43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #36538 Láttunk már jónéhány ilyen nem igaz pletykát ami később mégiscsak az lett. Szerintem van az a pénz, főleg MS közeli cégeknél. Egy éven belül kiderül. -
Szarkevero hisztis gyokerek, ez az oldal mast nem is csinal..... -
goldboy #36536 Ez aztán a pletyka!
Lord Kunos szerint nem igaz...
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.13. 10:47:48 -
Erdemes. -
Itt es es mas ezel foglalkozo akar magyar forumokon nagyon atbeszelt, atragott tema, keress ra!
Szerintem haladj sorjaban, pl beleteszel egy kisebb rugot, ezzel a progresszivet limitalva, lesz egy pont, ha jo hosszusagot teszel bele, ahol fixen erezni fogod, hol fog. Vagy ragazd be a veget a fek dugattyujanak, tegyel ra egy tomito gyurut, ez rohadt jo erzest kolcsonoz! Mintha legfeked lenne. Bar nekem neha ki tudta engedni a levegot, aztan kellett par masodperc mig visszakemenyedett. tisztara mint az igazi.
Ha orok eletut akarsz, akkor vegyel pl gt-eye rugot bele 6000 korul idehozzak. (vagy keress ugyanilyet itthon, en nem talaltam)
Aztan a legdragabb megoldas a loadcell, sok embernek nem jon be, es nem feltetlen ad olyan elmenyt amennyibe tobbe kerul.
Vegig gondolva az osszes megoldast es csak a celt szem elott tartva a legelso megoldassal is tokeletesen tudtam mar fekezni magamhoz kepest, igy nem feltetlen eri meg rakolteni. -
Sziasztok! Load Cell-es pedált szerintetek érdemes forzírozni. Néztem PTR mod-ot G27-hez. Infótok merre keresgéljek ez ügyben? -
AssettoDriftER #36532 http://www.meglepkek.hu/autos-elmenyek -
Yag #36531 Érdekes helyzetek ezek. Az igazság az, hogy egy darabig morcos voltam, hogy milyen hülyeség, hogy nem lehet egy normális kört menni AC-vel valamilyen szuper autóval Nordon. Kicsit csapatva neki. (Történetesen nekem is csak ez az egy pálya van becsípődve, de látom akkor legalább nem vagyok egyedül) Kifarol, kisodródik, mintha direkt szívatna a játék. Aztán miután láttam pár videót a nürburgring crash compilation sorozatból, kicsit lehiggadtam. Látszólag nyüanszok miatt képes az utcai autó eldobni magát. Oké, ez versenypálya, mindenki próbál a határon autózni, magyarázható azzal, hogy itt szinte törvényszerű ha összetörik ha egy picit is elszámolja magát az ember. Nade. Miután láttam még pár videót a "Super Car Drivers Idiots Compilation" sorozatból már teljesen le kellett hogy nyugtassam az agyam és átgondolni, hogyan is kellene a pedált nyomni, hogy nekem is és az autóknak is jó legyen. Mert ha az utcán így eldobja magát egy autó egy hírtelen gázfröccstől, akkor mit szóljak AC száraz pályán az egyik Nordos-kanyarban ?
Persze nem könnyű így fejbe helyre tenni, mivel lát az ember olyan köröket is amikor mintha zsinóron húznák az autót meg se moccan és joggal merül fel a kérdés ... Én miért nem tudok így menni ? Hozzáteszem, évek óta szim-ezek tehát nem ma fogtam elsőként kormányt. A Nordschleife kanyarjait is kívülröl fújja az ember és még se megy minden nap remekül. Be kell látni, hogy a fizikai határokat nem csak a valós életben de a játékban is be kell tartani. Ezek után már nem fogok bosszankodni ezeken. Inkább párhuzamot vonok. Ha AC-ben nem tudok körbemenni a pályán egy McLaren 570s -nel, akkor valószínű a való életben se menne. Más kérdés hogy esélyem nem lenne egy ilyen autóba ülni a való életben :) De ez már más lapra tartozik :) -
Ha ő lemajmozott minket, vásárlókat, akkor talán mi is megtehetjük. :D -
Na takarodj ! :DD -
-
goldboy #36527 -
Ilyen autoversenyre ..:)
De halva szuletett otlet, igazabol semmire nem jo..Gondolom publik kis bajnoksagokra talatak ki, de egyelore nem igen van jatekos. Arra jo lenne . -
mumus70 #36525 Mire lenne jó amúgy? -
Kipróbáltam ezt a sim racing systemet, elég jó, rajtnál szerver elszállt azt csókolom :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.10. 21:20:37 -
mumus70 #36523 Motor más mint az autó. Nekem is volt egy 25 éves Honda CB 750-em, egy rozsdafolt nélkül! -
menj másik napszakban, amikor nem szembe tűz! GET REAL! :D -
El Gigante #36521 Nekem is a nord, hosszú egyenes, de annyira hogy egy sárga képernyő a monitorom -
Post process kikapcsolása? Én az elcseszett árnyékok miatt kapcsoltam ki, Nordon az ablak olyan volt, mint egy stroboszkóp... -
El Gigante #36519 A napsütést, hogyan tudom kikapcsolni? Semmit nem látok! -
Jah ..:))
Azt hittem azok még ilyen hajszálrugósak ! :) az a felhúzós ..! :))
tuti valami konzol bemutató (is) lesz, mi másért kellene ekkora cécó ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.09. 20:30:00 -
Nvidia reklám van ott fenn, a konzolba AMD van:) -
Valami konzolparti lesz ? -
azért ez se rossz :D
-
Higy dogolnenek meg Kunosek ...! :)) -
140 eveset ne vegyel, hat az oreg, eszi a rozsda ! ;) -
Kawa ER5
Szerettem azt a cuccot, a kettes eleg volt varosba, 20-100-ig:DDD Olyat akartam, de nem tudtam megvenni, poedig 8-140 eves hasznaltakat kerestem:DD
-
goldboy #36511
Jönnek a vasak, valami média esemény lesz... -
AssettoDriftER #36510 Re OFF:
Egy Kawasaki er5-el lenne tervben és nem is a kanyarvadászat meg a másodpercek hajszolása végett, inkább csak a feeling és a tudat miatt, hogy a való életben is végigmehetek a Nordon.
