Árkád mellékágat kap a DiRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...vagy a NASCAR RACING SEASON 2003-ra, WTCC THE GAME-re, RACE ON-ra...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

SimaSuna
<#banplz>

190-el kanyart bevenni tényleg szimulátor..

akkor keress rá a GTR, GTR2, GTL, LFS, rFactor, RBR játékokra, ahol kormány SZÜKSÉGES a játékhoz...

bosco05
Na ja. Sok felnõttet megbõgetnék azzal is 😄
tjoe
Mé a star trek kitaláció? Még szerencse hogy a télapó már volt, mert még azt is megcáfolnád!
<#nyes>

De hová tűnt Damon Hill?!

bosco05
Hát ha szerinted bármelyik CMR szimulátor volt akkor járj utána mit jelent a szó. Az NFS is pont annyira szimulátor mint a CMR, semennyire. És igen a colin elsõ két részével rengeteget játszottam, mert imádtam õket, de annyi köze van a valósághoz, mint a star treknek.
Skynet
Látom nagyon "képben vagy".😊
Nem teljesen rally😊 de van rallycross és nagyon jó, Live For Speed

tom..
Miért, valahol az NFS is szimulátor... akkor ennyi erõvel ez is lehet 😄

http://android-forum.hu/

bosco05
Egyetlen egy ilyen van a világon, az pedig a Richard Burns Rally. Egyáltalán nem egyszerû, de ne add fel. Ha esetleg másokkal is összemérnéd a tudásod akkor a rallysimfans.hu-n a helyed. Kormány nélkül nem érdemes nekiállni (nem lehetetlen, csak szvsz nem érdemes, mivel szim). Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed lenne a továbbiakban, nyugodtan tedd fel pm-ben.
Tudnatok ajanlani valamit, ami tenyleg szimulacio? (Mar ha letezik olyan. :> )

&#30410;&#30000;&#12379;&#12356;&#12376;

még árkádabb

akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bosco05
Az elsõ két rész is full árkád volt
Skynet
Arcade mellékág?A Colin Mcrae rally elsõ és még talán második része után a egész Codemasters rally egy nagy arcade fos lett....
bosco05
Hatalmas poén 😄 Nem azzal van a baj, hogy cmr egy árkád széria, hanem azzal, mikor szimulátornak állítják be. Hugyosra röhögtem magam, ha másra nem hát erre jó volt a cikk... 😄 Play RBR.
Ezen felvihogtam...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bosco05
Árkád mellékág? 😄 Az egész Colin sorozat egy nagy ÁRKÁD!!! Hol van itt szimuláció? Mi a f*szról beszéltek ti? 😄 Nem vagytok normálisak komolyan mondom xD
szimuláció XDDDDDDD WHEN ? WHERE? 😄😄😄 ne vicceljünk 😄😄