43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
"About the list of cars included in the Porsche program, stay tuned. The cars included in the Vol.1: 911 Carrera S, 935 Moby Dick, 918 Spyder, Cayman GT4 Clubsport, 718 Cayman S, 917/30, 911 Carrera RSR 3.0 1974, to provide a perfect mix between road, racing and historic cars. As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we’ll release Silverstone 60’s and the new Porsche Panamera G2." -
GPx8 #38498 Mi van benne? -
jé, az pont szeptember vége :D -
goldboy #38496 7 euro, season pass 15 euro, tudom drága -
25.-en dlc.... -
-
neilszab #38493 GT3 Bajnokság - Barcelona!
Folytatódik a GT3 sorozatunk a második futammal, most még nem késő csatlakozni, hiszen a 9 futamból 2 eredmény eldobható, így még bárki teljes eséllyel harcba szállhat a bajnoki címért!
Ez első versenyen több mint 50 résztvevő állt rajthoz, így a nagy mezőnyben mindenki meg fogja találni a hozzá méltó ellenfeleket.
Skin-eket még péntek estig lehet beküldeni, illetve csapatokba is lehet még rendeződni, akik ezt most vasárnapig megteszik, azoknak jóváírjuk a csapatpontokat az első futamra is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
2. futam - Barcelona: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6003
Csapatnevezés: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5991
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.12. 20:21:01 -
Az nekunk pont jo lesz husz ev mulva !
Ket pelenkazas kozott beallitjuk, aztan race ...! :)) -
Engem nem zavar, ha a hétköznapi közlekedés egyre kényelmesebb lesz. Csak az autósportok/sportautók ne legyenek hétköznapiak. :) -
20 ev mulva olyan lesz az online verseny, hogy az ember a garazsban kapcsolgat ezt azt, aztan a startnal reflexbol megnyom egy gombot, hatradol, es vegignezi mit csinal az autoja a versenyen:) -
Na, ez a real árkád! Még jó hogy nekünk itt vannak a real szimek.
-
Pitti #38488 Nem akarom megérni hogy az unokám ilyennel vigyen a zesztékába...
-
Ezekutan piszkaljak az embereket vagy a Codies-t, hogy gamepad-re fejleszti az auto iranyitast:)))))
Kormany-es-pedalok-helyett-johet-a-vezerloegyseg -

Megyek, veszek még egy kiló krumplit, hátha...
-
Net frame work, meg ilyen vackok rendben vannak ? -
Tyuki80 #38484 Egy kiló krumpli???Viccelsz!
Már az F1 2010 sem ment egy kiló krumplival...ahhoz is minimum 1 kiló krumpli és 4 gerezd fokhagyma kellet gyorsításnak.
Ne csodálkozz,hogy nem fut...
Már régóta 3 kiló krumpli kell a játékokhoz.
Mekkora trollok vannak....

-
neilszab #38483 Kedd esti FunRace: Historic GT Pack!
Holnap este a GT Legends-ből ismert hősköri gépeket felvonultató mod-ot fogjuk meghajtani, olyan vasakkal fogunka pályára gurulni, mint a Porsche 911 RSR 3.0, a Chevrolet Corvette, a Ford Capri RS 3100, a Nissan 2000 GTR és a listának még nincs vége...
A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6008
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.10. 21:57:01 -
Én vettem egy kiló krumplit, de azon sajnos nem fut.
-
GPx8 #38481 Az AC mindenen elfut, szárítógépen is! :D -
felbontás oké...majd holnap még szívok vele
GPx8: elsőre szárítógépnek olvastam :D ...Mindegy ma este töltöget, aztán majd utánaolvasok.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.10. 20:51:08 -
GPx8 #38479 Számítógépen is próbáltad? :) -
Assettoban nézd meg a felbontást, akkor szokott betöltésnél vacakolni ha el van állítódva. -
Nah, eddig teljes katasztrófa a szimezés :))
Assetto nem akarja betölteni a pályákat, töltőképernyő és visszadob, minden pálya. rFactor2 katasztrófa force feedback, vagy illenék lecserélnem a DFp-t, vagy 1év 3hónap távollét után nem ugyanaz az érzés. mást el sem tudtam indítani, Dirt rally 21gigát kér, Pcars 8 giga, RRRe 12giga.
...és akkor még ott vannak az egyébb játékok amiket le kellene tölteni és frissíteni.
