197
A DiRT sorozat roncsderbis mellékszála.
src=\"http://kephost.hu/image-3A07_4F255949.jpg\">
src=\"http://kephost.hu/image-3A07_4F255949.jpg\">
-
#77 Hát egen. Remek példa erre flatout 2 ami evm-be kezdet, 1990 forintos áró szórták. Vették is mint a cukrot :) (köztük én is) -
#76 Adják 5ezerért akkor biztosan többen megvennék. -
#75 Ez egyértelmű,de akkor is tudnak belőle valami következtetést levonni.
-
#74 hát. Akármilyen is lesz, sztem konzolra több fog belőle fogyni szokás szerint. -
#73 Lehet hogy más van a háttérben ,de lehetséges az is hogy megnézik pc-re mennyien veszik! -
#72 Nocsak. Ilyen is előfordul a mai világban hogy valami pc exklúzív, még ha csak kis ideig is? :D -
#71 Közel egy hónapig PC exkluzív lesz a DiRT Showdown.
Digitális formában május 24-én tölthető a játék steam-en pc-re! Júniusban érkezik majd a konzolokra!PC-re a dobozos verzió a konzolos megjelenéssel egy időben jön! -
mester1987 #70 USA/EU-ban mikor jelenik meg tudja valaki? -
-
janihunk #68 Meddig megy a demós multi? -
mester1987 #67 USA-ban mikor jelenik meg tudja valaki?
EU az május 24. -
RYO21 #66 Friendeket hol lehet felvenni? -
mester1987 #65 Ez egy nulla. Egy fél demoval ér fel. Legalább 3 pályát hozzá kellett volna csapniuk! -
ATi0021 #64 Tévedés, ugyanis 2 darab pálya van. Az első az a 2 perces aztán ott van a másik az online derbi pálya. Csak azt ugye fel kell oldani. -
#63 1, az is valami 2 perces történet :D -
mester1987 #62 1 vagy max 2 pályából áll mi? -
MinimumGame #61 -
ATi0021 #60 Hasonlóképpen én is kellemesen csalódtam benne. Nem vagyok derbi fan, de ez tényleg jó játék lesz. Amúgy működik a multiplayer is. Az offline versenyt megnyertem és feloldott egy roncsderbis multipályát. Az elmúlt pár órát ezzel töltöttem, szóval még rövidnek se mondanám a demót. :) -
janihunk #59 Hát kellemeset csalódtam. Nem hitem volna ilyen jó játék lesz. Demó tényleg gyér 1 pályával sőt a multi se müxik. De a hangulat megfogott. FullHD ban minden maxon élsimi nélkül 30-35fps bőven jó. -
#58 Gépigény az maradt a DiRT 3-as. Grafika is hasonló. Nekem még mindig a DiRT 2 a legszebb!
Jó lesz ez, csak ez a demó vajnyi kevés!
Nesztek normális FlatOut 3! :) -
#57 jaja itt is gyorsan lejött. (szintén 5-6mnb/sec) Viszont ilyen rövid demot még nem b*szott a világ :D
Maga a játék... hátő. maradjunk abba hogy továbbra is az első a kedvencem a szériából :)
A grafika elmegy kategória, a gépigénnyel nálam nem volt baj.
Pár kép tőlem:
-
Csokis #56 Nálam 5-6MB/sec-el szedte, jó gyorsan nekiestem. Mondjuk felesleges volt, mert a game számomra, mehh... -
janihunk #55 Úristen alig jön. -
#54 Köszi az infot! Rá is vetem magam gyorsan, mert lehet 1 óra múlva lehal a steam a túlterheltség miatt :D -
ATi0021 #53 Tölthető a PC-s demó Steamről! -
ATi0021 #52 Pontosan GRID 2-t kellene most már kiadniuk, abban bőven elfért volna egy derbis rész is. Egyszer azt mondják meglepetés lesz ezzel kapcsolatban máskor meg azt olvastam tagadják hogy készül. A DiRT4-et illetően remélem végre normális rally játék lesz sok helyszínnel és hosszú pályákkal. Sőt még a gymkhana is tetszett csak ne a rally rovására menjen.
