43023
  • AssettoDriftER
  • Ratrak
    Tripl3 pakkal tolja valaki? Tök jó a 488-as, sokkal "játékosabb", nehezebb vezetni, mint a 458-at, viszont gyorsabb is (default setup). Az a pályagép meg nekem a KTM-re hajaz, ami jó dolog, mert azt is imádom. Az FXX már túl "űrhajó" az én ízlésemnek, de szépen megcsinálták azt is. Másik: csak én vélem felfedezni a különbséget a V7 és a V10 gumik közt? Valahogy azon kapom magam, hogy sokkal jobban bejönnek a V10-es gumikon gördülő járgányok.... ;)
  • lac coo
    Megvan, rájöttem ! :)

A kuplung pedálom kicsit koszos lehet , mert picit remeg , alapon nagyon piciket benyomódik ...emiatt nem enged visszaváltani, mikor pont úgy kapja el, hogy éppen be van nyomva icipicit a kuplung. Megnéztem, ha szándékosan kicsit csúsztatom a kuplungot akkor is megzavarodik a visszaváltás, vagy ilyen, nem tudom nem értek hozzá...
    Szóval a lényeg, hogy ez volt a baja .

mondjuk azt sem értem miért nullázta le a pedálút beállításaimat, mikor pl a kuplung az csak középen dolgozott, nem kopptól-koppig .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 20:50:07
  • lac coo
    Jah hang nincs sajnos, telefonos, de a lenyeg, hogy gyak a ledeknek siman pirosig ki kene gyulladni visszavaltasnal, ezzel szemben itt elobb nem engedett valtani, ez meg eleg karcsu :)
  • lac coo
    Egyik korben jo, utana meg alig tudok elfprdulni mert az istennek se valt vissza, hiaba nyomogatom a valtot.

• lac coo
    Valaki találkozott már olyannal, hogy megbolondul a visszaváltás?
    a gomb jó, azt néztem, de elég sokszor alig tudok visszaváltani, mintha a motorvédelem bolondult volna meg. ezerszer végigcsinált féktávok, szóval valami tuti történt , egyből feltűnt.
    Sokszor olyan későn enged visszaváltani, még gázfröccsöt sem ad szinte az elektronika....
    Van, hogy 60-nál tudom visszaváltani a GT3-at hármasba! Onnan alig akar elindulni, az még egyesnek is kevés :))
    ezmi ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 18:18:46
  • arty
    - nem tőled kérdeztem
    - tényleg érdekel, hogy van-e akció
  • b-type
    engedd már el ezt a q témát légyszi. Mindenki megértette már hogy neked nem eleg olcsó
  • arty
    vicc nélkül - tényleg lesz faszbuk akcio? ez a háromjurós jó lenne ócsóé....

szerk: izé, REÁLIS áron!
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 20:33:14
  • Solt
    Óóó... nekem nem fáj... Te véleményed, te kereszted, cipeld csak! :)
  • arty
    dede, végre értékarányos volna a dlc :)

tudom, hogy fáj, te akkor vegyél 10 db-ot és told be ide giftként :PPP
  • sertrex #38248
    Kiváncsiság.mi? Mi lehet odaírva? :DDD
  • lac coo
    Ha nem kell elolvasni minek beirni ? :)
    Meg ugyis elolvassa mindenki ;)
  • b-type
    mert a privátüzenetek nem elég kezelhetők.
    Meg vannak akik nem írnak csak olvasgatnak, azokat kímélendő, jelzi hogy azt nem kell olvasni
  • Solt
    Drága... Ráadásul nem is arányos! :)))
  • Alexease
    Eppen az a lenyege, lazan kotodnek a topic-hoz, nem kotelezo lenyitni, nem vesztesz vele "semmit", de olyan fontos infok ugy sem kerulnek bele, mint p.: A hetvegen AC Facebook like/share es post-ert kupon jar, amivel 2EURa DLC-k darabja!
  • Hasselhoff72
    En mar nem nyitom le:))
  • lac coo
    Hat jah, rakjatok ki nyiltan a szennyest ! :)))
  • Alexease
    Olyan ez, mint a tombola: azt hiszed, lesz valami erdekes benne, kinyitod, aztan megsem:D
  • lac coo
    Lehet itt is, minek ez a gyoker spoilerberakas...!? :)))
  • arty
    akkor gyertek at forzatopikba, beszelnunk kell :))
  • lac coo
    Megba..ta az isten mar ezt szpojlert ! :))
  • balazsgigi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam sincs ffb(T500),cockpit fov-ot kellene még valahogy állítani.
  • Alexease

En csak velemenyeztem es a videot tettem be, kiprobalni nem tudom:) Sajnos a minimum konfignal +1GHz-cel lassabb a gepem (minusz 2-3 generacio:P), es fele annyi a RAM-om;) Meg sem probaltam feltenni.

Bar jo lenne, erdekelne a dolog, nem szim, de nem is az a dolga. Hianycikk az ilyen stilusu autoverseny PC-n (laza versebnyes, valtozatos egyeb helyszineken, pontgyujtogetos, auto/palya nyeros/nyitogatos stb. Emiatt tetszett a SRW vagy az ACR is, persze ettol messze voltak es el is halaloztak:)))
  • arty
    én is megoldottam: nem vásárolok tőlük terméket day1, ahogy mondtam.
    eközben pedig itt is szóvá tettem, ne csak kunos ajnározása menjen 7*24 :P

OFF Alex:
    se nálam, se tottinál nincs ffb - nekem thrustmaster, neki fanatec a kormánya. neked logitechel jó? és amugy már elhagyták a béta jelzőt, szal mennie kéne ;)