...helyzetjelentés vége :) -
Jackal #38476 Nagyon fos a té az utóbbi hetekben, majd megjavítják. Nem kábel gond van, hanem döglődnek le a szervereik. -
Igen, nálam a szar T-home-os Dlink kábel router volt a hibás (gyárilag) 3x szor szóltam nekik, hogy cseréljék ki, nem tették. Ahogy lejárt a hűség mentem át Digire mert szerencsére időközben bekötötték az utcánkba. Ja és nálam is cseréltek kábelt, modem tápkábelt minden lószart de a neten utána néztem és sokan panaszkodtak a Dlink routerre mert gyárihibás. T-home-ot meg messze el kell kerülni, volt hogy majdnem kirántottam az egyik "kedves" munkatársukat a pult mögül mert megalázóan szemét módon viselkedett egy idős párral elöttem. -
Sot , ha szerzel egy dongalabu kisgyereket, ugy mesz be az a legjobb ! :) -
A modemet erdemes neha kicsereltetni, az is "kopik", jonnek az ujak, megbizhatobbak es erosebbek, foleg ha valaki otthon WiFi-t es/vagy TV-t is hasznal, es tobben is vannak ra. A net-es problemakra finnyaznak a cegek, de ha TV-t is hasznal valaki, akkor azzal komolyabban foglalkoznak, erdemes foleg arra hivatkozni. Es ha meg telefon is van rajta, akkor orjongeni, hogy elvagjak az embert a kulvilagtol;DD -
Én találkoztam hasonlóval, szintén telekomos internet, 50 megás volt és mindig ledobált(azért annyira nem gyakran), aztán váltottunk 120 megásra és kaptunk új modemet, azóta jó.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.10.09. 08:33:33 -
Nem vagy eltevedve, jo helyen jarsz.;)
Nehogymane ! :) -
Tyuki80 #38470 Bármennyire is eltévedtem itt az assetto topickban,képzeld!Kurva sokat tudtál segíteni!:)
Ugyanis valószínüleg az IP tv zavarhat be.Anya lefeküdt kb 2 órája,azóta semmi gond.Mikor megy ,akkor néha le le dobál.
Amúgy nem vagyok megeléghedve a t home mal...Régen Upc-s voltam,az kicsit drága volt,de legalább jó.Soha nem volt gondom.Ez most nem tetszik.
Alex!Igazad van,akkor mikor átítratom a nevemre a szerződést,be is fogom jelenteni,hogy nézzék át a rendszert,mert nem vagyok teljesen elégedett.
Köszi az ötleteket.
Bocs az offért! -
Sracok!
Ennyire ne legyunk mar eltevedve ez az assetto topic, de a regi szep versenyek emlekere, csak neked...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre a kerdesre nem csak itt nem fogsz valaszt kapni, hiaba Alex is segitokesz ember, hanem a megfelelo topikban sem kapnal. Mintha egy 10 ismeretlenes egyenletre varnad a megoldast...Es azert mert pl nekem sosincs gondom a t-home-os nettel semmit nem jelent, teljesen mas halozaton, telepulesen eszkozokon vagyok mint te, ha csak nem vagy a szomszedom, de egy szembe szomszed is lehet mas "kozpontba" de az oszlopon levo eszkoz masik portjaba van dugva, ami "jol" mukodik, maris nem letezo jelenseg masnak a te problemad. De eloszor inkabb kerdezd meg a szomszedodat, bar nem sok eselye, van, hogy az indexen kivul masra is hasznaljak, igy lehet nem fog tapasztalni hasonlo problemat. Vagyis magadra vagy utalva, neked kell vegigjarni. A teton, legalabbis bizonyos halozatnal egybol vagy splitter ami a modembe es a tv-kbe kuldott jelet "elvasztja", szoval dugd be direktbe amennyire lehet (meg a halozat tipusat sem irtad le) pingess egy t-home-s szervert, napokig probald ki tobb geppel, logold timestamp-pel es ha bebizonyitod nekik, hogy minden nap este 8-kor szar a net mondjuk 10-ig, amikor ugye nagy terhelest kap a halozat, akkor esetleg majd sokadjara foglalkoznak a problemaddal, vagy csak azt mondjak, nincs tervben most bovites. Aztan ha iptv-d van, az asszony elkezdi a tv-t nezni, lehet akkor van a baj. De meg legalabb 20 fele variaciot fel lehetne sorolni, kezdve Alex peldajat, hogy konkretan a gepe volt szar, de a kerdesed feltevesebol azt gondolom alap informaciok hianyoznak ahhoz neked, hogy ne razzon le barmikor a t-home azzal, amivel mar le is raztak :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.10.08. 21:20:58 -
- Ha hazon belul jo a kabel, attol meg a hazon kivul (kabel, csatlakozas, doboz) lehet rossz (szetragta valami, beazott, elrohadt stb.). Gondolom csaladi haz, ha felmerult a fodem atfuras?:)
- Modemet nem csereltettel? Az nem art ha van frissebb.
