43023
  • kovi166

gyertek jó lesz! :-)
  • arty
    néztem a csávótól pár videot, némelyiken tiszta valósághű játékkal nyomja, bár szerintem segítséggel, mert sose indul meg alatt a verda
  • lac coo
    gumifizika szar, átvágódik :))9

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.04. 17:47:48
  • hqx
    Így könnyű, hülye csaló!:D:D A márka lógók most bújtatott reklám, vagy csak szimplán elmeháborodott, hogy ingyen és bérmentve reklámoz?:D
  • lac coo
    rönérastnak bezzeg nincs baja ezzel (se...) ! :DD

• croatianus
    A nagypapája már el is készült.
  • Tomsteel
    Már forog is a kormány...
  • cstibikeee
    Ha most van valakinek ideje fellépne az AC Server #BETA by RackService.org szerverre?
    Kellene,h fullon legyen. Ez valami hivatalos teszthez kell.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.11.03. 19:54:10
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: Lamborghini Countach​ - Hockenheim!

Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten az egykori ikonikus supercar-t, a Lamborghini Countach-t fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!

Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
    FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5514
  • lac coo
    sok minden nem látszik , de ha jó lesz akkor jó lesz, elmondhatatlanul hiányzik ez a kategoria az Ac-ból, nem is értem Marco miért nem próbál valami ilyesmire is ráhajtani ???!!! :)
  • lac coo
    Nem usrekkel kell vitatkozni, neki jó így járt. :)
    Nem első , hogy ilyent látok.....
    Lényeg, hogy ott van szem előtt .....
  • Jackal
    Használjatok around meg >< jeleket, ne a pontos értékeket írjátok be, akkor senkit nem érhet bántódás.
    De lehet Cstibikeee-nek kéne megírnia ezt bétás, non-public topicba, akkor foglalkoznának is a problémával.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.02. 17:19:31
  • bardocz
    Márpedig szerintem ha nagyon akadékoskodnak rakd be a teljesen elcseszett értékeket a fájlokból, hogy ha annyira tökéletes, akkor az mégis mi?
  • Tomsteel
    Tényleg alig vannak idők, és én is csak körbegurultam.

Ne trollkodjunk, nekem is nehéz megállni, de próbálom tisztán tartani a témát. Esetleg ha egyetértetek, akkor azt megköszönöm ha megerősítitek a probléma létezését ott is, de nem publikus értékekről szerintem sem kellene beszélni, nagyon más fele fogja terelni a beszélgetést.
  • bardocz
    Ugye nem haragszol, ha ezt meg is írom neki? :D
  • alma2
    Beleolvasva a forumba ilyen emberkevel leallni eszmet cserelni, felesleges.
    " Please note that I'm on a train with gamepad and notebook ;-)"

Ennel mar csak a kikapcsolt monitor, meg a billentyus iranyitas rosszabb :)

Tommy helyeben, siman beirnam, amit lent emlitett, a totalisan elirt ertekeket, aztan kit erdekel, hogy nezegethetem-e a file-ok, tartalmat vagy sem. Hatha komolyabban veszik...
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.02. 14:28:48
  • alma2
    marmint hol WR ez az ido?
    Az rsr-en, multheten reseteltek azt osszes idot :)
  • Tomsteel
    Itt lesz a replay

Nem nagy kör, valaki kedvet kapott és egyből adott is 2 tizedet, de Ő biztos nem így közlekedett.
  • lac coo
    Telefonrol nem tudom megnezni, de ha mod akkor talan jo :)
  • cstibikeee
    @Laccoo Remélem ez jó lesz. Clio Rs VLN
  • Jackal
    Akkor írd át kézzel az assists.ini -ben. (meg szólni kéne kunosnak és/vagy rsr-éknek hogy ne figyelje ha nincs már a játékban benne)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.02. 10:49:47
  • Pitti
    ott mechanical damage van csak...
  • lac coo
    :))
    Linkeld mar be ide is !
  • Jackal
    Régebben a segítségek közt volt.
  • Pitti
    Visual damage-t hol lehet kapcsolgatni? Sehol sem találom. RSR rank nekem mindenhol azt írja, hogy ki van kapcsolva.
    Ellenben, látom hogy törnek az autók, illetve a sajátom. Érti ezt valaki?
  • Tomsteel
    Összedobtam egy WR-t neki Vallelungán Huracannal, remélem azért emberszámba vesz majd.
    Feltöltöttem a topikba, érdemes ránézni, mindenhova bedobom majd full gáz kifele, vicces.
  • Adam Jonas
    Hani Al-Sabti, GT Academy 2012 Race Camp résztvevő. + AC-ba van 1-2 Nord + GT3 WR videója. :)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.11.01. 21:29:15
  • arty
    na, mentem a 458 trofeo advanced kupában pár versenyt - és erre a kocsira emlékszem, mert volt vele már karrier széria, monzában a kigyorsításokkor SIMÁN el tudtam rontani (kerék kiért a kerékvetőn túli zöld részre), ilyenkor elkezdett kimenni alólam és készvége, kb esélyem nem volt megfogni: átperdült a másik irányba vagy csak keresztbe álltam, de jól eltalálni reményem se volt, ha már "elment"

