43023
  • ozoli78
    Én össze adtam a harom monitor felbontását ami nálam 4800 es a középsőét mivel az a legnagyobb 1080 és működik.
    Nálad 5760x1080 nak kellene lenni,nem?
  • lac coo
    Amugy harom monitornal a teljes szeleseget ti hogy adjatok meg, atlokent ertel ezve ?
  • ozoli78
    Igaz
    Az ülés/kamera pozicion allitottam
  • lac coo
    Higyne lenne kiforgatva, 45 fokban all , csak ugy a jo ha beulok kozepre.
  • goldboy
    Szerintem nem kell sokkal kisebbre állítani, csak sajnos nem fogsz 3 monitorral sem mindent látni amire monitor vásárlás előtt gondoltál.
    A szélvédő tetején a fényvédő csíkon pontosan látod mennyire ki van forgatva a két szélső monitor képe.
    Zolinak a különböző felbontás ellenére is sikerült sokkal jobban belőni
  • lac coo
    Fovot letiltja 3 monitornal, beall egy fix ertekre, csak tologatni lehet a kamerat.
  • ozoli78
    mondjuk ez érdekes ,hogy kisebb szöget kell állítani mint a valós
    próbáltam ezt a fovot beállítani de biztos a felemás felbontás miatt nem birom:)
    amugy jó ez így :)
  • lac coo
    Mondjuk nalad szep egyformak a tukrok nalam meg nem :)
  • lac coo
    De már piszkáltam rajta, itt is kicsit úgy tűnik mintha kifelé görbülne, de amiatt van mert nem jó helyről fényképezem, be kellene tolnom a telefont oda ahol én ülök, akkor jó, csak ugye onnan nem fér rá a képre .
    De igazából az is lehet, hogy rosszul van valami beállítva, pl a monitorok 45 fokban állnak, de ha annyira állítom akkor totál rossz az egész, sokkal kisebbre kell.... Pedig elvileg ! jól csináltam mindent :D

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.28. 18:20:34
  • lac coo
    Hát próbáld előre tolni a kormány mögé ;)
    Nekem fov-ot nem enged állítani, az le van tiltva 3 monitornál nálam ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.28. 18:02:33
  • ozoli78
    meg néztem nálad valami nem kerek
    én ezt látom ,pedig az enyém tákolmány a tiedhez képest :)
    lehet a kis fov miatt van

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.28. 17:58:47
  • lac coo
    Nekem is fura, azóta már hajlítottam rajta. autóra válogatja, hol jó hol meg igazítani kell rajta . A belső tükör meg ilyen, gyak pont alatta van a kamera . Ideális így is az lenne, ha ott lenne a kamera ahol igaziból a pilóta szeme, csak a fenének kell két kormány meg két műszerfal ...
  • Tyuki80
  • ozoli78

nekem kicsit fura a bal oldali monitornál a műszerfal és a belső vissza pillantó
    be van állítva a két ldalsó olyan mintha kifordulna ?
  • mumus70
    Én ködben követni szoktam az előttem lévő csávót. Csak aztán amikor szól, hogy tolassak már kicsit hátrébb, mert nem tudja lecsukni a garázsa ajtaját, olyankor kell keresni egy másikat.
  • b-type
    lesz meglepetés :D
    múlkor a qva nagy ködben azt se tudtam hol vagyok pedig ismerem azt az útszakaszt mint a tenyerem
  • mumus70
    Én már Monzát úgy ismerem mint a tenyeremet, csukott szemmel végig tudnék menni rajta. Legközelebb ki is próbálom hogy a rajt pillanatában kikapcsolom a tévét, és futam végén meg bekapcsolom megnézni a resultot. :D :D
  • lac coo
    Fekete feherben es + 15-os gammaval ! :)
  • mumus70
    Fekete fehérben játszol?
  • Szabi #35599
    így van nálam is (bár van redőnyőm), egyáltalán nem zavaró :D
  • tobias88
    Ez valami demó szoba akar lenni amúgy? Eléggé vicces hogy az ablakkal szemben van beállítva az egész és még reluxa vagy redőny sincs
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.02.28. 10:44:52
  • tobias88
    Hát igen, 3 monitort egy típusból jó venni. Egyik ismerősöm fél nap állítgatás után tudta csak hasonló színűre hozni a 3 különböző típusú, de méretre és kávára pontosan megegyező monitorját (Azóta szerzett kölcsön egy spyder 5ot)

A sztori a szokásos, volt egy ami mellé munka miatt persze kell egy második, aztán a harmadik már nem kerül sokkal több pénzbe
  • haflac
    Ez lesz az új szim.Assetto Corsa az új Gran Turismo,pc-n és konzolon.:).
  • lac coo
    ez is agyatlan orrtolós..ha így marad, lassan jöhetne valami új szim ! :))
  • Szabi #35594

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.28. 10:24:32
  • Nekrofil
    A +4 HT nem fog segíteni FPS terén, sőt. 2600k-val játszogattam, és bekapcsolt HT-val kevesebb FPS-em volt, mint csak 4 massal. Inkább az órajel a fontos, 3570k 3.4->4.5 Ghz +17 min fps, átlag +10.
  • alma2
    nem sok minden latszik a kezfejeden felul :)
  • lac coo
    hát ha már megcsináltam, csak berakom ...:))

" Kicsit" be van égve, lámpafényben ez már nem megy, és a kormány is lemaradt :))

