DiRT Showdown

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
szerintem jóez, egy ezrest adtam érte, annyit simán megért - amennyiért a CM árulta, az tnyleg vicc.

dirt3at megjelenéskor vettem, az meg annyit ért, tetszett - kivéve, hogy a játék egy részét ujra meg kellene venni, dlc formájában. Nincs más rallyjáték, így manapság az a legjobb.

A gyíkhamás buzulás tényleg nagyon gáz, szerencsére lerántod a nehézséget easyre és fél perc alatt túl vagy rajta.

Forza.

Doc Hooliday
hali! Jácca valaki egyáltalán még ezt a szart??? Ez egy szégyen ez a játék! Õszinte részvétem annak aki pénzt adott érte!<#zavart1> 2-óra hosszat bírtam vele játszani...de már 1-óra után elkezdett olyan gondolatom lenni hogy miért cseszek el az életembõl ennyi drága idõt egy ilyen selejtes izére!? Aztán 2-óra elteltével amikor már halálra untam magam játék közben véget vetettem a szenvedéseimnek!<#nyes>...uninstall!
Amúgy a dörthárom sem ér egy kalap szart sem! Ez már nem rally, hanem egy elkorcsosult élvezhetetlen, a rallyt megcsúfoló árkád szar lett amiben ránk erõltetik a kenblokk féle gyikamás okádékot, aminek még az emlékétõl is okádnom kell!!! Bravo kódmasztersz!<#taps>

Csináltam egy gameplay videót, igyekeztem minden játékmódot belerakni: http://www.youtube.com/watch?v=h5i71YFImdI&feature=plcp
zotya10002
Játszol vele vaze!!

Miért mit szeretnél ? :-DD

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

berczely
Akkor mi a francot kezdjünk vele brada? <#pias>

zotya10002
(steam-en aktiválva van már a kódja) ! !

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Sziasztok!!

Nekem is lett egy ilyen csodám..:-))

Háát nekem ez nem tetszik!

Ha valakinek kellene írjon privátot és megdumáljuk!(steam-en aktiválva)

grebber
Annyira nem volt jó hogy mindent aranyra csonáljak meg nem is volt követelmény.Kellett a hely a gépen igy ahol a bronz megvolt nem szenvedtem újra.

Next PC upgrade: 2022

arty
minden event arany?

milyen nehézségen nyomtad végig?

Forza.

grebber
Csak belejöttem sikerült és végigcsinálnom!

grebber
Hát ilyenkor szégyellem el a pofám ,hogy mekkora béna vagyok.Nem tudom hány perc alatt nagynehezen szerzek ezen a figárázos pályám 70-80 ezret itt meg kb 15 sec alatt már a felét megszerzi 😞
Fel kell kötni magam mese nincs.

arty
korrekt teszt

Forza.

berczely
Igen, mondjuk ez jó nagy kib*szás a játék részérõl! Demóban nem volt benne ez a driftes rész megveszi az ember azt kiderül, hogy meg sem tudja csinálni a karriert mert nem áll kézre a játékmenet. Hál istennek én csak a demóig jutottam ezzel DiRT 3 viszont jól arconcsapott amikor megvettem és szenvedtem a GYMKHANA résszel... abba is hagytam. Talán majd egyszer visszatérek rá.

grebber
Sajnos nem érzek rá a driftelésre így mindig 80ezer pont alatt vagyok ami csak az utolsóhelyre elég.
Azon a szovacstábláson meg cirka 20 másodpercet vernek rám ami megint az utolsó hely csak.Mindegy ez van béna vagyok még próbálkozom azért,de már így is 50* próbáltam újra õket 😞

arty
de ott átlõtted hipereasy-re és az kb "skip" volt, csak 3 percig tartott és nyomni kellett a gázt 😊)

Forza.

berczely
Nálam már a gymkhana kiverte a biztosítékot! a DiRT 3-ban is csak szenvedtem vele...

grebber
Ez az elsõ Dirt amit nem tudok végigvinni 😞
3. szinten van egy trükközös meg egy színes táblás felszedõs amiket nem tudok megcsinálni így nem is tudok továbbmenni.

balcooo
Sziasztok! Sikerült akárkinek Vista alól elindítani esetleg a gémet?
Végignyálaztam nemtom hány külföldi fórumot de a javasolt "KB...." packokkal nem sikerült Dx11-et varazsolni a Vista SP2 alá.

