43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
:) jó lesz az!! de nekem az E30M3 pajszer kell:D -
F40-et várom , kedvenc autóm, számomra az a nagybetűs sportkocsi, normális szimulátorban meg még nem sikerült kipróbálnom.
Persze lehet béna leszek hozzá, meg nekem eleve 200 fölött már csőlátásom van ! :DD -
-
-
endy papp #2222 No jó persze annyira nem vészes,ez a kocsi sem. 
Én mondjuk az open wheel kategóriára leszek kíváncsi
,remélem nem csak zárt kasztnisok lesznek a játékban,igazából az iRacingnél sem preferálom őket,no meg úgy általában,de ez már csak egyéni ízlés és vélemény.
A netKar-nál is jobban bejöttek a nyitottak.
-
Mondjuk nem roszz autó ez, sőt nagyon is jó, és így 600 fokon, (szerintem...) picit élethűbb kormányzással maxijó, csak lesznek ennél jobbak is. A kis Eleven, a Fiat, az Xbow mind izgalmasabbnak tűnik, nagy GT vackok annyira nem izgatnak ... -
Azt azert hozzatennem, hogy 900 fokra van kalobralva a jatekban, azota lusta voltam piszkalni, de gondolom ha valali eleve 600 kalobral, akkor ott sem kell allotgatni, legfeljebb a 900 gokos autoknal.... -
endy papp #2219 THX az infóért. 
Ezen részét valahogy én is így gondoltam.
Habár nekem a driverben is 600 van mindig (nem állítgatom),de az iRacingnél mégsem kell semmit állítani,ott minden kocsit egyedileg beállít a program olyanra amilyenre kell,remélem valami hasonló lesz itt is.
Ahogy "lac coo" írta "De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elő sem fogom venni:)))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna :)"
Ezzel én is így vagyok,+ még a kormányszöggel is ahogy írtad.
-
Most olvasom a fórumon amiről lent írtál. Kunos azt írja, hogy az alap, hogy 900°-ra állítod a driverben a kormányt és utána a progi mindent megcsinál maga: ha formula autoval mész, akkor az csak ~480 körül fog forogni, hiába tekered tovább. Igazad van, ezzel az egyik része a dolognak (amin én problémáztam) ki van pipálva. Csúszka kell, majd pl. azoknak, akik mondjuk 180°-as kormánnyal ügyeskednek... na azok addig most nem mennek körbe a pályán az tuti. :) -
Akkor kell igen .biztos lesz valami, bár ma már szinte általános a 900 fok, azért gondolom rengetegen tolják régebbi kormányokkal, nem lehet azt mondani ,hogy gyerünk vegyetek új kormányt :)) De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elő sem fogom venni:)))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna :) -
"MONDJUK ARRA NEM KELL CSÚSZKA, HA KISEBB (upsz) az autó kormányszöge mint a driverben, akkor nem kell csinálni semmit egyszerűen csak addig fog működni"
Logikusan hangzik, de azért erre majd nagyon kíváncsi leszek... és ha mondjuk majd a McLarenben 480-at kell tekerni a maxhoz, ebben a Lotusban meg 900-at, akkor ha neked 600 fok a driverben, akkor nyilván nem fogod folyton átirogatni az ini fájlt. Kell az a csúszka na! :) -
MONDJUK ARRA NEM KELL CSÚSZKA, HA KISEBB (upsz) az autó kormányszöge mint a driverben, akkor nem kell csinálni semmit egyszerűen csak addig fog működni .A baj akkor van ha a driver-kormány szöge kisebb mint az autóé, akkor már muszáj valamit állítani ...
Minden esetre továbbra sem értem, mitől olyan más vezetni az autót 600 fokon mint 900-on, nyilván a kerék kitérés hozzá van igazitva, szóval ugyanúgy működik 600 fokig mint ha 900 -on lenne csak ott egyszerűen vége van.
Lehet a gumik veszítenek hirtelen tapadást ha túlfordítja az ember.
