Hamarosan jön az első vietnami FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami amerikát illeti, nézõpont kérdése. akkor is aggresszor vagy, ha megtámadott ország védelmében lépsz közbe? na mindegy. elfogadom, hogy mindenki amerika ellenes. de ettõl függetlenül a nácik szerepében játszani némileg beteges.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Izrael: - terrorállam
Amerika: - Izrael legnagyobb hódolói
Persze nyilván még évtizedekig fogja magát tartani az a végtelenül leegyszerûsített világnézet, hogy Amerika=békés rendteremtõ jogállam, Németország=nácizmus, arabok=terroristák stb...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Vietcong akkor még nem létezett, a vietnámi ellenállást "Viet Minh"-nek hívták("Liga Vietnam Függetlenségéért").
Igaz, Ho Si Minh is benne volt a szervezetben, de akkor még nem a kommunista ideológia vitte a prímet.
A "Viet Cong" ("vietnami kommunista") egyébként is Dél-Vietnamban alakult és tevékenykedett kizárólag egyfajta gerillabrigádként.
Azt meg egyébként megértem, hogy az amerikaiak nem engednek olyan játékot megjelenteni, ahol amerikai katonákat lehet gyilkolni, hiszen mi magyarork is felháborodnánk egy esetleges román játékon, ahol Budapest megszállását lehetne eljátszani...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mármint az aggresszorok oldalán akkor harcolnál ha a franciákat vagy késõbb az usákiát irányítanád...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Fákjúal!
Tudom sokan vannak annak, akik szívesen játszanának olyan FPS-sel, ahol az aggresszorok oldalán kell harcolni, én nem tartozom ezek közé. Szóval ezt biztosan kihagyom. Meg azt is, ami majd az 54 utáni idõszakról szól majd...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?