43023
  • lac coo
    +1
  • Alexease
    Ha lesznek;) Foleg ha minosegik;)

Az rF1-nek eleg nagy tabora volt/van, brutalis moding hatterrel, ahhoz kepest az rF2-hoz nyogvenyelosen (nem)keszulnek a dolgok. Tudom, nincs kesz, meg beta es bugos, de az rF1 alapjan meg igy is sokkal nagyobb nyomulasra lehetett szamitani. De nem, valamiert all az egesz. Lehet hogy meguntak az emberek avgy az iR/CARS/egyeb szipkazta el a kozonseget, nem tudom.

Az rF es tarsainal sokat szamitott a modolasnal, hogy keresztul-kasul lehetett konvertalgani/tovabbfejleszteni mindenbol mindent, rengeteg alapanyag volt, hasonlo felepitesben es minosegben (GP4, F1C es korszaka, GTL, GTR1/2, RACE, GRID, SHIFT stb.).

Az AC-hez nem lehet vagy erosen barkacs lenne ezekbol epitkezni, foleg hogy teljesen mas rendszer. Nullarol meg minoseget csinalni, nem olyan egyszeru.

En orulnek, ha beprobalkoznanak egy fizetos DLC-vel (ami a minoseget jelentene es azt, hogy bejott nekik) es azzal parhuzamosan megmodolgatnanak is ezt-azt (remelhetoleg mar kapcsolatban vannak 1-2 modderrel vagy csapattal).
  • GPx8
    Elvileg moddolható lesz. Ha lesznek hozzá minőségi modok, akkor sokan nem fognak DLC-t venni.
  • Szabi #859
    régóta várok már egy olyasmi játékra mint a Forza 4, legyen egy jó félszimulátoros alap, sok pálya, sok autó és havonta pár euróért 5-10 új járgány pár havonta új pálya.. tolnám a zsebükbe a pénzt rendesen, csak legyen máá' :D

simraceway ilyen szempontból jó lehetne, csak ne rfactorra hanem rfactor2re készülne.... na meg brutálisa túl van árazva :(
  • Alexease
    Felolem is;)
    Sot meg fizetnek is erte;) Jo lenne, ha sokat el tudnanak adni belole, lenne normalis beveteluk, megerne foglalkozni hosszabb tavon a programmal, es lenne annyira normalis/nyitott a tabora, hogy tizen-huszon euroert neha szivesen megvennenek hozza Kunos/gyari minosegben 1-1 DLC-t, nehany autoval es palyaval.

Evente 30-40 eurot ki lehetne birni, es hiaba lehet majd modolni, azert sokat szamitana evente 2x5-6 auto es palya gyari minosegben.
  • Szabi #857
    felőlem utólag is jöhet :D
  • Alexease
    Jovo tavaszig meg van ido megpakolni nehannyal;)
  • Szabi #855

remélem sok-sok szépséges Lotus kerül majd még be :)
  • bardocz
    Én sose szerettem, meg nem is ment. Nagyon lassú voltam mindennel. Egyedül rbr-ben a pug 306 maxi volt az, amire azt mondom élveztem.
  • Fehercsoki
    Szerintem pedig kifejezetten jó vezetni az elsőkerekes autókat is, pl. rF2-ben a kis Clio is jóra sikeredett.
  • bardocz
    A játékba nem tudom hogy kerül bele egy elsőkerekes korcs! :D
  • Fehercsoki
    Mégjobb:)
  • lac coo
    Hát persze hogy a kis fiat...! Mi más lehetne a demoban ??? :DDD ? :DDD
  • Fehercsoki
    Én egy BMW-nek örülnék(pedig nem szeretem őket).
  • bardocz
    Brutálisan néz ki. A techdemoról azt gondoltam, hogy csak ne valami formula autó legyen, de ez jó lenne.
  • precise
  • Fehercsoki
    Sőt ha nem laser scannelt fű akkor semmit sem ér:D
  • GPx8
    Ha nem "kézi fű", akkor szar! :D
  • lac coo
    Amennyire értem új shaderről beszélt a bejegyzésben.... De mittudomén :)
  • Alexease
    Kivancsi lennek, hogy shaderezett fu vagy kezzel pakolgatott?!:)
  • lac coo
    Hazajön asszony lefordíttatom vele, ha én írom tuti nem érti meg :)))
    Van új fű :

