43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Fel kell ulni a muszerfal tetejere akkor jobb a sebessegerzet :)
Egyebkent tenyleg eleg karcsu AC ban...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.01. 15:52:49 -
GeriDoc #32331 Mire gondolsz, hogy a sebességérzet hiánya? Melyik játékban jobb? Nem lehet, hogy kicsi FOV-val mész? Mert szerintem az rendben van.
Mondjuk egy 3 monitoros setup valóban dob rajta.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.01. 15:03:58 -
croatianus #32330 Ezen egy ideig én is csodálkoztam, hogy némelyik atónál állíthatom akárhová a fékerőeloszlást, meg felfüggesztést, oszt mégis megmegy, de rá kellett ébrednem, hogy a motorfék a ludas. M3 DTM-el pl. akkor is kell egy gázrasimítás, ha nincs visszaváltás, és a dzsítíárnál is oda kell figyelni a visszakapcsolgatásnál, hiába van benne elvileg szinkronizáló hóbelebanc.
(Sebességérzet nem lehet, hogy azért nincs, mert egy helyben ülünk?
)
-
Tekeredés valóban normális ha tényleg rendesen beleáll az ember a fékbe.
Régebben felvett videóknál én úgy látom, hogy jobban viselkedett az autó féktávon, kormánytekergetést nyilván nem szereti egyik autó sem satu közben, de nem volt ez az "elengedem fülem farkam" érzés, kiszámíthatóbb volt, ami azért is volt fontos, mert ezzel együtt is szerintem a legnagyobb baja a játéknak a sebességérzet hiánya, amit fogalmam sincs mi okoz vagy mivel lehet elérni, de a változó frekvenciás guminyikorgás szerintem egy fokkal biztos javítani fog rajta, én sokat várok tőle. -
mumus70 #32328
A sikeres tesztfutam után szombaton élesben is elindul az új bajnokság a HRF1RT - Hopto - PSL Liga közös rendezésében, mégpedig az Audi TT cup autóival. Egyedi festések, súlyozási rendszer, KERS használat, 0-24 gyakorló szerver! A bajnokság ingyenes, még van néhány szabad gép! Jelentkezés, további infók: -
Nem a tekeredéssel van bajom, az abs-el. mindig is ilyen volt, ha íven volt az autó gyak alig hagyott valami fékerőt az abs.
Lehet, hogy itt nincs négykörös abs, ha egyik kerék blokkolna elveszi minden kerékről :DDD -
Legutolsó nagy patch óta tűnt fel nekem, előtte azért lehetett jóízűeket fékezni, most ha egy lájtosabb csiki-csukiban kell a második kanyarra fékezni akkor rendesen ellen kell tartani. Mintha hátul hamarabb szűnne meg a fékhatás. Nissannál egyébként a végekhez kitolt súlypontok (motor elől, hátul váltó) is okoznak ilyen érdekes tekeredést. -
Szerintem mindig is sz@r volt ! :)
ahogy mondtad is, egy picit oldalra kellett kormányozni , szinte fék nélkül ment a kavicsba :))
Csak hát sajnos hosszútávú versenyen az ember esélytelen abs nélkül, papíron ok, persze , nem kell elfékezni ,de olyan nincs :) -
Egészen konkrétan szerintem el van cs*szve az egész ABS most. Ha kicsit is bemozdul az autó féktávon, azonnal kétszeresére nő a fékút. Ívesen fékezni kb esélytelen. Ez leginkább a Nismonál érezhető most. Nagyon jól fog jönni az új gumifizika, én nagyon várom, plusz az is más érzés lesz, ha lehet majd hallani a gumi nyöszörgését blokkolásnál rendesen. -
Ezer kilometert tekertem bele a Nissanba Zanvoorton, de csak nem tudom azt az ahitott negy tizedet megtalalni ...:)
Ilyenkor van az, hogy ott rohad el, ennyit tudok !:)
A tobbiek meg mind dogoljenek meg ! :)) -
A blokkolást akadályozza meg, de attól még mozog az autó. Kemény futóműnél sokszor elég egy agresszív gázelvétel is, már megy a feneke . -
neilszab #32321 Nekem ami meglepő volt, hogy ABS-sel is simán keresztbe vágható a gép féktávon és úgy lehet lazán becsúsztatni srégen az ívekre. 
