43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
amúgy ez érdekes mert as régi TV-men nekem se jött be , de az "újon" azért nagyon pofás (szerintem magasan a legszebb autós játék így Pcars ide vagy oda)... tudnék persze nélküle élni, de úgy néz ki AC nélkül is tudok:)
mondjuk ha épp játszok vele , akkor még mindig nagyon élvezetes , csak nincsenek normális online versenyek, az Ai meg nem elég jó h lekössön -
Pitti #33974 ezek közül egyiket se használom, hdr pl nem is használható három monitoros módban -
Pitti #33973 többször végigpróbálgattam az összes PP mintát, egyik sem tetszik, néha olyan fényes a kép, hogy rossz nézni, néha szép szép, de nekem összességében nem jön be. Amúgy nélküle is jól néz ki szerintem az AC. rF2-höz nem tudom hasonlítani, nem tudom már kitől származik, hogy barlangrajz, de találó kifejezés...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:54:09 -
Es persze a teljese postprocess (hdr, bloom, fenyek, napfeny vagy god rays :P) is kulsos ceg/program, azzal is lehetnek gondok kulonfele beallitasokon es kombokon. -
egyébként volt olyan nálam h a post process kavart be , de az azért legyen már... ennyi erővel rf2-zhetnénk is ha nem kell a dx11-es effektek -
na nekem meg akkor ott nem volt gondo,m:)
egyébként lehet most éppen nekem se lenne anomália ha nem static a tükröződés , de már nem mostanában indítottam el az AC-t...
szeptemberben volt vele gáz ... tavasszal jó volt, tavaly ősszel úgyszintén f.s...
mondjuk szeptemberben ezen eléggé felmérgeltem magam h monitorozás szerint minimum fps 98 max fps 100 átlag fps 100 ...mégis úgy akadt néha pár másodpercig mintha 15 fps lenne:)
500/100 as nettel 4ms pinggel...
2napos windowssal , semmi mod semmi app...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.03. 13:46:56 -
Pitti #33969 Mondjuk, lehet erős volt kijelenteni, hogy az render freki a kulcs. Elképzelhető, hogy más beállítások csökkentésével is elérhető a kívánt szaggatásmentes eredmény. Nekem ezen és a füstön kívül minden maxon van. Ezért gondoltam, hogy itt van a kutya elásva..
De egyébként hiába butítottam bármi mást amíg ez mediumon volt addig laggozott... és a hivatalos fórumon is ezt írták páran.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:42:27 -
Nalam se maxon van , low vagy medium, nem tudom most...
Mikor regen kijott Monza, ott emlekszem, hogy egy kanyarba majdnem megallt az egesz :))) -
Nekem ezer eves gepem van, igy nem vagyok kompetens, de a tukrozodeseket szerintem total felhuzni max-ra vagy meg magasra is. Boven jo minimumon, minimal frissitessel. Legyen dinamikus, mert megis tererzetet ad, de versenyben, cockpitbol totalisan felesleges izmozni vele.
A tukrozodesek lenyegeben "cube" renderek, autonkent, bizonyos felbontasokon, x frame-enkenti frissitessel. Ha nincs 100%-osan optimalizalva (mindenfele LOD-dal es render object-tel), akkor eroforras zabalo, de foleg akadasokat general.
Raadasul "gyanus" az AC rendszer a szinkronok miatt (fizika-grafika-hang-utkozes-online-ai). Tobbszor volt mar gond, hogy bizonyos "parositasnal" durva anomaliak jottek elo. Pl.: bizonyos palyakon/kanyarokban, valszeg poligon/tetura/memoria fuggvenyeben meglevo fps mellett durva kockasodasok; processzor zabalas kozben hozzaszinkronizalodo grafika (fix fps de durva lassitott felvetel - ez volt a legpoenosabb:P); online "joslasnal", ami a ping-ek miatt 2-4 meteres "hianyzo" adato miatt kell, komoly oldal iranyu vagy elore-hatra csuszkalasok, fantom utkozesekkel; stb.
-
Van a francot :) -
Pitti #33965 Akkor nemtom akkor
neked külön erőműved van
vagy mittomén
jöttél volna Doningtonra kedden...minden kiderülne :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:21:52 -
Jovanma, mastersen me csak harman lennenk :) -
Pitti #33963 de akkor csak ketten hárman vagytok... még úgy sincs gond... 20 résztvevővel próbáld legalább
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:12:33 -
Dehogynem megyek... -
Pitti #33961 De nem is jössz online elmondásod szerint hónapok óta
-
neilszab #33960 Az FPS az csak egy időre vetített átlagos érték, nem alkalmas a mikro LAG-ok korrekt kimutatására. A piros csak ha jól sejtem a két frame megjelenése közt eltelt idő, ami ha tele van magas tüskékkel akkor hiába van átlagosan 100+ FPS-ed, attól az még akad.
