43023
  • lac coo
  • lac coo
    Valami szép, kanyargós, havas hegytetős közút biztos lesz, anélkül ki sem adhatnak semmi autósat konzolra ! :)
  • Alexease
    Igazabol teljesen felesleges az ajandek tartalom, az emberek mar ugy sem becsulik meg ahog kellene, kifizetodobb a jovo evi promora es/vagy DLC-kre tartrogatni;)
  • cstibikeee
  • Alexease
  • Alexease
    Most is benne van a historic resz (a normal GP), az oval resz is kesz volt mar az elejen (egy-egy rovid szakasz benne van, de a kozepet kivagtak, ne lehessen modolni:P). Valamiert az elejen nem kerult bele. Nem birta volna a gep, nem szerette az AI, problemas volt a celegyenes parhuzamos ket utvonal, vagy csak a "nagy megjelenesre" tartogattak.

De palyakban is tuti lesz meg valtozas, bovites. Eleve a regebbieket az uj rendszerre kell hozni (egy konyvtarban a tobb nyomvonal, vagyis nem duplazni/triplazni), beepiteni a frisebb shader, textura, object, fizika, AI, event reszeket, plusz meg nehany nyomvonal (Monza, Nurburg, Silverstone).

Es az osszefoglalo kepen a Corvette es a Mustang eleve egy "autoutos" palyan all, ami nem hiszem hogy csak a render miatt keszult, a konzolhoz talan/valszeg keszlnek meg "egyeb" palyak is, ami oda szukseget, ami ott divatos (valami varosi, drift, autopalya, dimbes-dombos szerpentin stb).

Jovore tuti meg nagyobbat fog szolni az AC, nem csak a brutal tartalomban, hanem hirveresben es koritesben is. Ha erre meg raszabadul 2-3x ennyi ember, foleg hogy konzol, az ottani szimesek es nagyreszt a jatekosok, az azert eleg nagy elore lepes (egni fognak a forumok, hircsatornak es egyebek:P).
  • lac coo
    Amúgy én azt mondom, ha ma sem lesz ajándék tartalom ,akkor idén már nem is lesz ! :)
  • lac coo

Gondolom nem csak megnyitnak egy uj nyomvonalat, hanem atmodellezik korabeli kinezetre ...
  • Adam Jonas
    Lehet jobban jártál volna, ha egyből ezzel kezdesz :D

http://blog.autoinjected.com/2011/12/30/the-legendary-monza-high-speed-oval-then-and-now/
  • Szabi #34647
    a mondandóm lényege az lett volna, hogy speed ring = döntött kanyaros pálya :D
  • Adam Jonas
    Jó, hát végül abban az évben én is igazából, csak vizsgán, és aláírásom lett szerencsére. :D

De nektek közlekkaron keményebb is volt a dinamika, nem?
  • bardocz
    Én dinamikából így is kétszer megbuktam
  • Adam Jonas
    De hát jó persze, ezt senki se úgy értse, hogy bénák az ott tevékenykedő emberek, mert egyáltalán nem azok, sőt. :) Csak kicsit fura ugye, amikor előző két évben minden simán megy, aztán meg előfordulnak ilyesmi hibák (á lá McLaren :D).
  • Adam Jonas
    Megmondom őszintén, hogy nagyon nem követem mostanság a dolgaikat, de az elején azért voltak gondok bőven. Pontosabban, a gondok inkább a monocoque bevezetése alatt adódtak. Pl. elméletileg Maula készen volt időben, gyakorlatilag végül valamivel úgy eltökölték az időt, hogy nem tudtak tesztelni, úgy mentek ki Brno-ba. Ott meg kábel szakadt, 15 perccel a rajt előtt alig bírtak életet lehelni az autóba, stb.

2012-be jelentkeztem, fel is vettek, de sajnos én se tudtam foglalkozni az egésszel, borzasztóan időigényes - és dinamikából kis híján így is majdnem megbuktam. :D
  • bardocz
    Az elektromossal már jobbak voltak nem? Azzal még 1 vagy 2 éve telepakolták az ülést szivacsokkal, hogy magasabban üljön a pilóta, és gyorsulásnál kiálljon kétkerékre :) Én nem voltam tagja sose, mert eléggé időigényes, igaz már kicsit bánom, de ismerek pár embert aki ott volt.
  • Adam Jonas
    2008 otq folyamatosan ott vannak évről évre. (Gyakorlatilag miota Bari Gergo létrehozta a csapatot, azota folyamatosan megy a dolog.)