A Showdown demót illetően már kint van az amerikai PSN-en is már csak a Steamre és EU PSN-re kell várni. Állítólag valami gond akadt. Azt hiszem ez elég jól demonstrálja mit is várhatunk ettől a játéktól...
(tisztára olyan kezd lenne a Codemasters mint az Eden a TDU2vel) -
janihunk #51 Én mondtam hogy a Grid2 csinálják meg de hát hiába beszélek ezeknek i :D -
#50 De az arcade ne legyen egyenlő a full gagyival!Mert ez olyan hatást kelt!
És nem csak én fikázom elég sok helyen olvasok és nem igen tetszik senkinek! -
doggy90 #49 mert ez egy arcade cím lesz, nem dirt 4. -
#48 Demo Trailer
Hát lassan már odáig süllyed ezt a Dirt hogy 0 fizika lesz benne! -
janihunk #47 Steam os lesz a demó? Nemár. -
ATi0021 #46 Azt hiszem ebből a május 1-es demóból holnap lesz. Köszönhetően a Codemastersnek és a Valvenak. Nem értem miért nem lehet feltenni néhány játékmagazin szerverére. Így most várhatunk a Valvera, hogy mikor veszik a fáradságot és aktiválják...
Jelenleg ez a legfrissebb hír: Facebook
-
janihunk #45 Semmi? -
ATi0021 #44 Én is a demót várom, de sajnos eddig csak XBox 360ra letölthető. -
#43 Május 1 van mi van már hol a demo? Fikázni akarom már nagyon! -
#42 Codemasters announced that the playable demo of DiRT Showdown is due to launch worldwide from May 1st. The demo will feature a solo and multiplayer event and will be available from Xbox Live Marketplace, PlayStation Network and Steam on PC. -
mester1987 #41 A GameTeve előzetese
-
-
mester1987 #39 Még egy kis hírmorzsa:
A Dirt Showdown felhozatalában három típusú versennyel, azon belül pedig három további variánssal találkozhatunk. A hagyományos versenyek, mint a Lap Attack, az Eliminator és a Domination mellett bemutatkoznak a fesztiválos körítésű Hoonigan rendezvények, melyek során időre kell összetörnünk különböző tereptárgyakat (Smash Hunters), vagy trükköket kell bemutatnunk szintén az óra ellen (Trick Rush), illetve egy másik versenyzővel is szembeszállhatunk (Head 2 Head). A Demolition futamok pedig még ennél is durvábbak, hiszen itt olyan versenyszámokkal van dolgunk, ahol vagy nekünk kell elintéznünk minél több ellenfelet (Rampage), vagy menekülni kényszerülünk a többiek elől (Hard Target), esetleg a pálya központi részét kell minél hamarabb elérni (King of the Ring), hogy aztán ott egy óriási tömegkarambolnak legyünk részesei.
Az új, elsősorban a trükkös vezetést jutalmazó játékmódok mellé könnyített kezelést, szűkítésekkel és rámpákkal bőségesen megszórt pályákat, valamint új autófajtákat is kapunk. A garázsunkban hagyományos, licencelt versenyautók mellett, a valódi modellekre alapuló, de fiktív terepjárókat, homokfutókat és roncs derbire felkészített, strapabíró modelleket is találunk.
A Dirt Showdownban természetesen minden fent említett játékmódot online, illetve két fővel osztott képernyőn is kipróbálhatunk, de ha ennyi nem volna elég, és egy kis plusz kihívásra vágytok, örömmel jelenthetem, hogy a Need for Speed-játékokban már bizonyított Autolog itt is jelen lesz, persze más néven, de ugyanazokkal a lehetőségekkel. Az eredményeink tehát felkerülnek egy közös ranglistára, a csúcsdöntésekről pedig értesítést kapnak a barátaink, akik megpróbálhatják átvenni a vezetést az adott pályán. -
mester1987 #38 Én adok egy esélyt, ha lesz olyan élvezetes, mint a FlatOut 2 roncsderbis őrülete :)