-
Ratrak #36509 kicsit OFF:
Eddig Lövey Ádámtól olvastam igazán jó motoros beszámolót a Superbike-ban. Ő egyértelműen azon az állásponton van, hogy a Nord autóval fun, motorral inkább ijesztő. Pedig nálam sokkal jobban tud motorozni a srác. (Megkockáztatom, hogy az ország motoros társadalmának többségénél jobban tud motorozni) Szóval én hiszek neki, egyszer meglátogatnám én is a ringet, de csak autóval. Egyszerűen annyira sokféle az aszfalt, annyira sok helyen annyira huplis, és ahhoz képest annyira gyors, annyira zéró bukótérrel, hogy ez így egyben nagyon sok az élvezetes motorozáshoz. Egyenesben húzni neki - ahhoz meg nem kell Ring... És még csak azt sem mondanám, hogy egy elkényeztetett, jó utakkal rendelkező ország motorosának a véleménye. Persze, ez is csak egy vélemény. Ez spec. olyan, amit én megfogadnék/tam. -
AssettoDriftER #36508 "A Nordschleife nincs elzárva a nagyközönség elől: a szezonban szinte minden hétköznap délután, illetve a legtöbb hétvégén bárki kipróbálhatja némi díj fejében, ezt hívják Touristenfahrtnak. Ilyenkor német autópályának minősül a ring, csak rendszámos, utcai forgalomra alkalmas, utcai gumikkal szerelt, közúti zajkorlátozásoknak megfelelő járművekkel lehet felmenni rá. Rendkívüli népszerűségnek örvend ez az intézmény, jó idő esetén igencsak meg tud telni az egész környék.
A legfontosabb, hogy ha baj van, minél előbb biztonságos helyre kell húzódni. Mivel a Touristenfahrt idején a német autópálya-szabályok érvényesek, ezért baleset esetén hívni kell a rendőrséget, akik helyszínelnek. Meglehetős rutinjuk van ebben, mivel naponta többször teszik ezt. Ezen túl a pálya emberei is megjelennek, ellenőrzik a korlátokat, olajfolyást, stb., és minden költséget kiszámláznak a károkozónak."
Szvl az ilyen crash compilation-on fájó összeszámolni,hogy hány száz/ezer eurotol válnak meg az emberek.
-
AssettoDriftER #36507 Bakancslistámra fel van karcolva, hogy pár éven belül motorral körbemenjek a Nordon.
Egyszerűen imádom azt a pályát és függő lettem.
Nézegettem az árakat ,hogy mennyi egy kör stb.
Ha minden rendben lenne oda-vissza út,szállás (ismerősnél),pár kör, gyakorlatilag egy nyaralás árát kiadná (jó értelembe)
Mindaddig voltam annyira bátor még nem jutottam el odáig, hogy mennyire kell zsebbe nyúlni, ha összetöröd magad és saját lábán nem tudod lehozni a kocsit/motort.
Ha olyan jellegű a baleset,hogy törik a korlát/trailer kell/és piros zászló, akkor bizony elég húzós lesz a számla,mert a kiesett bevételt is kifizettetik az emberrel.(persze jogosan) -
mer' nem látja a monitort amugy :) -
En csak azt nem ertem miert kell ehhez rift ? :)) -
döbbenet, zseniális! -
Haver jött a megfelelő autóval a megfelelő időben ... -
Király! Nem vagyok teljesen süket a dologhoz, de autó típusban és színben a valós felvételen és az AC-ban egyidejűleg megjelenő azonos vagy közel azonos autókat, nem értem. Mármint, hogy ez, hogy lett összehozva. A zöld hátteres AC-s felvétel az tiszta :)
. -
goldboy #36501 -
Latom a Golf neked is szemetszurt:) A tipikus streetfighter optimista fajta:))) -
Amelyik versenybol van, ott eleve hataron mennek, palya autok, de a tempo miatt el is lehet dobni.
Az utcai pilotak meg vegyesek. Tul vallalja, optimista, a palya es/vagy az autot sem ismeri stb.
4:20-tol tipikus utcai auto-versenyzo, talan az auton van valami utcai "tunning" (ez vagy az 10%-kal kicsit mas, szinezett fekek es gatlok:)), de attol meg alkalmatlan ilyen temponal kerekvetozni:D De legalabb volt rajta bukosisak.