43023
  • alma2
    Ugy latszik a dirt rally ebben is elorebb jar mint az ac. (bar eddig eszembe ne mutott kezifeket analog karra allitani itt)
    Siman a kormany melle bedugtam egy hagyomanyos joyt, beallitva kezifeknek. Megy szepen es jol.
    Ugyanezt beallitva AC-ban, a tengely max erteket leveve a felere ugye, mert elore hatra tolhato a joy, az elso hasznalatig jol mukodik a kezifek. Utana ugy veszi kozepallasban, mintha felig be lenne huzva.(elfelejti amit a controlsban beallitottam)

Amit meg a mai napig nem hiszem el, hogy nem javitottak, hogy a verseny session-ben, atkattintva a qualify idokre a boxban, nem mutatja azokat.
    Mig pl qualify sessionben, mutatta, a practice idoket.

(kozben rajottem a sok kozul mi idegesit legjobban az iracingben, azok a gyalazatos gumi hang szerusegek, ami minden autonal ugyanaz, illetve az ocska ffb, persze meg tudnam sorolni :) )

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.12. 20:36:39
  • Alexease
    Ja;) Azt hittem valami hir volt valahol:)
  • lac coo
    forrás nincs, betolta elém a Steam :))
  • Alexease
    Forras?
  • lac coo
    Valtozott a vegfelhasznaloi szerzodes ? Mit dugtak el benne, viszik a hazat ? :)
  • lac coo
    Legtobb ai olyan, mindig akad egy egy kanyar ahol koronkent harmasaval lehet leelozni oket. Rf ben is ......
  • cstibikeee
    Egyet értek, mindig csak ugyanaz a 5-6 pálya, 5-6 autó fut a szerverek nagy részén. Pont ezért állítottam be Poznan-t a szerveren. Szem a pálya jó, a minőség is rendben van. Amúgy ebből is lesz laser scan. Poznan laser scan
  • arty
    nemtudok, mert a cél utáni jobbra-le az nekem ilyen bevehetetlen... (mármint 5-ből 5x, normális sebességgel NEM megy, néha persze összejön, meg előtte befékezve is megy, nyilván)

unrealnoise: az 1.3.4 AI-jára is értve? nekem azon túl, hogy sok pályán a kanyar előtt túl korán/túl nagyokat fékeznek, nincs velük gondom. nemtom hogy készítik fel őket 1-1 pályára, de fura, h ezt nem lehet megoldani :/ (vagy nem akarják, h megelőzhetetlenek legyenek?!)
  • alma2
    Nezd a jo oldalat, elsore korbe tudsz menni rajta :)

Amugy engem is zavar, ami meg nem nepszeru, azon a kutya sem megy multiban :(
    Igazabol van mar vagy 50 jo palya a jatekhoz, aztan megis max 5 felen, megy mindenki multiban...
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.10. 20:49:10
  • arty
    megint egy "kötelező" pálya :(

annyira unoooom, minden játékba ugyan ezek jönnek :(
  • lac coo
  • cstibikeee
    New track coming?
    Marco: Brands Hatch
  • unrealnoise
    Én tolnám, de botrányos. Nem sok bénább AI-vel találkoztam a szimek történetében... marad az amúgy is jobb rF2 erre is. (Tudom, nekem jobb.)
  • Jackal
    Gokart DLC
  • Szabi #33560
    új pálya ? :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.10. 18:16:17
  • croatianus
    Szépecske.
    Nekem amúgy hetek óta ez jelenti a rekreációt: Porsche 550
    Nordon is, de még inkább a fogarasi hágón.
  • Jackal
    Ez nekem is jól jönne, szarozik a kormányom az újjal és lusta(kimerült) vagyok megcsinálni :)
  • haflac
    Javasolt felszerelés. :)
  • Alexease
    Hideg elelmet csomagolj az utra :D
  • lac coo
    Letoltes, RD. Ezzel fogok ma Nordon menni :))
  • lac coo
    Jonak tunik.

• lac coo
    Neztem en is ezen a forumon, ha valaki talal egy 1.2-es viragbolti cuccot az ossza mar meg velem !
  • haflac
  • neilszab
    Le lehet tölteni valahonnan az előző 1.2.x verzió fájljait, vagy esetleg eltette vki magnak backup-ba?

Előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.10. 03:14:51
  • arty
    én nyomom a karriert és
    - igen, autónként és pályánként ingadozik az AI képessége
    - emellett eddig sok pecs fel-felborította az AI sebességét, volt amikor 80%-on se értem utol őket. ekkor egy időre fel kellett hagynom a játékkal :(
    - most ugy vagyok vele, h beállítom 95%-ra és megpróbálom az adott szériát (most épp championshipek mennek) nyerni a pontversenyben, az nem zavar, ha több pályán csak 2. vagy akár 4. hely is jön össze. valóságban se az összes futam győzelemével nyerik a bajnokságokat :)

ég igen, az fontos, hogy az elején viszonylag sokat lehagyj, máskülönben feltartanak téged és ugy megúszik az első 1-2-3, hogy sose éred őket utol. de persze százalékozással ez is állítható... ne félj lentebb adni, ha ugy jobban versenyben tudsz maradni. körönként 1mp esetén én simán visszábbvenném, mert ott fair módon már nem tudsz nyerni ugye :)
  • KTMNORBI

Egy kicsit szórakoztam az "új" kézifékemmel
  • arty
    persze, csak a legélvezetesebb az lenne, ha factoryn is lenne kihivás és nem kéne SEMMIT állitgatnom érte unrealra... és akko elhinném, hogy én vagyok sumáher :))
  • Ratrak
    attól függ, mi számít Neked: ha az, hogy minden meglegyen aranyra, akkor le kell venni a nehézséget néha, mert ha "reálisban" hagyod és nem csalsz sehogy, akkor nincs esélyed győzni. Ha egy jó versenyt akarsz, akkor lehet hagyni a nehézséget, és játszani normálisan. Bár akkor már lehetne inkább online nyomni, nem? :) Szóval a karrier módot én spec. az autók jobb megismerése érdekében szoktam használni (magamtól mindig hamarabb "továbbállnék" egy-egy géptől, de karrierben mire végigmegyek valamelyikkel, nagyjából meg is ismerem. Így tetszett meg nem is egy olyan gép, amit korábban ki sem akartam próbálni...)