Esetleg van valami trükk dx10 alól futtatásra?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Chamelia
Ja, azért intézzük privibe ha esetleg ez eddig nem esett volna le neked.

Jaka923
Attól, hogy nincs warez szennytopik, még nem kéne idepiszkítani.

Dj Tommy
Kösz az infót, ez hiányzott csak a joyride-os küldetések közül.
Igen Pc-n játszok vele.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Chamelia
Igen, kár hogy nincs warez topic, jó lenne! Az ilyen esetekre.

A korlátoltság nem az én bajom, tõlem nyugodtan lehet bárki az.

Játék-vétel és letöltés topik? <#nevetes1> Nem vagyunk egy szinten úgy látom. Más topikban téged elzavarnának a warez topikba, sajnos itt nincs még HG (annyira nem népszerû játék, hogy legyen is).

További jó warezolgatást és nagypofával lopkodást kívánok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Chamelia
Semmi gond IP-huszár 😊 Lovagolj még nyugodtan ha az megnyugtat. Kb a 40. visszaolvasó embernek segítettem már ezzel kapcsolatban, illetve ide is szívesen beírtam volna ha bárki kérdezte volna. Mivel elég hosszú és kép mellékletek is vannak hozzá annak, aki esetleg nem ért hozzá annyira, ezért nem tettem.

De ezt már megírtam "neked" is 😊)
A játék-vétel és letöltés más topic. (mint mindig)

Annyit kell csinálni bemész a középre csinálsz egy kört és aztán távozol belõle. Pc-n játszol ?
Ilyen mentalitással kedves tolvaj banda (Te, Chamelia és Humesz) csak szólok nem lenne 1 darab játék sem ,amit lewarezolhatnátok.

Loptok és még büszkék is vagytok rá (és ez a probléma), meg veritek itt a nyálatokat egy olyan tagnak, aki bizony vesz is néha játékot nem csak ellopja (lehet jönni az álszent dumával, de biztos vagyok benne, hogy nálatok csak torrent fájlokat találnánk, míg Arty-nál tuti van eredeti játék is).

Csak gratulálni tudok! Segíteni akart és beszóltok neki, meg jöttök itt ezzel a hülye PÜ-ben baromsággal (aminek az ég adta világon semmi értelem, ha beírod ide, csak 1x kell megtenned és kész... Nem egyszerûbb?)

Nehogy már ezentúl az eredeti tulaj legyen itt a végén a hülye. El kéne már gondolkodni gyerekek!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok! Keresek xbox livera dirt showdown játékost akivel megtudnám csinálni a friends achievemteket. Volna rá jelentkezõ ?
Dj Tommy
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Joyride-ban:
Construction Site Spin And Out küldetést hogyan kéne megcsinálni?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

B0GE5z
vegyetek fel steamen: b0ge5z 😄

arty
😄DDD

Forza.

Gaso
gratulálnék a szüleidnek, nagyon jó nevelést kaptál!
COD Black Ops
"jah nincs is rá megoldás" <#nemtudom>

<#hehe>

COD Black Ops
"írtad, hogy írjak rád, mert tudsz nekem segíteni dirt showdown lan play-ben. köszi elõre is!"

mindjárt megírom

COD Black Ops
privátba megírom de elõbb kérj meg rá privátban még a héten válaszolni fogok<#idiota>

Gaso
crack lan playre van megoldás?
COD Black Ops
YARRRR-os hibára tud valaki megoldást?<#idiota>

arty
Node, roncsderbire kell az ilyen is.

Forza.

arty
Na, jönnek a zsírparasztok, dögivel.

Forza.

Fillmore Dude
Mekkora egy bõgõmasina vagy te öreg <#banplz>
Nagyon hasznos segítséget nyújtottál de tényleg (vedd meg, indítsd mással). A "megkellvenni"-t egyik topicban sem nevezik segítségnek mártírka. A játék pedig nem az avx-es exe-rõl készít ikont, ezért nem hiszem sokan azzal indítják alapból (egyébként anélkül is rossz még így önmagában ahogy te mondtad).

