18
-
Ender Wiggin #18 ...vagy a NASCAR RACING SEASON 2003-ra, WTCC THE GAME-re, RACE ON-ra... -
190-el kanyart bevenni tényleg szimulátor..
akkor keress rá a GTR, GTR2, GTL, LFS, rFactor, RBR játékokra, ahol kormány SZÜKSÉGES a játékhoz...
-
#16 Na ja. Sok felnőttet megbőgetnék azzal is :D -
#15 Mé a star trek kitaláció? Még szerencse hogy a télapó már volt, mert még azt is megcáfolnád!
-
#14 Hát ha szerinted bármelyik CMR szimulátor volt akkor járj utána mit jelent a szó. Az NFS is pont annyira szimulátor mint a CMR, semennyire. És igen a colin első két részével rengeteget játszottam, mert imádtam őket, de annyi köze van a valósághoz, mint a star treknek. -
#13 Látom nagyon "képben vagy".:) -
Wlanseraf #12 Nem teljesen rally:) de van rallycross és nagyon jó, Live For Speed -
#11 Miért, valahol az NFS is szimulátor... akkor ennyi erővel ez is lehet :D -
#10 Egyetlen egy ilyen van a világon, az pedig a Richard Burns Rally. Egyáltalán nem egyszerű, de ne add fel. Ha esetleg másokkal is összemérnéd a tudásod akkor a rallysimfans.hu-n a helyed. Kormány nélkül nem érdemes nekiállni (nem lehetetlen, csak szvsz nem érdemes, mivel szim). Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed lenne a továbbiakban, nyugodtan tedd fel pm-ben. -
PetiX87 #9 Tudnatok ajanlani valamit, ami tenyleg szimulacio? (Mar ha letezik olyan. :> ) -
gombabácsi #8 még árkádabb -
#7 :DDD -
#6 Az első két rész is full árkád volt -
#5 Arcade mellékág?A Colin Mcrae rally első és még talán második része után a egész Codemasters rally egy nagy arcade fos lett.... -
#4 Hatalmas poén :D Nem azzal van a baj, hogy cmr egy árkád széria, hanem azzal, mikor szimulátornak állítják be. Hugyosra röhögtem magam, ha másra nem hát erre jó volt a cikk... :D Play RBR. -
spiczi91 #3 Ezen felvihogtam... -
#2 Árkád mellékág? :D Az egész Colin sorozat egy nagy ÁRKÁD!!! Hol van itt szimuláció? Mi a f*szról beszéltek ti? :D Nem vagytok normálisak komolyan mondom xD -
bino512 #1 szimuláció XDDDDDDD WHEN ? WHERE? :D:D:D ne vicceljünk :D:D