Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
egyébként akkor hogy van ez az FFB clipping...?

PCars ötször nagyobb erőt ad a G27 -re, borul minden az asztalon, akkor itt mit is jelez a piros rész ??
Mert hogy nem a G27 motorjának fizikai végét, az hótbiztos ! :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Egy váltóért cserébe csinálok neki, egy szipi.szupi szekrényt, hogy ne a padlón legyen a szélvédő ! :DD

Alexease
Tudok adni egy "kuka" cimet, oda postazhatod a CSR valtot:D
Szabi
váltó off :D
ezúttal Barcalaci tesztelt a Fanatec cuccaival.. a CSR váltó indulhat a kuka felé.. <#gonosz1> //www.youtube.com/embed/C9LhC4ixc8M
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.17. 16:23:47

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Hegyi felfutáson már rendesen mér időt a játék.
Szabi
Ferrari 288 GTO beta 2.1
frissítés lista:
* Driver is no longer telekinetic and will lend a hand while steering
* Tyres now show actual thread on them for that extra placebo grip
* Shader/texture improvements all around the car
* Adjusted size of headlights and color/intensity of tail lights.
* Interior dial plates darkened a bit, but they now light up when lights are on.
* Added 2 colors (Bianco Avus and Nero) and single color skins are now very easy to add.
* Added the popup headlights

b-type
<#eljen>
két dolog van ami hozzátartozik szvsz.
Az egyik hogy amikor ez van és így mennek, akkor ott hátul valaki qva nagy bajban van. A másik hogy a sofőr amikor esetel, azaz vészvilogóval megy, ha baleset lesz, akkor az ő felelősége. Én régen voltam mentős..még 90-s években...kb. 2 évig, de az nagyon masszív volt, 2 hét gyorstalpaló után Tbányán, a srác akivel kezdtem Dorogon az első műszakjában szülése volt, nekem újraélesztésem (sikertelen) egy temetőben...hülyén hangzik de ilyet is tud produkálni az élet.
Se mentőtiszt, se orvostan hallgató...néhány szakápoló és mi sima 'ápolók', brutális..elvileg semmit nem csinálhatsz, nincs jogosulságod, gyakorlatilag több település tartozik a mentőállomáshoz (Dorog 20valamennyit látott el), mész szüléshez, hasbaszuráshoz, fejlővéshez, falcoshoz az egomi gyüjtőböribe. közuti balesethez, Egomi reptéren lezuhant ejtőernyöshöz, 30kg-s szerelmi bánatoshoz, agydaganatos kisfiuhoz...akit az apjával újraélesztesz a mentőben sikeresen, majd 3 nap múlva meghal a komáromi korházban...csak így visszaemlékezve.
Részemről akkor lett vége, amikor rádión végighallgattam egy másik mentőápoló sírását...ment már mentőhelikopter pestről, ment már a rohamkocsi Tbányáról...de addig a farfekvéses kisgyerek elment. :(
Szal ja, ha esetel egy mentő, akkor az nem rendőr, mindenki csak okosan félre ahogy a videón..

on:
gépet frissítettem, inteles cucc, új lap, új ramok, új proci...és új win (baxa meg), szal hasít az AC és állat nagyon!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Jól tolja. Úgy ment el a másik mentő mellett mintha ott sem lett volna:)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.16. 23:58:39

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
//www.youtube.com/embed/Ldi-6Lbr7hM

Alexease
A banner alatti MOD CARS resz kikerult. Egyreszt mar regen nem volt idom vele foglalkozni, mas sem vallalta, es most bonuszkepp a "szolgaltato" (osztott) is torolte az egeszet:D
lac coo
hát már elég régóta normálisan mozog :)

Adam Jonas
Srácok, legutóbbi frissítéssel jött valamilyen javítás a fizikát illetően is? Most néztem egy kört Greg Huttu-tól, ott a BMW M3 GT2 egész normálisan mozgott a kerékvetőkön, meg úgy alapból a pályán is.

DTM '93 Bajnokság: 3. forduló - Monza - 05.17

Most vasárnap kerül megrendezésre a DTM bajnokság 3. futama a legendás Monzán! <#wink>

A 6 fordulós sorozat végértékelésébe a 4 legjobb eredmény számít bele, így még mindenkinek van esélye harcba szállni a bajnoki helyezésekért és az izgalmas fődíjért! Az bajnokságban eddig több mint 60-an vettek részt, így a nagy mezőnyben mindenki találhat magához méltó ellenfeleket, a részvétel NYÍLT, gyertek!

Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5267
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_DTM

A futam topikjában a Nordschleifén tegnap megrendezett ADAC Classic futamról is találtok képeket, ahol több régi DTM-es Merci és BMW is felbukkant a mezőnyben... 2 hét múlva mi is ellátogatunk a Nord-ra ezekkel a gépekkel!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.16. 10:54:51

lac coo
ott más probléma lesz, én is csináltam néha szervert és 5-10 embert tuti elbírt ...

Próbálj egy vagy két dedikált procimagot adni a futó szerver exe-nek, a maradékot meg a játéknak. Így max neked fog laggolni, de a többeknek jó lesz.
Feladatkezelő->set affinity
Jobban járnátok ha valami külön gépen futna a szerver, mint az egyik játékosén.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.15. 14:30:09
Sziasztok!
Valaki tudna nekem tanácsot adni szerver beállításokkal kapcsolatban?
4-en játszunk Interneten, úgy, hogy az én gépem a szerver és eléggé be tud laggolni. Melyek a legjobb beállítások?
Az sem világos, hogy a pálya levágás büntetés, hogyan megy. Azt hittem, hogy 0-nál egyáltalán nem mehet le a kerék és 4-nél pedig mind a négy kerékkel el lehet hagyni a pályát. Nem így van? Próbálgattam, de hol büntet, hol nem... (Főleg versenyen, időmérőn, mintha jobban "figyelne").

