43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GPx8 #2866 Ne becsüld le a nőket, eszébe fog jutni egy ingyenes megoldás, ne félj!
-
Ja, vagy úúúgy ! :))
-
Solt #2864 Köszi az ötleteket Urak, de ha találok ilyen fineszes megoldást, akkor nem tudom átverni a családi költségvetésen a cockpitet! A házisárkány leszavaz! :D -
mikor játszol, rakj egy szögletes szivacsot, vagy akár egy törölközőt a kerekek alá . -
Sokat mondó kép, mert megnyomni egy gombot, hogy elinduljon a fraps bonyolult lenne. -
Tegyél éket a kerekekhez, vagy egy gumipókkal kösd a széket az asztalhoz :) -
Solt #2860 Nem... sajnos kell az a gurulós szar... :) -
Debilon #2859 szék csere nem lett volna egyszerűbb? :) -
:)
-
Solt #2857 Neeeeem... várja a szebb napokat! :))
De, ha mindenképpen vásárolni akarsz, van egy HD7970-m, az eladó! :D -
Nem eladó ? :DD
-
Solt #2855 Mert az ugye még keményebb, és azzal képtelen voltam egy helyben maradni! :D Ahogy fékeztem, már gurultam is hátra... :)) -
Miért vetted ki a loadcellt? :)
-
Solt #2853 No ezt majd kipróbálom... köszi! :)
@Alex: Dettó... egy nagyobb fékezésnél fél méterrel hátrébb rúgom magam! :D Ha meg kicsit erősebb az FFB, akkor az egész asztal remeg, mozog, stb... :) Ki kell találnom valamit, mert így kényelmetlen és élvezhetetlen is... :( -
Ebben van hivatalosan ABS, az ECU-nal lehet is kapcsolgatni. Sot, E-Diffi is van benne, de azt meg nem modellezte le es/vagy nem mukodik:D
Vagyis ezt nyugodtan lehet ABS-szel hasznalni (legalabbis azzal, ami az ECU-nal van), hozza tartozik. En csak azert nem hasznalom, mivel igy is ugy is lassu vagyok, raadasul anelkul jobban elvezem;P
A cockpit hianya engem is meggyotor neha.
Egyreszt elsosorban munka iroasztalom van, a kormany a kihuzos, lotyogos, bill-eger tarto reszre van felfogatva. Bar rogzitve van, de nem az igazi.
Valamiert a kormany es az asztal anyaga nem szereti egymast, es hajlamos folyamatosan a jobboldala lecsuszni:D
Es nekem is fogroszekem van, az erosebb fekezesnel es kormanyzasnal, ha nem is G-eroket, de valami mozgo-forgo hatast masszivan szimulal;) -
Semmi gond, nem vedem az SRW-t:) Amugy tenyleg valoban „foss”, ha csak az alap beallitasait nezem:/ -
A menüben a fék akármi csúszka állítása ( már nem emlékszem, talán linearitást állít ...) rohadt sokat segített nekem . -
Van a valóságban is, szóval nem értem itt miért ne lehetne használni, szimuláció, az meg nem arról szól, hogy a legnehezebb legyen. Ahhoz egy elkúrt rF-es fizika kell :DD -
Solt #2848 Én is úgy vagyok vele, ahogy te... mindent igyekszem úgy használni ahogy az a valóságban van... kormányszög, H váltó, stb... ABS-t csak akkor, ha a valóságban is van benne. ( gyanítom ebben van! :) )
A guminyomást kipróbálom, kíváncsi vagyok... :) Az 1:22:xx tuti, hogy ABS-l van... jó egy másodpercet számít legalább... ABS nélkül szerintem képtelenség 1:22:xx-t menni.
Az a fő gondom, hogy visszaraktam a gyári féket a G25-be, és azért ez nem load cell szint... no meg a nyomoronc forgó szék... elgurul, elforog... a kormányba kapaszkodom néha! :D -
Solt #2847 Bocsánat, nem fos, csak engem nagyon felhúzott tegnap! :)) El sem jutottam odáig, hogy egy jó ízűt menjek... be sem bírtam rendesen állítani, elment tőle a kedvem egy ideig! :)
-

-
Mar ugy is reg nem mentem vele;)
En orulok, ha 1:27 ala be tudok menni (ABS nelkul, azzal nem foglalkozom:P).
