43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Steam VR simán, a samu is Windows Reality. -
nem (Maranello-ra gondoltál, talán)
alma: és a samsung mit kezd majd a játékokkal? vagy "vivekompatibilis" lesz?
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.11.02. 19:07:11 -
ohh igen, par het kihagyas utan mentem vegre. Otultem, hogy a palyan tudtam maradni.
Hanyadik alnevnel tartasz a kitiltasok miatt?
a heten jelenik meg a samsung rancfelvarrott headsetje, ami messze a legjobb keppel fog birni. Illetve mar ramegy a nagyfejukere is. Urom az oromben, megint nem akarjak europaban forgalmazni. 500 Dollarert 100x jobb valasztas szimulatorozni, mint barmi mas es jelenleg mindegyiknel messze jobb lesz a kepe.(meg a vive pronal is).
Illetve oculusbol is terveznek egy rancfelvarrott verziot jovo ev elejen valamikor. Gondolom az is megkapja a vive pro, illetve a samsung odyssey kijelzojet.
A pimax meg igen tragyale, ahogy az alapbol is adott es egyertelmu volt. -
GPx8 #42178 Ez nem a múzeum inkább? -
Milánó, Ferrari bolt
(mozgó cockpitek voltak, szívesen kipróbáltam volna, de 10 perc körözés árából inkább veszem az ACC-t ...) -
El Gigante #42176 Már rég játszottam, nem magától állítja az autókhoz? -
cstibikeee #42175 Sziasztok!
Talán tud valaki segíteni.
Szeretném beállítani, hogy 900-nál kevesebb legyen a kormány (G29) forgása, de nem sikerül.
Hiába állítom pl 700-ra a játékban, semmi nem történik. A Logitech programban is átállítottam, és semmi.
Valamint újra telepítettem az AC-t meg a logi programot is.
Köszönöm! -
mumus70 #42174 Szépet mentél ma SRS-ben Sugár Berci! ( A Miniszterelnök Úr üdvözöl!) :D :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.10.31. 19:53:03 -
cstibikeee #42173 Köszi az infót! A Ferrari 70th DLC-t beszereztem, csak az hiányzott. -
guftabi96 #42172 Akció -
akinek sok ideje van, itt egy videó:youtube
Hirtelen halál van, azaz nem lehet autót törni ezért nincs kicentizve Peklo, de váltott székes (mint régen a Cmrally2-ben) és kikuplungolós menet. Nagyon pihentető, ezzel az autóval még nem is mentem Peklo-n, de jobb feeling-re mint az A2-s Lada. -
-
-
Solt #42168 Szerintem a cd kulcsos flém érdekesebb volt...
-
mumus70 #42167 Igen, mert mindenki megóvott mindenkit a Doningtoni vágásért, és most a háromnegyed mezőny tömlőcben van.... 
-
nalam semennyi, de mivel kb fel oraja jott a level az srs-tol, igy teljesen aktualis...
Azt ertem, hogy te nem tartod nyilvan, azota hany szaz versenybe ronditottal bele. Innen nezve tenyleg regi a tema.
Viszont erdekes, mintha megcsappant volna par hete az aktiv versenyzok szama, legalabbis delelottokre. a "suli" meg mar azert regebben kezdodott.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.12. 21:02:13 -
mumus70 #42165 -
mumus70 #42164 Nálad mennyi idő kihordani ezt a traumát? Egy hónap elteltével majd azé engedd el a témát lassan, már csak te rugózol ezen.... :p -
na lassuk csak ki latja rosszul, nagyon rosszul a dolgokat, a vilag vagy te.
feladtam erre kivancsisagbol egy ovast, kiszurtam egyet a sok kozul.
ime az eredmeny. (persze ettol nem gondolom, hogy egy percig is gondolkodba esnel, csak mint erdekesseg). Szerintem felad 3 haver ugyanarra az emberre, aztan viszlat...
"Your protest filed against Giacomo Noghera the MX-5CUP race, 2018/09/30 10:00 GMT has been analysed.
Verdict: Permanent ban for Giacomo Noghera for accumulated protests.
