43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #37899 10%, jó az -
Olyan sokat nem gyorsult .
-
Az így már sok.
-
goldboy #37896 Na jó, de az SDK is frissült 2,2MB
-
És 127 MB a DLC. -
Csak 296 MB az 1.8. :))) -
Igen. Ebben lehet valami. ;) -
Csak azt mondom, ha átverve érzi magát egy konzolos, az ár-értéket illetően, az kivárhat egy akciót. Szerintem el kell dönteni, hogy ki kinek a szempontjából nézi a dolgot. Ha te Kunosért izgulsz, akkor vásárolj első napon. Ha olcsóbban akarod megszerezni, mert drágállod, akkor várj ki egy akciót. Szerintem ez nem olyan bonyolult. -
Igen, volt valami hasonlo info, de talan azt ok sem gondoltak komolyan;) Talan csak nem akartak elremiszteni a HC PC-s szimeseket:D -
Vagy meg igy, itt a FOV sem annyira durva, nincs dupla kormanyom es hasonlo: https://www.youtube.com/watch?v=qRJ2ABaLUXw :) -
Abból Kunos nem fog gazdagodni. Első hetek a sorsdöntőek ( de van ahol az első napok... ) -
Főleg ha azt veszem, hogy 1-2 éve kijelentették, hogy nem lesz AC konzolon, csak is kizárólag PC-n.
-
Nem. A konzolos is várhat az akcióra. Senki nem kötelez senkit, hogy day1 vásároljon.
-
tehát így két év után neked pécén jár a 15 eurós AC (most, akcióban), de a konzolos fizessen csak a HIÁNYOSABB tartalomért is 80at? :D
(fordítva ___MINDIG___ teljes, dlckkel egybepakolt verziot kap a pécés, ha a konzolos megjelenés után fél-egy-kétévvel jön a portolt verzió a gépre, ez a kárpótlás azért, hogy nem day1 kaptad, hanem day400... ezért vannak akciók is. te azért fizetsz teljes árat, mert day1 játszod - mindenki más jobban jár (olcsóbban jön ki). janem, a konzolosok most nem, őket totál hülyére veszik... :( ) -
én tényleg(!) reménykedtem, hogy kipofozzák a konzolos (és a konzolos miatt a pécés) szinglit, karriert... ehelyett még a pécés, 2 éves cuccnál is gyengébbet kaptak (bugosabbat) - tehát más lenne a helyzet, ha ugy lenne elégedetlen a konzolos közönség, hogy minden földi jót megkaptam, ami ettől a csapattól csak lehetséges.... erról szó sincs :) -
Ha visszagondolok Kunosra, a 2000-es evek elejere (japan, zenesz, "A baratno" es persze az nK, valami japan forumon ment az ertekezes), aztan a 5-6 evvel kesobb meglovagolva az LFS sikeret az nKP-vel, kesobb a Ferrari promo program, es vegulul az AC kezdete es a techpreview, azert most egy ilyen video promo zarokep eleg jol nez ki es komoly fejlodes! 
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.26. 16:40:12 -
Igazabol ez volt a legnagyobb huzas toluk, hogy "nullarol" indulva (kiado, elozoleg rendes kiadott program, penz, igeretek hogy lesz konzol stb.), olyan jol tudtak menedzselni a "programot" (es kozben a felhasznalokat, nepszeruseget, eladasokat stb.), hogy fokozatosan elerhettek a top kategoriat. Azert ilyen licenszeket nem adnak csak ugy, mert penzert sem!
Persze ehhez tuti kellet a kozvetlen Ferrari es egyeb kapcsolat is, de akkor is.
Visszagondolva hosszu szules volt ez a nehany ev, de csak igy mukodhetet. Nem volt veletlen az 1 eves techpreview, aztan az 1 evnyi earlyaccess a sok "ingyenes" (pl. Lotus) autoval, kozben a fokozatos fejlesztesek, amivel folyamatosan fentartottak az erdeklodest (AI, race, online), es a rendszeresen bovulo egyre jobb tartalmak. Aztan meg a konzol fejlesztest "leplezve", es persze kozben folyamatos bevetelt generalva, a DLC-k kiadasa.
A 4 ceg kozul, akik az emlekezetes 2012-es szimes bejelenteseket tettek (AC, CARS, R3E, rF2) Kunosek csinaltak a legjobban, raadasul ugy, hogy ok voltak a legnagyobb hatranyban (penz, tapasztalat miegyeb).