most? most elkezd elfordulni alattam és mintha rugó akarná visszarántani egyenesbe, éppcsak kicsit ellenkormányzok és probléma megoldva: 10-ből 10x megfogtam ... érzetre mint a kormánynál a középrehúzás :/

fura. nem tudom megmondani melyik a reális, de nekem utóbbi gyanusan könnyü.
    meg kéne kérdezni a tegnapi laferrari vezetőjét, ő erről mit gondol, nehéz-e megfogni a ferkákat

---

plusz adalék: az eladás rémétől űzve meghajtottam még utoljára a fanatec csr-t, kb 4-5 órácskát a hétvégén, főleg az 599-el és a végén most pár versenyt az 458-al. imádtam, számomra ez A kormány. most TX vissza, spa-ban az 599el 15-20 kör alatt felállított "csúcsomat" egy gyors, háromkörös versenyen 2 mp-el megdöntöttem. 458-al detto. amit észrevettem: sokka több az apró effekt a tx-en, viszont a középrehúzása mármár zavaróan sok (míg a csr-en ez elhanyagolható és ellenállással forgatom vissza egyenesbe), de a gyorsabb visszatekeredés miatt mentem nyilván jobbat, hamarabb tudtam padlózni... tehát: TH nekem hatékonyabb, CSR nekem élvezetesebb. bár ne kerülne félmillánál is többe egy fana (csw) szett :(((

(amugy 2 mp az én szintemen nem sok, én a közelében nem vagyok a kocsik határától :) (pro mód, no setup, 2.24 az 599xx-el, erre most emlékszem) )
  • lac coo
    Lényeg hogy leírtad, akinek jó, annak úgysem lehet elmagyarázni, hogy nem jó ......
  • Tomsteel
    Holnap csinálok majd nekik egy videót. Kérdeztem most tőlük, hogy egyébként mi a búbánatot várnak a videómtól, amitől látni fogják amit kell és eddig nem látták/érezték. Kíváncsi leszek mit írnak.

Egyébként ki Ő?
  • lac coo
    Hát én nem esek kelek, de valóban alig tudok gyorsan menni vele :))
  • Morgolodo
    Valamit rosszul csinálok, mert Én újra esek, kelek a Nissannal, de akkor sem cserélem le. :)
  • lac coo
    Én egyik véleményére se vagyok kíváncsi, aki ezt nem látta a megjelenés napján, hogy mi lett a GT-ből ,az most sem fogja látni ....
  • Adam Jonas
    Hany véleményére kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani a videó/setup alapján.
  • lac coo
    nulla szárnyal, folyamatos nyél gázzal ennyit lehet kihozni belőlük :))
    Eddig úgy kellett setupolnom a Nissant, hogy kigyorson meg gyors kanyarban ne csússzon, most meg úgy , hogy néha azért csússzon mert néha csak jó volna ívre fordításhoz egy kis segítség :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.01. 18:30:09
  • Norbi1990
    Azért csúszkálnak GT-k is :)
  • lac coo
    TC nélkül már szépen kipenderül. gyors kanyarban nem is kell semmit csinálni ,egyszerűen ha kevés az aero megindul ...
    De jól mondod, a GT-k még ennyit se csinálnak ....
  • arty
    ok, tehát ez az enyhe orrtúrás/ill. h nem akar kipenderülni a segge különösebbem, ez oké ... hát, ha a géték még ennyit se adnak, akkor ott tényleg gondok lehetnek :)
  • lac coo
    emgnéztem, igen ez valóban jobb mint a nagy átlag most. Gyors kemény a gumi is és a felfüggesztés is, mintha ezt elfelejtették volna állítgatni :))

Érdekesség, hogy viszont irdatlanul használja a gumit, folyamatosan pirosban vannak versenytempónál ....
  • Szabi #33375