16
-
#16 Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!!! -
#15 Ha nincs kesz, sem lehet mar jo... es ha megengeded, en nem minositelek. -
#14 Az miből derül ki, hogy ez a szám "nincs kész"? -
Grodt #13 Azért egy normálisabb számot is összehozhattak volna. Akkor aztán tényleg igazán borsot tudtak volna törni az orruk alá, ha olyan számot raknak össze, ami top listára kerülhet. -
#12 Csak szólok, hogy a Youtube-on még fenn van... -
Artyy #11 Ez a video csak a Megaupload támogatásáért vagy épp reklámozásáért készült. Ez nem egy kész dal vagy épp zeneszám. Olvasd el a cikket ostoba. -
Yodafon #10 Hát nekem se ez lesz a csengőhangom :D
De amúgy gondoljatok bele mekkora reklám ez a Megának.
Az UMG meg hát... szánalmas banda. -
viasz #9 Mit is énekelnek? Niga uplood? :D
És most nézzétek meg még egyszer a klipet. :))
Vicces. :)) -
#8 az egyik énekesnek a számban olyan szerződése van umg-vel, hogy csak az ő írásos engedélyével lehet bármiben benne
valami ilyesmi -
pasi29uk #7 Csak azért mondjátok mert Ptyinger Laci nincs benne... b+ -
kvp #6 Engem csak az erdekel, hogy milyen jogon akarta letiltani a szamot egy kiado? Nem az o anyagukrol van szo. Ertem, hogy az uzleti erdekeiket serti, de jogi alapjuk nem sok van... (egyebkent akkor ennyi erovel az apple is letiltathatna a google, microsoft vagy samsung reklamokat, mert szamukra anyagi hatranyt jelent ha nem az o termekeiket veszik) -
szlovákiai hun #5 Tik csak a számot néztétek, nem az üzenetét, hülyék!Pedig megint a tetves kapzsi kiadókról van szó -
Anomaly #4 Háát. Ez a zene olyan mint a tegnapi SP-nek elmozdult a nagylábujja mert úgy gördeszkázott mint egy b*zi és ez befolyásolta a megakoncertjein való megafellépéseit "megahír". :/ nem kéne fizetni az áramot ez tényleg káros. -
#3 Azt hittem megint április elseje van:D -
moikboy #2 Hát ez a zene förtelmesebb mint Schmuck Andor kampánydala :D -
#1 Biztos sok embernek tetszik ez a "szám", meg biztos nagy sztarok ezek; De szerintem fortelmes es igenytelen a sok tehetsegtelen autotune-os stricitol es ribanctol meg hanynom kell... bocs.