Zenészek a Megauploadért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!!!<#violent>#violent><#bdead>#bdead><#rinya>#rinya><#buck>#buck>
Szerintem.
Ha nincs kesz, sem lehet mar jo... es ha megengeded, en nem minositelek.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az mibõl derül ki, hogy ez a szám "nincs kész"?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Azért egy normálisabb számot is összehozhattak volna. Akkor aztán tényleg igazán borsot tudtak volna törni az orruk alá, ha olyan számot raknak össze, ami top listára kerülhet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a video csak a Megaupload támogatásáért vagy épp reklámozásáért készült. Ez nem egy kész dal vagy épp zeneszám. Olvasd el a cikket ostoba.
Hát nekem se ez lesz a csengõhangom 😄
De amúgy gondoljatok bele mekkora reklám ez a Megának.
Az UMG meg hát... szánalmas <#kocsog>#kocsog> banda.
De amúgy gondoljatok bele mekkora reklám ez a Megának.
Az UMG meg hát... szánalmas <#kocsog>#kocsog> banda.
Mit is énekelnek? Niga uplood? 😄
És most nézzétek meg még egyszer a klipet. 😊)
Vicces. 😊)
És most nézzétek meg még egyszer a klipet. 😊)
Vicces. 😊)
az egyik énekesnek a számban olyan szerzõdése van umg-vel, hogy csak az õ írásos engedélyével lehet bármiben benne
valami ilyesmi
valami ilyesmi
Csak azért mondjátok mert Ptyinger Laci nincs benne... b+
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Engem csak az erdekel, hogy milyen jogon akarta letiltani a szamot egy kiado? Nem az o anyagukrol van szo. Ertem, hogy az uzleti erdekeiket serti, de jogi alapjuk nem sok van... (egyebkent akkor ennyi erovel az apple is letiltathatna a google, microsoft vagy samsung reklamokat, mert szamukra anyagi hatranyt jelent ha nem az o termekeiket veszik)
Tik csak a számot néztétek, nem az üzenetét, hülyék!<#ejnye1>#ejnye1>Pedig megint a tetves kapzsi kiadókról van szó<#ejnye1>#ejnye1>
Háát. Ez a zene olyan mint a tegnapi SP-nek elmozdult a nagylábujja mert úgy gördeszkázott mint egy b*zi és ez befolyásolta a megakoncertjein való megafellépéseit "megahír". :/ nem kéne fizetni az áramot ez tényleg káros.
Nothing Ever Changes
Hát ez a zene förtelmesebb mint Schmuck Andor kampánydala 😄