2
  • RealPhoenixx
    Nagyon sok ceg, akar kicsi akar nagy, de a lenyeg: magyarorszagi cegek tomege csinalja azt, hogy elhiv allasinterjura, felvet egy problemat azzal kapcsolatosan amivel tevekenykedik, es kerik hogy old meg a feladatot (mert ez csak egy allasinterju, es kb ez csak egy beugro "feladat").

Elmondjak a jelentkezok hogy ok mit hogy csinalnanak illetve oldananak meg, majd odaigernek annyit: biztosan felhivjuk magat, maga kell nekunk etc, es soha tobbet nem hallatnak magukrol

A lelemenyesebb es ertelmesebb magyarja azert koveti a technologiai dolgokat illetve hireket neten, es szerintem nem vagyok egyedul azzal, hogy egy ilyen dolgot megoldottam allasinterju kereteben, az illeto megvalositotta, 6 evvel kesobb pedig azt talaltuk olvasni a baratnommel a neten, hogy:
    Jeeee, az otletemet megvalositotta az illeto, es igergetett hogy felhiv, es jeeee, ugy csinalta ahogy elmondtam a dolgokat, es jeeee, az illeto azt ragozza hogy az o otlete volt az egesz, es jeeeee, az illeto egy rakat lovet kaszalt a dolgon, eladta a megvalositott otletemet azzal a jelzessel, hogy:

- ez az o otlete alapjan szuletett megoldas

/az iloleto meg nem tudja, de elob-utobb kenytelen lesz velem beszelgetni/
  • Tetsuo