43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Thread #38579 A gumihangban lenne a legtobb megujitani valo, szintetizalni kene, persze asszem akik manapsag ezt csinaljak, ott szanalmas nyekerges van, de legalabb szamolt hang. Nehezebb mint a kep.
A mostani slide gumihang szep, de olyan mintha a kepeket nem szamolnak ki, hanem felvett videoanyagot probalnanak manipulalni. -
neilszab #38578 Megy a szerver, lehet csatlakozni.. jellemzően úgy 7 után szoktak elkezdeni szállingózni a szerverre a népek és 8 körül szokott beindulni a fő buli és tart amaddig tart! Jó szórakozást!
-
Jah, ha egyik eg akkor le se sza..om :)
De par hete mar csak kodlampam volt :))) -
Pitti #38576
Hát igen már korán sötétedik, ilyenkor venni észre. Én ma cseréltem izzót az egyikben, de fogalmam sincs mióta jártam felemás lámpával :) -
:)) -
Eltortek a kis vacak drot pockok, tiz evet birt :)
Mar tok regota csak ugy fityegtek az izzok a lampaban, a gumi tartotta ugy ahogy, de legutobb valami elmozdult , zarlatos lett az izzo vagy mi, egyiken szet is olvadt korulotte minden. :)
Mindegy ki kell csereltettni, nincs mese, nem lehet ugy kozlekedni lampa nelkul :)
Most, hogy tiz eves, jonnek azert a gondok, valahol be kellene szamittattnom venni masikat,csak hol ....:)
Amugy jo auto, szeretem. -
goldboy #38573 Kiadták ma "előre" az 1.9-es hang projectet, hogy jövőhétre ki tapasztalják a moderek
-
Nem csinalt semmit, csak egyszeruen ehhez is hozzanyult:) 

-
mind a kettő?? mit csináltál frontálisan ütköztél? :)
Nekem ehhez fénykép kellene, sokféle jó anyag van már..prsze nem azt mondom hogy öntsd ki vasalt betonnal. -
:)))) -
Keresel ejszaka az utcan egy olyan autot... 