A jelenlegi autó pl. elektromos lesz, osszkerek-meghajtással.
  • Adam Jonas
    So-so, néha azert vannak nagy blamaik. :D De tobbynire jol mennek, jaja. Benzines kategoriaba 26. helyen voltak azt hiszem, amikor abbahagytak ea áttértek elektromos hajtásra. (ez volt 2012-ben)
  • Alexease
    Regebben lattam valami videot az egyik csapatrol (talan a BME?!), csak nem voltam biztos benne, mennyire tartoznak bele a "hivatalos" sorozatba, fejlesztesbe.
  • bardocz
    És egészen sikeresek. Csak minimálisan is ismerve az autójukat kicsit idegesítő, amikor a teljesen fogalmatlan emberek le gokartozzák.
  • Adam Jonas
    Jelenleg is vannak Formula Student csapatok Magyarországon. Legrégebbi a BME csapata, majd a GAMF, és a legújabb a Miskolci Egyetem csapata.
  • lac coo
    Szerintem en is arra gondolok :))
  • Alexease
    Valoszinuleg nem erre gondoltak, hanem a Monza 10K-ra, az ovallal:))))
  • bardocz
    rFactorban is benne volt.
  • lac coo
    Hat nem ! :))
  • Szabi #34632
    óóó, most azt ne mond hogy nem Gran Turismo-ztál még soha... :D
  • lac coo
    A speed ring az a tekno ? :)
  • Szabi #34630
    "the iconic Monza circuit, giving you the chance to enter the speed ring" :)
  • lac coo
    Lesz offline pitstop is ! :)
  • Alexease
    Olyan mint az eredeti, csak durvan felhuzva minden szamitas es frissites, speci hardware es periferia tamgatassal. Meg pl. az rFPro-hoz van regen szkennes Nord meg kitudja meg mi, ami nem hagyomanyosan mukodik, hanem valami pointcloud szerverrol veszi a durva adatokat, es "azon megy" az auto;) Otthoni felhasznalasra felesleges, valszeg a gep sem vinne el.
  • b-type
    nincs ebben semmi, nekem nagyon kell az AI, kell egy csomó offline rész...nem az ellen vagyok ha valamit megpróbálnak minél jobban, részletesebben csinálni, hanem pont azokat a részeket vágyom jobbnak ami az iR-ben a profilja miatt nincs.
    beledöglöm hogy nem tudom megtekerni arghh, de letojom hogy beledöglöm :D
    Nekem nagyon betalált Kunos, csak tényleg azt a részt erősíthetné még kicsit aminek talán a konzolos átirat még jót is tesz...pl. karrier

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.31. 12:00:20
  • Alexease
    Tuti hogy ugy lesz. Sokan panaszkodnak, felnek, rinyalnak es a konzol miatt lehuzzak, de Kunoseknak eppen az lenne a tobb a konzolos cimhez kepest, csak azzal tudnak minimal "elonyt" szerezni, ha valoban normalis fizikai minoseget raknak le konzolon is. Semmi ertelme olyan szintre "butitani" mint a tobbiek, mert koritesben ugy is eros hatranyban vannak.

En nem erzek semmi konzol miatti butitast vagy egyszerusitest, egyszeruen keszul az engine, meg sokminden hianyzik, tobb mindennel kiserleteznek vagy felkesz, igy folyamatosan valtoznak a dolgok.
  • lac coo
  • lac coo
    Hat a soon t kb mindenki atvette mar :))))
    Egyszer kiprobalnek egy ilyen pro valtozatot, rf prorol is csak legendakat hallottam :))
  • b-type
    addig jó amíg csak ilyeneket vesz át
  • Alexease
    A Pro gondolom hasonlo lesz, mint az rF Pro, profi cegeknek tesztelesre, fejlesztesre.
    A SAE az olcso, kiserleti, "tanulok" altal fejlesztett, mini formula auto/sorozat/verseny. Talan meg magyarorszagon is volt valamelyik egyetemne.csapatnak valami fejlesztese, kiserlete, probalkozasa vagy hasonlo munkaja?! Igy nev alapjan akkor ez meg a SAE-csapatoknak keszul, hasonloan a Pro-hoz, fejleszteni, tesztelni, gyakorolni, modellezni stb.
    Az atlag embert egyik sem fogja erinteni, amx annyiban, ha onnan lesz beveteluk, a "mezei" AC fejlesztese is jobban fog menni.

De poen, hogy az AC mar "hivatalosan" is atvette az iR-tol a Soon™"-et:DD
    Igazabol jol csinaljak, aki nem ismeri az iR-t, annak poen vagy komolyab dolognak tunik a "Tyre Modell X" vagy ez a Soon :)
  • lac coo
    Nyilvan van igazsag benne, csinal egy otszazadik simcade gamet konzolra, kb a kutyat se fogja erdekelni....Se tartalomban, se garfikaban, se szolgaltatasban nem veheti fel a versenyt...
    Annak orulok, hogy vegre lesz monza teknos palya, vagy legalabb is gondolom az lesz :)
  • b-type
    nagyon korrekt, még nem olvastam végig, de nagyon rendben van, csak így is legyen mármint a konzol része
  • ozoli78
    Na beindúltak a modderek lehet örűlni
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.31. 11:07:28
  • lac coo
    Azmiaz az Assettto corsa Pro ? Lesz külön ilyen program , és Formula SAE ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.31. 10:06:44
  • cstibikeee
    Éves összefoglaló, következő DLC információk
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.31. 09:43:31