FlatOut 3: Chaos & Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már megcsekkolom lehet lecserélték már a teljes game-et<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az a jó benne,ha az ember elõrébb halad benne,sokkal rosszabb lesz,mint az elején volt xD
De ezt bizt nem.
na felvettem az elsõ két challenget a játékból xD
Már a menü is szar.karrier mód nincsen,csak valami challenge rendszer,semmi elõremenetel,semmi fejlõdés,amit minimum el lehetne már várni manapság.A grafikai opció meg egyszerûen nevetséges.végig kell pörgetni az összes! felbontást,mire a megfelelõre ér az ember.Meg ki az a marha,aki 15FPS limitre állítja be xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg,hogy a texture részét lehúzom alacsonyra és még egy 1995-ös játék kinézete is megeszi reggelire xD
Az egész egy nagy káosz,mind irányítás,mind az MI,felöklelnek,repülnek az autók,mint a papírrepülõk(még az is jobban mozog,mint ebben az autók)
És ennek dacára optimalizálatlan.Szerintem,aki az ajánlottal próbálja/próbálta ki,annak is szarul futhat,mert ilyen FPS ingadozást 1 játékban sem láttam,ez mindent üt,még a régi,gyenge gépem is jobban futtatta a nagyobb hardverigényû gammákat.És még ráadásul ez a szemét elfoglal 11GB!-ot,ami röhej.Én az insane2-t szidtam,de abba legalább van egy kis élmény meg változatos is,de ez...
És van pofájuk 30eurót kérni érte,ami már mindenek a teteje.kb 9000ft felett lehet árfolyamtól függõen.
Ritka ez,amikor kb 5 perc alatt mindent el lehet mondani egy játékról,errõl még teasert sem érdemes készíteni,mert ott is látni,hogy ez bizony a játéktörténelem legrosszabb és ár/érték arányban a leggyengébb játéka lett.
A mutatványos részek messze verik az elõzõ részeket!
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
biztos nem véletlenül írták ki a figyelmeztetést, HA szereted, vedd meg. a telepítésnél.
ez egy szar.
egy kalapszar.
moslék, fos.
etc.
nem az, hogy nincs fizikája, meg semmije, hanem egyszerûen nem lehet irányítani se jól, jó azt lehet, de nem magyaráz el semmit, durr bele és kész. és azt se tudod hol vagy, a többiek repesztenek, meg minden, de áhh, egyszerûen nincs hangulata.
flatout2t ronggyá zúztam és lehet ennek örömére, h ez kalapszar, a 3, elõveszem ismét a kettõt :D. régi szép emlékek. az nem csak, hogy jó, vagy kurvajó géjm, a flatout2, hanem kibaszott nagy hangulata van, a törések is jók, emellett kurvajó zenéi is vannak, pl Rise Against, epic, Rob Zombie se rossz, király, lehetne sorolni még és van hangulata, meg minden :D. a karaktereknek is van normális háttértörténetük, nincsenek ezren, hanem kevesen, de mégis kurvajó hangulatot tudnak csinálni.
flatout2rulz, flatout3sucks... meg flatout2ultimate carmage is sucks, vagy hogyan írják. bár az talán még elmegy, de az se annyira, flatout2 a király.
ezzel a hárommal meg játszottam öt percet :D, vagy annyit se :DDDD.
Fizika: NINCS
Grafika: a 2. részé jobb volt
10 másodpercnél többet nem tudtam vele játszani, annyira szar.
Inkább Flatout 2, vagy UC.
Am igaz is, legalább az oroszok tudnak használhatót alkotni. Ott van pl az Insane 2, ami ehhez a szarhoz képest az évszázad alkotása.
A Bugbear a Ridge Racer Unbounded-t kalapálja, arra talán érdemes lesz figyelni.
My Life for Freedom!
- Grafika egy rakás szar, vissza lépés az elõdökhöz képest! Ráadásul orbitálisan optimizálatlan!
- Fizika...hát az nincsen,vagy jó indulattal azt mondom hogy nyomokban fel lehet fedezni valami fizikát! pedig a flat out mindig is kiemelkedõ fizikai motorral rendelkezett.
- Játékmenet egy nulla, semmi hangulat, és egy agyatlan kapkodás az egész! Gagyi módon viselkedik az AI, és inkább nem is sorolom tovább mert sírnom kell hogy ilyen csúnyán elbántak az egyik legjobb autós játékkal amivel valaha játszottam!!!!!!!<#szomoru2>#szomoru2>
De ez egy rakás Sz*r. Megnéztem 5X a videó beállítást mert mondom tiszta homály a kép és szarabb a garfikája mint a Flatout 2-nek.
Szégyen, szégyen !!!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez ennyira szar lett?
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Letöltöttem, de le ne töltse senki! Atya úr isten, ennyire szarra azért nem számítottam. Én még ilyen rossz arcade autós játékkal nem játszottam! <#wow1>#wow1> Fizika, mint olyan nem létezik benne, de tényleg! Ehhez képest bármelyik(!) NFS bizony szimulátor, már ami a vezetési fizikát illeti. Katasztrófa. Ezért képesek egyáltalán pénzt kérni?! <#falbav>#falbav> Szégyen!<#boxer>#boxer> <#gonosz3>#gonosz3>
Én szeretem az autós játékokat mert elütni el lehet velük az idõt.
Nos ezzel ilyet nem lehet mert már a menü is irritál!
Atyaég ez mekkora egy szar lett.
Grafika ocsmány és nem mellesleg optimalizálatlan ennél kb 300x szebb játékok suhannak "röccenés" nélkül.Ugratásnál a kocsira hato gravitáció is elég érdekesre sikerült!
Képet nem csináltam mert annyi ideig nem volt fent a gépen.<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Aki jót akar messze elkerüli ezt a valamit!
Gratula a fejlesztõknek így kell egy aránylag jó game-et (cimet) elbaszni!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..