43023
  • cstibikeee

autó motor tuning show expo
  • lac coo
    Még nincs , majd lesz valamikor...és a valamikor után valamikor talán meg is jelenik ( nyáron ? ) ...:)
  • pedobear
    Mennyibe kerül úgy?
  • lac coo
    Elvileg Kunos akar preorder-t, az gondolom kb azt jelenti, hogy az elővásárlástól számítva plusz 1-3 hónap megjelenés, szóval odébb van ez még :)))
  • lac coo
    Oksa, köszi !
  • Jacek
    Ami gyárilag bele való szerintem vékony:) 05-30 talán de megkérdezem:)
    Enyém is csattog kicsit hidegen 30000 volt benne akkor is csattogott:)
  • lac coo
    Köszi !

Igazából megkérdeztem C2 fórumon is, mindenki azt mondta, hogy ez ilyen ! :)))Amúgy nincs bajom vele, csak hidegen kicsit dizeles a hangja :))

Igazából nincs hozzá füzetem, pontosan mi az ajánlott olaj bele ? :)))
  • Jacek
    9500 a Bárdiban ebből van azt hiszem 37% azt hiszem, de majd holnap többet tudok:)
    Egyébként az enyém is csattog hidegen ez egy Citroen csak szólok:D
  • Jacek
    Holnap megkérdezem neked a lehetőségeket, nekem van 30-40% a Bardiban ha van ebből valami, vagy gyáriban:) beszélek az M5-ben a vezető szerelő haverommal mit mond:) de megkérdezik a Citroen Hungária tanácsadóját is ha kell:)
  • b-type
    Abban igaza van hogy mindet kell cserélni, ha cserélni kell(!).
    De egy mosást mindenképpen megér, mielőtt 200ezret ráköltesz szvsz.
    Nem tudom mennyi idős, de normális viszkozitású olajjal sok sok évet elbír egy szett.
    a hidrotöké-re meg még keress szvsz, mert 16 darabnál minden ezres 16ezret ér, és használtat ne(!), max donorautóban és jó áron (akkor viszont meg ajánlott :).
  • Solt
    Féktávon azok az arcok! :DD Azért látni a fején, hogy nem ilyen lassuláshoz van szokva... :D
  • lac coo
    ON.:
    kb ilyen vezetési élményt várok AC-tól, a Lotus alapján szerintem simán lesz ilyen vajsima fizika :

• lac coo
    Hát ennyibe kerül sajnos ,annak utána néztem. Olajat lecseréltem, attól sokat javult, de még így is hallani azért hidegen ...
  • b-type
    OFF:
    hidrotőke?
    ölég soknak tűnik a 160ezer+szerelés, és nézz utána, be lehet még próbálkozni ezzel-azzal (gyári ajánlású olaj(!), mosás)..de ezt egy normális szerelő végigzongorázza veled.
    ...ha egyáltalán ez a baj, bár elsőlépcsős probléma, mert sokszor az olajra nincs odafigyelve.
    On
  • Fehercsoki
    Fú hát szerintem kérdezz meg másik szerelőt is, akár többet is.
  • lac coo
    http://photos.3dvisionlive.com/Kunos/album/5143ab0f5ec346fe0b0000c9/

• lac coo
    OFF, de hátha itt tud valaki segíteni , megfelelő helyen nem jártam sikerrel...

"Citroen C2 VTS.ben egyik szelep, hideg motornál kicsit csattog.
    Szerelő váltig állítja, hogy ha meg is találja melyik az, akkor is mind a 16 db szelepemelőt ki kell cserélni, mert ha csak egy újat rak bele, akkor a mellette lévő megy tönkre a megváltozott olajnyomás miatt ...
    Igaz ez ? Rohadt drága az a kis vacak, majd nem 160 000 ft a 16 db + munkadíj ...."

