Kritikák kereszttüzében a Kindle Fire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az iPhone tényleg egy kommersz szar. És igen - 7 zenélõs kvarcóra, mert kb ugyanarra jó: felvágni vele, pontosan azoknak a hülye gyerekeknek, akik 20 éve a 7 zenélõs kvarcórával is felvágtak. Ahogy az indexes Kindle cikkben is írta hancu: "a Starbucksban gondosan megtervezett és elõre begyakorolt hanyag eleganciával kitegyük a kávé mellé az asztalra, szigorúan képernyõvel lefelé, hogy mindenki lássa a logót a hátoldalon".
Ez most LOL, akkora marhaság, mint példa.
Egy Aston Martinnál a BMW praktikusabb, kényelmesebb. Aston Martint az emberek nem azért vesznek, mert kényelmesebb, praktikusabb, hanem azért, mert társadalmi státuszt tükröz, a többieknek elérhetetlen, és felszaggatja az aszfaltot, a hangja meg úgy bömböl, hogy bármelyik oroszlán elszégyeli magát tõle.
Ezek a táblagépek, pedig kommersz szarok. Az egyik drága, a másik kevésbé, de a 20-30 ezer forintos ársáv felett mind tólárazottak.
Lehet velük böngészni az interneten, de minek, ha az oldalak felét nem tudja megjeleníteni, hiszen egy szaros flash lejátszására sem képesek. Ezek játék kütyük. Gyerekkoromban volt nagy sláger a hétzenés kvarcóra, meg az kvarcjáték. Lesz ezekbõl valami, de nem most.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Az amazon ebbõl az irányból támad, és hát meg kell mondjam, hogy az Apple bajban van. És már Jobs sincs, hogy elõhúzza a nyulat a kalapból. Az amazon választéka bõvebb, vonzóbb. A hw még nem makulátlan - de ezt a legkönnyebb kijavítani. Jön a Kindle Fire 2 fél év múlva, 99USD-s upgrade lehetõséggel Kindle Fire 1-rõl, oszt jónapot. A szolgáltatást, amit meg mögé rakott az Amazon, azt nehéz lesz ûberelni fél év alatt az apple-nek. Jövõ karácsonykor a jelenlegi itunes/appstore vásárlók fele az Amazon boltban fogja költeni a pénzét. És ez lesz az igazi gyász az Apple számára.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
nekem spec az epapiros sem tetszett pár óra használat után. zavart, h állandóan helyettem pislog. ezekkel az androidos cuccokal pedig nem igazán tudok megbarátkozni. gagyibbnál gagyibb készülékre is ráerõltetik.
-ami appleben nincs, az nem is kell senkinek úgy tökéletes ahogy van
-ami másban nincs, az súlyos hiányosság szar az egész
(az apple fanok szerint legalább is)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Fire kritikái viszont nem arról szólnak, hogy mi nincs benne, mint feature, hanem hogy amit beleraktak az nem mûködik rendesen.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Fõleg, hogy maga a készülék ár alatt kerül értékesítésre...
Viszont én se vennék látatlanban semmit.
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
http://android-forum.hu/
www.adamexdesign.hu
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Sokan minden autótól egy Aston Martin-t várnak... (én is ilyen maximalista vagyok tech téren ezért is járok iPhone-nal) mert azért egy Aston Martin teljesen más élmény mint egy BMW... csak hát 60millió alatt nem kapsz olyat.
Ez a gép ennyi pénzért pont annyit tud amennyiért árulják. Akinek több kell, fizessen.
Armin & Ayu fan
Egy autó sem attól kényelmetlen, mert nincs benne mahagóni mûszerpult, hanem mert néha beragad az ablakemelõ, váratlanul megfolyt a biztonsági öv, kilazul a csomagtartó ajtaja és amikor pakolsz fejbevág, stb. stb. Lehet, hogy motorikusan nincs baja és utazni is lehet vele, de a hozzáértõk nem fogják megvételre ajánlani.
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)