"
ui: ha majd egyszer kapsz ilyet, dobd mar be ide a szoveget, kivancsi vagyok, koszi :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.12. 20:49:06 -
mumus70 #42162 Igen, többeknek ez oldotta meg, tömörítő program kavart be! -
Indi69 #42161 ja, jogos -
gondolom regi a unrar amit hasznalsz, tegyel fel ujabbat.
ui: akkor csak le tudod tolteni, max kitomoriteni nem tudod. Tanulj meg kerdezni azert :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.10. 12:13:16 -
Indi69 #42159 Tudom, ezt írja ki. " az archívum ismeretlen formátumú vagy sérült" ez mi? -
nem az srs-en vannak a file-ok, hanem a racedepartmen-en.
semmi baja.
https://www.racedepartment.com/downloads/1999-nissan-primera-btcc.3828/ -
Indi69 #42157 Sziasztok. Nem tudom letölteni az srs-röl a nissan primerát mert hibás a file, ez lehet? -
Láttam a videót, nem véletlenül írtam úgy, hogy "szoftver/szervező hiba". Nyilván ha a program ezeket nem tudja kezelni normálisan, akkor nem az ember hibája feltétlenül. Viszont a szervezők részéről hiba volt ez most (méghozzá elég nagy).
Anno VSR-be nem tettünk be egyetlen (számunkra új - értsd: eddig nem használt) pályát sem, amíg azt le nem teszteltük, hogy jó-e; és igen, itt az ilyen vágási lehetőségeket is bele kell érteni. Volt, hogy kifjezetten ezeket teszteltük. Ezért mondom, hogy szervezői hiba, mert ha tudtak volna róla, vagy bele se teszik, vagy szigorúbban ellenőrzik az egészet.
Az persze más kérdés, hogy illene mindenkinek (hangsúlyozom, MINDENKINEK) betartani a szabályzatban leírtakat (már ha itt az SRS-nél létezik ilyen, de kezdem ezt megkérdőjelezni...) - ugyanakkor ez a "competitive simracing" egyik csodás " "vívmánya " ". (Tudnék még egy pár ilyet mondani, de akkor bizonyos emberek által seggbe lennék rúgva :D ) -
mumus70 #42155 Tessék, új szétcincálni való! :D
-
mumus70 #42154 Múltkor meg az volt a baj, hogy csak makulátlan videókat veszek fel, meg ahol jó helyeken végzek.... felvállalom az ilyeneket is, tessék! ;) Akinek nem tetszetős: skip!
Egyébként az időmérőn ugyanitt már 10 centiért elvette a kört! Ha futamon is elvette volna, én se vágok..... ;) Nem vette el, vágtam. Ennyike! :D :p Pacsi fotel kommentelők! :D Gyertek inkább versenyezni! ;) -
Nézd meg a 6. perctől a videóját és mondd, hogy szoftver hiba :D
Szerintem hatalmas öngól volt ezt a videót közzétenni! :D -
Rahibaztal, mindent mas csinalta, egyet leszamitva, amikor satuzott valaki elottem, mert o sem akart neki menni az elotte levonek.
Lathatoan te agyalig vagy erosen felrekodolva, szoval tok mindegy neked ki mit mond.
Akkor vettem a faradtsagot, hogy belenezzek az elso 5 helyezetbe, vagja-e a sikant, persze messze nem az osszes korukbe, de senki nem vagta csak te ilyen pofatlanul azon a versenyen, ami lathatoan senkinek nem tetszett. -
Nálam liga-versenyző-program a sorrend.
A versenyző hibás ha vágja a pályát, nem arra gondolok amikor leszélesedsz, és nem is arra amikor 12 kör alatt 3 alkalommal elbaxod a ritmust.
Arra gondolok amikor a program szabta határig megy, egy moddolt pályán pláne.. mert akkor az a vonalvezetés.
Nem, az Esses, a Foggy Esses az egy sikán, hangyaf@sznyit nyújtott, és széles, de az. Az ember tudja mi a helyzet, látja, átvágni rajta nyilván nem oké. Ez nem Mumus ellen szól, sokan vágnak és sokan is vágtak..nagyon sok vita volt azon hogy miért kell kikapcsolni a program büntető részét, és mindig vissza is éltek vele. Mert ez nem az élet, ahol 3 után kapod a zászlót, és elég sok pénzt bukik el rajta a csapat.