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 13:39:52
  • Alexease
    OFF
    Az FM6 Apex-et nem "mostra" gyartjak, de eleg nagy elore lepes lehet majd PC az ilyen stilusu autoversenyekben. Nem is a kinezet a fontos, hanem a jatekmenet, a szolgaltatasok, a heti event-ek, az elerheto autok vagy palyak, az hogy lekoti az embereket a rendszeres hasznalat es gyujtogetes. Persze meg open beta, messze a vege, de latszik, hogy az MS probalja PC-n is bebetonozni magat, ami nagy elony lehet kesobb, ha 2 platformon tudnak nepszeruek lenni egy programmal.
    Persze, az AC 3 platformon tud ott lenni:)))

Mar kezel kormanyt is (), a latvany es a vezetesi elmeny meg a "szokasos" lehet. Ha odafigyelnek a PC-s igenyekre, akkor 1-2 ev mulva meg jo is lehet.
    6. perctol van Spa , eleg jo.
  • Alexease
    Van egy kis technikai problem a szerverrel, 1-2 nap es megoldodik;) Lusta voltam kicserelni mindenhol statikusra, gondoltam gyorsabban megoldjak (ugyan az a szerver mint az SG).
  • b-type
    Most sem akarod érteni, én azért hallgatok mert nekem semmi bajom az egésszel, én az a birka vagyok akinek zöld a fű és kék az ég és teli a szám azért kussolok.
    ha nekem bajom van egy termékkel, szolgáltatással akkor meg oda beszélek ahol változtathatok, ..mittoménazt azt személyes problémánál sem a közösségi oldal üzenőfalára írogatok, hanem fogom és megoldom.
    szerk: és nem azért mert ez az egy igaz út, hanem mert így ésszerű

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.08. 22:03:03
  • lac coo
  • arty
    szerintem hallgatni birkaság. vagy rosszabb.
  • b-type
    bármit teszel a te dolgod, nagyon túlvállaltad már, teszem azt nekem megvan a magam felfogása az iRacing-l kapcsolatban, de nem megyek oda hangulatot kelteni, ha megkérdeznek elmondom, de alapvetően nem érzem kifogásolnivalónak az árképzésüket, vagy szolgáltatásukat...és még meglepő mennyi dologban így teszek.
    Eleinte csak dumáltunk, de a vége felé már, amikor nagyon nem akarod megérteni, hogy nekünk/nekem miért van ez az egész rendben Kunos ár/érték DLC dolgaival, akkor már elgondolkodtat hogy mi is a célod ezzel az egésszel. ..és bizony ha az én bizniszemben csinálnád ezt akkor morcos lennék, nem foglak Kunos-nál bannoltatni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni, van éppen elég dolgom, de ja,legyünk elég nagyfiúk már ahhoz hogy ne akarjunk másokat megmenteni attól ami szerintünk nem jó nekik..
    kicsit összecseng azzakl mikor valaki az F1 futam után beírja hogy milyen jó hogy mást csinált helyette...aludt, vagy mittomén...döntesz azt kész, mások meg máshogy döntenek.
  • tobias88
    Osztályozza, hogy hogy versenyeztél eddig, azt hiszem steam felhasználóhoz kötött. Alap esetben B / C vagy talán. Játsz olyan minoratingos szerveren ahova bárki felmehet, versenyezz párat tisztán és már mehetsz is oda ahova szeretnél
  • El Gigante
    mi az a minorating? szerverre csak azzal enged
  • lac coo
    miért nem jó a banner ? :)
    Megszokásból itt kattintgatom végig az autós oldalakat, azt most nem tudom ,mert a nevére se emlékszem . :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.08. 20:27:12
  • arty
    :)))
    nyomjál fel kunosnál, majd jól kibannol a forumáról :D

jézusbakker... ez egy forum, nem az árukereső értékelései között vagyunk, ahol épp hazudok a portékáról... próbáld meg feldolgozni, hogy a negativ vélemény is vélemény - de annál nem több.

biztos lenne értelme egyébként az árakról az eladóval diskurálni, amikor az monopolhelyzetben van - elvégre assettót csak kunosék árulnak ;) mást nem tudok tenni, csak annyit, hogy mindent akcióban veszek meg... és egyelőre ezt is teszem.

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.08. 19:40:58
  • croatianus
    Mióta feladata a szervnek a gyógypedagógia? Ennyire ráérnek?
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.08. 02:40:15
  • lac coo
    Off, csak eros idegzetueknek ! :)

• b-type
    még egy picit felvéve a dolgot, mert csak most kerültem net elé :)
    ha kiszipolyozva érzed magad, akkor ne engedd...ennyire egyszerű. A dolog nem bonyolult, és nem is érdemes bonyolítani ahogy egy egy szöget is felesleges és nem is lehet könnyen bonyolulttá tenni.
    annak idején amikor vállalkoztam, ha problémád lett volna az áraimmal, vagy a szolgáltatásom minőségével és személyesen velem beszélted volna meg, vagy olyan helyen ahol ott vagyok, egy esetleges válaszadásra lehetőséget adva sokkal rokonszenvesebb dologként jelik meg az ügyed, mintha a vevőkörömben, és a lehetséges vevőkörömben dolgozol azzal hogy én drágán szolgáltatók, vagy nem megfelelő minőségben.
    Ne értékeld túl a szereped, eladó-vevő kapcsolatban állsz, de ennél nem több. Nekünk nem kell megmagyarázni hogy miért vedd meg, neked meg nem kell elmagyarázni hogy miért 'szipolyoz' ki Kunos, ott ahol Kunos pont nem is értesülhet erről.
    Nem korrekt.
  • AssettoDriftER
    Valakinek van tapasztalata a d3dgearrel kapcsolatban?
  • tobias88
    ő baja, minek ment fel publikus szerverre?