10
-
Lipi1980 #10 Pedig milyen jó bőr volt :) Bár annak már 25 éve... hát rajta is fogott az idő... -
COOLancs #9 Ja a 2. rész is arról fog szólni hogy az öregfiúk kiveszik a tékából az első részt és megnézik az öregotthonban... -
Bhalage #8 juj a top gun mekkora egy randis/dugos/tekas film volt annak idejen:o) -
raptor22 #7 Vagy majd pilóta nélküli repcsikkel repkednek, a monitor előtt ülve.
Bár én attól tartok, hogy az egész film zöld háttér mögött fog készülni, teletűzdelve számítógépes effekttel nem úgy mint a 86-os film. Vadászgépet is majd csak képről látnak... -
nlght #6 jah én is adom :) kár, hogy innen senki sem kap érte milliókat, pedig sztem 90% h ez lesz benne... az ellenfél meg valszeg az iráni vagy a é-koreai légierő lesz... -
#5 Kész is a forgatókönyv. -
Kferro #4 Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ha Iceman szerepel a filmben, ne aktív vadászpilótát, hanem íróasztal mögött űlő fejest alakítson.
Cruise meg lehetne a Top Gun suliban maradt oktató, akinek az egyik legjobb tanítványa egy ugyanolyan makacs, ám jó repülő érzékkel megáldott ficsúr, mint ő volt.
-
#3 Azért Kelly McGillis sem mai gyerek már. Vagy ez amolyan veterán repcsis film lenne?
-
sanyicks #2 Viszont a Fatrix-ben alakíthatná Fneo-t. -
#1 Azért az iceman-t alakító Val Kilmer jelenlegi állapotában nem nagyon férne bele egy vadászgépbe. XD