-
Hat, nem talalok en se sehol.... -
endy papp #38567 Keresel olyan helyet(bontó,szerviz) ahol kidobták a lámpát mert használhatatlan(törött,egyéb) és abból kiszereled,átrakod a tiédbe.
Ha szerencséd van sokba nem kerül.
Igazából én még így külön ilyen lámpa alkatrésszel nem találkoztam,ezért javaslom a leírtakat.
De nem lehet hogy csak kiakadt a drót ,mert olyan elő szokott fordulni?
De találkoztam már olyannal is ahol a drótrögzítő pici fül törött le a foncsorról na az már gázos....
-
Off.:
A kocsi fenyszorojan mindketto egorogzito kis drot, amit az ember rahajt az izzo aljara majd beakaszt, na azok eltortek. Mit lehet ezzel csinalni ? Komplett ket fenyszorot csak nem vennek.....:) -
Na azt nagy kaland :) -
már eléggé oda van a bundája, zörög-csörög, a fogása is vacak. -
croatianus #38563 Igaziba még olyan is van, hogy nem kell semmit nyomni, mégis levált.
-
Thread #38562 A pillango valtot az igazi autoban se lehet nyomva tartani lefele valtasnal, amig elegge lecsokken a fordulatszam?
Azzal is klikkelgetni kell?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2016.10.17. 22:46:50 -
Szarakodik a váltóm, ki kell pucolni :))) -
neilszab #38560 Kedd esti FunRace: KTM X-Bow - Magione!
Holnap este a közkedvelt mókaautót, a KTM X-Bow-R-t hajtjuk meg a Magione-ban! A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! ;)
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6015
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule -
Kesobb lehet rola szo.... -
Pitti #38558 A ! - ! AC Server www5.schwarzbierbude.de MR|ABCN
BARCELONA-LAYOUT MOTO
MAZDA MX5 CUP
Most vagyunk 10-en....még valaki?
-
Miert , mi a ciki egy dfgt ben ???
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.17. 17:58:01 -
Na ezt megnézem, mert érzetre sokat lassultam, köszi az időt kicsit vissza kell rázkódni :D -
Pitti #38555 Amúgy nem tudom a netkód hogyan sikerült ennyire jóra, de 200+ pinges autóval lehet hiba nélkül csatázni, simán tudok vele menni centikre, és kocc nélkül bebújni előzni stb... az pedig 2 tizedmásodperc különbség ami nagyon sok ebben a szituban, fogalmam sincs hogy de tökéletes.
Eddig a 100 fölötti autóktól mindig féltem 200 300 környékén meg egyszerűen el is kerültem, 50méterre se mertem megközelíteni a lag miatt. Egyébként meg is volt az oka... most meg még a pirosaktól sem félek... :) -
Pitti #38554 Megmondom őszintén már nagyon vártam, hogy végre induljon már el nálad az a fránya AC, mert éreztem, hogy valami ilyet fog belőled is kihozni... :) "ismerlek" már annyira innen az sg-ről, hogy biztos voltam eben.
Amúgy kupás mx5 is nagyon jó, esténként elég sokszor van egy ilyen szerver, legutóbb nürburgring sprint GT pályán, tele a szerver és fülig ér a szám még akkor is ha elkalapálnak... 1.42 alatti idő már rendszerint pole, de 43 alatt vagyunk majdnem 10-en, szóval izzasztós kergetőzés, de zseniális élmény...
ELég sok magyarral is találkozom, tegnap pl Tyukit próbáltam kergetni :) -
Az mx az nagyon üt, nyilván azt próbáltam elsőre, tegnap mentem kétféle mx5-l, jövő hétvégén szlalom, csak akkor meg dolgozok.
Szal az Mx az zseniális, nem tudtam leszakadni róla, megfordult a fejemben hogy elrángatom a srácot megmutatom neki, csak elég cikinek érzem a kormányom.
Utána ránéztem az e30-ra, és megnyugodtam.
Kunos zseniális, én nem tudom hogy csinálja, de a maga szimes tökéletlenségében mindekét autó hozza azt az érzést amit vezetve megtapasztalsz, A bímerrel teljesen máshogy kell menni, sokkal komolyabban veszi magát, és gyorsan hajtva hasonlóan lehet zavarba jönni mint az életben, ez az autó régen játékos volt, de a fiatalabb autók közt már komolynak hat. Ugyanakkor nagyon jó a súllyával játszani.
A Mazda egy más világ, íven fékezhető, dobálós, lehet tekergetni a kormányt bőséggel.
Szal én nem tudom mit csinál ez a fazon, nekem nem rokonom, se barátom...de ezek az autók ilyenek.
nem tudom van-e kedvem mást is kipróbálni, ma biztos nem :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs veszélyérzet, szal úgy érzem jobb ha pihentetni hagyom a dolgot. :) -
599xx!!!4 ;) (régen legalábbis baromi jó kis ótó volt, úgy 4 gumival ezelőtt mentem vele utoljára talán :D) -
Ktm et, meg utcai mx5 ot , ilyeneket probalass. Vagy a gt4 maseratit, ferka gt3-at... -
En vittem fiamat lanyomat meg kissebbek voltak, semmi cellal, csak ugy jatekra....Mentek azok mint az orult , mindketto kezserulessel jott haza :))) -
off: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lányomat ~éve levittem én is gokartozni, 1 kört eléggé küzdve a géppel ment, de olyan nehéz volt neki forgatni a kormányt, hogy a második körben már csak a falon fordult (vagy ott se :D ) és leküldték a pályáról :/ szegény, elég rosszul élte meg... lehet itt vége is a "karrierjének" (a beígértekkel ellentétben nem volt gyerek-gokart, de felbíztatták, hogy menjen a felnőttel nyugodtan... :( ). -
Nah, nagy hála...nálad volt a pont.
végül elindult az AC.
Nálam a felbontás nem volt elállítódva,..írták még a 32bites indítást, akkor meg fagyott. Jó mondom akkor még várok kicsinyt, addig is rF2 meg Cars, megnézem mit csináltak a legújabb frissítések, végül feltettem a VC Redist csomagját, és az rendberakta.
szal ma kicsit tesztelek, tegnap kint voltam/tunk pályán....ja a gokart nem jött be, jegeltem a projektet tavaszig. Megvan a fiamban az akarás, sőt abból túl sok is van :)) De még korai neki a gokart be kell lássam.
tegnap
ma reggel :) -
Jah, szar unalmas munkaja van !':)) -
Solt #38545 Valószínűleg a VR miatt csinálják meg ennyire részletesre, ott ugye már alaposan körbe lehet nézni... -
Marco posztolgatja :D
bár nem a Panamera G2-re várunk leginkább, de azért jó móka lehet bejelentés előtt végigfotózgatni az autót, meg hivatalos adatokat kapni róla :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.16. 16:54:09 -
croatianus #38543 Hát frítrekkel azért látszanak ezek, még ha nem is sűrűn nézegetek lefelé.
Mán alig várom.
Egyébként honnét szeditek ezeket?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.16. 16:10:08 -
Hát, amig ilyen jól fut addig miért ne ! :) Ami nem látszik, lent a padlón az talán felesleges, de itt ugye van valami showroom-photomod féle , oda jól jön. a második az meg jó, ha ilyen volt legyen ilyen azt még látják is sokan vezetés közben :) -
ez azért talán már túlzás 

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.16. 12:09:12 -
:))
Persze nem mindegyik DLC lenne nyerheto, mert az bukta;) Hanem a 10 DLC-bol 1 darab.