Az minden esetre érdekes, hogy 900-on sokszor iszonyat nagyot kell tekerni , pedig az autómban is annyi van, és a legkisebb körforgóban sem kell még felet sem tekernem ... Most így 600 fokon ugyan olyan érzésre, szóval így marad, nem csalni akarok, vagy előnyt szerezni egyszerűen így autósabb az egész . :)) -
"Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák"
Erre írtam korábban, hogy muszáj lesz valamit kitalálniuk, mert nyilván egy formula autóval nem fog bohóckodni 900°-on az ember és nem fogunk ki-be lépkedni a progiból, hogy folyton állítgassuk a kormányszöget. -
Lehet , nem sok appot nézegettem, én valami olyasmire emlékeztem, hogy a megtett távból, részidőkből, vagy a legjobb részidőkből jósol valami köridőt ...azt hittem erre gondolsz ... -
Az is pont ugyan ezt csinálja, csak számot ír, nincsen grafikon. -
Az szerintem más, ez ha jól értem olyan dolog, hogy bárhol vagy éppen a pályán a legjobb idődhöz képest mutatja az eltérést, amikor a abban a körben is épen ott haladtál ....Vagy valami ilyesmi :)))
Parasztosan: azt mutatja mennyire vagy lemaradva vagy előnyben a ghostcar-hoz képest ... -
Aristotelis írta forumon, hogy aki kevesebbb kormányszöggel szeretne játszani, az írja át, ( pl nálam 600/900=0,6666), de sokal jobb lett minden. Valszeg mert kikerült az az egy csúszka is ami volt,így aztán semmit nem lehet most állítani az autón, a fene se érti már, tele van a fórum ezzel a kormány mizériával :)))
Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák ....
Az az app nálam konkrétan semmit nem csinál, semmi nem jelenik meg az ablakban ....De értem, olyan mint a delta idő , azt szeretem az jó dolog, rF2-ben is nézegetem mindig ...... -
Játékban alapból benne lévő nem működik túl fényesen, elég nagy eltérés van néha a végső köridő, és a jósolt között. -
Az a skalazas a te kormanyod es a jatek kormany (autokerek) elfordulasi aranya. Ha pl. 900 fokon vagyok, a skala 1.0, akkor 900-at fordit a programban, es a kerek 26 fokot fordul ki.
0.5-os skalazasnal en 900-at forditok, a jatekban 450-et fordul a kormany, es a kerek is fele annyit (13 fok).
De teljesen linearis.
Ez annak jo, aki szeretne 900 fokos driverbeallitassal, 90 fokos kormany forditassal helyben megfordulni – nem probaltam szorozni a skalazast, nem biztos hogy mukodik, de aki nem szeret sokat tekerni, hozzaszokott hogy mindennel F1 kormanyzassal kanyarodik, az tesztelheti;) -
Meg nem probaltam;)
De az iR-re hivatkozott, es az ugy mukodik hogy ha zold akkor jobb a szektor/aktualis idod, ha piros akkor rosszabb. Minnel hosszabb a csik, annal tobb az idoelteres. A skala ket veget be lehet allitani, mennyi legyen vizualisan (pl. +-2 vagy +- 0.5 masodperc).
Teljesen jo, mert valosidoben latod a palya minden reszen, hogy mennyivel vagy jobb vagy rosszabb a legjobb iododnel.
Persze ehhez suru virtualis szektoridok kellenek es/vagy palyahosszbol/sebessegbol/egyebbol szamolt eredmenyek.
Hogy az AC mit szamal, azt nem tudom. Lehet hogy csak a 2 fix szektor van benne. nem tudom hogy mukodik, meg nem neztem bele a programba.
-
Ez mi is pontosan, nálam semmit nem csinál ... :)))
Cfg-ben mi az a steer scaling ? Átírtam 600 fokos kormányhoz (1-ről 0,666-ra) és sokkal simább lett minden. Lehet eddig nem volt lineáris a kormányzásom ? -
APP-okkal bármi megoldható, olyan HUD-ok lesznek még hogy hujujj. :P Én drukkolok, hogy támogassa majd a külső kijelzőket is (RPM, fokozat, stb). :)
Nem szeretem ha csak dísznek van előttem. :D -
endy papp #2204 Főleg még akkor lenne az igazi ha az előttünk,mögöttünk levőről is úgy adna tájékoztatást , az időket mutatva,no meg még ha spotter be is mondja ,figyelmeztet stb,stb,de nem hiszem hogy annyira belemennének az AC-nél mint az iRacinben,ezekre a dolgokra.