• bardocz
    Írd meg nekik facebook-on :D
  • lac coo
    Világvége előtt azért csak kiadhatna valamit...legalább egy napot használhassam !
  • hezi
    Talán Forza meg GT után tűnik annak :D
  • precise
    Simraceway jó vezetési élményre??? 3-4x próbáltam hogy hátha jó, de általában 2-5 kör után töröltem.
  • bardocz
    Ha így gondolkoznának, akkor szerintem már kiadták volna :DD
  • lac coo
    Ki kell cserélni a texturákat shadereket azt jó az ... :D
  • bardocz
    Azt mondta nem lenne értelme egy iksz éves grafikával megáldott pályát berakni a többi közé.
  • lac coo
    Talán moddereknek könnyebb lesz átrakni, kár lenne értük ...
  • Alexease
    Semmi hir a palyakrol. Meg arrol sem irtak semmit, hogy a veletlenul latott Nord az valoban publikus liszensz, vagy csak sajat/cockpites celra volt/van benne. Valszeg, elsosorban trening software-nek kesziti, igy nem hinnem hogy kamu palyakkal foglalkozna. Talan kesobb, valami DLC-hez;)
  • bardocz
    Nem, egyedül talán Trento, ezt mondta még egy interjúban.
  • lac coo
    AS: azt nem lehet tudni, nkp pályákat nem rakja be véletlenül? Tudom nem igazi, meg nem lézer de nekem egy-kettő igencsak bejött !
  • lac coo
    Erről van benne cucc bőven csak nem látszik tudod mi a véleményem ...? :DDD

Teljes egész játékot én sem vártam, de egy erős alapot moddoláshoz igen. De ahogy olvasom amíg nincs végleges cucc senki neki sem áll semminek ....

Meg még az is aggodalom, hogy ezért itt sokszorosát kell megcsinálni egy moddernek mint rF1-ben...szóval nagy bőség nem igen lesz, minőségből tuti nem .
  • Alexease
    Nem tudom;) De az rF2 szempontjabol szinte mindegy, sokkal jobb nem lesz. Lesz meg hozza meg nehany tartalom es funkcio, es annyi.
    Max azert erdekes szamunkra, hogy az engine hasznalhato legyen, hogy valaki liszenszelje, es keszitsen ala nekunk egy jo programot;)
    80%-ban aki akarta mar megvette az rF2-ot, ebbol sokkal tobbet mar ugy sem adnak el.
    Hiaba mondtak, hogy majd ha kesz lesz promozzak, reklamozzak, de mit?! Ahhoz 10x ennyi tartalom kellene, mindent veglegesre gyartva, hiba, benazas es gagyizas nelkul, es legalabb egy komolyabb karrier. Raadasul csak PC-s.

Aki tipp-topp tartalmas programot vart, az biztos csalodott benne;)
    En csak az rF1-hez hasonlo alapot vartam kicsivel tobb tartalommal, igy nem gaz a helyzet. Bar azert kicsit nekem is csalodas, hogy ennyire megy a benazas, lassulas, mert igy a modolassal (tartamomgyartas) sem tortenik semmi.
  • Totti5
    És hány év kell még nekik???
  • Alexease
    Haladnak vele, csinalnak fontosabb dolgokat is, csak azt mi nem latjuk, nem erzekeljuk, egyszeruen ezen a publikus verzion nincs kozvetlen hatasa;) Pl. elvileg mar mukodnek a plugin-ek, a kulsos, sajat HDR konfigok es a shaderek is. Sokkal tobbet tud, mint amennyi latszik rajta. Olyan mintha az alap rF1-et (tudas es tartalom) osszehasonlitanank az abbol keszult GTL/GTR2-vel.
  • Alexease
    Igen, az rF2 alapnak teljesen jo lenne, igazabol arra keszul(get).
  • lac coo
    Ahhoz előbb kész motornak kéne lennie, de az ahogy nézem sose lesz, ennyi, megállt .
  • lac coo
    Ezért rf topikban herélés jár !!! :DD

Ha meg még egyszer azt írod hogy CSAK egy jobb fizikájú nkp-t vársz én heréllek ki ! :DDD
  • Timbu
    Talán majd akkor születik meg "a legjobb szimulátor", amikor valaki (az egykori SimBin-hez hasonlóan) licenszeli az rFactor2 motorját, és megtölti tartalommal.