM6-nak:DDD

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.28. 16:43:48
  • goldboy
    OFF!
    Forza 6 autó lista-2014 Honda Zengo Motorsport Civic WTCC
    Többen fogják innen megismerni, mint a Eurosportról
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.08.28. 16:26:22
  • ratb
    köszi müxik:) tényleg sok a halott link...
  • GeriDoc
    Google: Assetto sound fix.

Talán innen tölthető még.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.28. 14:04:16
  • ratb
    Hi!
    mod autók belső hanghibájára van megoldás? (assetto verzio 1.2.5)
    köszi a választ előre is....
  • TeeBeee
    A videó nem nyitható meg mobilon.
  • lac coo
    Ndm mondtam, hogy nem jo, de seat ezutan az eletben nem kell meg ingyen sem :)))
  • Alexease
    Pedig jo a Seat is, csak az ero, a nyomatek, az elso kerekes jelleg es a diffi miatt teljesen mas kezelest igenyel, mint a szokasos cuccok. Tommy jol osszerakja, a Seat-ot be is tamogattam 15$-ral. Bar abbol keszult rF2 is, en inkabb ott hasznalom, ezzel most nem tudom mi lesz. Sajnos az rF2 kicsit halott (bar a Seat-tal van magyar bajnoksag is a SimCo-nal, a TCR kereteben, de valszeg akkor sem csabito az rF2-re modolni).
  • lac coo
    Szupi !
    Remelem ezzel jobban megbaratkozom mint a Seattal :)
  • Gadfly13
    Hamarosan elérhető lesz Tommy78 új MOD-ja, amivel a SimRace Series egyik őszi bajnoksága is futni fog. Tommy a MOD mellett a már korábban rF2-re készített Hockenheimringet is átkonvertálta Assetto Corsa-ra, így 2015.08.31.-én mindkét tartalmat elérhetik az érdeklődők. https://tpongracz.wordpress.com/
    Addig is itt egy "kedvcsináló" videó.

• Hegyipapa
    Igen Assetto Garage csapat csinálta, és több autó is kapsz ha fizetsz nekik.
  • neilszab
    "Az első ilyen volt amin nyomtam talán, 18 kor. 20 induló 5. helyről indulva az első kanyarban elvettem a gazt jó korán, (ne ott nyerjünk meg ugye a versenyt) mondom előttem tuti tömegkarambol lesz, erre a mögöttem jövő így jó nagy lendülettel mellem, aztán bumm csatt."

Igen, sajnos az első kanyarban összeakadtatok Szőcs Attilával, Te óvatosra vetted az első féktávot, Ő pedig be akart bújni melléd, de te olyan íven fordultál, hogy nem maradt volna neki hely a belső íven. Nem mondom, hogy te vagy a hibás, csak hogy te is tehettél volna érte, hogy elkerüljétek a koccanást. Ez sajnos benne van, egyik fél részéről sem volt őrületes nagy hiba, de kis dolgokból is lehetnek nagy koccok.

Viszont restartolni nem nagyon szoktunk, egyrészt mert Get Real, másrészt meg ilyenkor az admin is csak egy versenyző, nincs senki, aki korrekten meg tudná ítélni és kezelni a helyzetet. Legközelebb majd mindketten jobban vigyáztok..

További csevej erről itt: AC Historic SC - Hockenheim - 08.27
    Replay itt: AC Historic SummerCup - Replay-ek
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.27. 22:49:07
  • Nesuten
    Ez az Assetto Garage féle Audi? tuti cucc és csak 5 euróért adnak vagy 100 autót
  • alma2
    Az elso ilyen volt amin nyomtam talan, 18 kor. 20 indulo 5. helyrol indulva az elso kanyarban elvettem a gazt jo koran, (ne ott nyerjuk meg ugye a versenyt :) ) mondom elottem tuti tomegkarambol lesz, erre a mogottem jovo igy jo nagy lendulettel mellem, aztan bumm csatt.
    Majd megszakadt a szivem csak a hosszu egyenesben sajat atlag idomhoz lassabb voltam 1,5 masodperccel. A kor vegere gyarkorlatilag fixen jott a 3 sec plusz, annyira nem ment a kocsi. Azert 10. helyen behoztam, de nem sok elvezet volt igy benne. Na majd legkozelebb.
    Tuti kikapcsolnam a torest. NEtan uj versenyt inditottam volna. Szerintem legalabb 10 auto kiporgott az elejen emiatt. KEsobb valaki azert is szall ki, mert gondolom serult neki is az autoja, bosszantotta, hogy az egyenesben mindenki elrepit mellette, ami ertheto.
    Kozben osztottam szorztam mig varost neztem az egyenesekben, de ennyi kornel nem erte volna meg kiallni. Igy vartam hulljanak ki elolem inkabb.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.27. 22:26:57
  • neilszab
    Őszi Assetto Corsa és RaceRoom bajnokságok!!

Nyakunkon az ősz, kezdődik az éles szimulátoros szezon. A GTR-Masters őszi programjában az Assetto Corsa-é és a RaceRoom-é lesz a főszerep, de hogy pontosan milyen bajnokságokat fogunk indítani, azt a Ti segítségetekkel fogjuk eldönteni!

Összegyűjtöttük a két next-gen szimulátor legnépszerűbb kategóriáit a GT autóktól kezdve a Historic-on át egészen a Formula gépekig, nektek meg csak annyi a dolgotok, hogy a linkelt szavazáson kiválasszátok azt a 4 legszimpatikusabb autó kategóriát, amelyekkel szívesen részt vennétek egy-egy kőkemény online megmérettetésben! Mi pedig garantáljuk nektek a minőségi szerverezést és a kellően nagy számú mezőnyt (eddig közel 100 jelentkező!), hogy biztosan izgalmakban és kihívásokban gazdag futamokban legyen részetek!

SZAVAZÁS: Őszi Assetto Corsa Bajnokságok

Ez meg a ma esti program: Alfa Romeo GTA - Hockenheim!

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.27. 19:36:31
  • Adam Jonas
    Nem azért, hogy elégedetlenkedjek, de a régi R8 LMS Ultra helyett igazán elkészíthették volna már egyből az újat, azzal eléggé beelőztek volna sok versenytársat...
  • cstibikeee
    Igen, lesz Countach, jól érezted. Most már nem titok:

Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.08.27. 16:26:39
  • alma2
    Ezzel egyetertek, mar aki hasznalja a showroom reszet a jateknak :)
    5:45-nel erdemes megnezni hogyan tekeri a kormanyt, na pont az ilyeneknek keszult az auto :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.27. 13:42:48
  • Szabi #31729
    azért azt ne felejtsük el, hogy 1966-os utcai autóról beszélünk.. :D

semmibe se kiemelkedő, mégis az autógyártás egyik ikonja és igenis helye van a játékban :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.27. 13:12:26