Szóval az online jóval nagyobb fun... már ha épp nem olt valaki szét, mert hibázni merészeltél...
  • Alexease
    Itt a karrier csak disznek van. Ahhoz hogy mindenki (stilus, kontroller, segitsegek) hasznalni tudja, nagyon sokat kellene tesztelni, allitgatni, hozza programozni stb.
  • sutee89
    Srácok! Van itt valaki, aki nyüstöli a Career módot? 98% AI, Factory beállítások mellett tolom, és egész egyszerűen van olyan verseny, ahol a 3-4. helyekért kell küzdenem. Pl. SLS AMG-vel kellene megelőzni egy 6 körös Imola versenyen két LaFerrarit utolsó helyről, akik legalább 1-1,2 másodperccel gyorsabbak nálam. Max úgy sikerül ilyen versenyeken nyernem, ha az első kanyarban átverekedem magam és végig blokkolom őket 6 körön keresztül. Más autókkal (Formula Abarth) meg semmi gondom, szépen végig tudok hasítani a mezőnyön.
    Tényleg ennyire kiegyenlítetlen az AI? Ennyire máshogyan kellene vezetni ezeket az autókat? Közületek mindenkinek mindenhol aranyérem van?
  • lac coo
    Gumikat en tudom piszkalni, van ahhoz valami leiras ?
    Meg a Rambo4 pfogram amivel ki lehet bontani a cuccot ? :)
  • alma2
    ha tenyleg nem ilyen kocsira sporolsz eppen, jatszal ugy, ahogy te elvezed, szarni bele mi realis es mi nem :)

Most aki mondjuk en is, kikapcsolom mindennel a tc-t, abs-t, mert ugy elvezem, megha valoban nem is lenne ra lehetoseg, akkor ugyanugy tavol allok a feltetelezett valosagtol, mint mondjuk te.
    Ez egy jatek, elvezni kell, jobb ha beletorodik az ember, nem sok koze van a valosaghoz, se ennek se az ir-nek :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.09. 11:29:23
  • Pitti
    Azért komoly önfegyelmet igényelne, hogy mosolyogva pacsizzak vele a dobogón... A legnagyobb pilóták pont az ilyen szituációkat tudják a leghiggadtabban kezelni, hogy véletlenül se legyen az emberben harag vagy bosszúvágy, szemet szemért stb...
    Nehéz úgy odaállni a következő futamon, hogy ne maradjon tüske ez tény, de általában úgyis az húzza a rövidebbet aki indulatból rá akar tartani ilyen helyzetekben. Azt azért el kell ismerni, hogy gyorsabb volt általában mint a többiek, de persze ez nem jogosítja fel semmire.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.09. 10:55:12
  • arty
    először megnézek egy tc offot, hátha ai-t kicsit visszavéve még jó tud lenni.
    de ha ez reális tc onnal, nekem megfelel az is, nem akarom feltétlen feleslegesen szopatni magam.
  • alma2
    Mindenki tud ilyen suttyo paraszt modon menni, pl Sipos Attila meg a fun race-ken is, csak nem viszi ra a lelek a legtobb embert. Persze rafoghato, hogy itt penz stb forog kockan, mas szemleletet kovetel, de ha az osszes versenyzo hasonlo mentalitasu lenne, akkor nem potyognanak neki ennyire az elso helyek.
    Kb olyan erzesem van, mint amikor kimegy az ember focizni a terre, moka kacagas a lenyeg, aztan ha bekerul akar csak a helyi focicsapatba, egybol atmossak az agyat, jon a mogyorozas, konyokozesm sipcsont szetrugas, meg ki tudja meg mi.
    Bar ahogy irtatok, o mar szimben is ilyen volt, biztos igy neveltek o nem tehet rola :)

De pl ha ez a verseny olyan figyelmet kapna mint a forma 1, koronkent potyognanak neki az 5 masodperces buntetesek az is biztos.

ja es nem mondom, nem ezt csinalja minden harmadik vesenyzo, mert fogalmam sincsen, csak neha nezek f1-et. De attol meg rohadtul nem szimpi.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.09. 10:39:22
  • lac coo
    Lomtalanitas van, ilyenkor nem er ra !! :))
  • Alexease
    Csak nagyon nehez vele egyeztetni, mert valszeg nagyon sokat dolgozik, tulorazik es sokszor hetvegen is bent van:)
    Ja nem..., osszekevertem valakivel, neki a 20 eves Astraja van:DDDD
  • Szabi #33537
    tulajdonképpen megoldható, van olyan srác pesten akinek a múlthéten jött meg az 5. 458-asa és vezetett 458 gt3-at nem is egyszer.. sőt pc-n is szokott játszani :D
  • lac coo
    Meg a hulye optimum tapadasu palyat felejtsd el, soha az eletbe nem megy egy utcai auto, atomra felgumizott palyan ....
  • arty
    ezesetben hibátlan a szim :) megnyugtattál :)