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

macleody
Asszem az a postprocess típusa miatt elmosódott. Nem photographicra van állítva? Ott mossa rendesen a képet.
bardocz
Motion blur kikapcsolva. Elsőt nem tudom. Érdekes, mert a pályán már nem látszik.
Depth of field? Motion blur?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.14. 22:43:05
bardocz
Post processnél mit kell kikapcsolni, hogy ne legyen semmi elmosódás a képen? Most a boxba ahogy nézem az autót, csak a kép közepe éles.
Jók voltak az olasz források<#eplus2>
lac coo
//www.youtube.com/embed/czjHGkuO_XY

lac coo

lac coo
//www.youtube.com/embed/idTHhyirYkU

lac coo

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.14. 18:07:01

Csináld magad ikea kit? :)
Szabi
váltó off, nagyjából megvannak az alkatrészek:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.14. 09:32:24

Zsír nagyon!
Tomsteel
KÖTELEZŐ hangcsomag GT autókhoz.

//www.youtube.com/embed/S5y_mI8d78Q

Zseniálisak, gyári hangok néhány kivétellel ehhez képest hagymadarálók. (videói között megtaláljátok a róluk készült bemutatókat)
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.05.13. 23:50:25

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Szabi
naja, plusz jöhetne a játékhoz is egy Evo vs STI páros.. bár akkor már legyen egy modern, meg egy 2000 körüli páros is :)

lac coo
Ebbe én is beraknám a seggem :)))

//www.youtube.com/embed/SzIPfy-2YpE

lac coo
tiszta pókháló ez az autó, ideje elővenni ! :))

Ma esti FunRace: Lotus Type 49 - Monza 1966!! <#vigyor>

A következő időszakban a DTM és a GT bajnoki futamok között minden héten keddenként kötetlen Fun futamokat fogunk rendezni a bajnokságok aktuális pályáján. Most kedden Jim Clark legendás autóját, az 1967-est Lotus Type 49-est fogjuk meghajtani a történelmi Monzán! A hangsúly azonban nem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>

Infók: Lotus T49 - Monza 1966 - 05.12
További futamok: Assetto Corsa - Fun Futamok

Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.12. 09:34:28

Minden "alkatrész" null/dummyhoz van tàrsítva. Szerintem ha cserélsz simedben egy kereket, akkor az új kerek màr nem kapcsolódik az eredeti dummyhoz, Ami feltétele a müködésnek. Egyszerübb ha mindkét modell exportàlod fbx-be majd importàlod maxba ès ott kicseréled a kereket ès ujra exportàlod, persze ezutàn a shadereket is ujra be kell àllítani.
b-type
Az alábbi linken kívül, ami lehet meg is oldja a problémádat,...megnézted melyik folyamat ugrik meg (process explorer vagy más rendszermonitorozó progi), más autós játéknál nem jelentkezik ha használod ezt a pedál-kormány kombót?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok,

A következő problémám lenne amiben a segítségeteket kérném.

Miután feltelepítem a játékot legmagasabb grafikai beállításokkal olyan 80 es 90fps közötti értékeket kapok. Viszont amint bekonfigurálom a kormányom ( Fanatec GT3 RS V) es a pedálom (CSR Elite) az FPS leesik 20-ra. Ezek után bármit csinálok, kormány kikapcsolás, kihúzás a gépből az FPS marad 20.

Megnéztem es a legújabb driver illetve firmvare van a kormányon. Ezek után egy teljes reinstall kell és akkor helyre áll az FPS, de amint újra konfigurálom megint leesik (ördögi körförgás).

Bármilyen segítséget szívesen fogadok.

Köszi
Reméljük a többit nappal tákolják, kipihenten.
lac coo
Az is kell a fizetos vendegeknek ......:)

Stefano twitter:
late night coding session: finally a breakthrough on the motion blur, I ended up rewriting most of it, great improvements.
A f@szt érdekeli a motion blur<#idiota>
Én konyítok vmennyit a cad/cam modellezéshez. Elmondhatnád milyen sofware-el lehet autót készíteni. :D Megpróbálkoznék vele
b-type
Valaki megírja miért nem tudok kimenteni 3dsimed-ből módosított modellt?
konkrétan a lada club verziója lenne, amibe átrakom a sima Lada kerekét, és megfordítom a felnit (unevezett kifordított felni, még a toldott felni előtt/mellett). számomra alapvető lenne, mivel nekem hangulatában 100* jobb ehhez a Ladához egy kifordított felni, mint egy alufelni.
tehát beolvasom mindkét autót leszedem a kereket, különveszem, majd hozzáadom a másik modellhez, helyére teszem, kimentem kn5-be, és nem olvassa az AC :(
életemben nem foglalkoztam még ilyennel..

Hát, ez rF-hez is talán a legjobb mod vót, úgyhogy szem nem marad szárazon.
b-type
Nagyon kíváncsi leszek a DRM Mustang-ra :)
AC DRM Revival Mod Porsche 935 bemutató

Szabi
az anyagköltség nőtt egy picit, így az előrendelések után majd nőni fog egy picit a hazai ára, a nemzetközi meg 100euro körül lesz... :)

Alexease
<#worship>
BooMiller
<#eljen>

Szabi
off: :D
//www.youtube.com/embed/eWzHnqFYbQQ

A mi autónk?!<#eljen>
Kitartást hozzá! Lesz rally verzió is?<#idiota>