CARS: user teszteles, fejlesztes, modolas, penz visszafizetes, mindenki mindent tudott..., az emberek meguntak amire megjelent.
R3E: regi engine, csicsaval, kamu autokkal es palyakkal kezdtek (PENZERT!, egy vicc!), persze azota van minden, de az engine...
rF2: total elhibazott koncepcio, elofizetossel, csak HC szim modern graf nelkul, nepszerutlen tartalom, modolasra gyartva, a megjelenes utan 1 evig semmi nem tortent. -
Úgy láttam, PSN-en 15 eFt.- a játék és 9 eFt.- a season pass. Vagyis kb. kijön a 80 euro, illetve valamivel alatta. De ezért cserébe jön minden hozzá. Mondjuk most kell eladniuk, amennyit tudnak, mert hamarosan jön a GT Sport, ami le fogja verni a piacot PS-en.
Egyébként lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de szerintem botrányosan gyenge volt az AC marketingje konzolon.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.08.26. 16:19:52 -
azért durva belegondolni, hogy összehozták a szentháromságot, plusz még a zöld poklot is :D
-
Hát akkor ez eddig, nem akciós áron, 80 euro volt PC-re. Tényleg vicces lett volna ha konzolosoknak odadják DLC-ékkel együtt, 40-60 euroért.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.26. 15:44:20 -
41 euro volt eddig az összes dlc megjelenéskor, plusz jön ma a három autós csomag 3 euroért
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.26. 15:37:27 -
Pedal az solid aliminium ! :) -
Jackal #37877 Eddig legalább a külső látszatra adtak, de a mostani fröccsöntött vázzal már annak is annyi... Egyre jobban átmegy gagyiba a fanatec is.
UI: de még a pedál is műanyagnak tűnik
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.26. 15:09:19 -
goldboy #37876 Szerintem a kínainak ez volt elfekvőben -
Hat az a medence csempe boritas honnan jott ?! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.26. 14:59:58 -
goldboy #37874 Boccsi 1 karakter félre ment... -
Goldboy: torolnom kellett, bocsi, SG bug miatt szethullott a topic (rossz, nem lezart, hianyos spoiler tag). -
goldboy #37872 Jéé vazze 1080 fokos...
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.08.26. 14:57:18 -
El Gigante #37871 "Replay files will not reset anymore at session start (no need to rush out of the server anymore to save a replay)" VÉGRE -
goldboy #37870 1.8
- New Ferrari FXXK (Tripl3 Pack DLC)
- New Ferrari 488 GTB (Tripl3 Pack DLC)
- New Praga R1 (Tripl3 Pack DLC)
- New Audi S1 (A1)
- New Monza 66 Full Course (sopraelevata)
- New Monza 66 Junior Course
- Improved reflection quality
- Improved shadow stability
- Improved graphics performance
- Fixed Tyre Model 10 not updating Dx and Dy value in telemetry app
- Added AI traction mistakes
- AI improvements on slower reaction after an impact, for more realistic collisions
- Overlay Leaderboard now shows correct positions on the grid at race start
- Fixed Laps app showing 0 as first lap
- Fixed Race Control UI for the low resolution screens
- Wrong direction penalty gets also time penalty
- Added float clutch to SPageFilePhysics
- Fixed turbolevel digital item showing a wrong value
- Fixed various problems/timing on ghost cars
- Fixed typo on sound distance attenuation for Lotus Evora GTC/GX
- Fixed sample attack for BMW M3 e30 GrA/DTM limiters
- Replay files will not reset anymore at session start (no need to rush out of the server anymore to save a replay)
- Fixed remote cars head movements in multiplayer and multiplayer replays
- Fixed typo on LaFerrari active differential lock in coast and small bumpstop stiffness changes
- General improvements on V10 tyres for rolling resistance, flex, pressures and more.