Itt a ligán múlik hogy hova teszi le a voksát, a népes mezőnnyel együtt járó árkádabb stílus mellett, vagy inkább egy szűkebb réteget támogat. Kíváncsi lennék ha lenne közvetítés akkor ezeknél a sorozatos szituknál mit mondanának azok a srácok akik ezt a szerepet felvállalták.
Nekünk annak idején qva jó ligánk volt, és nagy viták..és óvni kell ezeket a szitukat, ez nem gyökérség, pont hogy segít építeni a szórakozást. Ettől még jókat söröztünk és jártunk a HunRing-re, nem szabad elengedni. -
Jó hát ez az egész inkább a szoftver/szervező hibája...nyilván minenki addig megy, amíg engedélyezett.
Lásd Blancpain GT Series, 2017, Hungaroring:
-
A PC1-ben ezért nem csináltam meg a karriert, mert az AI rendszeresen a pályán kívülről előzött.
De akkor mit is várunk az AI-tól? 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.03. 09:05:54 -
unrealnoise #42148 Arról nem is beszélve, hogy mennyire gáz az egész: mégis milyen sikerélményt nyújt, amikor ilyenekkel előz meg az ember akárkit is? Vicc, így versenyezni, egyenesen az autósport megcsúfolása. -
hát ha ezt nem büntetik akkor a liga, vagy szervezés egy lófax.
Az ott egy sikán, nem egy laza bal-jobb, pláne nem egyenes. Van egy vonalvezetése a pályának, ezt nem tisztelni előnyszerzés céljából az egyik legárkádabb dolog, ennél már csak a falonfordulás sz@rabb. -
mumus70 #42146 Na én erről is megnéznék egy általad készített beszt off videó válogatást, gondolom mind a 20 incidens pontot azok a csúnya gonoszok adták! Te biztos egyet se okoztál.... :p ;) Pacsi! :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.10.02. 21:27:14 -
mumus70 #42145 Amúgy halvány lila fingom nincs te ki vagy SRS-ben? Nem láttam sehol semmi gyümölcs nevet, nem tudlak hová tenni. A kilökésednél nem is cikáztál túl sokat, és helyet is adtál bőven.... ;) Ha meg te nem használtad ki hogy nem büntetett a pálya, az meg a te dolgod, nem is kerültél előre soha mondjuk, mivel mindenki vágta (ez téma is az SRS fórumban, engedte a pálya, hát vágta aki tudta.) És örülök hogy érdemben velem foglalkozol időt szánva videó szerkesztésre, replay tekergetésre.... Igazán megtisztelő! :p -
Na de legalább következetes volt név választás terén:DDD -
Joex22 #42143 Mumus ellen úgy lehet idegkímélősen "versenyezni", hogyha látod a tükörben, hogy jön, elengeded, majd 1-2 kör múlva integetsz neki, miközben a pálya szélén kóborol, amiért kicsúszott. -
nahh, azert annyira nem mozgat, hogy ovas meg ilyenek, bar o biztos ragna a szeke szelet, ha egy honapig nem versenyezhetne :)
Igazabol a tokeletes peldaja, a bort iszik vizet predikal mondasnak es mind a mai napig ezt csinalja.
az viszont mar igazan felbosszantott ma, hogy en balga mentem ma egy mazdas mx5-os versenyt es a QUALIN kilokdostek mar a felvezeto koron, (mert miert ne) hihetetlen. Kar, hogy olyan fapados az srs oldal, megneznem mi a max incidensek szama, de ugy osszejottek a vilag barmai delelott, hogy 20 incidens pontom lett egy verseny alatt es csak vegig sem mentem :), ami hihetetlen.
Mondjuk erezhettem volna mert Rakoczi Ferivel, aki nem tudom ki pontosabban, olyan csataztunk elotte nissannal, tizenx koron at, hogy gondolhattam volna innen mar csak lefele vezethet az ut a mai napon :)
Utolag is grat neki.