Egyébként nálam a GTX970-nel a tükröződés szerintem low-on van és nem static-on és úgy sincs semmi gubanc, de ezt majd még otthon le kell csekkolnom.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.03. 12:51:47 -
No mondegy ez akkor se lagg :) -
a kivétel erősíti a szabályt :) -
Nalam nem staticon van es jo . Sose hasznaltam staticon..... -
Pitti #33956 Detto,.. fps stabilan marad miközben durván akadozik és satíroz a render appont a piros vonalas grafikon... elég morbid látvány miközben 100+fpst mutat... -
Pitti #33955 Igen
-
nálam folyamatos 120 fps- nél is csinálta... online végig monitoroztam nem estt le aaz AB szerint az fps... a szemem meg egy akadozó f.st látott néha:) kb mindegy h minek nevezzük amúgy, a lényeg h a tükröződés csak staticon műkszik :) -
De akkor lag vagy akadas, mert gondolnam az nem ugyanaz ? :) -
talán azért mert ezt javasolták neked kapásból :)... azt hiszem neilszab írta...füst lejjebb tükröződés statikus... -
Pitti #33951 hehhe, akkó mé'nem mondtad tegnap?
Így könnyű mikor már én is feltaláltam a spanyolviaszt 
Egyébként mindig ott a remény, hogy egy új build vagy erősebb proci vagy két gpu sli, megoldja.
-
kb másfél éve fel-fel jön néha h azt statikusra kell rakni, mert nincs processzor ami bírná online nagy mezőnyben:) -
Pitti #33949 a tükröződésnél van. gondolom a tükröződés renderelésének frekvenciája
-
Es mi az a renderingize ? :) -
Pitti #33947 Tegnap esti tesztjeim és a hivatalos fórum böngészése alapján az extrém lagokat a "rendering frequency" okozza. Ha az nem statikus akkor a többi lehet bármi, lagozik mint az állat. Viszont ha statikus akkor függetlenül a többitől nincsenek lagok...
Tegnap 3 fullos szerveren mentem mindegyiken 2 versenyt 4-5 autó között bolyban. direkt választottam olyat ahol csúszkálós autók vannak, 18db Ford GT40 kilinccsel előre lagok nélkül... élveztem nagyon :)
Ja, és nem kell hozzá két kártya...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 10:13:55 -
De majd most az uj Kisfiat ! Beszabehu, olyan jo lesz !:)) -
Kigyirsitassal van bajom, oldal iranyban el lehet cseszni, foleg szandekos alacsony aeroval. -
Pitti #33944 Lehet, hogy én vagyok a béna de én rengeteget tudok csúszkálni GT kocsikkal is.. 458 GT-t tegnap kétszer is úgy eldobtam, hogy csak lestem... Ha a határon kell menni ficánkol mint az állat... Nem tudom ez neked miért nem csúszik, vagy miért van olyan gagyi sínautó érzésed... de tényleg... 
-
DLC-vel nincs bajom, mert baromi olcsó, az jöhet :)
De illene most már valóban a régi nagy hibákra kicsit ráfeküdni . -
1 éve fejlesztik konzolra, az 1.3 pedig két hónapja se jött ki, amióta megy a sírás(od) ...
az igazi baj, hogy minden tizedverziónál "újraírnak" valamit, de olyan olaszosan-nemműködőre :((
a lényeg (kinek mi - nekem pl jobb AI, karrier) meg közben szinte SEMMIT nem lép előre, csak jönnek a déelcék, hogy fizess.... -
Én már meg sem nézem ezeket, lassan már tényleg kezd idegesíteni amit csinálnak. Olyan szépen haladtak eddig, de amióta bejött a konzol a képbe gagyizás az egész ! Nem akarom látni megint a mézesmázas szöveget....
Pedig azt gondoltam, hogy a konzol majd lendít valamit rajta, de nem, egyértelmű , hogy jelenleg átok sem mint áldás. Mennek abba az irányba, hogy az is kedvet kapjon és boldoguljon is a játékkal akinek esze ágában sem volt szimulátorozni . PCars effekt .
Lassan én is előkaparom az IR accomat :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.02. 23:17:23 -
cstibikeee #33940 Marco interjú -
Akkor lehet azóta jó. -
Mastersen ketszeres kopas van, nem hallottam semmi anomaliarol. -
Azóta szerintem nem lett olyan verseny szervezve. Akinek nem bugzott be annak akkor is jó volt. -
Solt #33936 Nem! :D
A versenyek időpontjából... ;)