• alma2
    Pont par napja, voltam fent meg par hete is egy nord-os szerveren ~30 autoval, mindenfelebol. Ezek voltak csak epp tomve emberrel. Regen itt csak azok voltak, akik tudjan mi fan terem ez a palya netan kepesek is vegigmenni rajta.
    Erre mi fogadott, 1 oran at nem talaltam olyan autos csoportot, vagy akar egyet, akik kepesek lettek volna vegig menni a palyan ilyen olyan hibazas miatt, mindig kileptek. Kb 50 kocsit kovettem es MIND eltunt elolem a palya vege elott.
    Olyan lett ez a resze a jateknak, ahol a hulye gyerekek osszegyulnek mint a penny parkolojaban, dumalgatnak, hangoskodnak, mondanak nagy szavakat, amiken jokat rohogsz( erzed, hogy hidegebbre van allitva a palya, mint multkor) de ket kanyart nem tudnak menni. Ez a trackday vagy, hogy is hivjak verziora igaz, ahol nincs egy egesz kor a menet. Szoval ebbol a ket mintabol, itelve, nagyot fordult itt is a vilag.

Nem is ertem ezek, akik ilyen mokara, benazasra vagynak, meg amugy mindenki mas miert nem gyulnek pl a lakelouise-on, meg magyar sterver is volt nem olyan reg, ott viszont elofordult, hogy jokat autoztam ismeretlenekkel, mert nem mindig az arokban kotottek ki.
    Na meg ugy sokkal alkalmasabb ilyen celokra, mint a nord.
  • Szabi #35589
    Amikor a zöld pokolban egy Countach-al kényelmesen gurulgatsz a hetvenes évek zenéire, csatlakozik egy random brazil srác Superleggera-val.. elindul az adok-kapok, majd felbukkan egy német F40-el, aki mögött már épp érkezik egy F1 GTR, de közben látod a messzi távolból, hogy már villog egy C11 hogy ő sietne...

Rengeteg hülyesége van a játéknak és sokmindenen kéne még változtatni, de azért vannak bőven jó pillanatok :)
  • barcalaci84
    ez érdekes is lenne, a csütörtök is jó, de direkt raktátok páratlan hétre , h minél kevesebben legyenek itt is meg más ligában is?
  • Morgolodo
    Ezt nekem is be kellett látni annak idején. Meg azt is, hogy ez nem jelenti azt, hogy akkor Én most megelégedtem ennyivel és kész. Ha messze is vagyok a többiektől, de tudom, hogy a saját képességeim határán megyek és közel 100%-ot adtam bele (ha nem indulsz az egy nagy büdös 0%), akkor minden rendben, de ehhez menni kell.
    "Rendbe kellett tenni fejben hogy nem vagyok olyan jó mint szeretnék lenni."
    Az első lépést megtetted, jöhet a következő, hajrá.
  • Zozzer
    Menni fogok.... Rendbe kellett tenni fejben hogy nem vagyok olyan jó mint szeretnék lenni.

@KTMNORBI: Megcsináltam a fix-et, majd tesztelem ma változott-e valami.
  • b-type
    régen boxoltam, válogatáson kiütöttek elég szerencsétlenül, leseggeltem ahogy kell, ott abbahagytam, és soha többet nem mentem edzésre sem. végül is mire volt jó? semmire, kihagytam.
    ha szeretsz online versenyezni, akkor két dolog kell online meg versenyzés

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.27. 11:32:22
  • AssettoDriftER
    Assetto Corsa -Lotus72D - Lucca Ring
  • tobias88
    Amúgy ez szerintem is így van. Ezt biztosan nem a versenyszellem okozza, mert akkor már a B szervert próbálnád megnyerni ha nem jött össze az A. Én versenyezni szeretek, teljesen mindegy hogy melyik a szerver, csak sok hozzám hasonló képességű versenyző legyen.
  • Zozzer
    Na ne mondd már! Ha nem kívánod épp a szexet, akkor ne is szexeljél többet! Mert kb hasonlót mondtál. Mi abban a kivetni való? Készülsz sokáig, kiderül hogy kevés vagy, elkenődsz és kihagyod. Nincs ebben semmi rossz, vagy kivetni való. Vagy Veled még soha nem fordult elő ilyesmi semmilyen téren?
  • lac coo
    Off.: ez a Superhot egy makkora hatalmas jo cucc lett, probaljatok !!!!!
  • KTMNORBI
    Hát erről az akadásról én is tudnék mesélni!
    Kb 1.5 hónapot szenvedtem vele mire rájöttem(segítséggel persze) mi a bibi. Nekem is csak online futamokon jött elő és volt, hogy teljesen eltünt a kép is. Mondták cseréljek hardwereket(gpu,cpu,memória alaplap,stb) lényegében az egész gépet. Mielőtt bármilyen költekezésbe bele kezdtem volna tettem még kísérletet szoftveres dolgokkal kapcsolatban. Assetto, Steam, Oprendszer újrarak, de semmi. Már azt hittem venni kell tényleg vga-t. Én 3570k-s proci Msi GTX 660 Twin frozr III vga full hd low beállításokkal nyomom. Végül is az oldotta meg a problémát, amit fórumokon találtam, hogy vga drivert le kell szedni, csak azt hagyni amit windows rak fel. Plusz megcsináltam ezt is a "kézi javítást" és azóta jó!
    https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/2665946
  • lac coo
    Hát aki azért nem indul mert nem jut be A-ra, az inkább sehol se induljon ! :P