• lac coo
    Amúgy gondolom semmi újság nincs megjelenéssel kapcsolatban ...?
    Legalább valami kb időpontot mondhatna :))))
  • Fehercsoki
    Nem tudom, csak láttam hogy fent van, de amiben van LANos multi azt fel is lehet törni hogy működjön warezzal.
  • lac coo
    De online szerintem nem magy ,ha jol tevedek, rf1 viszont igen....De mondjuk ez mindegy , nem ide tartozik.Rf2- ben jelenleg halott a moddolas, bar ahogy tudom meg nincs is moddolhato allapotban.....
  • Zsoltee_a_bator
    Mind a ketto a mod-olasra epit, hogy sikeres legyen. Es amennyire tudni lehet, AC-re konnyebb modolni. Persze RF2 modolast viszi az RF1 eleg eros hatszele, meg van par excluziv feature benne. Erdekes lesz latni, melyik lesz nepszerubb hosszutavon.
  • Fehercsoki
    rF2nél is egyszerű a warez, legújabb buildet mindig feltörik.
  • Solt
    Amíg néztem addig is fülig ért a szám... :D Volt anno valami THQ-s MB Truck Racing... na az baszott jó játék volt a maga idejében!
  • GPx8
    Igen. Azt hiszem rF1 alapra készítették. Amúgy tetszik. :)
  • Solt
    ERRŐL halott már valaki? Videó alapján nem rossz... :)
  • lac coo
    Viszont autokinalatban jelenleg rf2 eleg gyengecske. AC meg palyakinalatbol.... :)
    Szerintem meg csak papiron konkurencia, aki egyiket megveszi szinte biztos ,hogy a masikat is .Bar rf1 eleg nepszeru minden retegnel, de ez csak a pofonegyszeru warez miatt van.....megvenni aligha vette meg a tomeg.
  • Alexease
    Csunyanak azert nem neveznem, max kicsit bug-os;)
    De bugosnak sem nehez lennie, amig az AC elegge letisztult, csak 5–10 egyszeru shadert tartalmaz (ami modolhato), addig az rF2 ennek a 10-szereset. Az AC-ben sokkal egyszerubb es bugmentesebb megoldani peldaul egy vetett arnyekot a 1 shaderes statikus aszfalton, mig az rF2-ben tobb dinamikus (fizika, grafika) reteget kell egymason kezelnie.

De a lenyeg, elvileg konkurencianak szamit, de jelenleg meg teljesen sem az, az rF2-nek tobb eves elonye van. Igazabol szukseg van mindkettore;)
  • GPx8
    Szvsz. rFactor2 egyelőre vezet az időjárás dinamikával, viszont csúnya és bugos a grafikája.
  • lac coo
    Nem fenyegetik egymaet, aki szereti a mufajt mindketto kotelezo vetel, akit meg nem izgat, az meg nem szamit azt hasznalaja amelyik jobban warezolhato.
  • Fehercsoki
    Igen csak rF2ben ott az időjárás plusz realroad, valamint sok AIval is jól fut.
  • Zsoltee_a_bator
    Rfactor2 szerintetek mennyire tud majd felszinen maradni az AC mellett? Eleg direkt konkurencianak tunnek.
  • Alexease
    Koszi!
  • lac coo
    Boldog szulinapot !!!:)
  • bardocz
    Ahhoz gtr2 is kéne :)
  • lac coo
    a WSGT2 olyan mint a fizetésemelésem, mindig szó van róla, de soha nincs belőle semmi ! :)
  • Alexease
    Remelhetoleg Aristotelis nem csak elcsabitgatta es rabeszelte, hanem ki is oktatta bizonyos szinten a regi modder ismeroseit, es nem kell 1 evet varni, amig megfejtik es kitapasztaljak a dolgokat;)
    A komplett WSGT2-ot is csinaljak, bar az eddig nem sokmindent mutatott az evek alatt;P
    De talan Aristotelis korabbi GTL-es projectje is valahogy feleledhetne:)
  • Szabi #2430
    próbáld ki GTR2-ben :)
  • bardocz
    Remélem nem olyanok csinálják majd, akik láttak pár versenyt, és ezért már kurvajól tudják hogy működik egy ilyen gép.
  • precise
    durvulás lesz itt az kurvaélet
  • Szabi #2427
    "The guys of the Super GT mods for GTR2 have started to work on Assetto Corsa bringing the 2006 Season of the popular Super GT Japanese Championship, first preview show the Toyota Supra of the GT500 class, following the car list of the future mod (bonus car of various seasons included):

GT500:
    Toyota Supra GT
    Honda NSX GT
    Nissan Fairlady Z33 GT
    Lexus SC430

GT300:
    Toyota Celica
    Toyota MR-S
    Nissan 350Z
    Mazda RX7
    Autobacs Garaiya
    Mooncraft Shiden