19
  • djw
    #19
    ellopta, sikerre vitte, kifizette őket, úgyhogy innetől nem gáz :) Az igazság az, hogy tőlem is ellophana már valaki egy ötletet és utána fizethetne nekem is annyit, amennyit Miszter Cukorhegy fizetett :) Könyörgöm! CSAK EGYSZER!!! :D
  • finizlik
    #18
    Michael Jackson is fizetett amiért egy pár gedvás család beperelte, hogy pedofil pedig ő biztosan nem volt az, csak az a hibája szegénynek hogy brutálisan sok pénze volt. Jobb fizetni mint évekig pereskedni és figyelni, ahogy megpróbálnak lejáratni a médiában.


    Ezen felül a bíróságoson sosem az igazság dönt, mindig a jog. És ez attól függ kinek volt több pénze ügyvédre. Szerinted hány milliárdos gyilkos van szabadon, mert az ügyvédje olyan szinten profi? Hát nem 2.
  • Tetsuo
    #17
    Igy egyertelmu lopas, hiszen ha kozzeteszik, akkor senki sem vedheti azt le.
    Tudom, modositasokkal tettek es parhuzamos kutatasokra hivatkoztak ill. mas-mas jogok voltak ervenyesek.
  • Tetsuo
    #16
    :) Az Egyesult Allamok szolgalatai biztos nem fizetnek erte, hiszen alaptorveny irja elo minden amcsi cegnek, hogy az allambiztonsag mindenekelott...
    Az angol es az izraeli sem fizet semmit, hiszen komoly megallapodasok vannak az atjarhatosagrol, meg az EU-val is bar erosen egyoldalu ill. egyoldalra hasznaljak (USA keri folyamatosan a swift-adatokat, a terrorizmus neveben persze, EU nem ker semmi kulonoset).

    Az igazan hasznalhato szamukra az lenne, ha letezne egy olyan intelligens es gyors szoftver, ami IP-cimekre es egyeb azonositokra hozna letre viselkedesi profilokat, IP-latogatas, Google-kereses, kozossegi oldalak adatai, forumok stb alapjan es nem csak egyeneket, de csoportok viselkedeset is tudna elemezni nameg a neten levo dokumentumok milliardjai kozt is tudna hatekonyan kutakodni, azokhoz hozzafert IP-kapcsolatrendszert elemezni...
    A nepszeru kozossegi oldalak, ezt elegge leegyszerusitik.
  • Tetsuo
    #15
    Nekem az volt az erdekes, hogy a srac fizetett nekik. Tehat akkor megiscsak volt vmi... raadasul azt Zuckerberg sem tagadta, hogy megbiztak egy program keszitesevel, amit vegul nem csinalt meg, hanem helyette egy nagyon hasonlot maganak, addig pedig hazudott a megrendeloknek (hitegette oket).

    Soha nem fizetnenek egy kanyit sem, senkinek es mindenkit elhajtananak a busba, ha nem lenne vmi bizonyitek a vadakra...
  • G_ArchAngel #14
    Mondjuk aki ezeken a kozossegi oldalakon szerepel es adatot megoszt, az inkabb azzal kerulheti el a kesobbi problemat, hogy meggondolja, hogy pontosan mit es mennyit arul el magarol.
    Illetve ugye van ember, akinek semmi rejtegetnivaloja nincs, illetve a masik, aki azt hiszi, hogy az adatait/profiljat figyelik. Pedig legtobbunk szimplan le van szarva.
  • Misi az ezredes
    #13
    Igaz, mondhatni lopott ötlet lett beadva és szabadalmaztatva. Ugyanis Csonkáék újságban leírták és megosztották mindenkivel a terveket és az adataikat :D
  • Misi az ezredes
    #12
    Ez így van. A porlasztót is feltalálta Csonka János és Bánki Donát mégsem az ő nevükre emlékszik a világ ez alatt.. Mert nem ők szabadalmaztatták..
  • finizlik
    #11
    Honnan tudod hogy lopta?

    Mert 2 gazdag pöcs ezt állítja? Én cukor srácnak jobban hiszek mint azoknak. Ezen felül mi az hogy lopta, ha nem ők jelentették be hamarabb ill. le se volt védve meg semmi? Jaj de érdekes..
  • ugh
    #10
    sorry kicsi ez a netbook bill... :D
  • ugh
    #9
    ha te lopnal el egy otletet amibol igy megtollasodsz ugy vagnanak sittre hogy foldetereskor molekulaidra hullenel szet .
    ennek a hulyegyerkenk megengedtek ,hogy megtollasodjon mert nekik is hazsnos ez a fossss
    ennyi..
  • ugh
    #8
    nem fizetnek hanem az ameriaki allam (az iment irtam kik )uzemlteti az adofizetok penzebol vazze
  • ugh
    #7
    nekem szemelyszerint ettol a facsebook meg twitter gennyomledektol mar okadhatnekom van .........
    mikor jonnek mar ra az emberek, hogy ezeknek az oldalaknak a tarstulajdonosai a cia meg a tobbi 3 betus gumitalpu pocsfejek gyulekezete
  • Artyy
    #6
    Arra nem gondoltam volna, hogy az Apple és a Google egy szinten van anyagilag. A Facebooknak meg csak szerencséje lett, hogy ennyire népszerű lett, mert amúgy semmi eget verőt nem raktak le az asztalra. Technikailag és működésileg nem egy csodaszám. Egyszerűen csak túl népszerűvé nőtte ki magát. Variálhatna vele akármit, módosíthatják sz@rabbra, otthagyni nem fogják már az emberek sajnos.
  • finizlik
    #5
    Miért fizetnének ha sok debil, fogyatékos ember minden alkalmazást engedélyez ami úgy figyel meg ahogy nem akarod?

    Nem kell mindent hülyeséget belelátni... Az emberek maguk a hülyék, ők engednek mindent
  • ADAMEX9
    #4
    Sikersztori. Pont.
  • Szefmester
    #3
    Hát nem egyszer hallottam arról hogy eladták az adatokat más cégeknek, szóval igen... A reklámok és az adatok eladása mellett persze ott vannak a játékok után bezsebelt pénz is. Minden befizetés 30% kb az övéké ha a játékban veszel valamit.
  • nlght
    #2
    azon már én is gondolkodtam, hogy a titkos szolgálatok ingyen keresnek benne vagy fizetnek érte
  • trenmost
    #1
    reklámon kívül miből kapnak még pénzt? eladják az adatokat?