Automatikusan frissülni fog az Internet Explorer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor lesz új verza ha te azt letöltöd és telepíted!
Egyik elõnye a sima Chrome-al szemben,h nem szemetel az update-el...!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nothing Ever Changes
IE meg haggyuk már... sehol nem játszik már!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"Minden olyan felhasználó, aki a Windows Update szolgáltatást aktiválta automatikusan meg fogja kapni az Internet Explorer legfrissebb változatát is."
Azaz ha bejeloli valaki a biztonsagi frissitesek automatikus telepiteset, akkor az osszes ie biztonsagi frissitest meg fogja kapni, tovabba minden frissites biztonsagi besorolasu lesz. :-)
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Egy mobilinternetes laptopon a telefonszámlánál azért feltûnik, hogy átlépted a kereted...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
A windows update frissiti, csak kritikus besorolasu lesz az osszes frissites. Azt meg, hogy mikor tegye be lehet allitani. A chrome-ot frissito google update-ert mar nehezebb kiiktatni, de nem lehetetlen, csak egy segedprogrammal (spybot s&d) blokkolni kell a registry bejegyzeset, amit minden google program hasznalatanal megprobal visszairni. (android-on viszont be lehet allitani, hogy csak wifi-n probalkozzon, de en 'ask me'-re tettem, igy csak allandoan uzeneteket irkal a statuszlistaba)
Ettõl függetlenül én örülök ennek a frissítésnek, komoly biztonsági kockázat az ha nem a legfrissebb szoftvereket használjuk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Safari ellenben megkerdezi.
http://gaborszantai.co.uk/
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)