Én pl a Humesz által leírtakat alkalmaztam, de elõször nem sikerült, mert csak 2 bejegyzést találtam 4 helyett, aztán priviben összeértetlenkedtem, hogy mi nem jó nálam és azóta megy a Joyride!

Ne mártírkodjunk már és sértõdjünk, mint egy ovis kislány.
Használd a keresõt, játszál, élvezd és oszd meg a képeket, videókat róla, mert arról szól ez a topic. Keress magadnak valami dühöngõt, ha nem tetszik valami te <#kocsog>

Chamelia
Nem kell több sírás 😊 Google.com yarrr fix-re és ott a megoldás. Priviben jobb is az ilyeneket intézni, mert nem mindenkinek mûködik minden ugyanúgy.

arty
Ha képtelen vagy mondatot értelmezni, ne fórumozz! Horgássz, oda nem kell ilyesfajta képesség.

A leirás, amit a gugli kidob egy fassság - neked való. Aki nem teljesen debil, az nem inditja az avx-es exet és nem kell a tûzfalon se tiltania semmit.

De ha történetesen a segítségeim nem is mûködtek volna: a szándék a fontos, veled és a másik észlénnyel szemben ÉN megpróbáltam segíteni. Az irj privit (le ne térdeljek?) gondolom a fontoskodó pondró lelkednek kell, mert különben akutya nem állna veled szóba. (hiszen priviben aztán kurvára könnyebb elmagyarázni valamit, akár 5x, mint egy hsz-t ide bevésni).

Álszent akkor lennék, ha azt állítanám, hogy nem lopok és ti se lopjatok. Én csak annyit irtam, hogy a megvásárlás segít - mivel yarr yarr csak a warezosokat szopatja. Ha ezen valaki kiakad, azt joggal nevezem tolvajparasztnak, hiszen EZ LENNE AZ ALAPVETÕ hozzáállás, ha viszont ellopom, akkro inkább kussolok és nem nekem áll feljebb, hogy "a megvétel nem megoldás".

Forza.

Chamelia
Micsoda hisztis picsák vagytok Ti COD-dal együtt, ráadásul ez a mellébeszélés amit mûveltek 😊) Nem az avx-es exe okozza a bajt, a sima exével is ugyanúgy rossz. Amit Te mondtál ("nem az AVX-es exe-t használod") az azt jelenti, hogy ezzel kéne indítani, holott nem igaz, ebbõl látszik tényleg, hogy azt sem tudod mirõl beszélsz: ez nem segítség. A megvétel megint nem az. Jut eszembe tolvajparasztka, te be tudnád mutatni az összes számlát az összes játékodról? Ne legyünk már álszentek.

Bárki számára, aki használja a Google-t és tud angolul, elérhetõ és nem titkos a megoldás, de mivel nagyon hosszú ezért nem érdemes ide írni.
Miért fáj neked annyira az, hogy priviben mûködik a dolog?

Ne hisztizzünk már, a játékról beszéljetek inkább, videókat, képeket stb... postoljatok inkább. Vagy menjetek más topicba unatkozni és trollkodni.

COD Black Ops
hagyd rá.... hülyékkel felesleges vitatkozni...

arty
két .exe van a dirt showdownhoz, az egyik a dirtshowdown.exe a másik a dirtshowdown_avx.exe

ahogy olvastam más topikban, a warezváltozatban az _avx-es okozza a YARRRos hibát

Forza.

Humesz
Ahogy érzed. A megvétel az tényleg jó ötlet, a másikat te sem gondolod komolyan, ha igen, akkor nem is tudtad mit kérdezek. <#puszis>
arty
Idejöttél segítséget kérni. Próbáltam segíteni, két ötletet is mondtam.

Sajnos mint kiderült egy parasztal próbáltam jót tenni, ez van.

Forza.

Humesz
Egy hálás köszönetet írtam, ha neked ez hencegés volt, akkor veled más bajok vannak 😊 Bár aki szerint a megoldás ennyi attól...
Humesz
😊 Azóta már 4x írtam le priviben, aki megkért rá. Amennyi erõt arra fecséreltél hogy ezzel foglalkozz, már meg is találtad volna a választ. Úgytûnik, aki megszeretné tudni, az megkeres. Relax... <#taps>
Oldal 1 / 4Következő →