- "Hagyomanyos" netezesnel is ledobal vagy csak torrent/stream/online/game uzemmodban? Amiota elterjedtek a IPTV-k, elofordulhat, hogy bizonyos helyeken "vedik" az ahhoz tartozo adatforgalmat (foleg csucsidokben).
- Hiaba van kotber, a szerzodesben van kotelezo rendelkezesre allasi ido is (talan 99% felett?!). Vagyis ha ez alatt hasznalhatatlan, akkor buktak;)
En eloszor az uj bekoltozesre es a szerzodes atvallalasra hivatkozva csereltetnem/ellenoriztetnem a haz bekoto kabelet, dobozat, szuroket, elosztokat es a modemet. Ezt ha kell ha nem csereljek, ez alap, ez ala nem adnam:D
Nalam volt hasonlo gond (Telekom, bar akkor meg T-Home volt, es azelott T-Online, Axelero es MATAV-om is:D), sokaig szivtam vele (3/4 lustasag + 1/4 ugyintezes:P), mindent csereltettem, nem lett jo; rafogtam a "kozponti" szolgaltatasra.
De miutan leegett az alaplapom, csereltem, azzal egyutt a net is meggyogyult;) Vagyis az alaplap szarakodott, ugy nez ki, eloszor a halokartya resz kezdte megadni magat:D
Azelott es azutan azota is tokeletes, pedig nekem klasszik analog telefon vezetekes halozat van, lepusztult berhazban, falon logo vezetekekkel, tobb tucat helyet szigszalagozva;D
-
Tyuki80 #38467 Srácok!
Kis segítség, tanács,tapasztalat megosztás kellene!
Van valaki aki kábeles nettel rendelkezik a t home nál?
Új otthonunkban megörököltem egy előfizut,amit látatlanban átvállaltam.
30 megás,amivel nem lenne gond,de folyamatosan ledob a szerverekről,alig tudok csatlakozni,szóval nagyon sok kellemetlen percet okoz.A telecom os csávó volt egyszer már itt,de akkor a tv vel volt gondom,de rákérdeztem.Azt mondta hogy ami a falban van vezetve és nem az ő vezetékük,nem tudnak rá garanciát vállalni.Pedig szakadás biztos nincs,mert már az összes szobába a padlásról levezetett ethernet csatlakozásra is rádugtam,minden ledobált.Van amikor órákig semmi,majd félóránként.
Mi a szart csináljak?
Az egészet visszamondanám,de kötbér stb..Direktbe nem akarom rákötni,mert a födémet "szépen igényesen" nem fúrnám át,ha már a falban van vezeték.
Akinek t home os előfizuja van találkozott már ezzel a jelenséggel? -
Na kiváncsi vagyok mit mondasz majd :) -
holnap lefrissít a steam...sztem lesz vagy egy nap :D
utána teszt, estére megyek gályázni, de utána megint kicsit rátapadok a kormányra -
-
Ugye! kibújt a rossz értékrend...rögvest meg kell javítani, na tapaszd a kezed a képernyőre. 10rugó lesz, privben ment a számlaszám
ui:..kuponnal, törzskártyával term...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.08. 12:58:03 -
-
Jo, egyszer vettem olyan taskat, nagy kaland ....! :) -
Eszembe sem jutottal:) De tenyeg. Abszolut altalanos dolog volt.
Mas pelda, mas terulet;)
XY kepes ora(ka)t sorban allni a 10%-os kuponnal, hogy 1-2ezerFt-tal olcsobban vegyen pipere cuccot az eves akcios napon, es kozben szidni a rendszert, a boltot, az eladokat es a sok hulye tobbi vasarlot.
De emellett lazan kijar becsbe shoping-olni, vagy lazan belefer egy Louis Vuitton taska, meg a heti 3 VIP party es hasonlok;D