43023
  • Thread
    A gumihangban lenne a legtobb megujitani valo, szintetizalni kene, persze asszem akik manapsag ezt csinaljak, ott szanalmas nyekerges van, de legalabb szamolt hang. Nehezebb mint a kep.
    A mostani slide gumihang szep, de olyan mintha a kepeket nem szamolnak ki, hanem felvett videoanyagot probalnanak manipulalni.
  • neilszab
    Megy a szerver, lehet csatlakozni.. jellemzően úgy 7 után szoktak elkezdeni szállingózni a szerverre a népek és 8 körül szokott beindulni a fő buli és tart amaddig tart! Jó szórakozást!
  • lac coo
    Jah, ha egyik eg akkor le se sza..om :)
    De par hete mar csak kodlampam volt :)))
  • Pitti

Hát igen már korán sötétedik, ilyenkor venni észre. Én ma cseréltem izzót az egyikben, de fogalmam sincs mióta jártam felemás lámpával :)
  • lac coo
    :))
  • lac coo
    Eltortek a kis vacak drot pockok, tiz evet birt :)
    Mar tok regota csak ugy fityegtek az izzok a lampaban, a gumi tartotta ugy ahogy, de legutobb valami elmozdult , zarlatos lett az izzo vagy mi, egyiken szet is olvadt korulotte minden. :)
    Mindegy ki kell csereltettni, nincs mese, nem lehet ugy kozlekedni lampa nelkul :)
    Most, hogy tiz eves, jonnek azert a gondok, valahol be kellene szamittattnom venni masikat,csak hol ....:)
    Amugy jo auto, szeretem.
  • goldboy
    Kiadták ma "előre" az 1.9-es hang projectet, hogy jövőhétre ki tapasztalják a moderek
  • Alexease
    Nem csinalt semmit, csak egyszeruen ehhez is hozzanyult:)
  • b-type
    mind a kettő?? mit csináltál frontálisan ütköztél? :)
    Nekem ehhez fénykép kellene, sokféle jó anyag van már..prsze nem azt mondom hogy öntsd ki vasalt betonnal.
  • lac coo
    :))))
  • Alexease
    Keresel ejszaka az utcan egy olyan autot...
  • lac coo
    Hat, nem talalok en se sehol....
  • endy papp
    Keresel olyan helyet(bontó,szerviz) ahol kidobták a lámpát mert használhatatlan(törött,egyéb) és abból kiszereled,átrakod a tiédbe.
    Ha szerencséd van sokba nem kerül.
    Igazából én még így külön ilyen lámpa alkatrésszel nem találkoztam,ezért javaslom a leírtakat.
    De nem lehet hogy csak kiakadt a drót ,mert olyan elő szokott fordulni?
    De találkoztam már olyannal is ahol a drótrögzítő pici fül törött le a foncsorról na az már gázos....
  • lac coo
    Off.:
    A kocsi fenyszorojan mindketto egorogzito kis drot, amit az ember rahajt az izzo aljara majd beakaszt, na azok eltortek. Mit lehet ezzel csinalni ? Komplett ket fenyszorot csak nem vennek.....:)
  • lac coo
    Na azt nagy kaland :)
  • b-type
    már eléggé oda van a bundája, zörög-csörög, a fogása is vacak.
  • croatianus
    Igaziba még olyan is van, hogy nem kell semmit nyomni, mégis levált.
  • Thread
    A pillango valtot az igazi autoban se lehet nyomva tartani lefele valtasnal, amig elegge lecsokken a fordulatszam?
    Azzal is klikkelgetni kell?
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2016.10.17. 22:46:50
  • lac coo
    Szarakodik a váltóm, ki kell pucolni :)))
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: KTM X-Bow - Magione!

Holnap este a közkedvelt mókaautót, a KTM X-Bow-R-t hajtjuk meg a Magione-ban! A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! ;)

AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6015
    További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
  • lac coo
    Kesobb lehet rola szo....
  • Pitti
    A ! - ! AC Server www5.schwarzbierbude.de MR|ABCN
    BARCELONA-LAYOUT MOTO
    MAZDA MX5 CUP