De már ez is nagyon jó opció lesz ,gondolom lesz még benne amiről csak ezután adnak tájékoztatást,vagy később építik be a játékba.
Minden esetre azért ez így elég kevés infó ahhoz hogy rohanjak az emberek megvásárolni mikor megjelenik,vagy még messze a megjelenés és ezért a nagy titkolózás.
De az tuti hogy 1 hónapon belül nem fog megjelenni,mert ez így marketing terén 0,no de ők tudják....lehet hogy nagyon nincs olyan állapotban hogy ki merjék adni....egyenlőre megy a találgatás.
-
Performance Shaper APP
Ez jo talalmany, az iR-ben jol kitalaltak. -
Szerintem a kapcsolatokról is szól ez. Kunosék jóba vannak olasz és angol verseny istállókkal, onnantól meg további kapcsolatokat kiépíteni gyerekjáték. -
Valszeg ingyen van a licensz, de ami biztosabbnak tunik, hogy ezek „magan/privat/kiscegek”, talan egyszerubbek mint egy mammut autogyarto (pl. Opel/Chevy/Holen/Cadillac/stb. - GM).
Gondolom Pagani mesternek mutatnak egy-ket kepet a programbol, o meg rabolint, hogy tok jo;) -
Vagy ingyen, nekik is ingyen reklám .Vagy ócsó, mit tudom én ... :) -
Azért az jól látható, hogy van pár autó ami majd' mindegyik új szimulátorban benne van. Ilyen a Zonda, ez a McLaren, de ilyen a '67-es Clark féle Lotus is. Az iR, a Simbin cuccok, most az AC... nem tudom, ezeknek "occsóé'" van a licensz, vagy mi? -
Én ráérek, jó lesz nekem DLC.-ben is.
Mondjuk autó van most is "bőven" ( bár abból sosem elég...), pálya az ami valóban kevés kicsit .Talán lesznek igényes moddolt pályák majd, ha nem laserscann..na puff neki, jó az .:)
Autóból leginkább az erősebb, első hajtású utcai széria autókat hiányolom.De ez meg egyéni szocprobléma ! :DD
Gondolom minél több hivatalos autó kerül bele, a többi gyártó is egyre inkább kopogtat, hogy itt a miénk is, nem szeretnék kimaradni belőle , ha már a szomszéd gyártóé benne van .:) -
Igazabol ami a CARS-ban van, valszeg minden lehetne az AC-ben is, mert talan azokat olcso, gyors, egyszeru liszenszelni;)
Itt a foproblema inkabb a kapacitassal van.
A palyak nem tudom mennyire macerasak, mint liszensz, de azok a CARS-ban is kamu nevvel futnak.
De ha mukodne is, itt az AC-ben halmozottan hatranyban vannak, mert scannelni kellene oket a „minoseg” miatt, es csak 1 palyaszerkeszto emberuk van:D -
Egy két ford még jöhetne, az is sláger mostanában .:) -
Shift Benchmark APP... -
Ez varhato volt, mostanaban mindenben benne van. -
GPx8 #2193 Ha pálya, akkor csak most fogják scannelni. Az nem két perc... -
precise #2192 lehetne azért még pár pálya... én abban reménykedtem, hogy a dhl-es cumó pálya lesz. De azért így sem vagyok szomorú :) -
bark #2191 A McLarenek mar nem lesznek benne az 1.0-ban. -
Passz .... -
Remélem azért nem fognak minden új, beeső licenszet megcsinálni az 1.0-ba, mert akkor ennek sose lesz vége :DDD -
GPx8 #2188 Ez volt a DHL-es levélben? -
cstibikeee #2187