James Cameron lopta az Avatar ötletét?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A véleményem szemtõl-szemben is megmondanám neki ha lenne rá lehetõségem. Ha személyeskedni kezdenék arctalanul akkor mondhatnád ezt a bátor vagy a neten sablont.
Én már mentem el egy netes vita után egy megbeszélt helyre hogy majd személyesen folytatjuk, de nem én voltam az aki nem jelent meg...
Én már mentem el egy netes vita után egy megbeszélt helyre hogy majd személyesen folytatjuk, de nem én voltam az aki nem jelent meg...
Jobb esetben meghal mindkettõ.
Ha van benne gyerek és állat akkor bombasiker...
Ha van benne gyerek és állat akkor bombasiker...
Ennyi erõvel az összes romantikus film nyúlás, hisz van egy nõ van egy férfia a végén összejönnek ( vagy egyik meghal)
És ebben hol az újdonság? Gyakorlatilag egy megváltoztatott végkifejletû sci-fi interpretációja az Államok történelmének.
Talán Verne óta nincs új dolog a szórakoztatóiparban.
Még szép, hogy az Avatar össze van lopkodva. De össze van lopkodva a Harry Potter is, aki olvas Terry Pratchett-et, megtalálja az összes olyan "egyedi ötletet", amely "újszerûvé, varázslatossá" teszi a könyvekben felépített világot.
Össze van lopkodva igazából minden. Mert nincs új a nap alatt.
Talán Verne óta nincs új dolog a szórakoztatóiparban.
Még szép, hogy az Avatar össze van lopkodva. De össze van lopkodva a Harry Potter is, aki olvas Terry Pratchett-et, megtalálja az összes olyan "egyedi ötletet", amely "újszerûvé, varázslatossá" teszi a könyvekben felépített világot.
Össze van lopkodva igazából minden. Mert nincs új a nap alatt.
Most eszembe jutott hogy játékban (ami amúgy borzasztó) Rydernek hívják a fõszereplõt...
"Ehhez a filmtervhez annak idején még vázlatképeket, 3D modelleket és karakterterveket is készített."
Ez azért nem azt sejteti, hogy két mondat lett volna.....
De nem mindegy? Sikerfilm volt, és úgy sem tudunk tenni sem érte, sem ellene! Fölösleges acsarkodás, az internet nyújtotta ismeretlenség homályából......igazán bátor dolog!! No comment....
Ez azért nem azt sejteti, hogy két mondat lett volna.....
De nem mindegy? Sikerfilm volt, és úgy sem tudunk tenni sem érte, sem ellene! Fölösleges acsarkodás, az internet nyújtotta ismeretlenség homályából......igazán bátor dolog!! No comment....
a kommentelõ feltételezett IQ ja helyett, a gyengébbek (kalapos) kedvéért
..te meg te iq betyár, legalább annyi eszed legyen, hogy a kommentbe kötsz bele....
...még egy avatar hir <#banplz>#banplz> köcsögség.....
imax 3d ben lattam, es nagyon nagy elmeny volt, minden egyes percet elveztem, mondjuk nem ilyen fanyalgos, fikazos, en fostam a spanyolviasztot stilusban alltam hozza, cska szorakozni akartam egy jot. megvolt!
ez egy mese, olyan tech megvalositasokkal, amiket meg ember nem latott, a tobbi meg csak fluff
ez egy mese, olyan tech megvalositasokkal, amiket meg ember nem latott, a tobbi meg csak fluff
anti hero
Még ezt is lopni kellett neki ? Ha ez igaz... mondjuk meg õszintén ebbe a filmbe semmi eredeti nem volt,a látványon kívül.
Lenne még mit írni errõl,de az Avatar nem ér ennyit, láttam ezt is kategória és egyszer bõven elég volt belõle.(lehet még az is sok volt)
Lenne még mit írni errõl,de az Avatar nem ér ennyit, láttam ezt is kategória és egyszer bõven elég volt belõle.(lehet még az is sok volt)
El. Psy. Congroo.
Akkor a Pocahontas mint forrás már nem is számít? Csak az hogy valaki kb két mondatban leírt egy hasonló témával rendelkezõ film ötletet? Hûha.. Akkor ha most elkezdenék filmötleteket leírni és kidolgozni pár oldalasra, majd felrakom a netre valami nevesincs oldalra, de így jelezve hogy az én ötletem ekkor meg ekkor megjelent már, akkor a késõbbi filmeket lehet perelni? Vicces...
Azert az Avatar is elvezheto volt 'nehany' embernek ha ekkora bevetelt kepes volt osszehozni. Masreszrol viszont egy technologiai csucsprodukcio aminek elkepeszto megvalositasa egyensulyoz minden tortenetbeli hianyossagot, gyengeseget (ami szerintem egyaltalan nem volt).
2002-ban
2009-ban
helyesírásból 1-es. leülhetsz.
2009-ban
helyesírásból 1-es. leülhetsz.
Tarantio rengeteg filmbõl vesz át jeleneteket, eseményeket, ötleteket. Bevallottan, ez nem titok. De pont abban jó õ, hogy a sok akár ismert részletet egy élvezhetõ egésszé gyúrja össze. Az Avatár enyhén szólva nem ilyen lett. Itt egy adalék:
Itt egy adalék.
Itt egy adalék.
Mindjárt 2012, miért csak most téma ez? Csak nem amiatt, mert jól tejelt a film, és a perlõt ideáig gyõzködték vkik, mikoris végre beadta a derekát?
Ha alacsony az IQ-d, akkor ne hangoztasd, mert látványosan nem tudod, hogy mirõl beszélsz.
Összes komment felesleges. Az elmúlt években csak kliséktõl, és lopott ötletektõl hemzsegõ filmeket látni. Ez amolyan: "Hollywood Epic Fail!"
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Te meg ne írj feleslegesen 3. kommentet. 😊<#falbav>#falbav>
Pedig igaza van úgyhogy ne köszöngess te itt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszönjük, Emese!
Eric Cartman: Törpökkel táncoló ötletét lopta. Egyébként az egész Avatar egy összeollózott klisé és sablon tömeg. Persze nem baj, ha valaki merít más filmekbõl, de lehet azt unalmas, átlagos módon, mint Cameron tette vagy úgy, ahogy Tarantino szokta.