Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PCars ötször nagyobb erőt ad a G27 -re, borul minden az asztalon, akkor itt mit is jelez a piros rész ??
Mert hogy nem a G27 motorjának fizikai végét, az hótbiztos ! :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.17. 16:23:47
"Nulla tenaci invia est via"
frissítés lista:
* Tyres now show actual thread on them for that extra placebo grip
* Shader/texture improvements all around the car
* Adjusted size of headlights and color/intensity of tail lights.
* Interior dial plates darkened a bit, but they now light up when lights are on.
* Added 2 colors (Bianco Avus and Nero) and single color skins are now very easy to add.
* Added the popup headlights
két dolog van ami hozzátartozik szvsz.
Az egyik hogy amikor ez van és így mennek, akkor ott hátul valaki qva nagy bajban van. A másik hogy a sofőr amikor esetel, azaz vészvilogóval megy, ha baleset lesz, akkor az ő felelősége. Én régen voltam mentős..még 90-s években...kb. 2 évig, de az nagyon masszív volt, 2 hét gyorstalpaló után Tbányán, a srác akivel kezdtem Dorogon az első műszakjában szülése volt, nekem újraélesztésem (sikertelen) egy temetőben...hülyén hangzik de ilyet is tud produkálni az élet.
Se mentőtiszt, se orvostan hallgató...néhány szakápoló és mi sima 'ápolók', brutális..elvileg semmit nem csinálhatsz, nincs jogosulságod, gyakorlatilag több település tartozik a mentőállomáshoz (Dorog 20valamennyit látott el), mész szüléshez, hasbaszuráshoz, fejlővéshez, falcoshoz az egomi gyüjtőböribe. közuti balesethez, Egomi reptéren lezuhant ejtőernyöshöz, 30kg-s szerelmi bánatoshoz, agydaganatos kisfiuhoz...akit az apjával újraélesztesz a mentőben sikeresen, majd 3 nap múlva meghal a komáromi korházban...csak így visszaemlékezve.
Részemről akkor lett vége, amikor rádión végighallgattam egy másik mentőápoló sírását...ment már mentőhelikopter pestről, ment már a rohamkocsi Tbányáról...de addig a farfekvéses kisgyerek elment. :(
Szal ja, ha esetel egy mentő, akkor az nem rendőr, mindenki csak okosan félre ahogy a videón..
on:
gépet frissítettem, inteles cucc, új lap, új ramok, új proci...és új win (baxa meg), szal hasít az AC és állat nagyon!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.16. 23:58:39
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most vasárnap kerül megrendezésre a DTM bajnokság 3. futama a legendás Monzán! <#wink>#wink>
A 6 fordulós sorozat végértékelésébe a 4 legjobb eredmény számít bele, így még mindenkinek van esélye harcba szállni a bajnoki helyezésekért és az izgalmas fődíjért! Az bajnokságban eddig több mint 60-an vettek részt, így a nagy mezőnyben mindenki találhat magához méltó ellenfeleket, a részvétel NYÍLT, gyertek!
Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5267
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_DTM
A futam topikjában a Nordschleifén tegnap megrendezett ADAC Classic futamról is találtok képeket, ahol több régi DTM-es Merci és BMW is felbukkant a mezőnyben... 2 hét múlva mi is ellátogatunk a Nord-ra ezekkel a gépekkel!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.16. 10:54:51
Feladatkezelő->set affinity
Jobban járnátok ha valami külön gépen futna a szerver, mint az egyik játékosén.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.15. 14:30:09
Valaki tudna nekem tanácsot adni szerver beállításokkal kapcsolatban?
4-en játszunk Interneten, úgy, hogy az én gépem a szerver és eléggé be tud laggolni. Melyek a legjobb beállítások?
Az sem világos, hogy a pálya levágás büntetés, hogyan megy. Azt hittem, hogy 0-nál egyáltalán nem mehet le a kerék és 4-nél pedig mind a négy kerékkel el lehet hagyni a pályát. Nem így van? Próbálgattam, de hol büntet, hol nem... (Főleg versenyen, időmérőn, mintha jobban "figyelne").
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.14. 22:43:05

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.14. 18:07:01

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.14. 09:32:24
Zseniálisak, gyári hangok néhány kivétellel ehhez képest hagymadarálók. (videói között megtaláljátok a róluk készült bemutatókat)
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.05.13. 23:50:25
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten keddenként kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Most kedden Jim Clark legendás autóját, az 1967-est Lotus Type 49-est fogjuk meghajtani a történelmi Monzán! A hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>#wink>
Infók: Lotus T49 - Monza 1966 - 05.12
További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.12. 09:34:28
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A következő problémám lenne amiben a segítségeteket kérném.
Miután feltelepítem a játékot legmagasabb grafikai beállításokkal olyan 80 es 90fps közötti értékeket kapok. Viszont amint bekonfigurálom a kormányom ( Fanatec GT3 RS V) es a pedálom (CSR Elite) az FPS leesik 20-ra. Ezek után bármit csinálok, kormány kikapcsolás, kihúzás a gépből az FPS marad 20.
Megnéztem es a legújabb driver illetve firmvare van a kormányon. Ezek után egy teljes reinstall kell és akkor helyre áll az FPS, de amint újra konfigurálom megint leesik (ördögi körförgás).
Bármilyen segítséget szívesen fogadok.
Köszi
late night coding session: finally a breakthrough on the motion blur, I ended up rewriting most of it, great improvements.
A f@szt érdekeli a motion blur<#idiota>#idiota>
konkrétan a lada club verziója lenne, amibe átrakom a sima Lada kerekét, és megfordítom a felnit (unevezett kifordított felni, még a toldott felni előtt/mellett). számomra alapvető lenne, mivel nekem hangulatában 100* jobb ehhez a Ladához egy kifordított felni, mint egy alufelni.
tehát beolvasom mindkét autót leszedem a kereket, különveszem, majd hozzáadom a másik modellhez, helyére teszem, kimentem kn5-be, és nem olvassa az AC :(
életemben nem foglalkoztam még ilyennel..
AC DRM Revival Mod Porsche 935 bemutató
Kitartást hozzá! Lesz rally verzió is?<#idiota>#idiota>