Most vagyunk 10-en....még valaki?
  • lac coo
    Miert , mi a ciki egy dfgt ben ???
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.17. 17:58:01
  • b-type
    Na ezt megnézem, mert érzetre sokat lassultam, köszi az időt kicsit vissza kell rázkódni :D
  • Pitti
    Amúgy nem tudom a netkód hogyan sikerült ennyire jóra, de 200+ pinges autóval lehet hiba nélkül csatázni, simán tudok vele menni centikre, és kocc nélkül bebújni előzni stb... az pedig 2 tizedmásodperc különbség ami nagyon sok ebben a szituban, fogalmam sincs hogy de tökéletes.
    Eddig a 100 fölötti autóktól mindig féltem 200 300 környékén meg egyszerűen el is kerültem, 50méterre se mertem megközelíteni a lag miatt. Egyébként meg is volt az oka... most meg még a pirosaktól sem félek... :)
  • Pitti
    Megmondom őszintén már nagyon vártam, hogy végre induljon már el nálad az a fránya AC, mert éreztem, hogy valami ilyet fog belőled is kihozni... :) "ismerlek" már annyira innen az sg-ről, hogy biztos voltam eben.
    Amúgy kupás mx5 is nagyon jó, esténként elég sokszor van egy ilyen szerver, legutóbb nürburgring sprint GT pályán, tele a szerver és fülig ér a szám még akkor is ha elkalapálnak... 1.42 alatti idő már rendszerint pole, de 43 alatt vagyunk majdnem 10-en, szóval izzasztós kergetőzés, de zseniális élmény...
    ELég sok magyarral is találkozom, tegnap pl Tyukit próbáltam kergetni :)
  • b-type
    Az mx az nagyon üt, nyilván azt próbáltam elsőre, tegnap mentem kétféle mx5-l, jövő hétvégén szlalom, csak akkor meg dolgozok.
    Szal az Mx az zseniális, nem tudtam leszakadni róla, megfordult a fejemben hogy elrángatom a srácot megmutatom neki, csak elég cikinek érzem a kormányom.
    Utána ránéztem az e30-ra, és megnyugodtam.
    Kunos zseniális, én nem tudom hogy csinálja, de a maga szimes tökéletlenségében mindekét autó hozza azt az érzést amit vezetve megtapasztalsz, A bímerrel teljesen máshogy kell menni, sokkal komolyabban veszi magát, és gyorsan hajtva hasonlóan lehet zavarba jönni mint az életben, ez az autó régen játékos volt, de a fiatalabb autók közt már komolynak hat. Ugyanakkor nagyon jó a súllyával játszani.
    A Mazda egy más világ, íven fékezhető, dobálós, lehet tekergetni a kormányt bőséggel.
    Szal én nem tudom mit csinál ez a fazon, nekem nem rokonom, se barátom...de ezek az autók ilyenek.
    nem tudom van-e kedvem mást is kipróbálni, ma biztos nem :)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs veszélyérzet, szal úgy érzem jobb ha pihentetni hagyom a dolgot. :)
  • arty
    599xx!!!4 ;) (régen legalábbis baromi jó kis ótó volt, úgy 4 gumival ezelőtt mentem vele utoljára talán :D)
  • lac coo
    Ktm et, meg utcai mx5 ot , ilyeneket probalass. Vagy a gt4 maseratit, ferka gt3-at...
  • lac coo
    En vittem fiamat lanyomat meg kissebbek voltak, semmi cellal, csak ugy jatekra....Mentek azok mint az orult , mindketto kezserulessel jott haza :)))
  • arty
    off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lányomat ~éve levittem én is gokartozni, 1 kört eléggé küzdve a géppel ment, de olyan nehéz volt neki forgatni a kormányt, hogy a második körben már csak a falon fordult (vagy ott se :D ) és leküldték a pályáról :/ szegény, elég rosszul élte meg... lehet itt vége is a "karrierjének" (a beígértekkel ellentétben nem volt gyerek-gokart, de felbíztatták, hogy menjen a felnőttel nyugodtan... :( ).
  • b-type
    Nah, nagy hála...nálad volt a pont.
    végül elindult az AC.
    Nálam a felbontás nem volt elállítódva,..írták még a 32bites indítást, akkor meg fagyott. Jó mondom akkor még várok kicsinyt, addig is rF2 meg Cars, megnézem mit csináltak a legújabb frissítések, végül feltettem a VC Redist csomagját, és az rendberakta.
    szal ma kicsit tesztelek, tegnap kint voltam/tunk pályán....ja a gokart nem jött be, jegeltem a projektet tavaszig. Megvan a fiamban az akarás, sőt abból túl sok is van :)) De még korai neki a gokart be kell lássam.
    tegnap
    ma reggel :)
  • lac coo
    Jah, szar unalmas munkaja van !':))
  • Solt
    Valószínűleg a VR miatt csinálják meg ennyire részletesre, ott ugye már alaposan körbe lehet nézni...
  • Szabi #38544
    Marco posztolgatja :D

bár nem a Panamera G2-re várunk leginkább, de azért jó móka lehet bejelentés előtt végigfotózgatni az autót, meg hivatalos adatokat kapni róla :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.16. 16:54:09
  • croatianus
    Hát frítrekkel azért látszanak ezek, még ha nem is sűrűn nézegetek lefelé.
    Mán alig várom.

Egyébként honnét szeditek ezeket?
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.16. 16:10:08
  • lac coo
    Hát, amig ilyen jól fut addig miért ne ! :) Ami nem látszik, lent a padlón az talán felesleges, de itt ugye van valami showroom-photomod féle , oda jól jön. a második az meg jó, ha ilyen volt legyen ilyen azt még látják is sokan vezetés közben :)
  • Szabi #38541
    ez azért talán már túlzás

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.16. 12:09:12
  • Alexease
    :))
    Persze nem mindegyik DLC lenne nyerheto, mert az bukta;) Hanem a 10 DLC-bol 1 darab.