A guminyomas ami nekem jo volt: elol 29psi, hatul 25psi.
Ezzel fel masodpercet javultam, bar az 1:22-hoz kepest teljesen mindegy:DDD -
Az SRW nem olyan foss, jo az, de nem erdemes az ottani top idokhoz hasonlitani a tudasodat;)
Az AC szuper szim (
), de az alant lathato videon (es az idon) is latszik, hogy ezzel is meg lehet talalni a kiskaput vagy a masik dimenziot;D
Ha az AC olyan nepszeru lenne mint az SRW, es hasonloan ellepnek a jatekosok, ebben is lazan ilyen uridok lennenek mindenhol. -
Solt #2843 Szerintem meg csal! :D Így sokkal jobban érzem magam! :D -
Mondjuk ő az egyik fejlesztő, volt ideje gyakorolni. -
Solt #2841 Nagyon ügyes, de azért odaírhatta volna, hogy milyen beállításokkal tolta... :) Legalább tudnám, hogy mekkora nyomi vagyok... :D -
Hát már kb az első féktávnál. Pedig énis mindenhol duplát váltok visszafele. -
Solt #2839
Akkor nézd meg ezt és sírd el magad... én ott tartok! :D -
Én 24 végét néha összehozom, akkor abs nélkül, és semmit sem állítgatok, de jobbra most nem futja. 23 álom, a legjobban is asszem 24,3 volt, onnan is messze van még:D De az is abs ki, és gyári keréknyomás volt. -
Solt #2837 :DD
Képtelen vagyok ABS nélkül 1:23 elejére... elforog a székem, elrúgom magam, kivettem a load cell-t, szétbasz az ideg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
Most kell letenni... tegnap a simraceway nagyon felidegesített... ott legalább tudtam arra fogni, hogy egy fos... de itt ezt nem tehetem... én vagy a low... kinyírtam magam mára! :DD -
Én csak az 1:26-os időkhöz tudok hozzászólni :DD -
Solt #2835 Urak!
Aki ilyen 1:23:xx időket megy az használ ABS-t? Illetve a keréknyomást állítjátok? -
Nem azért de szimulátort senki nem fejleszt! Új dolgot meg főleg nem, volt az rF1, az arra épülő simbin cuccok, majd az Iracing, azt csókolom.... Most van az AC,most egy darabig megint pihi van, olyan 10 évig :DDD Szóval ezek nem avulnak el egy vagy két év alatt .... -
endy papp #2833 Ez is igaz de ezen-azon kívül semmi olyan nincs benne ami a mai kor követelményeit kielégítené szerintem,már így ebben a formában elavult,hiába a jó fizika,a többi tartalom ,már ha lehet nevezni annak nem sokra jó.
Nekem is fenn van a gépen,de ugye online már nem nagyon játszik senki,Ebben az iRacing verhetetlen ,így inkább azzal tolom,egyedül körözgetni..... ,no az meg mire jó,az rF2 nem ismerem,nagyon egyszerű ok miatt majd ha teljesen kész lesz na akkor majd megnézem,addig nem adok érte pénzt még ha olyan jó?, mint sokan mondják .
Vissza térve a AC-re ha nem is 1000,de lehet hogy még 1 év az pedig nagyon sok,még az is lehet mire megjelenik az is elavult lesz ha kevés olyan tartalommal fog rendelkezni ,hogy hosszú távon fenn maradjon életképesen,ne csak pár 100 ember használja..
-
Zsoltee_a_bator #2832 Mivel meg 1000 ev, mire megjelenik az AC, banatomban ujra felinstallaltam a NkPro-t. Meglepoen utos a fizikaja meg mindig (szvsz jobb, mint IR, RF2). -
endy papp #2831 Nem rossz...csak már használhatnánk 
De ha így megy csak jövőre lesz ebből valami ...sajnos.
Biztató hogy ilyen kocsi is lesz benne. -
AC EvoteK videok: http://www.bsimracing.com/hardware-evotek-simulator-powered-by-assetto-corsa
-
Jackal #2829 Ha csak ennyi a bajuk, azt pár hét újraírni :) -
:(((( -
Messze van meg ennek a vege::)
Junius 3.: „The session, timing and leaderboard management in AC was a real mess. White flag, I can't live with it, I'll go for a total rewrite.”