- Improved Maserati GranTurismo MC GT4 suspension, should improve braking without ABS
- V10 tyres for Hypercars LaFerrari, McLaren P1, Pagani Huayra
- V10 tyres for GT2 cars BMW M3 GT2, Ferrari 458 GT2, Corvette C7R
- V10 tyres for Racing Hypercars Ferrari 599XX, Ferrari FXXK, Pagani Zonda R
- Fixed ERS power output when battery is close to 0 and MGU-H is set to battery
- Removed ERS cockpit controls for MGU-H and Recovery in McLaren P1
- Improvement in performance for collision detection and physics solver
- Fixed clouds when switching sessions
- Returning to pit during a time penalty results in a greater time penalty
- Fixed possible drive through cheat
- Fixed blurred objects not working if speed was negative
- Fixed hotlap mode: now valid laps will be correctly registered
- Removed white flag: a new message will appear the moment the race leader starts his last lap
- Modding: extra animations now binded to three channels NUM 4, 5 and 6 (group animations to make them play simultaneously, otherwise each clip will be played separately)
- Modding: rotating object support, useful for cooling fans [ROTATING_OBJECT_0] in extra_animations (affects in-game)
- Modding: series scripts added for digital speed bars [SPEED_SERIE_0] in digital_instruments and invert option for KERS input items (add INVERT=1 line)
THX.Gergő -
Amugy ez miert akkora tema, hogy a konzolosoknak nem tetszik ?
Hat ez siman boritekolhato volt, akinek egy CM F1 keves csicsaban, szolgaltatasban annak ez alfa gamenek is vicc :)
-
Gozom sincs, friss install volt, beallitasok nelkul, "vakon" tologattam, hogy uszkve, aztan mentem;) Csak a random AI-t akartam hirtelen kiprobalni. Ami 80-100% volt, es ami keves, majd ma megnezem 90-100%-on, valami hosszabb es szelesebb palyan, ahol tudnak elozni is, nem akad el a mezony. -
Kb ilyen a harom monitor is, csak kisebb fovot lehet hasznalni, nem nyulik meg ennyire minden, meg hat ugye van meg oldalra plusz ketto. -
Az uzleti vallakozas mar csak ilyen, mindig veszelyes:D Marco valszeg tudja mit csinal, tuti evekre elore kitalaltak a taktikat;) O eleve konzolos, tudja hogyan mukodnek ott az uzleti dolgok. Persze a Forza mas kategoria, de ott is parhuzamosan duplan (Forza + Forza Horizon) eladnak minden tobbszor X evente;)
Jatek mukodesben, foleg karrier es korites, valszeg jo hosszu listat lehetne osszeallitani, hogy mi miert nem olyan mint kellene;) Es mind jogos lenne, igenytol, megszokastol fuggoen. -
Jackal #37865 Alex. mennyi volt az FOV-d azon a videón 1 monitorra számolva? (bár ha beállítom úgy, tuti anyázni fogtok mikor ráhúzom a kocsit véletlenül valakire oldalról :) )
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.26. 13:47:33 -
GPx8 #37864 Azért egy kicsit mi is támogattuk a fejlesztéseket... :) -
Ez a kartonkivagos dolog szerintem nem ugyanaz. Itt egy 2D kepet latsz egy sik feluleten ott meg atnezel rajta. Tudom szamtekes fejjel logikus de szerintem nem. Egy 10 X 15- os fenykepen is elfer egy templom....:) -
Biztos hogy tobbe kerul(t), eddig volt 5 DLC;) Ha valaki mindent fel aron vett, akkor is tobbre jott ki, szerintem.
De ezzel nincs is gond, 2+1 evvel korabban megkaptuk, a techpreview-val futtatak be, az early access-szel es a DLC-kkel tamogattak a tovabbi/konzolos fejleszteseket. -
Meg esetleg az is kiverné néhány embernél a biztosítékot, hogy ő PC-n eddig megvett minden DLC-t a konzolosok meg megkapnák alapból. Persze nem néztem utána, hogy ez többe került-e, mint a konzolos cucc, de biztos lenne, aki kiszámolja.
Én mindenesetre begyűjtöm majd a mai DLC-t is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.26. 13:40:52 -
Azert a 3 monitornak megvan az a nagy elonye, hogy a szeles meret, es foleg a szogbeallitas miatt, sokkal realisabb FOV-ot lehet beallitani, nem kell csalni, realis ballitasokkal is hasznalhato.
Mig 1db, kicsi, tavoli monitornal eleg sok a kompromisszum:) De te is tudod, neked is volt 22" monitorod;)
Egyszer kiprobalom mar, hogy kivagok kartonbol egy 24" monitor kepernyo meretet, es igazi autoban magamele teszem ~1 meterre:D Persze, akkor lenne az igazi, ha kozben korbe le lenne fuggonyozve feketere az egesz auto. Majd valakinel anyosulesen le kell tesztelni, ott biztonsagosabb;DDD