Pedig az ABS-nek többek között pont ezt kéne megakadályozni, nem?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.30. 14:47:34 -
Morgolodo #32320 Az ABS-t bizony ki kell kapcsolni nekem is, mert azzal Én sem szeretek (tudok) menni minden autóval. Tegnap sem találtam a fékpontokat, aztán csaptam csak a homlokomra, hogy ki kell kapcsolni az ABS-t, mindjárt frankó lett minden. -
ABS-el próbálkoztam, de én nem tudom ezeket úgy vezetni, totál béna vagyok hozzá, olyan mintha jégen akarnék vészfékezni de nem fog semmit a fék csak darál az abs :)) -
neilszab #32318 Ez a legratyibb gumi a GT86-ra és azért szeretjük, mert ennek a legkisebb a tapadása és ez lehet leginkább kompenzálni és a móka irányába orvosolni az a tényt, hogy azért nem túlságosan nagy a ménes a motortérben.
-
Most nézem csak, most már faja :) -
Szerintem az amivel utcára szerelik, mert ugyan az van rajta, mint amit a priusra raknak. -
Mi az az ECO gumi a Toyotanál ? -
Olyan, mintha a logitech oldalán hiába választom ki, hogy 64 bit, mégse azt tölti le, emiatt nem működik. Ez amit linkeltem, annak anevében benne van, hogy x64 -
A logitech oldaláról én nem tudta jót letölteni, de egy fórumban találtam ezt a linket, ezzel jó. Huh, megnyugodtam. Azért kicsit sírvafakadtam volna, ha nem sikerülne megoldnai ezt :) Ezt a telepítőt el is mentem. -
Jah ,de megy ez a driver 10-en is, most jut eszembe, akinek eladtam neki is 10 volt, először ő is beszívta az új driverrel, de utána ezzel a régi 510-sel ment ! -
passz, szintén 8.1-ről mentem win10re amint megjelent és semmit nem kellet állítanom, letöltenem.. -
Pedig az 510-es a jó, igaz nekem csak Wimn7-em volt, de az új az meg nem látta nálam sem a G27-et...
Ha meg a régi driver nem jó az új Winhez ,akkor az nagy cumi ... -
Licenset elfogadom, next, az installon átugrik, és nem jó :( -
Talán ez ... -
Tudnál linket vagy telepítőt adni hozzá? -
A régi 5.5 asszem ...
az új nem jó, én legalább is azt szoptam be, az csak az új G-ket látja .
Ha ilyen szép designos kék amit felraktál, akkor az nem jó ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.28. 21:29:36 -
Amit az odlalon találtam. A telepítés résznél átugrik nagyon gyorsan, azt írja telepített, közbe nem. Melyik verzió jó? -
Ugye nem a legújabb drivert raktad fel ? ;) -
Ááá, újraraktam a gépet, win8.1, aztán win10, a kormány nem jó. Felraktam logitecvh drivert, de mintha nem is települne, logitech gaming software nem ismeri fel, és a control panelben jobb klikk a kormányon, game controller settingsnél nem az jön fel, ahol be tudom állítani hány fokos meg hasonlók. Valakinek volt ilyen gondja? Hogy oldotta meg? -
goldboy #32302 1 hetet késik, október 7 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/look-what-the-cat-hacked-in-s02e06.26720/page-15#post-550568 -
neilszab #32301 Kedd esti FunRace: Toyota GT86 - Zandvoort! 
Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten az egyik legszórakoztatóbb és legkedveltebb utcai gépet, a Toyota GT86-ot fogjuk meghajtani! A tizedek ezúttal sem fogjuk véresen komolyan venni, csak a kilincs a kilincsen végig driftelt kanyarok számát számoljuk majd!
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5451
GT3 futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5449
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.28. 18:04:13 -
kb. a 2000-res Tokyo Xtreme Racer-ből :DD -
Ez melyik jatekbol van? (marmint a palya) -
akkor ha látom valahol occsón, kénytelen leszek beruházni rá ;) (thx!)
---
http://assettocorsa.club/mods/tracks/shuto-expressway-c1.html#en - itt van letöltőlink is, mertamugy jogvédőék(?) vagy az eredeti tulaj tiltatta "mindenhonnan".
van még baja, de hátha egyszer készen lesz ... -
pedál -váltó- kormány nálam külön kontroller , megy dirt rallyban is ,de ment jmár júniusban is amikor a prototipust próbáltam
sőt a kis fanatec szeki váltó még pluszban ment kéziféknek (de már eladtam )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.09.27. 17:44:56 -
ezekszerint a dirt rally már kezel 2 kontrollert?! (korábban ezért nem tudtam a külön TH8A-val játszani vele....) -

Az meg megneztem volna hogy szall ki a felso ...! :) -
Elozz "3D-ben" :) 
-
a váltó meg fasza, tegnap gyak ki se szálltam a cockpitből:) Dirt Rally meg AC is sokkal jobb így...